31 beste Gutenbergvennlige WordPress-temaer for 2020

Beste Gutenbergvennlige WordPress-temaer


Leter du etter de beste Gutenbergvennlige WordPress-temaene?

Gutenberg er den nye forbedrede redaktøren for WordPress, som også kalles “block editor”. Den lar deg se hvordan en ferdig side ser ut mens du er i redaktøren. På den måten kan du justere størrelse og avstand i sanntid uten å måtte bytte til forhåndsvisningspanelet. Hele redigeringsopplevelsen er bygget opp for medierikt innhold.

Med Gutenberg kan du legge til tilpassede blokker, innholdsoppsett, flere kolonner, omtalt tekst, bilder og mer på en stilfull måte.

I denne artikkelen vil vi dele vår håndplukkede liste over de beste Gutenbergvennlige WordPress-temaene.

Å velge det beste Gutenbergvennlige WordPress-temaet

Et Gutenbergvennlig tema fungerer sømløst med den nyeste WordPress-versjonen.

Noen av fordelene med Gutenbergvennlige WordPress-temaer er:

 • Responsiv og retina klar design
 • Tillat å legge til tilpassede blokker
 • Integrer med andre sidebyggere
 • Optimalisert for SEO og rask ytelse

Nå som du vet hvordan du velger det beste Gutenbergvennlige WordPress-temaet, la oss se på de beste alternativene vi har for nettstedet ditt.

Det kan også være lurt å sjekke ut ekspertenes utvalg av de beste WordPress Gutenberg-plugins for å forbedre redigeringsprogrammet ditt.

1. Gjennombrudd Pro

Gjennombrudd Pro

Breakthrough Pro er et populært WordPress-tema bygget på toppen av Genesis Framework av StudioPress. Det kommer med flere oppsett, hvitfarget bakgrunn, vakre fargevalg og skarp typografi. Temaet lar deg vise frem ditt arbeid, tjenester og mer på hjemmesiden.

Det er et perfekt Gutenberg-tema som du kan bruke til å lage et nettsted, en nettbutikk eller en blogg. Det lar deg legge til vakre landingssider som kan konvertere flere besøkende til kunder.

Få GRATIS tilgang til Breakthrough Pro + 35 andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle de premium StudioPress-temaene, inkludert Breakthrough Pro, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

2. Divi

Divi

Divi er en ultimate WordPress-tema og sidebygger, som støtter Gutenberg. Den kommer med en kraftig visuell tilpasning som du kan bruke til å legge til effekter, farger, skrifter, animasjoner, etc. Divi Builder lar deg raskt tilpasse layout og design på nettstedet ditt.

Andre viktige funksjoner inkluderer globale elementer og stiler som sparer tid. Du kan konfigurere dine tilpassede moduler som skal brukes på flere nettsider effektivt. Divi-temaet er enkelt å sette opp for ethvert bedriftsnettsted.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et gratis WordPress flerbruks-tema, som støtter Gutenberg. Den leveres med dusinvis av nettstedsdemoer for enhver forretningsnisje, inkludert mat, hotell, treningsstudio, mote, livsstil, underholdning, blogging og mer.

Temaet tilbyr rask sideinnlastingstid, responsiv layout og Gutenberg-støtte. Den integreres fullt ut med WooCommerce for å starte en nettbutikk. OceanWP er oversettelsesklar, og du kan bruke den til å lage et flerspråklig WordPress-nettsted.

4. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro er et kraftig Gutenbergvennlig WordPress-tema godt egnet for alle slags nettsteder. Den har en moderne, glatt materialdesign og sidebyggerkompatibilitet. Det lar deg bruke Gutenberg-blokkereditoren til å tilpasse sidene og innleggene dine.

Med sømløse integrasjoner er Hestia Pro et smart valg å lansere ditt funksjonsrike nettsted med en gang. Det tilbyr også flere ferdige demosider.

