29 beste WooCommerce-plugins for å øke salget raskt (2020)

beste woocommerce-plugins


Leter du etter de beste WooCommerce-pluginene som hjelper deg raskt å øke salget i nettbutikken din? Brukt av over 28% av alle nettbutikker, er WooCommerce den mest populære e-handelsplattformen som er tilgjengelig i dag. Denne fantastiske plugin gir stor fleksibilitet og kraftige funksjoner som hjelper deg å bygge et fullverdig nettsted for e-handel, raskt.

I denne artikkelen vil vi dele 29 håndplukkede WooCommerce-plugins som hjelper deg med å øke salget din slikket splitt! Fordi WooCommerce er fantastisk, men WooCommerce med riktige plugins vil blåse i tankene dine og fylle lommeboka til sprengning. Gjør deg klar!

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster er en kraftig konverterings-, optimaliserings- og leadgenerasjonsprogramvare som lar deg konvertere nettstedets besøkende til abonnenter og kunder. Det inkluderer virkelig fantastiske funksjoner som lar deg øke områdekonversjonene dine, utvide e-postlisten din og oppnå forretningsmessige mål.

Ved hjelp av OptinMonster e-handelsløsninger, Du kan øke salget betraktelig ved å redusere avvik fra vogna ved å bruke retargeting på stedet, og lage personlige meldinger. Med andre ord, det vil gjøre det mulig for deg å lage vakre optin-skjemaer og vise dem strategisk for nettstedets besøkende, slik at de enten vil kjøpe et produkt eller abonnere på listen din.

Videre er det A / B-testfunksjonen som gjør at du kan sammenligne forskjellige optins med variasjoner i overskrifter, innholdsoppsett og stiler, og deretter se den beste. Dermed kan du alltid bruke de optins som er mest vellykkede med å konvertere.

Les vår komplette OptinMoster-anmeldelse.

2. TrustPulse

TrustPulse

Å legge til sosialt bevis på nettstedet ditt fremmer tillit på nettstedet ditt, noe som hjelper deg å øke salget. Med TrustPulse, kan du øyeblikkelig løfte konverteringer på WooCommerce-nettstedet ditt ved å utnytte sosialt bevis.

70% av besøkende på nettstedet ditt forlater nettstedet ditt og tenker at du ikke kan stole på. TrustPulse hjelper deg med å konvertere de 70% til kunder ved å vise dem hva andre gjør på nettstedet ditt og dermed fremme tillit.

3. Avanserte kuponger

Avanserte kuponger

WooCommerce kommer med en grunnleggende kupongfunksjon som ikke lar deg lage den typen kuponger som løfter dine moderne markedsføringskampanjer. Det er da Advanced Coupons kommer godt med.

Advanced Coupons er den beste WordPress-kupong-plugin som følger med alle fantastiske funksjoner:

 • Kjøp en Get One (BOGO) -tilbud
 • Gratis gaver
 • Lojalitetsprogram
 • Bruksvilkår for kupong

4. Engros suite

engros suite plugin

Wholesale Suite er de beste WooCommerce-plugins for grossisthandlere. Wholesale Suite kommer med en samling engrosutvidelser som forvandler nettstedet ditt til en fullverdig engrosbutikk.

Utvidelsene er:

 • Engrospriser: Angi engrospriser, minimum kjøpsbeløp, lagrede rabatter, skatt separat fra personkunder og mer.
 • Engros bestillingsskjema: Lag AJAX bestillingsskjema som er søkbart og kategoriserbart.
 • Engros blyfangst: Sett opp påloggings- og påmeldingssider for engros. I tillegg kan du konfigurere e-postsekvenser i engros.

5. MonsterInsights

MonsterInsights

Nettstedsanalyse er veldig viktig for å dyrke enhver type virksomhet. Når du vet hvordan besøkende på nettstedet ditt finner og bruker nettstedet ditt, kan du ta informerte forretningsavgjørelser som faktisk fungerer.

For å optimalisere WooCommerce-butikken og øke salget, trenger du et eCommerce-analyseverktøy. En perfekt løsning for dine behov. Det er en kraftig Google Analytics-plugin som heter MonsterInsights. Bruker sin e-handel addon, kan du spore alle nyttige e-handelsmålinger for nettstedet ditt, inkludert salg, inntekter, konverteringsfrekvens osv.

