30 beste WordPress-temaer for reiseblogger (2020)

Wordpress-temaer for reiseblogger


Leter du etter de beste WordPress-temaene for reisebloggen din?

Hvis du elsker å reise og ha opplevelser, kan du opprette en reiseblogg, dele historiene, bli populær og tjene penger på skrivingen din. Tilsvarende, hvis du er en eier av reiselivsbedrifter, er det å opprette et reiseside et must for å vokse virksomheten din.

I denne artikkelen vil vi dele de beste WordPress-temaene for reiseblogger og nettsteder i 2020. Det er en håndplukket liste over reisetemaer som er valgt av eksperter, slik at du kan føle deg trygg på å velge ethvert tema som er kjennetegnet for å starte reisesiden din..

Opprette en reiseblogg med WordPress

WordPress er de mest populære bloggplattformene og nettstedbyggere på markedet i dag. Millioner av nettsteder, inkludert verdens beste merkevarer, bruker WordPress for å opprette nettsteder og blogger.

For å opprette en reiseblogg i WordPress, trenger du et domenenavn og en hostingkonto sammen med WordPress-programvaren. Et domenenavn er nettstedets adresse (URL) på nettet, for eksempel Google.com eller IsItWP.com, og webhotell er der nettstedets innhold og filer lagres online. Du bør sjekke artikkelen vår om hvordan du velger blogghotellet.

Et domenenavn koster vanligvis $ 14.99 per år og en hostingplan koster $ 7.99 per måned. Derfor kan de samlede kostnadene for domenenavn og hosting være høye i begynnelsen, spesielt hvis du planlegger å starte med et lavt budsjett.

Heldigvis trenger du ikke bekymre deg for det lenger fordi Bluehost tilbyr et eksklusivt tilbud til IsItWP-brukere.

opprette en blogg på bluehost

Nå kan du få WordPress-hosting for bare 2,75 dollar per måned (60% avslag på ordinær pris) og et gratis domene fra Bluehost. I tillegg vil du også få et gratis SSL-sertifikat for å sikre ditt domene.

Etter å ha kjøpt ditt webhotell og domenenavn, kan du begynne å bygge reisebloggen eller nettstedet ditt ved å følge vår trinn-for-trinn-guide for hvordan du starter en blogg med WordPress.

Ikke gå glipp av denne artikkelen på de beste og populære WordPress-temabutikkene før du begynner.

La oss sjekke ut de beste WordPress-temaene for reiseblogger du kan bruke på reisebloggen eller nettstedet ditt.

1. Divi

divitema for reiseblogger

Divi er et kraftig WordPress-tema som lar deg lage alle slags nettsteder, inkludert et reiseside. Det er et fullt responsivt reisetema som gjør at nettstedet ditt ser bra ut på alle typer enheter og skjermer.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

Divi-temaet er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet..

Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, og er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer.

Divi-temaet leveres også med en innebygd dra-og-slipp-byggherre som du enkelt kan lage alle typer nettstedsoppsett du liker. Du kan bruke 46 kraftige innholdselementer til å bygge designet ditt. Alle disse innholdselementene er svært tilpassbare, slik at du kan gi dette temaet ditt eget design.

Hvis du vil starte nettstedsprojektet ditt raskt, kan du bruke en av de 20 ferdiglagde Divi-layoutene som tilbys av temaet. Ikke gå glipp av å sjekke ut disse svært tilpassbare Divi-barna-temaene.

2. Soledad

Soledad-tema

Soledad er et reisetema med flere konsepter for WordPress nettsteder. Det leveres med 1000+ glidebrytere og blogg- / magasinoppsett, slik at du kan sette opp et imponerende nettsted for dine brukere.

For endeløs tilpasning støtter temaet også sideaditor-plugins, som Elementor og WP Bakery Page Builder. Den er oversettelse klar, og lar deg lage et flerspråklig nettsted.

Kom i gang med Soledad i dag!

3. Eventyr

eventyr wordpress tema

Eventyr er et WordPress-tema som passer best for crossfit-gym, reisende, oppdagere og opplevelser. Dette temaet kommer med et moderne, stilrent design som fremhever innholdet ditt.

Eventyrtemaet leveres med en hjemmeside mal, som du kan bruke til å lage en dynamisk hjemmeside ved hjelp av Organic Customizer Widgets-plugin. Denne plugin-en er også utviklet av organiske temaer, de samme menneskene bak Adventure-temaet.

