30 måter å tjene penger på nettblogging (på siden) i 2020

tjene penger på nettblogging


Ser du etter de beste metodene for å tjene penger på nettet? WordPress gir mer enn 31% av alle nettsteder. Så med de riktige strategiene på plass er det enkelt å tjene penger på nettet med en WordPress-blogg.

I denne artikkelen viser vi deg 30 legitime måter å tjene penger på nettblogging.

Tjen penger på blogging på nettet

Selv om det er mange forskjellige måter å tjene penger på nettet, vil vi i denne artikkelen konkret forklare hvordan du kan tjene penger med en WordPress-blogg som er hostet selv..

For å bygge en WordPress-blogg, må du eie et domenenavn og webhotell.

Et domenenavn er nettstedets adresse på internett, for eksempel Google.com eller IsItWP.com, og webhotell er der nettstedets innhold og filer lagres online.

opprette en blogg på bluehost

De samlede kostnadene for et domenenavn og hosting kan være ganske dyre, spesielt hvis du nettopp begynner.

Derfor har vi jobbet med en avtale med Bluehost for å tilby våre brukere et GRATIS domenenavn og over 60% avslag på webhotell.

Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost »

Bluehost er en av de største leverandørene av webhotell i verden. De er en offisielt anbefalt hostingleverandør av folkene som opprettet WordPress.

Husk at dette ikke blir rike kjappe ordninger før du dykker inn. Du må sette av tid og krefter for å høste belønningen.

Trenger du hjelp til å bygge en blogg før du begynner? Ikke noe problem. For en detaljert guide, sjekk ut artikkelen vår om hvordan du lager en WordPress-blogg.

Her er innholdsfortegnelsen for enkel navigering:

Blogggenerering

 1. Vis Google AdSense
 2. Tilknyttet markedsføring
 3. Selg direkte annonser
 4. Publiser sponsede blogginnlegg
 5. Publiser betalte anmeldelser
 6. Tjen penger ved å bla gjennom nettsteder

Bygg et nettsted som er drevet av samfunnet

 1. Opprett bare begrenset medlemskap
 2. Selg nettkurs
 3. Opprett et privat forum
 4. Lag et nisje sosialt nettverk

Selg produkter

 1. Selg ebøker på WordPress
 2. Kindle Direct Publishing
 3. Start en e-handelsvirksomhet med WooCommerce
 4. Tillat abonnementsbasert shopping
 5. Lag en digital e-handelsbutikk med enkle digitale nedlastinger
 6. Opprett en Amazon-tilknyttet WordPress-butikk

Selg tjenester

 1. Tilbyr frilanstjenester på nettstedet ditt
 2. Start din egen konsulentvirksomhet
 3. Liste over tjenestene dine på et frilansingsnettsted
 4. Selg serviceprogramvarene dine på Fiverr

Tjene penger på digitalt innhold

 1. Start en YouTube-kanal
 2. Godta sponsing for podcastene dine
 3. Vert for et betalt webinar

Design & Utvikling

 1. Selg WordPress-plugins
 2. Selg WordPress-temaer
 3. Selg grafikk
 4. crowdfunding

Flere måter å tjene penger på nettet

 1. Godta donasjoner
 2. Lei hjemmet eller rommet ditt
 3. Lag et WordPress Job Board med betalte innleveringer

Blogggenerering

Når du har fått satt opp bloggen din og trafikken kommer din vei, kan du tjene penger på bloggen din og begynne å tjene penger. Noen måter å tjene penger på bloggen på er:

 • Vis Google AdSense: Tjen penger ved å vise Google-annonser til bloggpublikummet ditt.
 • Tilknyttet markedsføring: Henvis til forskjellige produkter og tjen provisjon når noen kjøper fra henvisningen.
 • Selg direkte annonser: Behold 100% av annonseinntektene ved å selge direkte annonser, uten å bli med i noen annonsenettverk, for eksempel Google AdSense.
 • Publiser sponsede blogginnlegg: La sponsorene dine publisere et innlegg på bloggen din og støtte deres produkter.
 • Publiser betalte anmeldelser: Ingen grunn til å vente til noen kjøper tilknyttet produkt. Få betalt ved å skrive anmeldelser.
 • Bla blogger og nettsteder: Akkurat som eiendommer, er å bla blogger og nettsteder en ekte virksomhet.

