29 beste WordPress-temaer for hotell og feriesteder (2020)

beste wordpress hotell og feriested temaer


Leter du etter de beste WordPress-temaene for hotell og feriesteder?

Et hotell- eller feriestedstema må ha alle funksjonene som hjelper deg med å vise frem egenskapene dine, og som også lar reisende enkelt bestille rom. Du må se etter et tema som dekker alle viktige funksjoner som online bestilling, romvalg osv.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste WordPress-temaene for hotell og feriesteder.

Velge et WordPress-hotelltema for nettstedet ditt

Ikke alle WordPress-hotelltemaer er skapt like.

Før du dykker inn og velger et tema, må du forsikre deg om at temaet har visse funksjoner:

 • Vis frem eiendommer og fasiliteter for potensielle leietakere
 • Et optimalt sted for bestilling av bestillingsskjema
 • Kompatibel med programtilleggene du vil bruke, spesielt bestillingsskjemaet.

Vi har også laget en liste over de beste WordPress-temaene du kan bruke. Sjekk dem ut.

La oss se på noen av de beste WordPress-temaene for hotell og feriesteder.

1. Astra Theme

Astra Theme

Astra er et lett og moderne WordPress-tema. Den har flere startsider, inkludert en demo-webside for hotell, feriesteder, B&B&B og herberger. Dette temaet er kompatibelt med alle de populære dra- og slipp-sidebyggerne som hjelper deg med å designe landingssidene.

Den har et bildegalleri for å vise bildene av hotellrommene dine. Astra er lett å sette opp og optimalisere for å utføre raskere enn vanlige WordPress-temaer.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et gratis WordPress-tema med alle formål, designet for å lage alle typer nettsteder. Det kommer med et demoside for hotell og resorts som du raskt kan importere på nettstedet ditt med et klikk. Ocean WP har flere seksjoner på hjemmesiden inkludert velkomst, om oss, tjenester og mer. Det lar deg legge til en tilpasset logo, enkel navigasjonsmeny og bilde i full bredde med CTA i overskriftsdelen.

Dette temaet er 100% responsivt og støtter fullt ut e-handel. OceanWP er oversettelsesklar og kan brukes til å lage RTL (høyre til venstre) nettsteder. For ytterligere funksjoner kan du bruke premium-utvidelser og tillegg.

3. Sun Resort

Sun Resort

Sun Resort er et stilig WordPress-tema for hotell og resorts nettsteder. Det har et innebygd bestillingsskjema som hjelper brukere med å bestille overnatting på hotellet eller feriestedet ditt. Den leveres med en dra og slipp hjemmeside-byggherre for å legge til innholdet ditt umiddelbart.

Andre viktige funksjoner inkluderer tilpassede widgeter, fargevalg, demoimport med 1 klikk og SEO-optimalisering. Sun Resort-temaet er superfleksibelt og er enkelt å sette opp.

4. Essens

Essence

Essence er et kraftig WordPress-tema som kan brukes til å lage et hotell- eller feriested nettsted. Det har et bakgrunnsbilde i full bredde som holder den tilpassede logoen, navigasjonsmenyen, søkefeltet, velkomstmelding og abonnementsform. Den kommer med en enkel design for å vise frem det kjennetegnede innholdet ditt vakkert.

Dette temaet er Gutenberg-optimalisert, noe som betyr at du kan publisere innhold rett fra den nyeste WordPress-redaktøren, Gutenberg uten problemer. Det er bygget oppå Genesis-rammeverket, et av de mest populære premium WordPress-temarammene som er tilgjengelige på markedet. Det er samlet med et brukervennlig panel for temaalternativer for enkelt temaoppsett. Essence tilbyr 6 widgetområder som hjelper deg raskt å legge til funksjoner på hjemmesiden og andre sider.

5. Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux er et dristig WordPress-tema for boutiquehoteller og B&B. Det lar deg legge til online bestillingsfunksjon på nettstedet ditt, slik at de reisende enkelt kan bestille hotellrom. Den leveres med en lysbildefremvisning på hjemmesiden for å vise hotellbilder, rombilder og flere bilder.

Bordeaux kan tilpasses helt for farger, merkevarebygging og typografi. Dette temaet er nybegynnervennlig og kan tilpasses ved hjelp av live WordPress-tilpassing.