Kom i gang med Adventure i dag!

4. Templiser uendelig

themify-uendelig-wordpress-tema

Themify Infinite er et helsides bloggtema med uendelig rulling. Den lar deg legge til bilder i full bredde på blogginnlegg som får bloggen din til å se fantastisk ut. Den uendelige rullefunksjonen gir sjarmen til bloggen din når den laster inn innhold uendelig når brukerne ruller nedover siden.

I tillegg til uendelig rulling, har den en klebrig topptekst, bannerannonsepunkter, skli-ut-widgeter, WooCommerce-støtte, etc. for å gjøre bloggen din vakker og kraftfull. For å la deg tilpasse designet, kommer det med en brukervennlig dra- og slipp-sidebygger. Så du kan lage en hvilken som helst layout med live forhåndsvisninger på fronten.

Themify Infinite-temaet tilbyr uendelige muligheter for å opprette en blogg. Du kan lage en fullverdig og fantastisk reiseblogg enkelt ved å bruke dette temaet.

Les vår komplette Themify Infinite-anmeldelse.

Kom i gang med Themify Infinite i dag!

5. Tropicana

Tropicana

Tropicana er et vakkert WordPress-tema bygget spesielt for reiseblogger, reisende, naturbloggere, reisefotografer og øyvandrere. Temaet tilbyr naturlige og attraktive farger som imponerer brukerne dine ved første blikk på nettstedet ditt.

Den har 1-siders og 2-siders modus. Den har en glidebryter i full bredde med tekst og en oppfordringsknapp på hjemmesiden. Du kan også legge til sosiale ikoner, søkefelt, tilpasset logo og dobbel navigasjonsmeny i overskriftsdelen.

Tropicana-temaet integreres med populære WordPress-plugins som WooCommerce, WPForms, og mer. Du kan bruke dra- og slipp-sidebyggere som SiteOrigin til å lage profesjonelle destinasjonssider, bloggsider og andre tilpassede sider på nettstedet ditt.

Kom i gang med Tropicana i dag!

6. Themify Peak

themify-peak-tema

Themify Peak er et WordPress-tema for murstiler som passer for blogger, porteføljer, magasiner og fotografisider. Temaet viser innleggene dine i et nettdesign som tilpasser seg godt til hvilken som helst skjermstørrelse eller enhet. Du kan velge alternativet for automatiske fliser for å la temaet automatisk generere murnettet eller angi en tilpasset flisestørrelse for hver kategori.

Temaet har en valgfri mega-meny, forskjellige innleggsoppsett, lysbildemoduler, porteføljeposttype, WooCommerce-støtte og mye mer. Den har et 1-klikks demoimportalternativ og klar-til-import-demoer i forskjellige skins. Derfor kan du velge en hud, installere den på nettstedet ditt og starte bloggen raskt.

Themify Peak-temaet kommer med den kraftige Themify Builder-sidebygger-plugin som hjelper deg å lage en hvilken som helst layout uten å måtte berøre en eneste kodelinje. Den lar deg tilpasse nesten alt ved å dra og slippe og med live forhåndsvisninger i sanntid.

Les vår komplette gjennomgang av Themify Peak.

Kom i gang med Themify Peak i dag!

7. Den reisende

the-traveler-wp-tema

Traveler er et vakkert WordPress-bloggetema for reisebloggere, fotografer og historiefortellere. Den kommer med en enkel og elegant blogglayout for rutenett som viser frem bildene og innholdet ditt på en iøynefallende måte.

Temaet kommer med et innebygd visningsalternativ for Instagram-feed for å vise de siste Instagram-bildene dine i bunnteksten og sidefeltene. Hvis du elsker å dele reisebildene dine på Instagram, lar du denne funksjonen koble Instagramen din med WordPress-bloggen din og vise bildene dine.

Reisetema bruker den opprinnelige WordPress Customizer for å la deg designe bloggen din enkelt. Du trenger ikke å bruke en enkelt kodelinje for å tilpasse temaalternativene. Og du vil se alt du endret i sanntid.

Kom i gang med The Traveller i dag!

