28 beste WordPress-temaer for band og musikere (2020)

beste wordpress band og musiker temaer


Leter du etter de beste WordPress-temaene for band og musikere?

Når det gjelder temaet for et band eller en musikers nettsted, er det visse funksjoner og alternativer du trenger, som en spilleliste, sangspiller, videointegrasjon, event management, osv..

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste WordPress-temaene for band og musikere som du kan bruke.

Velge et WordPress-tema for nettsteder for band og musikere

WordPress-temaer for band og musikere er unike i design. Disse temaene vil ha en levende stil og attraktiv layout. Du må imidlertid sørge for at temaet du velger skal tilby de nødvendige funksjonene.

Noen få viktige funksjoner du trenger fra et band- eller musiker-tema er:

 • Kompatibilitet med WordPress-plugins for eventstyring
 • Oppretting av sangspiller og ønskeliste
 • Sømløs integrasjon med videospiller

La oss se på noen av de beste WordPress-temaene for band og musikere for å lage et musikknettsted.

1. Ultra

Ultra

Ultra er et kraftig WordPress-tema for band, musikere, DJ-er og alle musikkrelaterte virksomheter. Den har en fargerik og lys bakgrunn og riktig sett med funksjoner som er perfekte for et musikknettsted. Den kommer med fullskjermoppsett og ingen sidefelt.

Dette temaet har også tilpassede farger, bla i parallakser og støtte for dra- og slipp-sidebygger. Det er enkelt å sette opp og ser bra ut på alle enheter.

2. Divi

Divi

Divi er det mest populære WordPress-temaet og sidebyggeren. Den har mange oppsett og temaer som du kan bruke til å opprette et hvilket som helst nettsted. Med Divi Builder kan du enkelt dra og slippe elementer på nettstedet ditt. Den kommer med hundrevis av innholdselementer og moduler.

Det er nybegynnervennlig og støtter WooCommerce for å selge musikk på nettet. Uten tvil tar Divi-temaet tilpasning og fleksibilitet til neste nivå. Det ble også øverst på listen vår over de beste WordPress-temaene.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et mangfoldig WordPress-tema med dusinvis av demoer for alle slags nettsteder. Den har en perfekt layout for band- eller musikksider. Dette temaet integreres sømløst med populære drag and drop-sidebyggere som Beaver Builder, Elementor, etc for å lage din layout.

Den kommer med tilpassede farger, bakgrunner, navigasjonsmenyer, sidefelt og widgets. Du kan bruke WordPress live tilpasning for å gjøre endringer i temaet.

4. Astra-tema

Astra

Astra Theme er et vakkert WordPress-tema for musikere, band, sanger og DJ-er. Den har imponerende funksjoner for å lage en spilleliste med favorittbandene dine og spille sanger på nettet. Astra-temaet er kompatibelt med sidebyggere, slik at du kan bygge et nettsted slik du vil med dra og slipp.

Temaet tilbyr tilpassede widgeter, fargevalg, layout i full bredde og mer. Det er svært tilpasselig, lynraskt og fleksibelt for å underholde brukerne dine.

5. Vegfarer

Wayfarer

Wayfarer er et WordPress-tema for historiefortellende sangere, låtskrivere og band. Den har en seksjon for å vise sanger eller album som du har vist. Den lar deg fremheve en tilpasset spilleliste på overskriften med en innebygd lydspiller for å spille sanger. Wayfarer har en seksjon for dine kommende arrangementer.

Den leveres med tilpassede skrifter, farger, navigasjonsmenyer og widgets. Dette temaet kan tilpasses med WordPress-tilpasningen.

6. Musikk

Musikk

Musikk er et WordPress-tema bygget spesielt for musikere, band, DJ og sangere. Den integreres sømløst med lydavspillerne for å spille sanger på nettstedet ditt. Det kommer med en videobakgrunn i full bredde for å tiltrekke brukere.

Den har ajax-basert navigasjon som hjelper brukerne dine med å bla gjennom nettstedet ditt. Dette temaet tilbyr ubegrensede layoutalternativer og støtter Themify-byggherren for å lage din tilpassede layout.

7. Forsterke

Amplify

Amplify er et vakkert WordPress-tema for band og musikere. Den integreres med AudioTheme-plugin for å vise sangene, albumene, kommende hendelsene og videoene dine vakkert. Det fungerer bra med Beaver Builder dra og slipp sidebygger slik at du enkelt kan tilpasse sidene.

8. Tusant

Tusant

Tusant er et dristig og mørkt WordPress-tema bygget spesielt for band, musikere, podcaster og artister. Det er perfekt for å streame musikk og video fra tredjepartskilder. Tusant har unike oppsett og innebygde alternativer.

Den har tilpassede farger og skrifter for å endre utseendet på nettstedet ditt. Den støtter Elementor Builder for å tilpasse design og utforming av sider.

