30+ beste WordPress Magazine-temaer sammenlignet og vurdert (2020)

beste wordpress magasinetemaer


Leter du etter et godt Magazine WordPress-tema for nettstedet ditt?

Enten du driver en personlig blogg eller et stort online magasin, med å ha et magasinetema hjelper deg å vise innholdet ditt unikt med allsidige oppsett.

I denne artikkelen har vi samlet en liste over noen av de beste temaene for WordPress magazine.

Velge det beste WordPress Magazine Theme

WordPress-magasinetemaer fungerer utmerket for nettsteder som er rike på innhold. Det hjelper leserne med å enkelt oppdage riktig innhold som de er interessert i fra hjemmesiden.

Nedenfor er noen unike funksjoner du ofte finner i et WordPress-magasinetema.

 • Lag enkelt en unik hjemmesidesign med en kombinasjon av forskjellige kolonnestrukturer og kategorier
 • Banner annonseplasseringsområder for å tjene penger på innholdet ditt
 • Massevis av forskjellige sideoppsettalternativer for å vise innholdet på en distinkt måte

1. Ekstra

Ekstra tema, magasinetema

Extra er et av de beste WordPress-magasinetemaene fra Elegant Themes, et av de ledende WordPress-temahubene på markedet. Å være et flerbruks-tema, det passer perfekt på ethvert nisjeside. Extra leveres med en dra-og-slipp-sidebygger som gjør det enkelt å lage innlegg og sider.

Med sin fleksible design kan du tilpasse alle deler av temaene for å gi nettstedet ditt et utpreget utseende. Med Extra trenger du aldri å gå på akkord med utseendet. Det tilbyr noen av de mest stilige forhåndsbygde layoutene, slik at du kan lage en unik design ved å velge en av dem uten å måtte starte fra grunnen av. Hjemmesideoppsettet tilbyr forskjellige kolonnestrukturer og moduler.

2. Divi

divi tema gjennomgang

Divi som Extra, er et annet populært WordPress-tema som hjelper deg med å bygge et magasin nettsted enkelt. Med den fantastiske visuelle sidebyggeren kan du designe sidene og innleggene dine som en proff uten å måtte bytte mellom redigereren og forhåndsvisningen. Du har 40 vakre elementer som er klare til å brukes direkte på nettstedet. Dette trenger ingen koding i det hele tatt.

Det tilbyr også 800 fantastiske forhåndsbygde design som kan tilpasses fullt ut. Fra å endre farge, animasjon og sveve effekter, skrifter og mer, lar dette temaet gjøre alt for å se det du ønsker. Ved hjelp av bulkredigering, funksjon, kan du spare tid ved ikke å redigere elementer separat.

3. Astra

Astra

Astra er et lett og superraskt WordPress-tema som lar deg designe nettstedet ditt som en proff. Uten å skrive en eneste kodelinje, tilbyr dette temaet deg den beste løsningen for å komme med det mest stilige designet fullpakket med avanserte funksjoner. Temaet er kompatibelt med den nyeste versjonen av WordPress og fungerer bra med alle slags plugins.

Siden det gir sømløs integrasjon med WooCommerce-plugin, kan du selge digitale eller fysiske varer på magasinets nettsted. For å utvide rekkevidden har du også muligheten til å oversette den til andre språk. Videre kan du legge til uendelig rulling, sosiale ikon-widgeter, en tilpasset 404-side og mye mer på nettstedet ditt med dette temaet..

4. Soledad

Soledad-tema

Soledad er et fantastisk WordPress-tema bygget spesielt for magasiner, nyheter og personlige blogger. Det fungerer utmerket med Elementor dra og slipp sidebygger, noe som gjør det enklere for deg å tilpasse nettstedet uten å skrive noen kode.

Med 1000-talls hjemmesidesdemoer kan du sette opp en webside eller blogg med 1-klikk og komme raskt i gang. Det kommer med ekstra alternativer i WordPress live tilpasning for å redigere nettstedet.

5. Everest News

Everest News er et av de beste WordPress-magasinetemaene som kommer med mange tilpasningsmuligheter. Everest News er et tema utgitt av Everest Themes.

Hurtighet, sikkerhet og oversettelse er noen av nøkkelfunksjonene i Everest. Den leveres med ett-klikks demoimport, responsiv skyvekontroll og lat belastning for raskere gjengivelse av bilder.

