28 Beste WordPress-temaer for tilknyttet markedsføring

Beste WordPress-temaer for tilknyttet markedsføring


Hvis du leter etter de beste temaene for markedsføring av WordPress-tilknyttede selskaper, kom du til rett sted. Med så mange temaer som setter tilknyttet markedsføring som en sekundær prioritet, kan det være vanskelig å vise frem henvisningsprodukter og lenker på riktig måte. Når tilknyttet markedsføring er din primære inntektskilde, vil du ha et tema som er designet for å øke din suksess!

Det er grunnen til at vi i denne artikkelen vil dele de 28 beste WordPress-temaene for tilknyttet markedsføring. Hver og en er mobilvennlig, og kan brukes til å ta salget til neste nivå.

Hvordan starte et nettsted for tilknyttet markedsføring

Før du velger et av de beste WordPress-temaene for tilknyttet markedsføring, må du bygge et nettsted med WordPress. Forsikre deg om at du velger den hostede versjonen av WordPress før du begynner å rulle. For mer informasjon, les vår sammenligning mellom WordPress.org (self-host) og WordPress.com (hosted).

Deretter trenger du webhotell og et domenenavn (URL). Vi anbefaler å bruke Bluehost til å skaffe begge deler.

Bluehost er en av de beste, mest populære vertsleverandørene i verden og er offisielt anbefalt av WordPress.

For IsItWP-lesere tilbyr Bluehost et gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat og en enorm rabatt på webhotell. Du kan starte nettstedet ditt for så lite som $ 2,75 / måned!

Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost »

Når du har tatt vare på hosting- og domenenavnet ditt, installerer du WordPress, og deretter velger du et av de beste WordPress-tilknyttede markedsføringstemaene fra listen vår nedenfor.

Trenger du hjelp til å installere temaet ditt? Ikke noe problem. Les vår enkle trinnvise guide for hvordan du installerer et WordPress-tema.

Uten videre, la oss sjekke listen over de beste WordPress-temaene for tilknyttet markedsføring!

1. Tokoo

tokoo

Med mindre mellomrom, enklere overskrifter og mindre skrifter, sikrer Tokoo-temaet at de besøkende ser på det som betyr mest: produktene du viser til.

Tokoo inkluderer 5 unike hjemmesider og 17 forskjellige blokker å jobbe med. Ved hjelp av en sidebygger-plugin kan du enkelt blande og matche blokkene gitt med temaet for å danne dine egne nydelige oppsett.

Selv om du bruker massevis av bilder for å annonsere produktene du markedsfører, vil ikke Tokoo redusere farten. Den er lett og optimalisert for hastighet.

Farger og overskrifter kan tilpasses helt, slik at du kan lage deg til å style ditt nettsted for tilknyttet markedsføring slik at det passer til ditt personlige merke. Menyer kan plasseres horisontalt eller vertikalt. Og den kraftige søkefeltet er integrert med Algolia slik at kundene dine alltid kan finne det de leter etter.

Kom i gang med Tokoo i dag!

2. Smart passiv inntekt

smart-passiv inntekt-pro

Brakt til deg av StudioPress, bruker Smart Passive Income det stadig populære Genesis-rammeverket for å gjøre det til et kraftig tilknyttet markedsføring WordPress-tema.
GRATIS TILGANG: Smart passiv inntekt + 35 andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle premium StudioPress-temaene, inkludert Smart Passive Income, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2.000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

Smart passiv inntekt er WooCommerce-klar, og lar deg endre nettstedets farger og generelle utseende via panelets temaalternativer. Den har til og med en live-forhåndsvisning, slik at du kan se endringene mens du gjør dem.

Kom i gang med smarte passive inntekter i dag!

3. Techmarket

teknologimarked

Elektronikk kan gjøre tilknyttede markedsførere massevis av penger, og Techmarket-temaet skaper det perfekte utstillingsvinduet for å dele disse produktene med kundene dine. Og med litt finjustering kan Techmarket brukes til å selge sko, hageartikler, matoppskrifter og mer!

Dette temaet er rent og har alternativer for horisontale eller vertikale navigasjonsmenyer. Den har også tung integrasjon med WooCommerce og tilleggene.