6. Santorini Resort

Santorini

Santorini Resort er et vakkert WordPress-tema bygget spesielt for å lage et hotell- eller feriested nettsted. Den har et unikt design med et tilpasset bakgrunnsbilde i full bredde. Den har et online bestillingsskjema for brukere å bestille rom.

Dette temaet har 7 innholdstyper, fleksible hjemmesideseksjoner, tilpassede widgeter og mer. Den er optimalisert for SEO og ytelse.

7. Arcadia

Arcadia

Arcadia er et profesjonelt WordPress-hotell- og feriestedstema. Den har fantastiske tilpassede funksjoner som bakgrunnsbilde, overskrifter, glidebryter for fullskjerm og mer. Det inkluderer en bestillingsskjemamal, ikoner for sosiale medier og flere sidemaler.

Det kan tilpasses ved hjelp av WordPress-tilpasning med live forhåndsvisning. Du kan endre nesten alt i temaet for å få ønsket hotellnettsted i gang.

8. SixtyOne

Sekstien

SixtyOne er et moderne WordPress-tema designet for hotell- og overnattingsbedrifter. Som andre populære WordPress-hotelltemaer inkluderer det et online bestillingsskjema for reisende å bestille rom på hotellet ditt. Det kommer med bildegallerier og hotellstyringssystem.

Den har egendefinerte widgeter, sidemaler, lokasjonskart og destinasjonssider. Dette temaet er enkelt å sette opp og fungerer bra i alle skjermstørrelser.

9. Hotelia

Hotelia

Som navnet antyder, er Hotelia spesielt opprettet for å bygge et hotellnettsted. Den har en elegant og robust design med avanserte funksjoner som online bestilling, bildeslider, sidebygger, parallakseffekter og mer. Det kommer med videobakgrunn, klebrig navigasjon, tilpasset logo og premium plugins.

Det inkluderer også tilpassede skrifter, posttyper, widgeter, farger og mer. Hotelia er nybegynnervennlig og gir deg omfattende dokumentasjon som guider deg med alle aspekter ved å sette opp et nettsted med det.

10. Palermo

Palermo

Palermo er et vakkert WordPress-hotell og resorts tema. Den har en navigasjonsmeny på sidefeltet med en tilpasset logo og fet bakgrunn. Den viser en fullskjermsbilde på høyre side av skjermen. Du kan legge til en velkomstmelding og en oppfordringsknapp til hjemmesiden.

Dette temaet har over 30 utseendealternativer og kombinasjoner. Det har også et 1-klikks demoimportverktøy og er svært optimalisert for nettstedets hastighet.

11. HotelEngine Classy

HotelEngine Classy

HotelEngine Classy er et WordPress-tema laget for herberger, feriesteder, boutiquehoteller og overnattingsvirksomheter. Den er satt sammen med en glidebryter for fullskjerm på hjemmesiden som inneholder din logo, navigasjonsmeny og reservasjonsskjema online.

På hjemmesiden kan du vise hotellrom med fasiliteter, kundevurderinger, beliggenhet og bildegalleri. Selv om det har et spesialtilpasset temalternativspanel, kan du tilpasse det med live WordPress-tilpasning også.

12. Kea

Kea

Kea er et minimalistisk WordPress-feriestedstema som kan brukes til å lage hotell- og feriestedets nettsteder. Det lar deg integrere ditt eget bestillingssystem ved hjelp av en WordPress-reservasjonsplugin. Det gir et vakkert førsteinntrykk med skyveknappen video og bilde på hjemmesiden.

Dette temaet har fleksible oppsett, flere fargevalg og WPML-støtte for å lage et flerspråklig nettsted. Den bruker også tilpassede Elementor-widgeter for å designe dine egne sider.

13. HotelEngine Comfy

HotelEngine Comfy

HotelEngine Comfy er et vakkert designet WordPress-tema for hotell og feriesteder. Det er utstyrt med bildegallerier og glidebrytere for å vise frem hotellrommene, lobbyene og stiene. Temaet har et profesjonelt hotellstyringssystem og online bestillingsskjema.