6. Hestia Pro

Hestia

Hestia Pro er et visuelt imponerende, WooComerce-klart WordPress-tema som er lastet med fantastiske funksjoner. Ved å bruke dette temaet kan du ha full kontroll over nettstedet ditt med tanke på utseendet. Hver bit av temaet kan tilpasses og er superenkelt å bruke. Du kan finjustere den ferdige hjemmesiden og bloggsidedesignene fra tilpasningsmaskinen selv.

Du har også valget mellom å bruke alle sidebyggere du ønsker. Hestias sømløse integrasjon gjør ting glatt og enkelt for deg. For å gjøre ting interessant for brukerne dine, kan du legge til glidebryteren eller videooverskriften. Det øker sjansen for å holde besøkende engasjert på nettstedet lenger.

7. Magazine av Themify


Blad

Magazine er et vakkert WordPress-magasinetema av Themify. Akkurat som alle Themify-temaer kommer Magazine-temaet sammen med Themify Builder, en dra- og slipp-sidebygger.

Hvis du vil, kan du til og med gå et skritt videre og bygge en tilpasset forside. Du har også muligheter til å legge til en Breaking News-seksjon for å informere brukerne dine om de siste nye hendelsene og endringene. Temaet støtter videoer og tillater sosial deling ganske enkelt.

8. iTheme2

iTheme2

iThemes er et strålende WordPress-tema i Mac-stil som er lastet med fantastiske funksjoner. Du vil elske den flytende og responsive utformingen som gjør nettstedet ditt visuelt fantastisk. Temaet kommer med 2 forskjellige skinn – grått og svart.

Du kan enten vise eller skjule søkefeltet og RSS-ikonet etter din smak. Som de fleste andre Themify-temaer, lar denne også deg lage en tilpasset forside. Den har også gode alternativer for de glidende innleggsglidene.

9. Zillah

Zillah wordpress tema

Zillah er et fantastisk tema for bloggere og forfattere. Det ser også bra ut på magasinens nettsteder. Live-tilpasningen hjelper deg å finjustere utformingen av nettstedet ditt. Fra å endre farge, skrifter til layout, har du mange alternativer for å gjøre nettstedet ditt skiller seg ut. Den lar deg integrere den valgte sidebyggeren. Så i motsetning til mange andre temaer, trenger du ikke holde deg til den innebygde sidebyggeren.

Dette temaet er oversettelsesklart, slik at du til og med kan bygge en flerspråklig blogg med letthet. Zillah er kompatibel med de nyeste versjonene av WordPress og fungerer sømløst over forskjellige nettlesere.

10. Lesbar

Lesbart magasinetema

Lesbar er enda et strålende tema som passer best til magasinets nettsted. Temaet kommer med et fantastisk tilpasningsalternativ og er kompatibelt med mange avanserte plugins. Fra å oversette temaet ditt til et annet språk, til å legge til glyphicons og sosiale ikoner, dette temaet lar deg gjøre mye utenfor boksen.

Lesbar er responsiv, noe som betyr at den ser fantastisk ut på tvers av enheter og skjermstørrelser av alle typer. Det er optimalisert for SEO, så det er ikke mye å bekymre deg for rangering på Google. Temaet er kompatibelt med plugins som Contact Form 7, Disqus, JetPack og mer. Du kan utvide funksjonene ved å legge til flere plugins.

11. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et vakkert flerbruks WordPress-tema som kommer med gode alternativer for å gjøre magasinens nettsted superavansert og moderne. Temaet kommer med fantastisk demoinnhold som er klar til å brukes med bare et enkelt klikk.

Du kan til og med legge til en butikkfront og en flytende Legg til handlekurv-bar til magasinet, gjøre knappen din synlig for besøkende hele tiden. For en bedre handleopplevelse kan du aktivere hurtigvisningsalternativet som lar besøkende få zoomet inn visning av produktene før de kjøper det.

For å forbedre funksjonaliteten til nettstedet ditt tilbyr temaet mange utvidelser også.

12. Avis

Aviser er et populært og responsivt WordPress-magasinetema som ser fantastisk ut på nettsteder som har mye innhold. Temaet kommer med 60+ profesjonelt designet demoer som er designet for forskjellige nisjer. Det er også samlet med 8 premium plugins som lar deg bygge et fantastisk nettsted med letthet.

Dette temaet lar deg lage vakre overskrifter enkelt takket være den fleksible headerbuilderen. Du har også tagDivi-komponisten, som er det komplette verktøysettet enhver designer ønsker. Det kan vise mye innhold på hjemmesiden uten å påvirke kvaliteten.

13. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro er et fantastisk WordPress-tema som er et perfekt alternativ for et innholdsrikt nettsted. Så hvis du leter etter et magasinetema, kan dette være det beste alternativet for deg. Fra enkle tilpasningsalternativer til avansert plugin-støtte, dette temaet har alt nettstedet ditt for magasinetema trenger.

Du kan sette opp nettstedet ditt i løpet av minutter med dets omfattende temalternativer. Alt i temaet kan tilpasses. Du kan endre bakgrunn, farge, typografi, layout og til og med overskriften.

14. Academy Pro

Academy Pro

Academy Pro er et visuelt imponerende og responsivt WordPress-tema, som er perfekt for alle innholdsrike nettsteder. Ved hjelp av temalternativene kan du få nettstedet ditt i gang i løpet av få minutter. Du kan legge til opptil 6 widgetområder på nettstedet ditt og velge mellom 3 forskjellige oppsett. Tematilpasseren har gode muligheter for å endre nettstedets utseende.

Hvis du selger noe på nettet, er det enkelt å godta bestillinger med Academy Pro. Den støtter e-handel og lar deg legge til flotte prissider. Du kan også ha vakre destinasjonssider, legge til en tilpasset topptekst og gjøre mye mer. Temaet er oversettelsesklart, responsivt og mobilvennlig.

15.Voice

Stemme, magasinetema, magasin wordpress magazine

Voice er nok et fantastisk WordPress-tema, som er designet for å gjøre publiseringsinnhold enkelt. Med Voice kan du også bygge et flott fellesskap eller et nettsted for sosiale nettverk ved hjelp av bbPress.

De avanserte temalternativene har så mye å tilby. Dette temaet er tilgjengelig for nedlasting fra Themeforest markedet.

16. MH Magazine

MH-Magazine-tema

MH Magazine er go-to-alternativet for profesjonelle bloggere, nyhetsnettsteder, online magasiner og mer. Temaene er spekket med populære Google Webfonts for et fantastisk nettsted. Og det responsive oppsettet gir mulighet for en hurtiglasting av nettsted for både smarttelefoner og nettbrett.

Dette temaet er svært optimalisert for SEO, noe som sikrer at du er god å gå med tanke på søkemotorsynlighet. MH Magazine er et oversettelsesklart tema. Og med få klikk kan du starte et flerspråklig nettsted for å målrette brukere fra flere geografier.

17. TheFox

TheFox, magasinet tema, magasinet wordpress tema

TheFox er et responsivt, svært fleksibelt WordPress-tema som inneholder mange fantastiske funksjoner. Enten det er et moteside, et magasinnettsted, en portefølje eller profesjonell markedsføringsnettsted, matcher TheFox dine behov med de behagelige utseende og robuste funksjoner. Temaet kommer med vakre demonstrasjoner, omfattende dokumentasjon og god støtte.

For å spare tid kan du importere fra 30 forhåndsbygde hjemmesider. Imidlertid har du også muligheten til å gjøre endringer på disse nettstedene hvis du vil. Den kraftige sidebyggeren som tematagger sammen gjør det superenkelt å bygge nettstedet ditt. Du har så mange elementer som du kan bruke på nettstedet for å få det til å se bra ut. Kortkodegeneratoren lar deg for eksempel bygge et hvilket som helst antall tilpassede sider ved å bruke alle dine tilpassede moduler.

18. Magazine Pro

Magazine Pro

Magazine Pro er et perfekt alternativ for magasinets nettsted. Nettstedet ditt vil snakke for seg selv hvis du bruker dette temaet på grunn av dets allsidige oppsett og medierike design. Du kan velge å bruke opptil 3 widgetområder på hjemmesiden. Du kan laste opp logoen din i overskriften med bare et klikk.

Det er også enkelt å starte en nettbutikk fordi den er forhåndsutformet for Woocommerce og BigCommerce. Det beste av alt er at den støtter Genesis rammeverk.

19. Jinsy Magazine Theme

Jinsy-tema

Jinsy er et annet fantastisk WordPress-tema som du vil elske å bruke. Det er et super responsivt flerbruks-tema som er tilgjengelig for nedlasting gratis. Med dette temaet kan du designe det mest stilige nettstedet uten å måtte kode en enkelt linje. Med live-tilpasningen til Jinsy, er det mulig å se endringene umiddelbart på dashbordet ditt.

