29 raskeste WordPress-temaer for å få fart på nettstedet ditt

Raskeste WordPress-temaer


Leter du etter de raskeste WordPress-temaene? Nettstedets hastighet kan gjøre eller ødelegge virksomheten din. Uten tvil spiller WordPress-temaet en viktig rolle i det.

Med et raskt WordPress-tema kan du redusere sideinnlastingstiden betydelig, og i sin tur øke sidehastigheten. I denne artikkelen viser vi deg noen av de raskeste WordPress-temaene for å få fart på nettstedet ditt.

Hvorfor skal du velge de raskeste WordPress-temaene?

Sidehastighet er en av de viktigste beregningene du trenger for å følge med.
Studier viser at til og med bare ett sekunders forsinkelse i responsen på siden kan resultere i 7% reduksjon i konverteringsfrekvens. I tillegg fortsetter Google å understreke sidehastigheten i algoritmen sin.

For å oppsummere det, hvis du vil øke søkerangeringene dine, få mer organisk trafikk og gi god brukeropplevelse, må du ta alle tiltak, som å velge et raskt WordPress-tema, for å øke hastigheten på siden din.

Med tusenvis av WordPress-temaer tilgjengelig på markedet, er det vanskelig for deg å finne et tema som er raskt og responsivt. Du kan alltid bruke vårt gratis nettstedshastighetstestverktøy for WordPress for å vite den komplette statistikken om nettstedets hastighet.

La oss se på noen av de raskeste WordPress-temaene på markedet for å få fart på nettstedet ditt.

1. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro er et vakkert og raskeste WordPress-tema. Det er bygget på toppen av StudioPress Genesis Framework som gjør det kraftig og robust. Temaet er perfekt for nettsteder for livsstil, helse, velvære og medisinske formål. Du kan også bruke dette temaet til å opprette en e-handelsbutikk.

Andre viktige funksjoner inkluderer 6 widget-områder, tilpasset topptekstbakgrunn, 2 navigasjonsmenyer, søkelinje og mer.

Priser: 129,95 dollar

Få GRATIS tilgang til Essense Pro + 35 andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle de premium StudioPress-temaene, inkludert Essense Pro, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2000 i verdi!)

Gjør krav på dette eksklusive WP-tilbudet i dag! »

2. Astra-tema

Astra Theme

Astra Theme er det mest populære og raskeste WordPress-temaet. Den kommer med dusinvis av ferdige nettsteder som du kan importere til WordPress-dashbordet. Hensikten med startsidene er å spare tid slik at du raskt kan starte et nettsted uten å måtte bygge det fra bunnen av.

Det fungerer sømløst med de fleste dra- og slipp-sidebyggerne for WordPress. Med Astra Theme kan du enkelt tilpasse nettstedet ditt uten å skrive noen kode.

3. Neve

Neve

Neve er et superraskt WordPress-tema, kompatibelt med de fleste sidebyggere for WordPress. Det er et mangfoldig tema som passer for enhver forretningsnisje. Oppsettet er svært fleksibelt takket være de enkle temalternativene som lar deg justere stylingen.

Den kommer med en tilpassbar topptekst og bunntekst for å gi nettstedet ditt et unikt utseende.

4. Ultra

Ultra

Ultra er et kraftig og et raskt WordPress-tema. Den støtter Themify dra og slipp-byggherren for å lage nettstedet ditt raskt. Det inkluderer også Ultra Skins, som er innebygde maler og demosider som hjelper deg å komme i gang uten å skrive noen kode.

Temaet tilbyr bygger addons, layoutalternativer og mange tilpassingsinnstillinger for nettstedet ditt.

5. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro er et flerbruks WordPress-tema bygd for å lage nettsteder med høy ytelse. Den har en vakker og stilfull layout på én side med glatt materialdesign. Temaet kan også brukes til å lage et nettsted med flere sider.

Den støtter WooCommerce og er optimalisert for hastighet og ytelse.

6. OceanWP

Ocean WP

OceanWP er et gratis og raskeste WordPress-tema bygget for å opprette en hvilken som helst webside eller blogg enkelt. Den har flere demoer og maler for å spare tid mens du bygger nettstedet ditt. Med premieutvidelsene deres kan du legge til flere funksjoner og funksjonaliteter på nettstedet ditt.

Temaet er svært kompatibelt med populære sidebyggere som Beaver Builder, Elementor osv.

7. Dekoratør

Decorist

Decorist er et raskt WooCommerce-tema. Den kan brukes til å opprette en nettbutikk og selge dekorasjonsprodukter, moteprodukter eller fysiske produkter. Temaet fungerer perfekt med WooCommerce-utvidelser for å legge til flere funksjoner på nettstedet ditt.

Den har en meget tilpassbar butikk og fleksible layoutalternativer. Med 100+ tilpassede elementer kan du administrere oversyn av overskrifter, farger, sosiale nettverk og mer.

8. Zelle Pro

Zelle Pro

Zelle Pro er et gledelig tema som kommer med rask ytelse og parallax-rulling. Det leveres i en-siders og flersidesoppsett for å lage flotte nettsteder. Temaet har en tilpasset topptekst med bakgrunnsbilde i full bredde og oppfordring til handling-knapper.