1. Vis Google AdSense

Å tjene penger på et nettsted med Google AdSense er sannsynligvis den enkleste måten å tjene penger på nettet.

Google AdSense er et Google-eid annonseringsnettverk som lar bloggere og nettstedseiere tjene penger på nettstedet sitt ved å vise tekst, bilde, video og andre interaktive annonser på sine nettsteder.

Her er noen fordeler med å bruke Google AdSense til å tjene penger på nettstedet ditt:

 • Minimumskrav: I motsetning til andre annonsenettverk, trenger du ikke å ha et stort trafikkvolum for å bli medlem av Google AdSense. Hvis du oppgir kvalitetsinnhold på nettstedet ditt, kan du søke om å bli med i AdSense.
 • Mer inntekter: Google-annonser er målrettet etter nettstedinnhold og målgruppe. AdSense-annonser er mer målrettede enn andre kontekstuelle annonsenettverk. På grunn av dette hjelper det deg å generere mer inntekter enn noe annet kontekstuelt annonsenettverk.
 • Lett å bruke: Annonseadministrasjon på WordPress er enkelt med Google AdSense. For optimal annonseplassering, kan du enten velge et AdSense-klart WordPress-tema eller annonseadministrasjonsprogramtillegg som AdSanity.

Kom i gang med Google AdSense nå!

2. Markedsføring av tilknyttede selskaper

Med tilknyttet markedsføring kan du velge et produkt du liker, markedsføre det på nettet og tjene provisjoner når noen kjøper det gjennom henvisningene dine.

Det beste er at med tilknyttet markedsføring trenger du ikke å oppblåse nettstedet ditt med irriterende annonser. Du kan henvise produktene i artiklene dine og generere en solid inntekt når leserne kjøper dem.

Du kan starte tilknyttet markedsføring i to enkle trinn:

Trinn 1: Finn produktet du ønsker å markedsføre

Den enkleste måten å finne et produkt du ønsker å markedsføre, er å bli med i et tilknyttet program som Amazon AssociatesCommission Junction, eller ShareASale og bla gjennom nettstedet deres.

Etter å ha valgt produktet, kan du få en tilknyttet kobling og markedsføre produktet gjennom den lenken på nettstedet ditt.

 Trinn 2: Markedsfør produktene ved å plassere tilknyttede lenker

ThirstyAffiliates

Det er enkelt å plassere tilknyttede lenker på nettstedet ditt. Det anbefales imidlertid å bruke en plugin for administrasjon av tilknyttede lenker som ThirstyAffiliates fordi du kan organisere alle tilknyttede lenker på et enkelt sted.

I tilfelle selskapet du markedsfører, endrer tilknytningslinkene, trenger du ikke å kaste bort tiden din ved å bytte ut hver eneste lenke du har lagt til på nettstedet ditt. I stedet kan du endre det i ThirstyAffiliates-panelet, og alle tilknyttede lenker på nettstedet ditt blir automatisk oppdatert.

Det kan også være lurt å sjekke ut de beste plugin-programmene for tilknyttet administrasjon for WordPress.

3. Selg direkte annonser

Annonsenettverk tar en del av annonseinntektene du genererer fra nettstedet ditt. Hvis du har vokst til en betydelig trafikkbase, kan du begynne å selge direkteannonser på nettstedet ditt. På den måten kan du beholde den fulle annonseinntekten fra nettstedet ditt.

adsanity-wordpress-plugin

Å bruke AdSanity er den beste måten å selge direkteannonser på nettstedet ditt. AdSanity er en lett plugin for annonseadministrasjon for WordPress.

Du kan lese vår komplette AdSanity-gjennomgang for mer informasjon.