Demoimporten på 1 minutt lar deg ha nettstedet ditt klart på mindre enn ett minutt. Ved hjelp av den imponerende mega-menyen kan du gi undermenyen en flott struktur.

20. Wonderwall

Wonder

Wonderwall er et fengende og responsivt WordPress-magasinetema for livsstils- og magasinnettsted. Den lar deg velge mellom 9 vakkert designet hjemmesider. Temaet har optimale plasseringer av bannerannonser, slik at du kan tjene penger på innholdet ditt med annonser. Du kan enten lime inn annonsekoden din fra et tredjeparts nettverk som Adsense eller laste opp bannere.

Den lar deg også legge til knapper på sosiale medier på nettstedet ditt. Du kan legge dem til bunnteksten, sidefeltet eller begge deler samtidig for mer synlighet. Dette temaet er superfleksibelt og lar deg gjøre tilpasninger uten å måtte skrive en eneste kodelinje.

21. Krønike

Chronicle er et godt tema WordPress-magasinetema designet spesielt for magasin nettsteder. Temaet tilbyr fantastiske tilpasningsmuligheter for å gi deg et unikt utseende. Med alle dens funksjoner kan du designe nettstedet ditt som en proff uten å berøre koden.

Temaet har 3 innebygde annonseringsplasser for deg. Du kan også bruke et klissete innlegg for å fremheve et spesifikt innlegg og vise frem innlegg og videoer på hjemmesiden. Den har også 8 widget-områder. 5 av dem er på hjemmesiden, og resten er på enkeltinnlegg.

22. Magasin

Magasinetema

Magazine er et perfekt WordPress-magasinetema som passer for enhver nisje. Enten du publiserer moteinnhold, underholdningsinnhold, nyheter eller annet, vil dette temaet gi det beste utseendet til nettstedet ditt. Du kan bruke de tilpassede sidepanel-widgetene som inkluderer et Flickr-galleri, sosial widget, video-widget og mer. Det tilpassede påloggingsskjemaet gjør det raskt og enkelt å logge seg på dashbordet.

Glidebryteren med glede er flott for å vise frem et bestemt innlegg. Du kan enten bruke en video eller en glidebryter for bildegalleri på glidebryteren. Med lysbildefremvisning-alternativet kan du integrere nettstedet ditt med YouTube eller Vimeo API.

23. Mantra News

Mantra News er et strålende WordPress-magasinetema som er lastet med fantastiske funksjoner. Temaet kommer i begge deler gratis og premium-versjon, slik at du faktisk kan prøve ut lite-versjonen før du kjøper pro-versjonen. Dette temaet tilbyr gode tilpasningsalternativer.

Dette temaet støtter parallaks topptekst og bunntekst, avansert glidebryter, sosiale delingsfunksjoner og mer. Den har også flere overskriftsalternativer, en vær-widget, valutakalkulator, WooCommerce-støtte, annonseområde og mer.

24. Saksisk

Saksisk tema
Saxon er et vakkert, moderne utseende WordPress-magasinetema som gir nettstedet ditt det perfekte utseendet det fortjener. Enten du er en nybegynner eller profesjonell, Saxon tilbyr deg den enkleste måten å designe nettstedet ditt uten å kode en eneste linje. Ved hjelp av dra-og-slipp-sidebyggeren kan du enkelt organisere elementene slik du ønsker. Den gir deg 15 fantastiske blokker for å lage en vakker hjemmeside.

Den har også utmerkede demonstrasjoner som ligger bare et klikk unna. Saksisk er så fleksibel at du enkelt kan tilpasse alle deler av nettstedet ditt. Dessuten kommer den med Google AMP-støtte og er 100% Gutenberg klar. Temaet er også optimalisert for hastighet og SEO.

25. Gryna

Jawn er en perfekt løsning for det mest ultramoderne nyhets- og magasin WordPress-nettstedet. Temaet gir deg muligheten til å legge til uendelig rulling på nettstedet ditt, slik at besøkende ikke trenger å klikke på en knapp for å gå til neste side.

Jawn gir sømløs integrasjon med WooCommerce og er et oversettelsesklart tema. Jawn støtter videoer og lar deg til og med integrere nettstedet ditt med Youtube, Vimeo og Soundcloud.