Du kan bruke WordPress live-tilpasning og sidebyggere for tilpasning.

9. Academica Pro

Academica Pro

Academica Pro er et raskt WordPress-tema designet spesielt for utdanningsinstitusjoner, universiteter, høyskoler og biblioteker. Det tilbyr en widget-layout med 3-kolonne stil på hjemmesiden. Med integrasjon av hendelseskalender kan du enkelt markedsføre hendelsene på nettstedet ditt.

Andre viktige funksjoner inkluderer en dynamisk hjemmeside-byggherre, visuell tilpassing, sideoppsett og støtte for WooCommerce.

10. Forfatter Pro

Forfatter Pro

Author Pro er et annet Genesis-basert tema for å lage kraftige og robuste nettsteder i WordPress. Temaet er perfekt for bokforfattere, online bokhandlere, forlag, magasiner og nyhetsnettsteder. Den kommer med en vakker og brukervennlig hjemmeside for å vise boktittler profesjonelt.

Den støtter e-handelsplattformer som WooCommerce og BigCommerce, slik at du enkelt kan sette opp nettbutikken din. Tematilpasseren gjør det enkelt å gjøre endringer på nettstedet ditt.

11. Tusant

Tusant

Tusant er det raskeste WordPress podcast-temaet. Du kan bruke dette temaet til å legge til musikk og videostreaming på nettstedet ditt. Temaet er perfekt for musikere, band, vlogger, podcasters, kringkastere og ethvert innholdsside som fungerer rundt lyd / video prosjekter.

Den leveres med flere layoutalternativer og støtter Elementor sidebygger.

12. Finesse

finesse

Finesse er et populært og raskt WooCommerce-tema som lar deg starte nettbutikken din. Det fremhever SiteOrigin-trekke-og-slipp-sidebygger for tilpasning. Temaet tilbyr fleksible layoutalternativer for å legge til produkter, relaterte produkter og mer på eCommerce-nettstedet ditt.

Andre funksjoner inkluderer støtte for over 600 Google-fonter, ubegrensede fargeskjemaer, oversettelser og livetilpasning for å redigere nettstedet ditt.

13. Kea

Kea Resort

Kea er et vakkert og raskeste WordPress-feriested tema bygget spesielt for hotell, feriesteder og gjestfrihetsbedrifter. Den har et minimalistisk design med et tilpasset bakgrunnsbilde på fullskjerm. Med Kea kan du enkelt integrere et tredjeparts bestillings- og reservasjonssystem for hotellvirksomheten din.

Temaet tilbyr glidebryter for video og bilder, fleksible oppsett, fargevalg og egendefinerte widgeter. Den støtter også WPML for å lage et flerspråklig nettsted.

14. Lagret

lagrede

Saved er et førsteklasses WordPress-kirketema. Det er perfekt å legge til prekener, begivenheter, personalprofiler og beliggenhet. Det kommer med en layout der du kan vise vakre bilder, videoer, attester og donasjonsformer.

Temaet inkluderer en dra og slipp hjemmeside-byggherre for å tilpasse hjemmesiden til kirkens nettsted.

15. Agency Pro

Agency Pro

Agency Pro er det profesjonelle og et av de raskeste WordPress-temaene som passer best for byråets nettsted. Temaet er bygget på Genesis Framework som gjør det sterkt og kraftfullt med tanke på ytelse.

Som alle StudioPress-temaer, kan du bruke hjemmesidevidgeten og tilpassede sidemaler til å sette opp nettstedet ditt raskt.

16. Balanse

Balansere

Balanse er et minimalistisk og raskeste WordPress-tema. Det leveres med to vakre og førsteklasses oppsett som lar deg lage et nettsted du ønsker. Du kan også bruke dette temaet til å lage en profesjonell e-handelsbutikk og legge til alt varelageret ditt med noen få klikk.

Temaet har hvite mellomrom i oppsettet for å tiltrekke brukere og engasjere dem på nettstedet ditt. Med Visual Customizer-støtte kan du raskt endre farger og skrifter.

17. Khore

Khore

Khore er et av de raskeste WordPress-arrangementstemaene. Den har en 2-kolonne-layout som viser navigasjonsmenyen på venstre side og innhold på høyre side av siden. Temaet er perfekt til å arrangere arrangementer, utstillinger, webinarer og konferanser.

Khore lar deg selge billetter på nettet. Det tilbyr også planlegging av arrangementer, sosial deling, Google maps, bildegallerier og mer.

18. Blogstar

Blogstar

Blogstar er et kreativt WordPress-bloggetema. Den kommer med flere bloggmaler som du kan bruke til å starte en blogg eller opprette et online magasin. Det integreres sømløst med Visual Composer, slik at du raskt kan legge til og tilpasse nettsidene dine.

Temaet har 700+ ikonskrifter, egendefinerte widgeter, fargeskinn og videobakgrunn. Den er svært optimalisert for hastighet og ytelse.