8. GuCherry

GuCherry

GuCherry er et utmerket WordPress-tema bygget spesielt for reisebloggere, reisefotografer, reiselivsbedrifter og eventyrere. Det er også perfekt for ferieplanleggere, livsstilsbloggere, nyhets- og magasinwebsider og moteblogger.

Temaet kommer med veldesignede egendefinerte moduler, iøynefallende banner, bildeskli, annonseplass og sosiale medieikoner. Den har en 1-klikks demoimport for å starte nettstedet ditt raskt og enkelt. Du kan erstatte teksten med innholdet ditt og komme i gang med noen få klikk.

GuCherry er et fullt responsivt WordPress-tema. Den støtter RTL-språk og er optimalisert for SEO.

Kom i gang med GuCherry i dag!

9. Gema

GEMA-Wordpres-tema

Gema er et stilig og dristig WordPress-bloggtema for å lage en spennende reiseblogg. Temaet passer best for smarte reisende, livsstilsbloggere, fotografer, litterære drømmere og andre kreative individer. Den lar deg vise frem WordPress-innleggene dine i en dristig murstil.

Temaet er enkelt og enkelt å bruke, slik at du kan tilpasse det uten å skrive noen kode. Den har en brukervennlig tilpasning der du enkelt kan endre nettstedets utseende og funksjonalitet. Du kan endre farger, skrifter og nesten alt annet med live forhåndsvisninger i sanntid.

Gema-temaet er fullt responsivt og mobilklart, så det kjører jevnt og effektivt på alle enheter og på hvilken som helst skjerm.

Kom i gang med Gema i dag!

10. Trawell

Trawell

Trawell er et premium WordPress-tema for reisebloggere, reiselivsselskaper, eventyrere og reisemagasiner. Den har en attraktiv videobakgrunn som gir nettstedet ditt et tydelig utseende. Temaet er perfekt for reisende som vil vise det totale antall besøkte land og kontinenter ved å bruke et kart.

Den kommer med klebrig navigasjon, karusellskyver, optimalisering av bilder og mer. Det er kompatibelt med de fleste dra- og slipp-sidebyggere, slik at du kan tilpasse layoutene og bygge unike destinasjonssider på nettstedet ditt.

Trawell kommer med flere annonsesporingsområder der du kan plassere bannerannonser for å tjene penger på nettstedet ditt. Det har et avansert temalternativpanel som lar deg tilpasse alle elementer på nettstedet ditt.

Kom i gang med Trawell i dag!

11. Kamera

kamera-wordpress-tema

Kamera er et flott tema for lidenskapelige fotografer. Hvis du elsker å reise til spennende steder rundt om i verden og ta bilder av det fantastiske landskapet, er Camera det rette temaet for bloggen din. Dette temaet lar deg vise frem bildene dine grasiøst og til og med inkludere historier om dem.

Temaet har en distraksjonsfri, elegant design som fremhever reisebildene dine på en fagmessig måte. Du kan legge til en sidelinje som kan skyves ut for navigasjon, sosiale koblinger og flere widgets, så innholdet ditt er alltid hovedfokuset.

Kameratemaet er designet for å passe til alle skjermer og enheter. Dessuten er det SEO og hastighetsoptimalisert for å sikre at bloggen din har god tilstedeværelse i søkeresultatene.

Kom i gang med kamera i dag!

12. Ultra

ultra-tema-fotografering

Ultra er et svært kraftig og fleksibelt flerbruks WordPress-tema. Du kan bruke dette temaet for å opprette en reise nettsted, reiseblogg, reiseportefølje, fotografering, e-handel, crossfit treningsstudio eller nettsted for arrangementer og konferanser. Dette temaet kommer med flere forhåndsdesignede demo nettsteder og skins som du kan importere til WordPress med 1 klikk og hurtigstart den nye nettsiden eller bloggen din.

Dessuten tilbyr det 60+ forhåndsdesignede oppsett som du kan importere og bruke med liten tilpasning. Fremfor alt har den kraften til den populære sidebygger plugin Themify Builder. Derfor kan du enkelt lage en hvilken som helst layout med sin enkle dra- og-slipp-byggherre.

For å la deg lage et komplett reiseside, har det muligheter for å legge til Google Maps, prissettingstabell, kontaktskjemaer, tidslinje, bildegalleri, glidebrytere, lydfiler, en nedtellingstimer, etc. Det er også over 16 toppstiler, flere topptekster bakgrunnsalternativer, enorme typografivalg, tilpassbare farger og mange andre nyttige funksjoner.