4. Publiser sponsede blogginnlegg

Å publisere sponsede innlegg er en av de enkleste måtene å tjene penger på nettet.

Du kan publisere et sponset innlegg innimellom for å tjene litt ekstra på WordPress-bloggen din.

Når du publiserer et sponset innlegg, må du huske å eksplisitt fortelle publikum at det er et sponset innhold. Ellers kan det hende at det er lite synkronisert med det tillitsfulle publikummet ditt. I noen land, som USA, må en blogger også følge FTCs godkjenningsguide ved å avsløre når et innlegg er sponset.

WPForms

Hvis du publiserer sponsede innlegg fortløpende, kan det være lurt å installere WPForms plugin på nettstedet ditt.

WPForms lar deg lage et skjema for innsending av innlegg på ditt WordPress-nettsted. Med et skjema for innsending av innlegg kan du tillate brukere å sende inn et innlegg i WordPress uten å gi dem tilgang til WordPress-dashbordet. I tillegg kan du kreve at sponsorene dine foretar en betaling mens du sender innlegget for din anmeldelse.

For mer informasjon, lær hvordan du aksepterer et sponset innlegg i WordPress.

5. Publiser betalte anmeldelser

Tilknyttede markedsførere publiserer ofte produktanmeldelser på nettstedet sitt, slik at de kan henvise tilknyttede produkter og tjene penger.

Visste du at du til og med kan få betalt for å skrive produktanmeldelser?

Den enkleste måten å komme i gang med å publisere betalte anmeldelser er å delta Sponsede anmeldelser som blogger. På den måten kan du enkelt få kontakt med sponsorer som vil publisere en betalt anmeldelse på nettstedet ditt.

6. Tjen penger ved å bla gjennom nettsteder

Akkurat som eiendommer er det å snu nettsider en seriøs virksomhet.

Fordi å bygge og vokse et nettsted er mye arbeid, foretrekker gründere ofte å kjøpe et etablert nettsted fremfor å starte en fra grunnen av.

Flippa er verdens største markedsplass som hjelper deg med å kjøpe og selge nettsteder. Alternativt kan du samarbeide med et meglerfirma for å selge et nettsted, som Stille lett meglerhus.

Bygg et fellesskapsdrevet nettsted

Et samfunnsdrevet nettsted krever at brukere registrerer en konto. Du kan samle et månedlig medlemsavgift og tjene gjentagende inntekter.

 • Opprett bare begrenset medlemskap
 • Selg nettkurs
 • Opprett et privat forum
 • Lag et nisje sosialt nettverk

7. Opprett bare begrenset medlemskap

Å opprette et betalt medlemskapsside er en annen flott strategi for å tjene penger på nettet. Du kan opprette et førsteklasses innholdsbibliotek på nettstedet ditt og gjøre det tilgjengelig bak en betalingsmur.

Den enkleste måten å lage et førsteklasses innholdsbibliotek er ved å legge om på eksisterende innhold. Du kan for eksempel gjøre blogginnleggene dine til nedlastbare ressurser som e-bøker og gjøre dem tilgjengelige bak en betalingsmur.

MemberPress

MemberPress er den beste plugin-en for å starte et medlemskapsside. For flere plugins, kan du lese 7 beste WordPress-medlemskapsprogrammer.

8. Selg nettkurs

Ønsker du å selge nettkurs? Ønsker å skape en oppslukende læringsopplevelse for å lære elevene dine gjennom forskjellige gamification metoder?

LearnDash

Deretter bør du vurdere å installere et LMS-plugin-program (Learning Management System) på nettstedet ditt. Med en LMS-plugin som LearnDash, kan du gjøre læring på nettstedet ditt morsomt og enkelt med gamification. Hovedforskjellen mellom et typisk plugin-medlemskap og en LMS-plugin er at en LMS-plugin lokker brukere til å ta flere leksjoner, bygger engasjement på nettstedet ditt og øker sannsynligheten for å beholde studentene lenger.