Den lar deg også spore de beste henvisningskildene og de nøyaktige konverteringene og inntektene de sender til din vei. Deretter kan du bestemme hvilke henvisningskilder du vil rette oppmerksomheten mot.

Les vår komplette MonsterInsights-anmeldelse.

6. Woo Badge Designer

accesspress-temaer

Woo Badge Designer er et kraftig plugin som lar deg legge til et merket på nettstedet ditt. Denne plugin hjelper deg å legge til tekst, ikonetiketter og bilde til produktet ditt.

Denne pluginen er perfekt for å legge til etiketter når det er salg, rabatt, spesialfunksjoner og unik produktinformasjon. Du kan legge til ubegrensede merker, plassere båndposisjoner og legge til nedtellingstimer-etiketter slik du vil. Dette vil hjelpe deg å ha ubegrensede unike merker i hvert produkt.

I tillegg kommer pluginen med 30 forhåndsdefinerte tekstbakgrunnsmaler, 30+ forhåndsdefinerte bakgrunnsbilder for bilder og automatisk beregning av prosentandel samt beløp basert på salgspris for alle produktene.

Denne pluginen lar deg angi flere merker på hvert produkt, og det fungerer perfekt med nesten alle WordPress-temaene.

7. WooCommerce-abonnementer

woocommerce-abonnementer

En abonnementsbasert butikk kan være et ideelt valg hvis du vil skaffe mer restinntekter.

Ved hjelp av WooCommerce-abonnementer kan du tillate kundene dine å abonnere på produktene eller tjenestene dine og betale på ukentlig, månedlig eller årlig basis, og tjene jevnlige gjentatte inntekter som du kan spore og stole på.

Ved hjelp av WooCommerce-abonnementer kan du introdusere en rekke abonnementer for fysiske og virtuelle produkter eller tjenester med forskjellige faktureringsplaner. Du kan også legge til registreringsavgifter, tilby gratis prøveversjoner og angi utløpsperioder.

8. WooCommerce-medlemskap

woocommerce-medlemskap-plugin

Hvis du vil gjøre din WooCommerce-butikk om til et medlemskapsside, er WooCommerce Memberships det riktige verktøyet for deg.

Ved hjelp av WooCommerce-medlemskap kan du begrense WooCommerce-produkter, slik at bare registrerte medlemmer kan kjøpe dem.

Den har støtte for flere betalingsportaler, drypp av innhold, rabattkuponger, etc. for å gjøre butikken din til et fullverdig nettsted for medlemskap.

9. Konstant kontakt

Constant Contact er en av de beste e-postmarkedsføringstjenestene for din WooCommerce-butikk. E-postautomatiseringsverktøyet holder kundene dine engasjert i trigger-e-postserier og gjør det enkelt å segmentere brukere i forskjellige grupper.

I et nøtteskall tilbyr det alt du trenger for å gjøre potensielle kunder til lojale kunder.

10. WPForms

WPForms

Et kontaktskjema-plugin er viktig for alle nettsteder, inkludert en WooCommerce-butikk. Du trenger en kontaktside for å holde kontakten med brukerne og kundene dine, svare på spørsmålene deres og løse problemene deres.

WPForms er det mest nybegynnervideo-plugin-pluginset for WordPress på markedet. Det lar deg lage enkle til avanserte WordPress-skjemaer som en ekspert uten å ansette en utvikler eller lære å kode. Foruten normale kontaktskjemaer, kan du også lage online undersøkelser, donasjonsskjemaer, bestillingsskjemaer, etc. på bare noen få minutter og legge dem enkelt inn på nettstedet ditt.

Les vår komplette WPForms-gjennomgang.

11. WooCommerce Bookings

woocommerce-bestillinger

WooCommerce Bookings er et kraftig WooCommerce-plugin for å legge til bestillingsalternativer i nettbutikken din.

WooCommerce Bookings er en av de beste WooCommerce plugins for å sette opp et reservasjonssystem på nettstedet ditt.

Hvis du tilbyr tjenester som spabehandlinger, hotellbestillinger, restaurantbestillinger osv., Kan du sette opp bestillingsalternativer slik at de besøkende kan bestille nå og kjøpe senere. Denne funksjonen lar deg gjøre butikken din mer praktisk for kundene dine som har en travel timeplan. Du kan også sjekke ut listen vår over de beste WordPress-bookingprogramtilleggene.

