29 beste WordPress-temaer for forfattere og bokforfattere (2020)

beste wordpress forfatter og forfattertemaer


Leter du etter de beste WordPress-temaene for bokforfattere?

Et godt WordPress-tema gjør det enkelt for forfattere å vise frem porteføljen sin og få flere kunder på nettet. Bokforfattere kan bruke nettstedet sitt til å selge bøker, få kontakt med lesere og organisere boksigneringseventer.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste WordPress-temaene for forfattere og forfattere.

Velge det beste WordPress-temaet for forfattere og bokforfattere

For å lage et nettsted for forfattere og forfattere, trenger du et WordPress-tema som tilbyr de riktige funksjonene som samsvarer med dine behov. Du vet kanskje at det er tusenvis av WordPress-temaer for forfattere på markedet, noe som gjør det utfordrende å velge det beste temaet for nettstedet ditt.

Her er noen av nøkkelfunksjonene du ofte finner i et WordPress-tema for forfattere.

 • Moderne og profesjonell minimalistisk layout
 • Tilpassede sidemaler for bokbeskrivelse
 • e-handelsstøtte for å selge bøker på nettet
 • Utrolig typografi for å gi en utmerket leseopplevelse
 • Showcase-skriverportefølje

La oss se på noen av de beste WordPress-temaene for bokforfattere og forfattere.

1. Divi

Divi

Divi er et kraftig WordPress-tema og sidebygger. Med Divi kan du opprette et nettsted for bokforfattere, forfattere og bloggere. Du kan bruke dra og slipp sidebygger for å tilpasse nettstedet ditt uten å redigere noen kode. Divi kommer også med flere forhåndsbygde demo-nettsteder for å lage sider raskt og enkelt.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

De Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet.

De Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer.

Med en ett-klikks demoinstallasjon kan du raskt starte et nettsted for forfattere / forfattere og lage et tydelig utseende ved å tilpasse teksten og bildene dine.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et populært WordPress-tema som lar deg opprette et hvilket som helst nettsted, inkludert et for forfattere. Det tilbyr demonstrasjonsnettsteder for bokforfattere, selgere og forfattere. Med et 1-klikks demoinnholdsinstallasjonsprogram, er alt du trenger å gjøre å importere demosiden og deretter tilpasse innholdet.

Dette temaet er bygget med beste praksis for SEO, så du kan være trygg på at du vil være i gode hender med OceanWP. OceanWP støtter RTL-språk, slik at du enkelt kan oversette nettstedet til ditt foretrukne språk.

3. Astra-tema

Astra Theme

Astra Theme er et lett WordPress-tema designet for å bygge et hvilket som helst nettsted. Det gir sømløs integrasjon med WordPress-sidebyggere, slik at du kan redigere oppsettet slik du vil med dra og slipp.

Det er mange ferdige startsider, inkludert et nettsted for bokforfattere, forfattere og selgere. Astra Theme fungerer utmerket med populære WordPress-plugins for å utvide funksjonene og funksjonaliteten.

4. Ultra

Ultra

Ultra er et WordPress-tema med flere formål som lar deg lage et nettsted for bokforfattere, utgivere og bloggere. Det leveres med dusinvis av temaskins for å endre layout i 1-klikk. Du kan legge til unike funksjoner på nettstedet ditt ved å bruke de gratis byggherre-tilleggene for å gi nettstedet ditt et unikt utseende.

Ultra er utstyrt med fantastiske funksjoner som smarte layoutalternativer, fargekontroller, parallax-rulling, mega-meny, animasjoner og mer. Ultra leveres også med Themify Builder, en dra og slipp sidebygger.

5. Forfatter Pro

Forfatter Pro

Author Pro er et utmerket WordPress-tema bygget spesielt for bokforfattere, forfattere, selgere, online biblioteker og forlag. Den lar deg vise frem bøkene dine på hjemmesiden sammen med en kort beskrivelse.

Dette temaet er drevet av Genesis Framework, som legger et solid grunnlag for nettstedet ditt. Som alle andre StudioPress-temaer kommer også Pro Pro med flere widgetiserte seksjoner på hjemmesiden, slik at du kan sette opp hjemmesiden din ved å legge til riktige widgeter.