9. Opprett et privat forum

Å opprette et privat forum med betalte medlemskap er en fin måte å tjene tilbakevendende inntekter på nettstedet ditt. For å integrere et forum i WordPress-nettstedet ditt, er alt du trenger å gjøre å installere et forum-plugin som bbPress.

Deretter kan du begrense foruminnholdet basert på medlemsnivå med et medlemskapsprogram som f.eks Betalte medlemskap Pro.

10. Lag et nisje sosialt nettverk

Å bygge et sosialt nisjenettverk eller integrere det i ditt eksisterende WordPress-nettsted er en annen måte å generere gjentagende inntekter på.

Et sosialt nisjenettverk gir deg flere alternativer enn et forum. Du kan opprette et sosialt nettverk i din nisje som har kraftige funksjoner som aktivitetsstrømmer, grupper, medlemsprofiler, meldinger og alt annet du forventer av et vanlig sosialt nettverk.

Nå lurer du kanskje på hvorfor skal du bygge et fellesskap rundt et populært sosialt nettverk?

Bortsett fra å generere inntekter, gir det deg mer kontroll over innholdet ditt, lar deg bygge et nisjefellesskap og etablere din kompetanse.

Du kan installere Buddypress på nettstedet ditt for å bygge et sosialt nisjenettverk.

Selg produkter

Å selge et produkt på nettstedet ditt lar deg lage en jevn strøm av passiv inntekt som kan vare lenge. Nedenfor er noen måter å tjene penger ved å selge produkter:

 • Selg e-bøker: Hvis du driver en blogg, er sjansen for at det enkleste produktet du kan lage, er en e-bok.
 • Kindle Direct Publishing: Tjen royalty ved å låne ut bøkene dine gjennom Kindle Direct Publishing-programmet.
 • Start en e-handelsvirksomhet: Lag en nettbutikk for salg av fysiske produkter.
 • Tillat abonnementsbasert shopping: I motsetning til en typisk e-handelsvirksomhet, er en abonnementsbasert økonomi avhengig av tilpasset oppbevaring fremfor anskaffelse.
 • Lag en digital butikkfront: Lag en nettbutikk for salg av digitale varer.
 • Opprett en Amazon-tilknyttet WordPress-butikk: Det kan være slitsomt å lage produkter for salg. Så velg produkter fra Amazon og selg dem i butikken din.

11. Selg e-bøker på WordPress

eBøker er sannsynligvis det enkleste digitale produktet du kan lage og selge på et WordPress-nettsted. Du kan enten legge om de eksisterende blogginnleggene med høy verdi til et eBok eller begynne å skrive et helt nytt fra grunnen av.

Når du har opprettet en e-bok, kan du få en omslagskopi designet av en billig markedstjeneste som Fiverr.com.

Å bruke Easy Digital Downloads er den enkleste måten å begynne å selge digitale produkter på nettstedet ditt. For flere løsninger, kan du også lese guiden vår om de beste WordPress e-handelsløsningene.

12. Kindle Direct Publishing

Kindle Publishing er den beste måten å nå millioner av lesere på Amazon. Etter at du har opprettet en eBok, kan du registrere den i Kindle Direct Publishing (KDP) Select og tjene opptil 70% lojalitet på salg.

KDP Select krever at du gjør e-boken din eksklusiv for Kindle Store. Du kan tjene en del av KDP Select Global Fund basert på hvor mange sider og kunder som leser av boken din.

Du kan også gi bort eBok gratis i en begrenset periode for å få trekkraft. For å få enda mer trekkraft, kan du oppfordre bloggleserne dine til å sjekke kindle-boken din.

13. Start en e-handelsvirksomhet med WooCommerce

E-handelsbransjen blomstrer, og detaljhandelstrender viser at 51% av amerikanerne foretrekker online shopping.

Med WordPress er det enkelt å opprette en nettbutikk eller integrere en butikk på det eksisterende nettstedet ditt. Mens det er mange WordPress-plugins som hjelper deg med å opprette en nettbutikk, står WooCommerce foran kurven.