9. Obsidian

obsidian

Obsidian er et vakkert WordPress-musikkstema. Den lar deg bruke et fullskjerms bakgrunnsbilde for å gi nettstedet ditt et tydelig utseende. Det gir deg fargevalg, stilig layout og moderne funksjoner for å lage musikknettstedet ditt.

Andre viktige funksjoner inkluderer tilpassede skrifter, arkiver, videobibliotek og mer. Du kan tilpasse temaet ved hjelp av WordPress-tilpasning med live forhåndsvisning.

10. E-arrangement

E-arrangement

E-event er et enkelt WordPress-tema for arrangementer, konferanser, konserter og spillejobber. Den leveres med en kommende glidebryter for begivenhetskarusell for å vise frem alle hendelsene dine profesjonelt. Det lar deg sette en teller på forsiden eller opprette en kommende side for neste hendelse.

Dette temaet har Font Awesome integrasjon for tilpassede skrifter. Den har flere oppsett, sidebyggerstøtte og optimalisert for hastighet og ytelse.

11. Hammer

Hammer

Hammer er et ryddig og rent WordPress-tema for musikere, band, DJs og arrangører. Den har en lydavspiller for brukerne dine å spille musikk mens de surfer på nettstedet ditt. Hammer tilbyr plass til å legge til en tilpasset logo, navigasjonsmeny og en glidebryter i overskriften.

Den støtter tilpassede widgeter, fargevalg, sidefelt og mer. Dette temaet er kompatibelt med WooCommerce, Jetpack og Easy Digital Downloads-plugins for å legge til flere alternativer på nettstedet ditt.

12. Soundstage

lydbilde

Soundstage er et premium WordPress-tema for band og musikere. Hvis du vil selge musikkinstrumenter, billetter, egendefinerte t-skjorter eller noe, så er dette temaet et perfekt valg. Den har MP3-streaming, diskografi, videostreaming og mer.

Den leveres med en glidebryter, fotogalleri og en egen bloggside. Soundstage-temaet er enkelt å sette opp og en komplett pakke for musikknettstedet ditt.

13. TwoTone

TwoTone

TwoTone er et magisk WordPress-musikkstema. Den har en vakker bakgrunnsbild på hjemmesiden med full skjerm med tilpasset logo, navigasjonsmeny, omtalt tekst og oppfordring til handling-knapp. Du kan også vise en spiller nederst for å spille musikk for brukerne dine mens de utforsker nettstedet.

14. Oscillator

oscillator

Oscillator er et stilig WordPress-tema for musikere, DJ-er, arrangementarrangører, nattklubber og artister. Den har et dristig og attraktivt oppsett. Hjemmesiden inneholder en glidebryter, navigasjonsmeny, streaming lydavspiller og en oppfordringsknapp.

Den kommer med flere tilpassede innleggstyper og tilpassede widgeter for å gi et unikt utseende på nettstedet ditt. Oscillator er et nybegynnervennlig tema og optimalisert for SEO.

15. Promenade

Promenade

Promenade er et elegant WordPress-tema for musikere, band og underholdningsindustri. Den lar deg fremheve det viktigste innholdet ditt på hjemmesiden med en vanlig hvit layout, glidebryter og lydavspiller. Promenade tilbyr 30+ håndplukkede for å gi et unikt utseende på nettstedet ditt.

Den har en seksjon som du kan dele de omtalte videoene, sangene og kommende hendelser. Promenade støtter mange sosiale nettverk slik at du kan få kontakt med brukerne dine.

16. Marquee

marquee

Marquee er et minimalt WordPress-musikkstema. Den har en delt skjermlayout med fremtredende merkevarebygging til venstre og innhold til høyre for skjermbilder i størrelse.

Dette temaet tilbyr tilpassede skrifter, fargevalg, bakgrunn og mer. Temaet lar deg også vise frem dine forestillinger, så fansen din vet hvor du spiller.

17. Rock Star

Rockestjerne

Rockestjerne er et gratis WordPress-musikktema designet spesielt for å bygge nettsteder for musikere og arrangementer. Den har en attraktiv utforming med dristige og lyse fargevalg. Bakgrunn på fullskjerm lar deg legge til en tilpasset logo, navigasjonsmeny, glidebryter og sosiale ikoner.

Det inkluderer tilpassede sidelayout, brødsmuler, videostøtte og mer. Rock Star er et perfekt valg for musikere som ikke har et budsjett for et premium WordPress-tema.

18. OpenEvent

OpenEvent

OpenEvent er et WordPress-begivenhetstema for å selge billetter til online for dine kommende arrangementer. Den har en frontend-editor for å tilpasse alt på hjemmesiden eller destinasjonssidene. Du kan fremheve musikere, band og arrangementer på nettstedet ditt.

Den integreres sømløst med nesten alle populære WordPress-plugins. OpenEvent er enkelt å sette opp og svært optimalisert for ytelse.