Ved å legge til denne funksjonen i WooCommerce-butikken din, kan du sikre at du ikke går glipp av noen besøkende som er interessert i å kjøpe dine produkter eller tjenester.

12. YITH WooCommerce ber om prisoverslag

Yith-woocommerce-request-a-sitat

YITH WooCommerce Be om prisoverslag er en av de beste WooCommerce plugins for å be om prisoverslag.

Når du kjøper en stor mengde produkter, foretrekker folk vanligvis å forhandle om prissettingen og få noen rabatter. Men med introduksjonen av nettbutikker virker prute nesten umulig for kundene.

YITH WooCommerce Be om et tilbud-plugin løser dette problemet for din WooCommerce-butikk. Ved hjelp av denne pluginen kan du legge til en sitatforespørsel på produktinformasjonssiden din, slik at brukerne dine kan sende inn en forespørsel.

Denne funksjonen letter en avtale mellom deg og kunden din, og hjelper deg med å øke salget i stor grad.

13. WooCommerce-produkttillegg

woocommerce-produkt-addons

Suksessen til enhver bedrift er avhengig av det engasjementet det gir brukerne sin lykke. For en e-handelsbutikk er personaliseringsalternativer knyttet til kundens lykke og tilfredshet. Kunder foretrekker en butikk som tilbyr tilpasningsalternativer.

Så, for å tillate deg å legge til et personaliseringsalternativ for brukerne dine, kan du bruke WooCommerce-utvidelsen kalt Product Add-Ons. Den lar deg legge til en spesiell innmatingsboks på produktinformasjonssiden (like over Legg i handlekurv skjema) der brukere kan sende inn spesifikasjonene for et produkt. Denne funksjonen lar deg gi brukerne dine nøyaktig hva de vil, og belaste dem et gebyr for tilpasningen.

På den måten kan du gjøre brukerne dine glade og oppmuntre dem til å bli faste kunder.

14. YITH WooCommerce Ønskeliste

Yith-woo-ønskeliste

YITH WooCommerce Ønskeliste er en veldig nyttig plugin for nettbutikken din. Det gjør det mulig for brukerne dine å lagre produktene på ønskelisten sin, slik at de kan kjøpe disse produktene senere eller dele ønskelisten med venner og familie.

Med YITH WooCommerce Ønskeliste-plugin, kan du legge til en lenke på hver produktdetaljside i butikken din, slik at brukerne dine kan legge produktene til deres ønskeliste-side. Plugin-en er gratis og enkel å bruke.

15. WooCommerce smarte kuponger

woocommerce-smart-kuponger

Alle elsker å få en god avtale, så rabattkuponger er alltid veldig attraktive for brukere. Hvis du vil øke salget betydelig, må du tilby rabattkuponger.

For å opprette kuponger for din WooCommerce-butikk, kan du bruke WooCommerce Smart Coupons-plugin som ble spesielt opprettet for akkurat dette formålet. Ved hjelp av plugin-modulen kan du generere tusenvis av kuponger på en gang, sende dem e-post til kundene (lære hvordan du lager e-postliste) og legge dem til WooCommerce. Du kan også gi rabatt på andre produkter ved kjøp av et spesifikt produkt, eller selge gavekort.

Det er et veldig interessant tillegg til WooCommerce-butikken for å øke salget. Det kan brukes ved spesielle anledninger, for eksempel feriehelger, eller konsekvent som del av et tilbud om hele livet.

16. YITH WooCommerce Ajax Search

Yith-ajax-produkt-søk

Søkelinjer er enormt viktige for alle typer nettsteder, inkludert en WooCommerce-butikk. Men å lage en rask og effektiv søkefelt er litt vanskelig hvis du er nybegynner.

For å hjelpe deg med å lage en fullt funksjonell og kraftig søkefelt i WooCommerce-butikken din, er det en plugin som heter YITH WooCommerce Ajax Search. Ved hjelp av denne pluginen kan du la brukerne dine søke etter spesifikke produkter i nettbutikken din. Den viser alle relevante produktresultater i sanntid.

Plugin hjelper deg med å forbedre brukeropplevelsen og gjøre butikken din mer vellykket. Når alt kommer til alt, hvis en kunde faktisk søker etter noe, er det en flott indikator på at de er klare til å kjøpe. Ikke tap på salget noen gang igjen!