WooCommerce leveres med PayPal (for å akseptere betaling av kredittkort og PayPal-kontoer), BACS og kontanter ved levering for å akseptere betaling.

For en detaljert trinn-for-trinn-guide for hvordan du kommer i gang, kan du lese hvordan du oppretter en nettbutikk.

14. Tillat abonnementsbasert shopping

Abonnementsbaserte virksomheter blir raskt normen i hver bransje, inkludert e-handelsvirksomheten. Mange forhandlere selger nå også produkter på abonnementsbasis på toppen av sin betal-per-produkt-modell, for eksempel Amazon Prime. Du kan også finne e-handelsbedrifter som helt er basert på en abonnementsmodell som NatureBox.com og BlueApron.com.

I motsetning til en typisk e-handelsvirksomhet, hjelper en abonnementsmodell deg med å få tilbakevendende salg, og hele forretningsmodellen teller på kundebeholdning fremfor anskaffelse.

Med WooCommerce-abonnementer, en tilleggsprogramvare for WooCommerce-butikk, kan du la kundene dine abonnere på produktene dine og tjene en jevnlig gjentagende inntekt.

15. Opprett en digital e-handelsbutikk med enkle digitale nedlastinger

Vil du opprette en nettbutikk bare for salg av digitale produkter? Da kan det være lurt å installere Easy Digital Downloads på nettstedet ditt.

Mens WooCommerce lar deg selge digitale produkter på nettstedet ditt, er ulempen at det leveres med mange funksjoner du aldri vil trenge for å drive en eksklusiv butikk for digitale varer (for eksempel fraktalternativer).

Les vår komplette Easy Digital Downloads-anmeldelse.

16. Opprett en Amazon-tilknyttet WordPress-butikk

Vil du opprette en nettbutikk, men har ikke tid og ressurser til å lage produkter? Deretter kan du bygge Amazon-tilknyttet butikk i WordPress.

Amazon er en kjent e-handelsbutikk med hundretusener av produkter. De gjør det mulig for hvem som helst å selge på nettet ved ganske enkelt å oppgi produktene sine i butikken.

Amazon har også et flott tilknyttet program kjent som Amazon Associates som hjelper deg å tjene tilknyttede inntekter ved å markedsføre Amazon-produkter. Du kan enten opprette en ny nettbutikk som bare markedsfører Amazon-produkter eller selge Amazon-produkter i din eksisterende butikk.

Les hvordan du oppretter en Amazon-tilknyttet butikk i WordPress.

Selg tjenester

Tjen penger ved å tilby kompetansen din til kundene dine. Noen forskjellige måter å selge tjenester på nettet er:

 • Start din egen konsulentvirksomhet: tilby online konsultasjon og tjen penger.
 • Tilby frilansstjenester på nettstedet ditt: Hvis du har vokst en publikumsbase rundt nettstedet ditt, kan du konvertere dem til betalende kunder.
 • Liste over tjenestene dine på et frilansingsnettsted: Ingen målgruppe? Ingen bekymringer! Send inn forslag til stillingsannonser og tilby din kompetanse.
 • Selg serviceparkene dine på Fiverr: Bare liste serviceparkene dine på Fiverr for å vinne konserter. Ingen grunn til å sende inn forslag.

17. Start din egen konsulentvirksomhet

En annen måte å tjene penger på kompetansen din er ved å tilby konsultasjon online. I stedet for å selge en tjeneste som frilanser, tilbyr en konsulent råd og strategier til trengende kunder.

Du kan opprette en side på WordPress-siden din og begynne å tilby konsulenttjenester. Sørg for å publisere et skjema slik at brukere kan få mer info og be om et pristilbud fra deg.

Du kan bruke WPForms å opprette et skjema for “be om prisoverslag” på nettstedet ditt.

18. Tilby frilansetjenester på nettstedet ditt

Å tilby dine ferdigheter og kompetanse på nettstedet ditt som frilanser er en av de beste måtene å tjene penger på nettet.