GRATIS ADGANG: Forfatter Pro + 35 Andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle premium StudioPress-temaene, inkludert Author Pro, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

6. Typologi

typologi

Typologi er et elegant WordPress-tema for forfattere, bloggere, forfattere, utgivere og typografer. Den har en vakker og minimal design med en fullskjermsglidebryter. Den lar deg legge til omtalt innhold og knapper til handling-knappene øverst på glidebryteren.

Det kommer med ubegrensede fargevalg for bakgrunn, tekst, knapper og lenker. Temaet tilbyr flere layoutvalg for hjemmesiden og innleggene.

7. Forfattere bloggisk

Forfattere bloggisk

Writers Blogily er et vakkert og minimalt WordPress-tema bygget spesielt for forfattere, bloggere, forfattere og frilansere. Det tilbyr en fullbreddesign med en enkel navigasjonsmeny. Den kommer også med en glidebryter for bilder med tilpasset tekst og handlingsfremmende knapper.

Temaet har en flerkolonneoppsett med riktig justerte rutenettdeler for å vise innleggene dine. Det leveres med tilpassede widgets for populære innlegg, ikoner for sosiale medier og mer.

8. Nærvær

Tilstedeværelse

Presence er et fleksibelt WordPress-tema designet for å lage et nettsted for utdanningsinstitusjoner, bokforfattere, forfattere og nettbiblioteker. Presence kommer også med en dra og slipp-byggherre for å få utseendet du ønsker og importere design fra de forhåndsbygde layoutene.

Presence-temaet kommer med 2 oppsett (eske og full bredde) og 10 nettsteddemoer. Tilstedeværelsen har ikoner for sosiale medier, egendefinerte widgeter, glidebrytere og hendelseskalender.

9. Hei Pro

Hallo Pro

Hello Pro er et enkelt WordPress-tema bygget på toppen av Genesis rammeverk. Den lar deg vise en velkomstmelding til de besøkende og trekke dem inn i merkevaremeldinger. Den inkluderer egendefinerte sidemaler, startside- og bunntekst-widgetområder, og en fullstendig tilpassbar topptekst.

Ved hjelp av WordPress-tilpasningen kan du endre farger, bakgrunn, knapper, lenker og skrifter. Hello Pro-temaet er svært optimalisert for ytelse og hastighet. Du kan være trygg på at nettstedet ditt ikke går tregere på grunn av temaelementene.

10. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia er et ensidig WordPress-flerfunksjetema for bokforfattere, forfattere, forleggere og selgere. Det tilbyr en glatt materialdesign, som er perfekt for å bygge alle typer nettsteder.

Temaet har en tilpassbar hjemmeside med seksjoner og blokker. Du får to ekstra alternativer, en porteføljeseksjon og en fullt tilpasset Jetpack-støttet prisdel.

11. Neve

Neve

Neve er et minimalt WordPress-tema med en elegant og enkel design, som er perfekt for å lage et nettsted for bokforfattere, forfattere og selgere. Den kommer med tilpassede layoutdesign for toppteksten og bunnteksten på nettstedet ditt.

Dette temaet er lett og bygget med brennende rask lastetid i tankene. Du kan tilpasse de fleste elementer i dette temaet ved hjelp av WordPress-tilpassing, slik at du ikke trenger å veksle mellom forhåndsvisning og redigereren.

12. Write

Writee

Som navnet antyder, Writee er et gratis WordPress-tema godt egnet for forfattere, bokforfattere og bloggere. Den har vakker typografi, og gir en god leseopplevelse for de besøkende. Temaet inkluderer en tilpassbar overskrift med glidebryter, sosiale ikoner og navigasjonsmeny.

Det kommer med ubegrensede fargevalg, egendefinerte widgeter og sidefelt. Write har et widget-område som lar deg legge til forfatterbiografien i delen om meg.