17. YITH WooCommerce Ajax produktfilter

Yith-Ajax-produkt-filteret

YITH WooCommerce Ajax produktfilter er en plugin som hjelper deg å forbedre kundenes opplevelse ved å bruke nettbutikkens søkefelt. Det gjør at brukerne dine kan filtrere produkter etter deres behov, slik at de kan finne nøyaktig hva de vil kjøpe om noen få sekunder.

Det er tydelig at dette hjelper til med å øke hastigheten på kjøpsprosesser og forbedre konverteringsfrekvensene for nettbutikken din. Med andre ord kan du hjelpe brukerne dine raskt å finne produktene de ønsker og gjøre dem til fornøyde kunder.

18. Dynamisk prising av WooCommerce

woocommerce-dynamisk-prising

Enda en attraktiv funksjon for WooCommerce-nettstedet ditt er avansert prissetting av produkter. Ved hjelp av WooCommerce-utvidelsen Dynamic Pricing, kan du tilby bulkrabatter til kundene dine etter at de har kjøpt en viss mengde produkter. For eksempel kan du gi 10% rabatt på et produkt når kjøpere kjøper 5 eller flere varer av det samme produktet.

På samme måte kan du tilby rabatter på kjøp av produkter i samme kategori eller på alt i butikken. Du kan også sette opp rollebasert priser og tilby dine registrerte medlemmer en forhåndsbestemt rabatt på visse produkter.

Denne funksjonen fungerer som en belønning til kundene dine og oppfordrer dem til å kjøpe regelmessig fra butikken din.

19. Booster for WooCommerce

booster-for-woocommerce

Booster for WooCommerce, som navnet tilsier, hjelper deg å øke WooCommerce-butikken din med en rekke kraftige funksjoner. Det er en gratis plugin som du kan laste ned og bruke gratis.

Ved hjelp av denne plugin-en kan du administrere priser og valutaer for WooCommerce-produktene dine, for eksempel å legge til verdens valutaer og legge til en global rabatt på alle produktene. Du kan også administrere knapp- og prisetiketter, produkter, handlevogn og kasse, betalingsportaler, frakt og bestillinger osv.

Hvis du vil ha en gratis løsning for de forskjellige WooCommerce-butikkbehovene dine, kan du prøve det.

20. WooCommerce Pack and Ship Bundle

woo-pack-og-skip-bundle

WooCommerce Pack and Ship Bundle er en komplett løsning for en butikk som sender produkter over hele verden. Den har alt du trenger for å selge, pakke og sende produkter.

Bunten leveres med flere WooCommerce-utvidelser inkludert fakturaer, pakksedler, tilpasse forsendelsesalternativer, produktsett, forsendelse med flere adresser, sporsending og mer.

For å hjelpe deg med å forbedre butikksalget ditt, har det et responsivt 360 °-bildevridningsalternativ for å vise produkter.

21. YITH WooCommerce Catalog Mode

Yith-woo-katalog-modus

Hvis du har en drøm om å opprette en WooCommerce-butikk og selge produkter på nettet, men ikke er klar ennå, kan plugin-modulen YITH WooCommerce Catalog Mode være veldig nyttig for deg. Denne pluginen lar deg gjøre din e-butikk om til en e-katalog og vise frem produktene dine for din fremtidige butikk.

Ved å opprette en e-katalog før du lanserer den fullt funksjonelle butikken, vil du kunne merke butikken din og forhåndsinformere potensielle kunder om produktene dine.

22. YITH WooCommerce Tilpass kontosiden min

Yith-woo-my-konto-landing-image

For enhver vellykket online virksomhet, Min kontoside er viktig. Det lar brukerne dine navigere og samhandle enkelt på nettstedet ditt.

YITH WooCommerce Tilpass min kontoside er et WooCommerce-tillegg fra YITH-temaer som forenkler denne oppgaven for deg. Denne plugin lar brukerne opprette og organisere sine Min kontoside i butikken din. Dette lar brukerne dine finne viktig informasjon som ønskelister, viktige guider, fakturaer, nedlastbare filer osv. På ett sted som gjør nettstedopplevelsen deres mye hyggeligere.

23. MailChimp for WooCommerce

MailChimp-for-woocommerce

MailChimp er en av de mest populære e-postmarkedsføringstjenestene som er tilgjengelige i dag. Du kan bruke den til å lansere e-postmarkedsføringskampanjer og skalere butikkens vekst.