Når du begynner som frilanser, må du bruke betydelig tid på å søke etter klienter. Hvis du bygger et nettsted, kan du liste opp tjenestene dine på det, og oppmuntre de besøkende til å ansette deg.

Når du er freelance, må du fakturere kundene dine og samle inn betaling for tjenestene dine. Vi anbefaler å bruke Freshbooks, den beste faktura- og faktureringsprogramvaren for salg av frilansstjenester.

19. Liste dine tjenester på et frilansingsnettsted

Det kan være utfordrende å konvertere nettstedets besøkende til betalende kunder, spesielt hvis nettstedet ikke tiltrekker seg potensielle kunder som du vil jobbe med..

Bare fordi du viser din ekspertise på nettstedet ditt, betyr ikke det nødvendigvis at du kan vinne freelancing-konserter. Dette er grunnen til at tjenesteleverandører er avhengige av freelancing-nettsted, som Upwork.com, der de kan sende inn forslag til potensielle kunder.

Slik fungerer Upwork:

Kunder legger ut stillingsannonser i hundrevis av ferdighetskategorier. Frilansere kan sende inn forslagene sine for å vinne en spillejobb.

Du kan vise frem Upwork-profilen din på bloggen din. Å vise frem profilen din kan øke troverdigheten til tilbudet ditt og oppmuntre de besøkende til å ansette deg for deres kommende prosjekt.

20. Selg serviceprogramvarene dine på Fiverr

Fiverr er verdens største marked for små tjenester der du kan kjøpe og selge servicebaserte konserter. I motsetning til frilansingsider trenger du ikke bruke tid på å finne stillingsannonser og sende inn forslag på Fiverr.

Alt du trenger å gjøre er å oppgi tjenesten din på Fiverr for å bli ansatt. Dine potensielle kunder kan se profilen din og bestille tjenesten med en gang, akkurat som å bestille et produkt i en eCommerce-butikk.

Etter å ha mottatt en bestilling fra en klient, kan du jobbe med et prosjekt og levere tjenesten innen den angitte tidsrammen.

Tjene penger på digitalt innhold

Fra podcaster til videoer kan du tjene penger på det digitale innholdet for å tjene penger på nettet.

 • Start en YouTube-kanal
 • Godta sponsing for podcastene dine
 • Vert for et betalt webinar

21. Start en YouTube-kanal

YouTube er uten tvil verdens nest største søkemotor etter Google. For ikke å nevne, å starte en YouTube-kanal er en av de beste måtene å bygge en jevn strøm av trafikk til nettstedet ditt.

Populære underholdningsnettsteder som List25 publiserer videoer jevnlig på YouTube-kanalen deres ved å transformere blogginnholdet til videoer.

Du kan laste opp kvalitetsvideoer til YouTube og begynne å tjene penger ved å bli med i YouTube-partnerprogrammet. For å bli med i partnerprogrammet, må du ha minst 1 000 abonnenter og 4 000 timer visningstid det siste året.

For å raskt øke abonnentene dine og se tid, kan du legge inn videoene dine på nettstedet ditt og oppmuntre de besøkende til å abonnere på kanalen din.

22. Godta sponsring for podcastene dine

Podcasting er ganske enkelt å starte. For å publisere en podcast på ditt WordPress-nettsted, må du ha en lydfil og en RSS-strøm som brukere kan abonnere på.

Generelt sett er podcaster store lydfiler. Siden hosting av podcasts-filen på nettstedet ditt kan konsumere mange serverressurser og bremse nettstedet ditt, anbefales det å bruke en mediavertsplattform som Blubrry.

For å tjene penger på podcasting, kan du begynne å godta sponsorater for å kjøre podcastene dine. Sponsorens melding kan leses opp i begynnelsen, muligens i midten og gjentas igjen på slutten.

Lære hvordan du starter en podcast med WordPress.

23. Vert for et betalt webinar

Et webinar er et online møte eller presentasjon som holdes på nettstedet ditt i sanntid. Et webinar likner et online kurs, men det er live og inneholder ofte et spørsmål og svar-avsnitt på slutten.