13. Magazine Pro

Magazine Pro

Magazine Pro er et vakkert WordPress-tema på nettet som er eksplisitt bygget for magasiner, forfattere, aviser og bloggere. Dette temaet er også perfekt for å lage et online magasin, og har flere områder for annonseplasser, en abonnementsboks for nyhetsbrev på e-post, innholdsområde med mer.

Det er bygget på toppen av Genesis-temarammen og integreres med trekke- og slipp-sidebyggere for å tilpasse hver del av oppsettet ditt.

14. eBok

eBook

eBok er et premium WordPress-tema laget profesjonelt for forfattere, utgivere og forfattere. Den har fantastiske funksjoner for å vise frem ebøkene dine og selge dem. Du kan enkelt tilpasse hjemmesiden takket være det widgetiserte området og egendefinerte widgeter.

Dette temaet er kompatibelt med WooCommerce-plugin slik at du raskt kan selge ebøker.

15. Binder Pro

Binder Pro

Binder Pro er et WordPress-journalisttema, som er et flott alternativ for bokforfattere, magasiner, forlag og aviser. Den har et modulbasert byggesystem som hjelper deg å plassere innholdet ditt i sentrum av scenen.

Den er kompatibel med populære WordPress-plugins og er oversettelsesklar og støtter RTL-språk.

16. Bretagne

Brittany

Brittany er et stilig WordPress-tema bygget for bokforfattere og bloggere i livsstilsnisjen. Det lar deg vise frem det kjennetegnede verket ditt i lookbook-delen på hjemmesiden. I tillegg til den delen, kan du legge til din personlige informasjon, Instagram-bilder og blogginnlegg.

Den kommer med en klebrig topptekst og en tilpassbar bunntekst. Temaet har en pen grå layout og er enkel å sette opp takket være WordPress live tilpasning.

17. Utgiver

Forlegger

Publisher er et WordPress-tema av høy kvalitet for forfattere, forfattere og utgivere. Den er bygget for å hjelpe krevende bokforfattere og forleggere med å selge bøker på nettet. Temaet ønsker besøkende velkommen med en tilpasset melding og viser ut bøker i en karusellglidebryter.

I sidefeltområdet kan du vise forfatterdetaljer, siste bøker, videoer og nyttige lenker. Den er kompatibel med WPML-plugin for å opprette et flerspråklig nettsted på riktig måte.

18. Daily Dish Pro

The Daily Dish Pro

Daily Dish Pro er et relativt nytt WordPress-flerbruks-tema designet vakkert for forfattere, magasiner og bokforfattere. Det er best egnet for deg hvis du skal legge brukerne dine oppmerksomhet til innholdet. I 2-kolonneoppsettet kan du legge til omtalt innhold og om meg-delen.

Ved hjelp av tematilpasseren kan du redigere farger, skrifter og bakgrunn uten å måtte bytte frem og tilbake mellom redigereren og forhåndsvisningen. Du kan også bruke dette temaet til å bygge e-handel butikker.

19. Libretto

Libretto

Libretto er et en-kolonne WordPress-tema for forfattere, forfattere og utgivere. Dette temaet er utgitt av Automattic, morselskapet til WordPress.com. Dette temaet er perfekt for artikler i lang form med bilder og sitater.

Den lar deg tilpasse bakgrunn, topptekst, farger og navigasjonsmeny. Libretto støtter WooCommerce for å starte din nettbutikk for salg av bøker.

20. MyBook

Min bok

MyBook er et perfekt WordPress-tema for å lansere et nettsted for bokforfattere, selgere og forleggere. Det er svært kompatibelt med dra og slipp sidebyggere for å tilpasse oppsettet. Du kan også lage tilpassede destinasjonssider for de omtalte bøkene dine, bokoversikten og nedlastningene.

Dette temaet har en om meg-seksjon for forfatteren å vise sin biografi.

21. Offentlig mening

Offentlig mening

Public Opinion er et kraftig WordPress-tema for nettmagasiner, bokforfattere, forleggere og forfattere. Den har vakre fargevariasjoner for å lage et unikt og attraktivt nettsted. Med flere kategorioppsett kan du organisere bøkene dine enkelt.