19. Brooklyn

Brooklyn

Brooklyn er et steinete WordPress-musikkstema for band, artister, musikere og nattklubber. Den leveres med en stor tilpasset logo, navigasjonsmeny, musikalsk glidebryter og støtte for SoundCloud. Den støtter også YouTube og Vimeo for videointegrasjon.

Den har flere fargestiler, lysbildefremvisning, sosiale ikoner og mer. Temaet er optimalisert for SEO og kan brukes til å lage et flerspråklig nettsted.

20. Økter

Sessions

Sessions er et vakkert WordPress-tema for band, musikere og artister. Som andre populære temaer kommer det med en lydstreaming-spiller for å spille live musikk på nettstedet ditt. Den har flere tilpassede innleggstyper for å markedsføre innholdet ditt.

Den støtter dra og slipp sidebygger for å designe din tilpassede layout. Sessions-temaet er kompatibelt med WooCommerce for å selge billetter til dine arrangementer online.

21. Dansegulvet

Dansegulv

Dance Floor er et perfekt WordPress DJ-tema for musikere, dansere, nattklubber og band. Den leveres med en hendelseskalender for å vise dine kommende hendelser. Du kan også legge til denne hendelseskalenderen som en widget til sidefeltet eller bunnteksten på nettstedet ditt.

Dette temaet har flere fargestiler, tilpassede widgeter, innleggstyper og mer. Det kommer også med lysbildefremvisning, lydspor-widget og ikoner for sosiale medier.

22. Berliner

berliner

Berliner er et moderne WordPress-musikkstema for band, musikere og DJ-er. Den har en vakker svart og hvit layout med et bilde i full bredde, tilpasset logo, navigasjonsmeny, kommende arrangementer og oppfordringsknapp på overskriften.

Andre funksjoner inkluderer 6 innholdstyper, tilpasset lydspiller, hendelsesstyringssystem og fleksible layoutalternativer. Den er optimalisert for SEO for å hjelpe deg med å øke trafikken.

23. Nattklubbing

Nightclubbing

Hvis du ønsker å lage et nettsted for din nattklubb med fantastiske funksjoner, er Nightclubbing det riktige valget. Det kan også brukes til å lage nettsteder for musikere, DJ-er, band og artister. Dette temaet har en dristig og flerfarget bakgrunn for å fange brukerne dine øyeepler.

Den kommer med tilpassede fargevalg, widgets og overskriftsalternativer. Nightclubbing støtter video- og lydstrømming fra tredjepartskilder.

24. Eufori

Euphony

Euphony er et gratis WordPress-tema for musikere og band. Den er laget vakkert med skarp typografi, lyse farger og stilige ikoner. Det inkluderer også en fullskjerms bakgrunn med en tilpasset logo, navigasjonsmeny, søkefelt og lydavspiller.

Den er satt sammen med omtalt glidebryter for innhold, klistret spilleliste og attester. Euphony-tema kan også brukes til å bygge din musikkblogg.

25. Setlist

setlist

Setlist er et WordPress-musikktema designet spesielt for band og artister. Den har en glidebryter for fotokarusell for å vise innlegg, kommende arrangementer og musikkshow. Den integreres også med YouTube og Vimeo-videoer vakkert i artiklene og sidene dine.

Det inkluderer integrasjon av sosiale medier for å dele musikken din enkelt. Dette temaet er enkelt å sette opp og støtter dra og slipp sidebyggere for å hjelpe deg med å tilpasse nettstedets layout.

26. Musical Vibe

Musikalsk stemning

Musikalsk stemning er et annet gratis WordPress-tema for band, musikere og musikkinstrumenter. Den har en ren, enkel og vakker layout med skarp typografi. Den lar deg legge til et telefonnummer, e-postadresse, plassering og sosiale ikoner i overskriften.

Temaet har en glidebryter for å vise frem artikler med en oppfordringsknapp.

27. Tyler

Tyler

Tyler er et stilig WordPress-tema for arrangementer, musikere og band. Dette temaet har utmerket alternativ og fargevalg for å øke billettsalget. Du kan også vise frem beste musikere og utøvere på hjemmesiden. Det fremhever de kommende begivenhetene dine fremtredende for å hjelpe deg med å bygge et publikum.

Det gir plass til å vise kommende hendelser i sidefeltet eller artiklene. Tyler-tema støtter sidebygger for å sette opp nettstedoppsettet raskt.

28. Oksium

Oxium

Oxium er et vakkert WordPress-tema for musikere, band, DJ og arrangører. Den har en sidelinje navigasjonsmeny og innhold på høyre side av skjermen. Den leveres med en bilde-skyvekontroll, dra og slipp hjemmesidebygger og AudioIgniter-plugin for å legge inn musikk på nettstedet ditt.

Dette temaet inkluderer egendefinerte widgeter, panelet for alternativalternativer og layoutvalg. Den støtter WooCommerce og er optimalisert for SEO.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temaene for band og musikere. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om de beste pluginene for WordPress-hendelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map