WordPress gjør det enkelt å være vertskap for et betalt webinar. Du kan gjennomføre et webinar på Google Hangouts og lade brukere for å bli med på et webinar med Webinars OnAir.

Design & Utvikling

 • Selg WordPress-plugins
 • Selg WordPress-temaer
 • Selg grafikk

24. Selg WordPress-plugins

Hvis du er en WordPress-plugin-utvikler, kan du vurdere å opprette og selge WordPress-plugins. Det er mange forskjellige måter å selge WordPress-plugins på.

Den enkleste måten er å bruke en førsteklasses markedsplass som CodeCanyon og liste pluginen din. Du kan også opprette et WordPress-nettsted og begynne å selge WordPress-plugins på nettstedet ditt.

Å lage en freemium WordPress-plugin er en annen måte å tjene penger på ved å selge plugins. På den måten trenger du ikke dele inntektene dine med en markedsplass som CodeCanyon.

25. Selg WordPress-temaer

Hvis du er WordPress-temautvikler, kan du opprette og selge WordPress-temaer på nettstedet ditt. Som med plugins, kan du bruke en førsteklasses markedsplass til å selge WordPress-temaet ditt, for eksempel Themeforest.

Alternativt kan du gi ut en gratis versjon av temaet og selge premiumversjonen på nettstedet ditt. Du kan markedsføre premiumversjonen direkte innenfor ditt gratis WordPress-tema.

26. Selg grafikk

Hvis du er en grafisk designer, kan du designe og selge grafikk på WordPress-nettstedet ditt.

Du kan lage grafikk som aksjebilder og selge dem på nettstedet ditt. Alternativt kan du bli med på en online markedsplass for å selge grafikken din.

27. Crowdfunding

Har du en ide om et banebrytende prosjekt? Deretter kan du søke penger til prosjektet ved hjelp av crowdfunding-plattformer som Kickstarter.com?

Kickstarter er den rette plattformen for deg HVIS du har en kvalitetsprototyp, kombinert med en overbevisende visjon for prosjektet ditt.

Flere måter å tjene penger på nettet

 • Godta donasjoner
 • Lei hjemmet eller rommet ditt
 • Lag et WordPress-jobbtavle med betalte innleveringer

28. Godta donasjoner

Hvis du driver et non-profit eller slipper gratis produkter på nettstedet ditt, kan du begynne å godta donasjoner på nettstedet ditt.

Ved hjelp av WPForms er den beste måten å godta donasjoner på ditt WordPress-nettsted.

WPForms er en komplett WordPress-skjemaløsning som også lar deg lage et donasjonsskjema på nettstedet ditt. Plugin støtter 2 betalingsportaler: PayPal og Stripe. Avhengig av dine behov, kan du velge riktig betalingsport og begynne å godta donasjoner.

29. Lei hjemmet eller rommet ditt

Med WordPress kan du enkelt bygge et rombookingssystem på hjemmesiden din.

Enten du eier en hotellvirksomhet eller tilbyr utleie, ved å legge til et bestillingssystem på nettstedet ditt blir det enkelt for de besøkende å leie hjem eller rom.

De Booking kalender plugin er et av de mest populære bookingtilleggene i WordPress-plugin-repository. Den lagrer alle bookingsdataene dine i WordPress-databasen din, slik at du ikke nødvendigvis trenger å ha en tredjepartskonto for å administrere bestillinger. Det lar deg også importere feeds fra tredjeparts tjenester som Airbnb, Booking.com osv.

30. Lag et WordPress Job Board med betalte innleveringer

WP Job Manager er en gratis plugin som lar deg enkelt lage et WordPress-jobbtavle på nettstedet ditt. Siden det er en kortkodebasert WordPress-plugin, kan den fungere med alle temaer og er superenkelt å sette opp.

Selv om kjerne-plugin-en er gratis, og har alle viktige funksjoner du trenger, er det også tillegg for avanserte funksjoner.

Det er det!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å få mange ideer for å tjene penger på nettet. Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å lese hvordan du installerer Google Analytics på WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map