Den har et reklameplass der du kan markedsføre relevante produkter ved å vise bannere og tjene penger på nettet. Du kan bruke Elementor-sidebyggeren sammen med temaet for å tilpasse nettstedet ditt med forhåndsvisning av sanntid.

22. Elegant

Elegant

Elegant er et moderne og stilig WordPress-tema bygget spesielt for bloggere, forfattere og forfattere. Det er levert med porteføljeposttype for å vise frem arbeidet ditt profesjonelt. Temaet tilbyr også fancy animasjoner på hjemmesiden din.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer mur- og rutenettoppsett, bildefiltre, lagseksjon og sentrert layout. Det har fargeskinn, header styling og mer i tematilpasningspanelet.

23. Gjenopplevd

Gjenopplev

Relive er et WordPress-fortellertema designet med en trang til å markedsføre bokforfattere, bloggere og forfattere. Det er spekket med bilde- og videogallerier, sidefeltoppsett, tilpasset topptekst og mer. Temaet har en omtalt glidebryter på hjemmesiden.

Den integrerer sosiale medienettverk for å gjøre nettstedet ditt delbart. Temaet er optimalisert for SEO for å øke trafikken fra søkemotorer.

24. Forfatter

Forfatter

Forfatter er et gratis WordPress-tema laget for utgivere, forfattere og bokforfattere. Det gir en flott leseopplevelse for de besøkende med skarp typografi. Den har en 2-kolonneoppsett med navigasjonsmenyen på sidefeltet på venstre side og inneholdt innhold på høyre side.

Dette temaet er kompatibelt med dra og slipp sidebyggere, slik at du kan tilpasse det uten å skrive en kodelinje.

25. Bokforfatter

Bokforfatter

Bokforfatter er et utmerket WordPress-tema for å opprette en online bokhandlerbutikk. Den inneholder en brukeranmeldelsesdel på hjemmesiden for å vise frem attester fra leserne dine. Den leveres med en glidebryter for å vise frem omtalt bøker for potensielle boklesere.

Med dette temaet kan du lage en katalog for å vise alle bøkene dine.

26. Suarez

Suarez

Suarez er et kreativt WordPress-tema bygget for bloggere, forfattere og bokforfattere. Den tilbyr glidebryteren for bakgrunnen for full skjerm med en tilpasset logo og navigasjonsmeny. På toppen av det kan du legge til forfatterbio med et bilde og en handlingsknapp.

Det lar deg også vise funksjoner, nyhetsbrevabonnement, Instagram-bilder og sosiale ikoner. Det er enkelt å konfigurere og tilpasse med WordPress live tilpasning.

27. Moduler

moduler

Moduler er et delikat og sofistikert WordPress-tema for å opprette ethvert nettsted. Den har en vakker og fleksibel utforming med bakgrunnen på full skjerm. Dette temaet kommer med flere forhåndsbygde demosider, inkludert en mal for bokforfattere, forfattere og utgivere.

Den har en bakgrunn, fargeskjemaer, skrifter, tilpassede sidefelt og mer. Moduler tema støtter WooCommerce og WPForms plugins ut av esken.

28. Ganske kreativ

Ganske kreativ

Hvis du leter etter et attraktivt og stilig WordPress-tema for nettstedet ditt, er Pretty Creative det riktige valget. Det er bygget på toppen av Genesis-temarammen som legger et sterkt grunnlag for temaet.

Temaet inneholder flere egendefinerte sidemaler, widgetområder, overskriftsoppsett, fargeskjemaer og temaalternativer.

29. Ekte Nord

Sann nord

True North er et gratis WordPress-tema for bokforfattere, forfattere og forleggere. Det kommer med flere layoutalternativer, for eksempel porteføljevisning, kolonneliste og isotopfiltrering. Den følger med porteføljens innholdstype for å vise arbeidet ditt på hjemmesiden profesjonelt.

Temaet tilbyr egendefinerte widgeter og ett-klikk-installasjonsprogram for demoinnhold. Det integreres sømløst med WPML, slik at du enkelt kan bygge et flerspråklig nettsted.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temaene for forfattere og forfattere. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om de beste WordPress-temaene for mobilapper og programvare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map