Kom i gang med Techmarket i dag!

4. Divi

divi-tema-for-affiliate-markedsføring

Divi er et kraftig WordPress-tema som har et innebygd system som hjelper deg å starte et tilknyttet nettsted for markedsføring. Ved å bruke Divi kan du enkelt legge til en innholdsfortegnelse, prissettingstabeller og kundevurderinger som hjelper deg med å skape en overbevisende opplevelse for leserne.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet.

Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, og er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer.

5. Yozi

yozi

Yozi er et annet skarpt, moderne e-handels-tema som er perfekt for å vise frem flere produkter for salg.

Med flere hjemmesideoppsett, ubegrensede Google-skrifter og uendelige fargevalg, er Yozi svært tilpassbar for å matche ditt personlige merke. Den kommer også med flere premium plugins inkludert uten ekstra kostnad, for eksempel WPBakery og Slider Revolution.

Kom i gang med Yozi i dag!

6. Ultra

Ultra

Ultra er et av de beste WordPress-temaene våre for alle eiere av nettsteder, så det er en grunn til at det dukker opp på vår liste over de beste WordPress-temaene for tilknyttet markedsføring..

Et av de mest populære temaene opprettet av Themify, Ultra har over 60 forhåndsdesignede oppsett og en intuitiv, men likevel kraftig dra- og-slipp-byggherre. Ultra er det perfekte temaet du kan bruke hvis du vil opprette en blogg for å selge tilknyttede produkter.

Vil du ha mer informasjon? Les hele anmeldelsen vår av Ultra-temaet.

Kom i gang med Ultra i dag!

7. Hugo

hugo

Med en sofistikert hjemmesideoppsett med en stor bildesklie på toppen, ble Hugo spesielt designet for å øke konverteringer og salg.

Hugo hjemmeside er fullstendig widgetert, slik at du bare kan dra og slippe innholdsmoduler for å få den til å se nøyaktig hvordan du vil ha den. Den leveres med flere widgeter for produktkategorier, viser frem artikler, skriver innhold og mer.

Det er også fullt integrert med WooCommerce.

Kom i gang med Hugo i dag!

8. Kompass

kompass

Kompass-temaet er perfekt for nettsteder for magasiner, nyheter eller blogging. Den kan tilpasses veldig godt og har en dynamisk hjemmeside-byggherre, innholdsglidebryter, tilpassede kategorier og et 1-klikks demoinstallasjonsprogram.

Kompass inkluderer også en nyskapende nyheter-ticker innebygd. Å øke tilpasningsalternativene er ubegrensede farger og skrifter, i tillegg til sosiale medier-widgeter, tilpassede logoalternativer og flere sidemaler..

Kom i gang med kompass i dag!

9. Flyt

flyte

Takket være fantastiske parallaks flytende effekter og bla gjennom parallax, kan du lage den perfekte destinasjonssiden for tilknyttede markedsføringsprodukter med Float.

Takket være den brukervennlige integrerte sidebyggeren, kan du raskt lage engasjerende sider som kundene dine kan bla gjennom. Det kan også tilpasses med ubegrensede farger, tilpassede widgeter, tilpassede bakgrunner og mye mer.

Kom i gang med Float i dag!

10. Alfa

alfa

Hvis du leter etter en nyhets- eller magasin-stiloppsett for bloggen for tilknyttet markedsføring, er Alpha temaet for deg.

Alpha inkluderer en nyhetstikker, tilpassede bildeskyttere og tilpassede sidemaler. Det inkluderer også spesielle widgeter for annonser og sosiale medier-plattformer.

Kom i gang med Alpha i dag!

11. Hestia

Hestia

Hestia er fullt integrert med WooCommerce og kan brukes med alle de mest populære sidebygger-plugins. I tillegg, takket være tilpasningen til live-tema, kan du enkelt bygge din perfekte nettsted for tilknyttet markedsføring.

Hestia er enkel å konfigurere og bruke og har følgesvenn-plugins for å legge til uttalelser og andre nyttige seksjoner på hjemmesiden din.

Kom i gang med Hestia i dag!