Kom i gang med Ultra i dag!

13. Zermatt

zermatt-wordpress-tema

Zermatt er et nydelig WordPress-tema for å lage et reisebyrå, hotell, restaurant eller enhver annen type forretningsnettsted. Den har en dra og slipp hjemmeside som du kan tilpasse ved hjelp av forskjellige tilpassede widgeter. Den kommer med en valgfri integrert værmodul som du kan informere besøkende på nettstedet ditt om været i ditt område (eller området de har tenkt å reise til).

Temaet har et integrert bestillingsskjema for å la de besøkende bestille en reisepakke for deres neste ferie. I tillegg kan du legge til vakre gallerier for å vise frem de fantastiske fotografiene dine.

Dette temaet støtter populære plugins for sidebygger inkludert Divi Builder, Elementor og Brizy. Du kan velge en av dem og tilpasse nettstedet ditt visuelt fra frontend. Den er helt responsiv og netthinneklar.

Kom i gang med Zermatt i dag!

14. Høst

fall-wordpress-blogg-tema

Fall er et elegant blogg-tema for murstil for WordPress. Den er designet for å tilby en distraksjonsfri leseopplevelse til brukerne dine. Du kan legge til bilder i full bredde og vise frem fotografiene dine på en attraktiv måte. Du kan også legge til bilder og videoer i blogginnleggene dine.

Høsttemaet har utmerket standard typografi samt fullstendige tilpasningsmuligheter for typografi. Du kan redigere skriftfarger, skriftstørrelser, vekt, linjehøyder og også bruke Google-skrifter. Tilsvarende har den andre tilpasningsalternativer for logo og favoritt, bakgrunner, farger og mye mer. Du kan tilpasse alle alternativene enkelt uten å skrive noen kode.

Fall er et 100 prosent responsivt tema som garanterer et like flott utseende på alle enheter, inkludert enheter på liten skjerm.

Kom i gang med Fall i dag!

15. Themify Landing

themify-landing-tema

Themify Landing er et responsivt WordPress-landingssidetema som er nyttig for å opprette en destinasjonsside for en reisevirksomhet eller et nettsted for reisende. Den har et flott design som aldri unnlater å imponere brukere som kommer fra e-post- eller sosiale mediekampanjer. Det hjelper deg med å øke abonnentene, følgere av sosiale medier og total trafikk til nettstedet ditt.

Temaet kommer med 25+ forhåndsdesignede oppsett, som du kan installere i WordPress med 1 klikk og bruk på nettstedet ditt. Når du har installert en layout, kan du tilpasse den med innholdet ditt og bruke det som ditt eget.

Den har et posttypealternativ “Portfolio” for å vise porteføljene dine i vakre maleribildelayouter. For å legge til reisevirksomhetsarrangementene dine, har den alternativer for hendelsesinnleggstypen med en Google Maps-visning av plasseringen. Det er et utmerket tema for å lage reisesider.

Les vår komplette Themify Landing-anmeldelse.

Kom i gang med Themify Landing i dag!

16. Themify Elegant

themify-elegant tema

Themify Elegant er, som du forventer, et elegant WordPress-tema laget av Themify. Det er et minimalistisk tema med en kunstnerisk design som passer kreative mennesker, inkludert reisende, fotografer, malere og musikere. Temaet fremhever den kule typografien og den fantastiske visuelle presentasjonen som ser bra ut på alle enheter.

Dette temaet kommer med profesjonelt utformede portefølje- og teaminnleggstyper, ny bildefilterfunksjon, muroppsett og rutenettoppsett, etc., slik at du kan legge til og vise innholdet ditt vakkert. For utforming av nettstedet ditt har det en lett å bruke dra- og slipp-sidebygger som allerede er integrert. Du kan enkelt dra og slippe modulene og lage en hvilken som helst layout du ønsker.

Themify Elegant har 6 alternative fargeskinn, som lar deg endre det generelle utseendet på nettstedet ditt med ett klikk. Temaet støtter WooCommerce-plugin slik at du enkelt kan lage en butikkside.

Les vår komplette Themify Elegant-anmeldelse.

Kom i gang med Themify Elegant i dag!