19. Moduler

moduler

Modules er et stilig og raskeste WordPress-tema. Med sin mangfoldige tilnærming kan du enkelt opprette en hvilken som helst webside eller blogg. Det fungerer sømløst med tredjeparts WordPress-plugins for å utvide temaets funksjonalitet.

Den har et tilpasset toppbilde med tittel, tagline og CTA-knapp. Du kan også legge til en navigasjonsmeny og søkefeltet på toppen av siden.

20. AutoDeals

AutoDeals

AutoDeals er et moderne WordPress-bilforhandlertema. Den kommer med en lynrask og mest avansert søkemotor for brukere å finne sine favorittbiler på nettet. De besøkende kan søke etter avstand og radius etter lokale beholdningsresultater.

Det lar deg velge og sammenligne flere oppføringer eller lagre søket i ønskeliste for fremtidige nettlesinger.

21. Tilpass

Customify

Customify er et gratis WordPress flerbruks-tema. Det er raskt, responsivt og fleksibelt å bygge et hvilket som helst nettsted. Temaet inkluderer topp- og bunntekstbygger og støtter sidebyggere som Beaver Builder, Elementor, Thrive Architect, Divi, etc..

Den støtter fullt ut plugins som WooCommerce, bbPress, Yoast og mer for å utvide funksjonaliteten til nettstedet ditt.

22. Bokforfatter

Bokforfatter

Bokforfatter er et raskt WordPress-tema for utgivere og forfattere. Det lar deg selge og markedsføre bøkene dine på nettet. Temaet lar deg velge vakre farger for å vise frem bokomslag og tiltrekke publikum.

Det kommer med en gjennomgangsdel hvor brukerne dine kan legge igjen tilbakemeldinger og forslag om kjøp.

23. Guten-tema

Guten-tema

Guten Theme er et kraftig og raskeste WordPress-tema med støtte for sidebyggere som Gutenberg, Beaver Builder, Elementor og mer. Temaet har flere oppsett for forskjellige seksjoner, inkludert topptekst, bunntekst og sidefelt.

Det er enkelt å tilpasse farger, skrifter osv. Guten Theme fungerer sømløst med WooCommerce for å starte nettbutikken din.

24. Orfeo

Orfeo

Orfeo er et en-siders raskt WordPress-tema med et iøynefallende nettstedoppsett. Det tiltrekker besøkende med et mørkt overskriftsbakgrunnsbilde og fargerike oppfordringsknapper. Temaet er perfekt for personlige blogger og byrånettsteder.

Du kan bruke live WordPress-tilpasningen til å gjøre endringer i dette temaet raskt.

25. Moliere

Moliere

Moliere er et moderne og stilig WordPress-tema designet spesielt for hotell, BnB-er, leiligheter, utleietjenester og gjestfrihetsvirksomhet. Temaet er supersnurt og fleksibelt for å få brukerens oppmerksomhet. Den har en tilpassbar topptekst og bunntekst for å legge til innholdet ditt enkelt.

Med Moliere får du fullstendig fargekontroll, integrering av sidebyggere, RTL-støtte, WooCommerece-kompatibilitet og mer.

26. Nisje Pro

Nisje Pro

Niche Pro er et profesjonelt og raskt WordPress-tema som er perfekt for livsstilsbloggere å vise frem arbeidet sitt. Den har en vakker layout i hvit farge med engasjerende bilder og støtte for e-handel. Temaet har en widget-layout for å legge til innhold og medier raskt.

Det leveres med tilpassede sidemaler og temalternativpanel for enkel tilpasning.

27. WPCasa

WPCasa

WPCasa er det raskeste WordPress eiendomsmeglingstemaet. Det lar deg sette opp eiendomsnettstedet ditt og legge til eiendomslister ved å bruke et fleksibelt dashbord. Temaet fungerer som et rammeverk som gjør det lettere for deg å legge til flere maler og oppsett etter eget valg.

Det tilbyr kraftige tilleggsprogrammer og verktøy for å legge til flere alternativer til temaet. WPCasa inkluderer også et avansert eiendomssøkssystem.

28. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro er et populært og raskt WordPress-tema som lar deg lage alle typer nettsteder. Den har et fullskjerms bakgrunnsbilde, sosiale delingsikoner, søkelinje, tagline og oppfordring til handling-knapper. Du kan også bruke Crelly Slider til å vise omtalt innhold i den første bretten på nettstedet ditt.

Temaet kommer med ytterligere sidemaler for å designe kontaktsiden din, om siden og mer.

29. Futurio

Futurio

Futurio er et gratis og raskt WordPress-tema bygget spesielt for fotografer, nettporteføljer, kreative byråer, e-handelsbutikker og destinasjonssider. Det integreres med sidebyggere som Beaver Builder, Elementor, SiteOrigin, Divi og mer.

Du kan bruke WordPress-plugins fra tredjeparter for å optimalisere nettstedet ditt for bedre ytelse.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de raskeste WordPress-temaene for å få fart på nettstedet ditt. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide om beste WordPress-temaer på full skjerm.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map