5. Astra-tema

Astra Theme

Astra Theme er et av de beste gratis Gutenbergvennlige WordPress-temaene. Den kommer med hundrevis av startsider som du kan importere med ett klikk. Temaet fungerer perfekt med populære drag and drop-sidebyggere som Beaver Builder, Elementor osv.

Den kommer med flere nyttige elementer og moduler som gjør oppsettet enkelt. Astra-temaet er nybegynnervennlig og støtter WooCommerce.

6. Ultra

Ultra

Ultra er et moderne WordPress Gutenberg-tema. Det lar deg bruke 1-klikks demoinnholdsimportør for å importere et nettstedoppsett med innhold og funksjoner. Du kan erstatte teksten og bildene med det originale innholdet og komme raskt i gang.

Ved hjelp av byggertillegg kan du legge til flere funksjoner på nettstedet ditt som en nedtellingstimer, en fremdriftslinje, en glidebryter for bilder og mer. Den tilbyr også utmerkede fargevalg og fontalternativer.

7. Neve

Neve

Neve er et stilig tema på én side som støtter WordPress Gutenberg-redaktør fullt ut. Det er raskt og lett med en helt responsiv layout.

Det gir deg full kontroll over alternativene for utforming av nettsteder, farger, skrift og bakgrunn.

8. Guten-tema

Guten-tema

Guten Theme er bygget for Gutenberg-redaktøren av WordPress. Den har flere alternativer for tilpasning av layout for topptekst, bunntekst, bloggside og mer. Temaet kommer med hele nettstedets fargeinnstillinger og fontalternativer.

Med Guten Theme får du forhåndsbygde oppsett der du raskt og enkelt kan bygge et nettsted. Det er enkelt å konfigurere og SEO-vennlig.

9. Zelle Pro

Zelle Pro

Zelle Pro er et avansert WordPress Gutenberg-tema. Det fungerer også sømløst med andre sidebyggere og redaktører. Dette temaet er enkelt å tilpasse og sette opp for ethvert nettsted.

Det kommer med ubegrensede fargevalg, tilpasset bakgrunn, en navigasjonsmeny, oppfordringsknapper og mer. Zelle Pro-temaet støtter WooCommerce ut av boksen.

10. Atomblokker

Atomblokker

Atomic Blocks er et WordPress-tema som støtter Gutenberg-blokker sømløst. Den kommer med en gratis plugin som du kan bruke til å legge til tilpassede blokker og sidebyggere på nettstedet ditt.

Plugin-en kan også fungere med alle temaer. Den har flere ferdige blokker for nyhetsbrevet, prissettingstabell, handlingsfremmende uttalelse, uttalelse, delingsikoner og mer.

11. Magazine Pro

Magazine Pro

Magazine Pro er et Genesis-drevet WordPress-tema. Den er bygget for å fungere greit med Gutenberg-redaktøren. Temaet har en enkel og minimal layout som er godt egnet for ethvert online magasin.

Det er et ideelt tema for reisebloggere, politiske organisasjoner, teknologisider og livsstilsblader. Med flere layoutalternativer er det enkelt å sette opp et fullverdig profesjonelt nettsted med en gang.

Ta også en titt på vår håndplukkede liste over de beste WordPress-temaene for reiseblogger.

12. Bretagne

Brittany

Brittany er et stilig WordPress-tema perfekt for livsstil, mote og andre online magasiner. Du kan også bruke dette temaet til å lage et nettsted for fotografering og vise det kjente arbeidet ditt vakkert. Temaet støtter Gutenberg-redaktøren fullt ut for rask tilpasning.

Den har en fullskjermsglidebryter for å vise frem innholdet ditt. Med fargevalg og animasjonseffekter gir det nettstedet ditt et tydelig utseende.

13. Zakra

Zakra

Zakra er et gratis WordPress-tema designet spesielt for å opprette enhver webside. Den støtter Gutenberg-blokkereditor for tilpasning av sidene og innleggene dine. Det kommer også med gratis startsider som du kan bruke til å lansere et nettsted raskt.