17. OceanWP

oceanwp-tema-travel-demo

OceanWP tilbyr et hav av fantastiske funksjoner og funksjoner som gir deg muligheten til å lage et hvilket som helst nettsted du ønsker. Det er et mangfoldig tema du kan bruke for et nettsted for reisebedrifter, blogg, destinasjonsside og en-sides WordPress-nettsted.

Temaet er kompatibelt med alle de populære WordPress-sidebygger plugins inkludert Beaver Builder, Elementor, SiteOrigin, Divi Builder og Brizy. Derfor kan du lage nesten alle typer oppsett du ønsker. Den støtter også WooCommerce og andre store WordPress-plugins, slik at du kan legge til hvilken som helst funksjonalitet du ønsker, og til og med opprette en nettbutikk.

Hvis du er en nybegynner som leter etter en enkel løsning, kan du installere en av kreative demoer og bruke den på nettstedet ditt.

Kom i gang med OceanWP i dag!

18. Reiselogg

reise-log-wordpress-tema

Reiselogg er et gratis responsivt WordPress-reisetema. Den har en enkel og ren design med de funksjonene og funksjonalitetene du trenger for et forretningssted. Den har kraften fra WP Travel-plugin slik at du kan legge til turpakker, et reservasjonssystem, betalingsalternativer, kart og mye mer.

Dermed er Travel Log-temaet egnet for reisebyråer, hotell og feriesteder, turoperatører eller alle som tilbyr reisetjenester.

Travel Log-temaet er brukervennlig og enkelt å tilpasse. Den har en innebygd WordPress Live Customizer som lar deg tilpasse utseendet til nettstedet ditt og redigere funksjoner med sanntids live forhåndsvisninger.

Kom i gang med Reiselogg i dag!

19. Noteblogg

noteblog-wp-blogg-tema

Noteblog er et enkelt, gratis WordPress-bloggetema som er flott for å lage en reise eller personlig blogg. Den har en blogglayout i rutenettstil for å vise frem artikler og fotografier. Det er et SEO-optimalisert tema som gjør at bloggen din får bedre synlighet og rangering i søkeresultatene.

Dette temaet lar deg legge til Google AdSense samt tilknyttede lenker til bloggen din for å tjene henvisningsinntekter. Den hyggelige typografien og leservennlige designen er perfekt for å holde leserne engasjerte og glade.

Dessuten har den egendefinerte widgeter, overskriftsbilde, logo og favorittalternativer, etc. for å gjøre bloggen din unik. Det er et fullt responsivt tema, slik at bloggen din lastes jevnt på alle enheter.

Kom i gang med Noteblog i dag!

20. TourPress

tourpress-wordpress-travel-tema

TourPress er et premium WordPress reisetema som passer for reisebyråer, som reisebyråer. Dette temaet lar deg presentere all viktig informasjon om virksomheten din og alt brukerne trenger å vite på en sofistikert måte.

TourPress-temaet har enkle alternativer for å lage reisepakker for potensielle kunder, legge til bestillingsskjemaer for turer og legge til tursøkfunksjonalitet basert på destinasjon, type, måned og pris. Du kan vise turpakkene i en liste, rutenett, galleri eller andre stiler. I tillegg har den et stilig bloggoppsett for å dele reisesuksesshistoriene dine.

Dette temaet inkluderer en 1-klikks demoimport, slik at du kan installere temademonstrasjonen i WordPress og starte reisenettstedet raskt.

Kom i gang med TourPress i dag!

21. Goto

goto-wordpress-travel-tema

Goto er et funksjonsrikt tur- og reise WordPress-tema du kan bruke til å opprette din reise nettsted. Den leveres med et bredt spekter av kraftige funksjoner og funksjonaliteter.

Det har et innebygd turbookingsalternativ som lar deg legge til et bestillingsskjema på hjemmesiden til nettstedet ditt for å gjøre bestillingen enkel for brukerne dine. Det er 3 unike forhåndsdefinerte hjemmesider og flere oppsett for indre sider. Den har vakre design for turlister, turnett, tur singler, destinasjoner, kontaktsider og en blogg.

Dessuten har den også et gjennomgangssystem for turer slik at kundene dine kan rangere turen de nylig har fullført. Denne funksjonen hjelper dine potensielle kunder til å velge den beste turen.