Den kommer med en kraftig søkemotor, farger, skrifter og flere tilpassede alternativer. Dette temaet er enkelt å sette opp og lar deg starte et hotellnettsted umiddelbart.

14. Milos

Milos

Milos er et premium WordPress-tema bygget for hotell, herberger, leilighet, B&B&B og gjestfrihetsbedrifter. Det kommer med et fullskjerms bakgrunnsbilde under overskriften. Overskriften inneholder en tilpasset logo og navigasjonsmeny. Du kan også legge til en reservasjonsknapp i overskriften.

Det lar deg integrere tredjeparts bestillings- og reservasjonssystem. Temaet gir deg full kontroll over fargene. Det er enkelt og nybegynnervennlig å sette opp.

15. Lokaliteter

steder

Locales er et moderne WordPress-katalogtema som hjelper deg å lage en katalog over lokale hoteller. Det er fullpakket med støttende funksjoner som lokasjonskart, adresser og mer. Du kan også legge til filtrerbart søk på hjemmesiden for å la brukerne finne det beste hotellet i byen.

Den lar deg vise hoteller og leiligheter i en karusellskyver. Den har en hjemmesideseksjon for å vise utvalgte hoteller. Temaet er perfekt for å vise frem hotellene i byen din og tjene en provisjon på bestillinger.

16. Prestisje

Prestisje

Prestige er et vakkert utformet WordPress-hotelltema. Den har flere sidemaler for å vise rom, romtyper og mer. Det lar deg vise frem attraksjoner i nærheten som kan utvikle en interesse hos brukeren til å bestille et rom på hotellet ditt.

Dette temaet er enkelt å sette opp og kan tilpasses ved hjelp av WordPress tematilpasning med live forhåndsvisning.

17. Moliere

Moliere

Moliere er et utmerket WordPress-tema for hotell, feriesteder, utleieleiligheter og B&B. Den leveres med en fleksibel topptekst og bunntekst som lar deg tilpasse hvert enkelt element på nettstedet. Det gir deg kontrollen på fargevalg for å definere dine egne farger.

Andre viktige funksjoner inkluderer integrasjon og støtte for Google-skrifter for sidebyggere, WooCommerce og RTL-språk.

18. HotelBooking

hotelbooking

HotelBooking er et fullt funksjonelt WordPress-hotelltema. Det har et responsivt design- og hotellreserveringssystem. Dette temaet kommer med en bestillingsmotor som lar brukerne dine raskt bestille rom på hotellet. Du kan legge til et tilpassbart bestillingsskjema, kalender for romtilgjengelighet, rabattkuponger og mer.

Dette temaet gir deg muligheten til å legge til sesongpriser for rom. Den har en egen bloggside for å legge ut innhold om hotellet ditt.

19. Hotelone

Hotelone

Hotelone er et gratis WordPress-tema for hotell og feriesteder. Den kommer med et avansert administrasjonspanel for å tilpasse alle elementene i temaet. Det leveres med en forhåndsbygget layout for hotellnettstedet ditt, noe som gjør det lettere å komme i gang. Den har en widgetert bunntekst for å legge til sosiale medieikoner, tjenester og mer nederst på nettstedet. Du kan også legge til et reisekart, beliggenhet og adresse i bunnteksten. Dette temaet støtter Elementor-byggherren til å designe sidene dine.

20. Philoxenia

Philoxenia

Philoxenia er et vakkert og moderne WordPress-hotelltema. Den har alle funksjonene du trenger på hotellnettstedet ditt, inkludert et bestillingsskjema, flere innholdstyper, bildegalleri for å vise frem hotellrom og et romstyringssystem.

Dette temaet tilbyr widgetiserte hjemmesider, tilpassede widgeter og fargevalg for å sette opp nettstedet ditt. Den er svært optimalisert for SEO.

21. Hotellets luksus

Hotell Luksus

Hotel Luxury er et annet gratis WordPress-hotelltema. Det lar deg administrere online bestillinger og reservasjoner på en profesjonell måte. Det har en vakker design for å vise hotellovernattingen med stil. Dette temaet er enkelt å sette opp og kan tilpasses med live WordPress-tilpasning.