26. MagOne

Magone-magasinetema

MagOne er et vakkert magasin WordPress-tema som kommer med en enkel å bruke sidebygger. Det tilbyr mange tilpasningsmuligheter for deg å gi nettstedet ditt et perfekt utseende som det fortjener. Det kommer med et skiftbart overskriftsoppsett, mega-meny, artikkelfelt, flere kommentarsystem og mye mer.

Den er kompatibel med de nyeste versjonene av WordPress og fungerer med flere avanserte plugins også. Plugin-en mottar regelmessige oppdateringer og utvider fantastisk støtte i 6 måneder. MagOne er oversettelse og Gutenberg klar. Den er kompatibel med tvers av nettlesere og ser fantastisk ut på alle skjermstørrelser.

27. Fjern kode

uncode-tema-fotografering stedet

Uncode er et av de mest populære WordPress-temaene på markedet. Enten det er et magasinside, moteblogg, en portefølje eller noe annet, med Uncode, får du bruke alle funksjonene du trenger for å få nettstedet ditt til å skille seg ut.

Det kommer med fantastiske tilpasningsalternativer som lar deg forbedre nettstedets generelle utseende. Fra vakker typografi, overskriftsstiler, ikonbokser, knapper og mer den har så mye å tilby.

28.Wellness Pro

Velvære Pro

Wellness Pro er et annet fantastisk tema som er et flott alternativ for ditt kommende nettsted. Som alle andre StudioPress-temaer, er også denne superfleksibel og lar deg endre hver bit på nettstedet ditt.

Temaet tilbyr også 12 widgetområder, en robust tematilpassing for å finjustere utseendet ditt og mer. Temaet er kompatibelt med de nyeste versjonene av WordPress og ser bra ut på alle skjermstørrelser.

29. Grido

Grido Magazine-tema

Grido er et vakkert WordPress-tema som gir nettstedet ditt et Tumblr-lignende utseende. Dette temaet tilbyr 9 vakre bakgrunner der du kan style innleggene dine individuelt. Du kan også få nettstedet ditt til å se ut som en vegg som er full av klistremerker. Du kan legge til en annen farge i hvert innlegg, slik at det ser mer fargerikt ut.

For å få de besøkende til å holde seg lenger, kan du legge til den uendelige rullefunksjonen. Du kan også legge til lightbox-gallerier på nettstedet ditt. Det lar deg til og med velge mellom syv temaskins og legge til en logo i bunnteksten.

30. Smart Passive Income Pro

smart-passiv inntekt-pro

Smart Passive Income Pro er enda et fantastisk WordPress-magasinetema som fortjener å være på denne listen. Det leveres med så mange fantastiske funksjoner for magasin nettsteder at til og med en nybegynner uten designopplevelse i det hele tatt, kan komme opp med et vakkert nettsted med robuste funksjoner. Hvis du selger produktene og tjenestene dine på nettet, kan du enkelt konvertere nettstedet til en nettbutikk.

Temaet er perfekt optimalisert for hastighet og søkeopplevelse. Du kan finpusse innstillingene dine med tematilpasseren for å legge til en flott bakgrunn, farge osv., Og du kan også sjekke forhåndsvisningen for å vite om det fungerer for deg. Totalt sett er det strålende, og du vil elske å bruke det.

31. Forfatter Pro

Forfatter Pro

Author Pro er et visuelt tiltalende og funksjonelt kraftig WordPress-tema som tilbyr den enkleste måten å designe et magasinnettsted uten å kode en enkelt linje. Dette temaet er lastet med flotte funksjoner og er kompatibelt med de nyeste versjonene av WordPress. Du kan lage vakre landingssider og tilpasse dem slik at de oppfyller merkevarenes standarder.

Dette temaet er intuitivt og responsivt, så nettstedet ditt ser bra ut uansett besøkende til enheten din. Temaet tilbyr også god støtte, så hvis du noen gang har et problem med temaet, kan du komme i kontakt med deres supervennlige supportteam som alltid er klar til å hjelpe.

32. ReviewZine

ReviewZine, magasinetema
ReviewZine er et gratis minimalistisk WordPress-tema, som kan være et perfekt valg for magasinets nettsted. .

Dette temaet er kompatibelt med mange moderne og avanserte plugins og kan også tilpasses veldig godt. Den er oversettelsesklar, har Google Adsense-bannere, en live tilpasningstype og mye mer.

Det er det!

Dette er noen av de beste WordPress-temaene for magasinet du kan bruke på nettstedet ditt. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om hvordan du starter et nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map