Kom i gang med Goto i dag!

22. Vandrere

wanderers-wordpress-travel-tema

Wanderers er et eventyrlig tema for reise- og reiselivsnettsteder. Temaet har en estetisk vakker design som garantert vil imponere vandrere på nettet som leter etter spennende reisemål å utforske. Den har et komplett sett med funksjoner som lar deg opprette et fullstendig reiselivsnettsted.

Den lar deg legge til imponerende bilde- og videobrytere med en spennende melding for å invitere brukere til å bli med på en turne. Den har innebygd bestillingsfunksjonalitet, PayPal-integrasjon for å akseptere betaling, tilpassede innleggstyper for destinasjoner og turer og flere andre nyttige funksjoner. I tillegg er det snarveier for turlister, en turbilde-karusell, turfilter, klientkarusell, osv.

Wanderers er et 1-klikks demoimport-klart tema, slik at du kan importere tema-demoinnholdet med bokstavelig talt 1 klikk, tilpasse det med innholdet ditt og publisere nettstedet ditt.

Kom i gang med Wanderers i dag!

23. Grand Tour

grand-tour-wordpress-tema

Grand Tour er et vakkert WordPress-tema for å lage en storslagen tur- og reiseside. Det er et av de mest solgte reisetemaene på ThemeForest-temamarkedet. Det har et fantastisk og konverteringsoptimalisert design for å konvertere flere brukere til kunder.

Temaet lar deg legge til spesifikke destinasjoner, et elegant turgalleri, forhåndsvisning av turvideoer, forskjellige bestillingsalternativer, flere betalingsalternativer, kupongkoder og rabatter, tursøk osv. Alle disse alternativene vil hjelpe deg å lage en komplett tur og reise nettsted.

Temaet kommer med flere forhåndsbygde demo nettsteder som du kan importere til WordPress med 1 klikk, tilpasse og gjøre nettstedet ditt klart på et blunk.

Kom i gang med Grand Tour i dag!

24. Reisedagbøker

reise-dagbøker-wordpress-tema

Reisedagbøker er et gratis responsivt WordPress-tema som passer for reisebloggere. Det lar deg presentere reisedagbøkene dine vakkert for folk og inspirere dem. Den har et tilpasset hjemmesidesign med et e-postabonnementskjema, nylige innlegg, mest populære innlegg og en omtalt seksjon for å legge til logoer og en oppfordring til handling-melding.

Dette temaet har et tilpasset logo-alternativ, bunntekst-widget-område, 4 tilpassede widgeter, støtte for temaer for barn, sidefeltalternativer og mye mer for å la deg tilpasse nettstedet ditt. Du kan enkelt integrere sosiale medienettverk og aktivere sosial deling.

Travel Diaries-temaet er SEO og hastighetsoptimalisert for å la bloggen din rangere bedre på søkeresultatene og forbedre brukeropplevelsen.

Kom i gang med Reisedagbøker i dag!

25. Gårdsplass

gårds-wordpress-travel-tema

Courtyard er nok et gratis WordPress-tema designet for små servicerelaterte bedrifter som et hotell, et reisebyrå eller et turfirma. Den har en helteskli med bestillingsalternativer slik at brukere kan bestille hotell og starte ferien. Med den innebygde pakken-widgeten kan du vise de 5 siste turpakkene dine i et rutenett med forskjellige bakgrunnsstiler.

På samme måte har den også en testimonials-widget som viser hva kundene dine sier om tjenestene dine. Bildegalleri-widgeten lar deg vise frem de fascinerende fotografiene fra reisedestinasjonene dine for å imponere fremtidige kunder.

Dette temaet er kompatibelt med WooCommerce, slik at du enkelt kan legge til en butikkside og aktivere e-handelstransaksjoner.

Kom i gang med Courtyard i dag!

26. Utbredt

utbredt-wordpress-travel-tema

Prevalent er et profesjonelt WordPress-reisetema med mange funksjoner og funksjonaliteter for å lage et reiseside. Designet med tanke på reise- og reiselivsentreprenører, og har en ren og elegant design.

Det utbredte temaet lar deg vise frem de beste reisemålene dine, spesialtilbud, siste nytt, kundevurderinger, fotogallerier og alt annet du trenger på et reiseside. Du kan tilpasse hver av disse seksjonene enkelt fra tematilpasseren.