22. Hotelica

Hotelica

Hotelica er et gratis WordPress-tema designet spesielt for hotell, feriesteder og gjestfrihetsbedrifter. Den har bakgrunnsbilde i full bredde med tilpasset logo, velkomstmerke og navigasjonsmeny. Du kan bruke dette temaet til å lage en lokal hotellkatalog. Dette temaet kan tilpasses ved hjelp av WordPress-tilpasning med live forhåndsvisning.

23. Zermatt

Zermatt

Zermatt er et svært avansert og fleksibelt WordPress-tema for hotell, feriesteder, utleieleiligheter, B&Bed & Breakfast, herberger og overnattingssteder. Den har attraktive fullskjermsbakgrunner for å skape et kraftig førsteinntrykk på brukerne. Temafunksjonene inkluderer online bestillingsskjema, værmodul og CTAer.

Det kommer med uendelige fargemuligheter, fullt tilpassbare oppsett, sidebyggere og WooCommerce-støtte. Zermatt er enkel å sette opp og optimalisere for hastighet.

24. Nærvær

Tilstedeværelse

Prestige er et moderne WordPress-tema. Det kan brukes til å opprette et hotell- eller feriestedets nettsted enkelt. Den bruker dra- og slipp-sidebyggerne for å designe landingssider. Dette temaet inkluderer 2 oppsett for enten å lage et nettsted med en eske eller i full bredde.

Med innebygde nettsteddemoer kan du komme raskt igang og starte hotellnettstedet ditt. Temaoppsettet er enkelt og kan tilpasses med live WordPress-tilpasning.

25. Olympus Inn

Olympus Inn

Olympus Inn er et stilig WordPress-tema for hotell, gjestfrihetsbedrifter, overnattingssteder og alpinanlegg. Som alle de populære temaene i denne listen, har den et online reservasjonsskjema. Dette temaet fungerer utmerket med alle WordPress-plugins for å legge til funksjoner og funksjonaliteter på hotellnettstedet ditt.

Den støtter sidebygger, WooCommerce, RTL-språk, og er fullt optimalisert for SEO. Olympus Inn presterer raskere enn andre vanlige WordPress-temaer.

26. Egeerhavet

Egeerhavet Resort

Hvis du er ute etter et vakkert og moderne WordPress-feriestedstema, kan du sjekke ut Aegean Resort. Det kommer med alle de fantastiske funksjonene du trenger for å bygge et hotell- eller feriestedets nettsted. De mest kjente funksjonene er værmodul, online bestillingsskjema, bildegallerier, skyvekontroller og bakgrunnsvideoer.

Dette temaet er WPML-kompatibelt, noe som betyr at du enkelt kan opprette et flerspråklig nettsted. Den har fleksible layoutalternativer for å designe hjemmesiden og destinasjonssidene.

27. Flat

Flat

Flat er et profesjonelt WordPress-tema som kan brukes til å lage et hotell- eller feriested nettsted. Den har en unik flat layout med dristige farger og kan tilpasses helt for å legge til effekter, animasjoner og mer. Det følger med Themify-byggherre for å designe dine egne sider.

Temaet har hjemmesideseksjoner for å vise hotellrommene, kundevurderinger, ansatte og fasiliteter. Det er enkelt å sette opp og kan tilpasses med live WordPress-tilpassing.

28. Hotel Melbourne

Hotell Melbourne

Hotel Melbourne er et gratis og responsivt WordPress-tema for hotell, feriesteder og luksusleiligheter. Den har flere navigasjonsmenyplasseringer, glidebryter, integrering av sosiale medier og mer. Det kommer med hotellbestillingsfasiliteter, romstyring og flere premiumfunksjoner i den betalte versjonen.

29. HotelMotel

Motel

HotelMotel er et premium WordPress-hotelltema. Den har et reservasjonssystem, romstyring, blogg og Instagram-widget. Den har en glidebryter for å vise frem hotellfasilitetene og attraksjonene i nærheten. Dette temaet kan tilpasses og er enkelt å sette opp.

Den leveres med tilpassede farger, widgeter, skrifter og mer. Temaet har støtte for WooCommerce og oversettelse som er klar til å la deg lage et nettsted på ditt eget språk.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temaene for hotell og feriesteder. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om de beste WordPress-temaene for reiseblogger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map