12. Suarez

suarez

Suarez er perfekt for tilknyttede markedsførere som foretrekker å selge med bildetungt innhold. Det er et WordPress foto-blogging-tema som først og fremst fokuserer på bilder, slik at de skiller seg vakkert ut mot teksten din.

Med sin dra og slipp-byggherre og live-tilpasning er Suarez sinnsykt enkel å sette opp og bruke. Det har også fantastiske tilpasningsalternativer, inkludert ubegrensede Google-skrifter, en glidebryter og mange CSS-animasjoner.

Kom i gang med Suarez i dag!

13. Indigo

indigo

Indigo har flere ferdige nettsteder og demoer som du kan installere og bruke for å komme i gang. Det kommer også med flere maler, toppstiler, alternativer for sidefelt og mer for å gjøre tilpasning problemfri.

Å vise frem tilknyttede koblinger og produkter er enkelt takket være Indigos dra- og slipp-moduler. Du kan lage en hvilken som helst layout du enkelt kan forestille deg.

Kom i gang med Indigo i dag!

14. Baseline

grunnlinje

Hvis du kjører en innholdsrik markedsføringskampanje for tilknyttet selskap, er Baselines tema for magasinet-stil perfekt for deg. Den fokuserer på tekst med elegant typografi og subtil bildevisning, slik at innholdet ditt virkelig kan være konge.

Baseline inneholder glidebryteren for et innhold, flotte overskrifter, uendelige rullealternativer og flere oppsett.

Kom i gang med baseline i dag!

15. Lenscap

Linsedeksel

Lenscaps kronjuvel er den tilpassbare innholdskarusellen for omtalt innhold. Imidlertid gjør de andre funksjonene, som inkluderer en sofistikert layout og vakker typografi, det til et fremtredende tema for tilknyttede markedsførere.

Ønsker du å henvise produktene dine til bilder og videoer? Så kommer du til å elske Lenscaps popup-visningsalternativer for lightbox.

Den inkluderer også flere fargevalg, og er utrolig enkel å sette opp og bruke.

Kom i gang med Lenscap i dag!

16. Neto

Neto

Hvis du ønsker å bygge en førsteklasses butikkmarkedsføringsbutikk, er Neto et godt valg. Neto-temaet kommer med full WooCommerce-støtte, og fungerer perfekt med alle dine favoritt-plugins for sidebygger.

Neto har alternativer for utvidede produktbeskrivelser, flere bloggmaler, widgets for sosiale medier og mer.

Kom i gang med Neto i dag!

17. Atomisk

atomisk

Atomic-temaet vil hjelpe ditt tilknyttede salg å eksplodere med sine fantastiske typografimuligheter, fantastiske bildeskjermer og tilpassbare overskrifter.

Atomic er WooCommerce-klar og inkluderer områder for kundevurderinger og produktgallerier.

Kom i gang med Atomic i dag!

18. Nayma

nayma

Nayma er enkel å sette opp og få rullering takket være et 1-klikks demoinnholdsinstallasjonsprogram og 8 ferdige nettsteder. Det inkluderer også en intuitiv dra og slipp-byggherre som du kan bruke til å raskt lage dine egne oppsett.

Den har moduler for attester, prissettingstabeller, glidebrytere for bilder og mer. Nayma kommer også med full WooCommerce-støtte.

Kom i gang med Nayma i dag!

19. Dorsa

Dorsa

Dorsa er flott for deg som liker å bruke videoer til å selge tilknyttede produkter. Den støtter videominiatyrplugins, som fungerer godt med sin unike rutenettoppsett.

Den leveres med WooCommerce-støtte, en justerbar glidebryter og flere poststiler.

Kom i gang med Dorsa i dag!

20. aReview

en anmeldelse

Hvis du har et vurderingsnettsted som gjør dobbeltarbeid som et tilknyttet markedsføringsnettsted, er aReview temaet du vil bruke. Den kommer med en hendig liste over anbefalte gratis plugins spesielt for profesjonelle anmeldere.

aReview er gratis fra WordPress-temaregisteret, og har en nydelig innholdskarusell, tilpassede bakgrunner og tilgang til en mengde Google-skrifter.

Kom i gang med aReview i dag!