Dette temaet er fullt responsivt og netthinneklart. Derfor vil reisenettsiden din se bra ut på alle typer enheter og skjermer.

Kom i gang med Prevalent i dag!

27. Mesmerize

Mesmerize-wordpress-tema-travel-demo

Mesmerize er et svært fleksibelt flerbruks-tema som du kan bruke til hvilket som helst nettsted, inkludert et reisebyrå nettsted, blogg, restaurant, mobilapp og programvare, eller eCommerce nettsted. Den leveres med en kraftig live-redigerer som lar deg redigere tekst, bilder, farger, legge til elementer og tilpasse sidelayoutet ditt med sanntids live forhåndsvisninger.

Som navnet tilsier, tilbyr Mesmerize en virkelig fascinerende opplevelse av å lage nettsteder. Det er flere brukervennlige temademonstrasjoner og 100+ forhåndsdesignede blokker du kan bruke til å lage vakre sider på kort tid.

Med Mesmerize kan du bruke Font Awesome-ikoner, Google-skrifter, Google Maps, fotogallerier og mye mer. Det er et flott tema som det er vel verdt å prøve ut på den nye reisenettsiden din.

Kom i gang med Mesmerize i dag!

28. Grønnkål

grønnkål-wordpress-tema

Grønnkål er et enkelt og elegant WordPress-bloggetema som kan brukes til å lage reise-, mat-, moteside og personlige blogger. Den har en enkel og rotfri design som ser behagelig ut for brukernes øyne. Det er et SEO-optimalisert tema, slik at bloggeinnholdet ditt får bedre rangering i søkeresultatene.

Du kan bruke en tekst- eller bildelogo i bloggen din, velge en bakgrunnsfarge eller legge til et bakgrunnsbilde, legge til flere sidefelt, menyer på sosiale medier og mer. Den lar deg legge til innlegg på forsiden og fremheve innlegg for å fokusere på de mest spennende reiseskildringene og reisefotografiene.

Kale-temaet er fullt responsivt, så bloggen din vil se bra ut på alle enheter uavhengig av skjermstørrelse og oppløsning. Det er et flott tema for reisebloggen din.

Kom i gang med Kale i dag!

29. Reisemåte

reise-veis-wp-blogg-tema

Travel Way er et fullt responsivt, funksjonsrikt WordPress-tema for reisevirksomhetssider. Det kommer med mange alternativer for å legge til og vise frem forskjellige reisemål, eller turpakker reisebyrået ditt tilbyr. Du kan presentere reisetjenestene dine attraktivt med dette temaet.

Temaet har brukervennlige alternativer for porteføljen, tjenester, galleri, blogg, attesteringsside, teamside, bestillingsskjemaer, etc. Pluss at det har full støtte for WooCommerce-plugin slik at du enkelt kan opprette en butikkside på nettstedet.

Dessuten har den avanserte logoalternativer, tilpassede sidefeltområder, layoutkontroller, brødsmuler, ubegrensede siders, etc. Travel Way er et perfekt tema for å lage et komplett reisevirksomhetsnettsted.

Kom i gang med Travel Way i dag!

30. CityLogic

citylogic

CityLogic er et gratis flerbruks WordPress-tema som passer for reise-, forretnings-, blogg- og online porteføljesider. Temaet har en gjennomsiktig topptekst for et elegant utseende. Det har også et alternativ å legge til et statisk bilde eller en glidebryter på hjemmesiden. Du kan bruke den innebygde temaslideren eller en tredjeparts glidebryter-plugin for å legge til en glidebryter.

CityLogic-temaet fungerer bra med populære plugins som WPForms, WooCommerce og Elementor samt SiteOrigin’s Page Builder. Du kan installere enten Elementor eller SiteOrigin’s Sidebygger og designe nettstedet ditt ved å dra og slippe sideutvikleralternativer.

Det er flere sidemaler, flere bloggoppsett, kontaktside, butikkside, sidesøkalternativ, etc. i temaet. Du kan bruke dem, enkelt konfigurere innstillingene deres og opprette en fullverdig blogg på kort tid.

Kom i gang med CityLogic i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temaene for reiseblogger.

Det kan også være lurt å se vår håndplukkede liste over de beste WordPress eiendommer og billige premium WordPress temaer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map