Zakra-temaet er ideelt for personlige blogger, porteføljer, WooCommerce-butikker, forretningsnettsteder og nisjebaserte nettsteder. Det fungerer utmerket med Elementor og andre populære sidebyggere sømløst.

14. Futurio

Futurio

Futurio er et annet gratis Gutenbergvennlig WordPress-tema. Den er laget for sidebygger som Beaver Builder, Visual Composer og Divi Builder. Temaet er perfekt for din enkle webside eller e-handel butikker.

Den støtter gratis og premium WordPress-plugins, inkludert Yoast SEO, WooCommerce, Jetpack, WPForms, osv. Futurio er enkelt å tilpasse og administrere i WordPress.

15. Nozama

Nozama

Nozama er et premium WordPress Gutenberg-tema. Det er ideelt for WooCommerce nettsteder, noe som betyr at du raskt kan opprette en nettbutikk. Den integreres med de fleste WooCommerce-utvidelser for å legge til flere funksjoner på eCommerce-nettstedet.

Temaet støtter tilpassede Elementor-moduler for å lage fantastiske oppsett enkelt. Det kommer også med en tilpasset butikkramme for å sette opp den ultimate shoppingopplevelsen for kundene dine.

16. Elefant

Elefant

Elephant er et vakkert WordPress-tema som støtter Gutenberg-blokkeredaktøren. Temaet er bygget spesielt for ideelle organisasjoner, veldedighetsorganisasjoner og kirkesider. Det kommer med flere funksjoner som hjelper deg med å skaffe penger på nettet for din non-profit formål.

Det er enkelt å konfigurere og tilpasse med sidebyggere og WordPress live tilpasning. Elephant-temaet støtter flere oversettelsesplugins inkludert WPML, Polylang osv.

17. Svart / hvitt

Monochrome

Monochrome er et kraftig WordPress-tema bygget med Genesis Framework av StudioPress. Temaet fungerer utmerket med den nyeste WordPress Gutenberg-redaktøren for å legge til innhold på nettstedet ditt. Du kan også bruke tilpassede blokker for å gjøre innholdet ditt enkelt.

Den har 4 widgetområder på hjemmesiden, flere layoutalternativer, en egendefinerbar topptekst og malingsside.

18. Maranatha

Maranatha

Maranatha er et ideelt WordPress-tema designet spesielt for kirker, ideelle organisasjoner og innsamlingssteder. Det fungerer sømløst med Gutenberg-blokkereditoren for å tilpasse WordPress-sider og innlegg.

Temaet kommer med en fullskjermvideo-bakgrunn som gir det beste førsteinntrykket til nye besøkende. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer topp- og bunntekst-widgeter for enkel tilpasning.

19. Ekstra

Ekstra

Extra er et elegant WordPress-magasinetema. Den integreres med den ultimate Divi Builder for tilpasning. Du kan bruke dra og slipp-funksjonen til å sette opp tekst, bilder og annet omtalt innhold umiddelbart.

Det leveres med kraftige funksjoner som kategoribygger, innlegg og sideutvikler, rangeringer og vurderingssystem og mer. Ekstra-temaet støtter e-handelsfunksjoner for å bygge en nettbutikk enkelt.

20. Foodica

Foodica

Foodica er et moderne WordPress-tema for mat- og oppskriftsnettsteder. Den har en vakker glidebryter for innhold som viser bloggene dine med stil. Temaet tilbyr 4 bannersteder for å plassere annonsene dine og tjene mer penger.

Den har ubegrensede fargeskjemaer, tilpassede widgeter, bakgrunnsfarge og skarp typografi. Foodica støtter Gutenberg-blokkeredaktøren ut av boksen.

Ta en titt på de beste WordPress-restauranttemaene.

21. Håndverker

Artisan

Artisan er et profesjonelt WordPress-tema. Den er fullt kompatibel med den moderne Gutenberg-redaktøren og kommer med en demo-utforming som er bygget spesielt for WordPress og WooCommerce-blokker. Det lar deg tilpasse hjemmesideoppsettet og andre sider enkelt.