MailChimp for WooCommerce er den offisielle utvidelsen fra MailChimp-teamet for WooCommerce-nettsteder. Ved hjelp av denne pluginen kan du synkronisere WooCommerce-kundene og kjøpsdataene deres med MailChimp-kontoen din og bruke den til å sende målrettede kampanjer.

I tillegg kan du sende oppfølgings-e-post etter kjøp, anbefale produkter og også gjenvinne forlatte vogner. Du vil også sjekke disse alternativene til MailChimp for flere alternativer.

24. YITH WooCommerce Sammenlign

Yith-woocommerce-sammenligne bilde

Hvis du har flere produkter av samme art, kan brukerne dine bli forvirrede når de lurer på hvilket produkt som er bedre. YITH WooCommerce Compare-pluginen lar brukerne dine sortere dette.

Ved hjelp av denne plugin-en kan brukerne dine enkelt sammenligne to eller flere WooCommerce-produkter side om side og raskt bestemme hvilket produkt de skal kjøpe.

25. YITH WooCommerce Rask visning

Yith-woocommerce-rask-view

YITH WooCommerce Quick View-plugin lar deg legge til en Hurtigvisning alternativ i butikken din, der kundene dine kan ta en titt på produktdetaljene. Når de klikker på knappen, vil brukerne se et større bilde av produktet, produktbeskrivelsen og en legg til i handlekurven-knappen i en lightbox-popup.

Dette gir potensielle kunder et raskt glimt av produktet og øker sjansene deres for å kjøpe produktet.

26. Facebook for WooCommerce

facebook-for-woocommerce

Facebook er en av de vanligste formene for sosiale medier der folk tilbringer en stor mengde tid i dag. Så for å få folk til å legge merke til virksomheten din, kan du koble nettbutikken til Facebook-kontoen din.

Facebook for WooCommerce er det offisielle tillegget for WooCommerce-nettsteder fra Facebook-teamet. Det hjelper deg å vise frem WooCommerce-produktene på Facebook-siden din på en attraktiv måte.

Dermed hjelper det deg å finne flere kunder og generere mer salg.

27. WooCommerce-kortkoder

woocommerce-kortkoder

WooCommerce Shortcodes er et gratis programtillegg som gir en mengde WooCommerce-snarveier som du kan bruke på hele nettstedet ditt til å legge til produkter, knapper og mer. Plugin-en legger bare til en rullegardin i WordPress-postredigeringsprogrammet, slik at du enkelt kan velge og sette inn snarveier i innholdsområdene som innlegg, side eller produkter..

Ved hjelp av denne pluginen kan du enkelt gjøre det vanlige innholdet ditt til en e-handelsside og selge produkter.

28. WooCommerce PDF-fakturaer & Pakkesedler

woocommerce-pdf-faktura

WooCommerce PDF-fakturaer & Pakkesedler er en veldig nyttig gratis WooCommerce-plugin. Den lar deg sende PDF-fakturaer og pakksedler til kundene dine enkelt via e-post. Brukere kan også laste ned fakturaer fra sitt kontoområde på nettstedet ditt.

Som butikkeier kan du generere PDF-fakturaer og pakksedler i bulk og laste ned dem.

Hvis du vil endre utformingen av fakturamaler, kan du enkelt tilpasse dem og bruke dem på nettstedet ditt.

29. Tilpassede produktfaner for WooCommerce

custom-produkt-tabs-woocommerce

Tilpassede produktfaner for WooCommerce er enda et gratis WooCommerce-plugin som hjelper deg å organisere WooCommerce produktdetaljene dine under faner. Ved hjelp av denne pluginen kan du legge til tilpassede faner til produkter og dele produktbeskrivelser i forskjellige faner. Deretter kan besøkende på nettstedet ditt ganske enkelt bytte mellom faner for å se produktdetaljene.

Ved å legge til faner, kan du gjøre produktsiden din ryddig. Dette forbedrer også nettstedets brukeropplevelse, ettersom brukere ikke trenger å bla nedover en lang beskrivelsesside.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne noen av de beste WooCommerce plugins for å øke salget raskt. Det kan også være lurt å se våre sammenligninger mellom WooCommerce vs Shopify og WooCommerce vs BigCommerce..

Du kan også sjekke ut vår trinnvise opplæring om hvordan du oppretter en nettbutikk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map