21. Bretagne

brittany

Brittany er et morsomt lite bloggetema som fungerer bra for tilknyttede markedsførere som er ute etter en mer personlig smak.

Den har flere sidemaler og layoutalternativer for å lage en lek. Du vil også ha flere widgetområder du kan jobbe med for å legge til funksjoner, for eksempel integrasjon av sosiale medier, på nettstedet ditt.

Kom i gang med Brittany Today!

22. Everly

Everly

Everly er et stort minimalistisk bloggtema som fungerer utmerket for innholdstunge tilknyttede nettsteder. Det inkluderer 4 hjemmesider-oppsett, 4 bloggoppsett, tilpassbare farger, flere innleggsmaler og flere alternativer for fotogalleri.

Dette temaet inkluderer også dedikerte annonseblokker, integrasjon av sosiale medier og en fullt funksjonell glidebrygg-plugin.

Kom i gang med Everly Today!

23. Binder Pro

bindemiddel pro

Hvis du leter etter et stilig magasinlayout for nettstedet ditt, er Binder Pro et godt valg. Det er perfekt for innholdsrike nettsteder og blogger, og bruker en enkel dra og slipp-byggherre slik at du kan lage dine egne unike oppsett.

Binder Pro kommer med 7 ferdige nettsteder du kan bruke som utgangspunkt. Det fungerer veldig bra for flerspråklige nettsteder, og har WooCommerce-støtte.

Kom i gang med Binder Pro i dag!

24. Clipper

clipper

Hvis fokuset ditt primært er på kuponger, er Clipper temaet for deg. Det inkluderer en ubegrenset kupongbutikk, et skjema for innlevering av kupong og alternativer for å kappe og spore tilknyttede koblinger.

Clipper har 5 kreative fargevalg, er oversettelsesklar og er utrolig enkel å sette opp og bruke.

Kom i gang med Clipper i dag!

25. Lokaliteter

steder

Lokaliteter er perfekte, hvis du ønsker å opprette en lokal bedriftskatalog. Den kommer med et skjema for brukerinnlevering som lar deg godta brukerinnsendt innhold på nettstedet ditt, samt et komplett katalogbehandlingssystem.

Locales har et 1-klikks demo-installasjonsprogram for å hjelpe deg raskt i gang. For enda enklere brukervennlighet har den sin egen dra- og slipp-sidebygger slik at du kan lage dine egne lekre oppsett.

Kom i gang med lokalbefolkningen i dag!

26. Valgt

valgt ut

Minimal-ennå-fet; Velg Valgt som tema hvis du virkelig vil ta tak i de besøkende. Det er perfekt for å vise frem mote, kontorrekvisita, videospill eller matprodukter via det enkle oppsettet med én kolonne.

Det kommer også med WooCommerce-støtte.

Kom i gang med valgt i dag!

27. Sidebygger

PageBuilderly

PageBuilderly kommer med Beaver Builder sidebygger-plugin, og kan raskt og enkelt tilpasses for å se nøyaktig hvordan du vil. Det kommer også med flere annonseblokker, slik at du kan bruke tilknyttede programmer som Google Adsense til størst mulig fordel.

Sjekk ut de beste Beaver Builder-temaene.

Kom i gang med PageBuilderly i dag!

28. PhotoBlogster

PhotoBlogster

PhotoBlogster ble designet for fotografiblogger; det er imidlertid nøyaktig det som gjør det til et så effektivt tema markedsføringstema. Hvis du kjører bildetunge kampanjer for tilknyttede produkter, er PhotoBlogster et godt valg for å vise frem dem på en moderne, effektiv måte.

Søkemotoroptimalisert, dette temaet fungerer også bra med Google AdSense. Det kommer med et utvalg av lyse eller mørke oppsett, slik at temaet ditt kan passe til nettstedets generelle humør.

Kom i gang med PhotoBlogster i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste markedsføringstemaene for WordPress! Og for å utvide forskningshodet ditt til listen over de beste WordPress-temaene, håndplukket av eksperter.

Hvis du synes dette innlegget var nyttig, kan du også like listene våre over de beste WordPress-plugins for tilknyttede markedsførere og billige premium WordPress-temaer..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map