Når vi snakker om e-handelsintegrasjon, fungerer det bra med WooCommerce å selge produktene dine på nettet. Du kan også bruke dette temaet til å bygge en online markedsplass som Amazon eller Etsy.

Du bør også sjekke guiden vår om de beste e-handelsplattformene for multivendor-markedsplasser.

22. Silke

Silke

Silk er et WordPress-tema bygget spesielt for mote- og livsstilsblogger. Den har en hvit bakgrunn og en stilig layout for å vise det kjennetegnede innholdet ditt vakkert. Temaet støtter Gutenberg-blokkeredaktøren.

Den har kraftige funksjoner som innleggslider, sosiale delingsverktøy, Instagram-feed og en mega-meny. Med flere designelementer kan du enkelt gjøre endringer i utformingen av nettstedet ditt.

23. Academy Pro

Academy Pro

Academy Pro er et vakkert WordPress-tema godt egnet for online akademier, utdanningsinstitusjoner, høyskoler og universiteter. Det fungerer perfekt med den siste Gutenberg-blokkereditoren for tilpasning av sidene og innleggene dine.

Andre temafunksjoner inkluderer 6 tilpassede widgetområder, 3 forskjellige oppsett, videostøtte, oppfordring til handling-knapper og mer. Det er nybegynnervennlig og enkelt å sette opp.

24. Benson

Benson

Benson er et WordPress-fotograferingstema med en fullskjerms bakgrunnsbilde for å vise ditt mest attraktive bilde med stil. Den leveres med flere bildelayouts for å vise bilder i lister, rutenett og bildegallerier vakkert.

Det gir deg full kontroll over innstillingene for farger, skrift og stil på nettstedet. Temaet integreres med dra og slipp sidebyggere og Gutenberg block editor.

25. Bramble

Bramble

Bramble er et mangfoldig WordPress-tema som du kan bruke til å lage et hvilket som helst nettsted enkelt. Den leveres med en innebygd sidebygger for å tilpasse sidene og innleggene dine. Temaet støtter også Gutenberg-redaktøren til å designe et vakkert nettsted.

Den har en 2-kolonne-layout med en navigasjonsmeny på sidefeltet og innhold på høyre side av skjermen. De fremtredende funksjonene inkluderer videobakgrunner, Google-skrifter, porteføljelayouter og mer.

26. Lagret

lagrede

Saved er et førsteklasses WordPress-kirketema. Den leveres med en sanntids hjemmeside-byggherre som du kan bruke til å sette opp hjemmesiden for hjemmesiden umiddelbart. Temaet er også kompatibelt med den nye blokkbaserte Gutenberg-redaktøren.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer tilpassede kirkewidgets, bunntekstkort, demoinnhold, 1-klikks innholdsimportør og automatisk søkemotoroptimalisering.

27. Infinity Pro

Infinity Pro

Infinity Pro er et moderne og stilig Gutenbergvennlig tema spekket med kraftige funksjoner. Det er bygget oppå Genesis Theme Framework av StudioPress.

Med 13 forskjellige widgetområder er det så enkelt å sette opp hjemmesiden og andre sider på nettstedet ditt. Det lar deg også lage destinasjonssider enkelt.

28. Reisemåte

Reisemåte

Travel Way er et fantastisk WordPress-tema for reise- og reiselivsbedrifter. Det er også ideelt for reisebloggere, eventyrere og vandrere. Det tilbyr fleksible alternativer for å legge til destinasjoner og turpakker med stil.

Temaet er Gutenberg klart og fungerer utmerket med alle de populære sidebyggerne.

29. Inspiro

inspiro

Inspiro er et visuelt attraktivt WordPress-tema som støtter Gutenberg. Den støtter bilde- og videogallerier for å vise det visuelle innholdet ditt vakkert. Temaet kommer med en lysbildefremvisning på fullskjermvideo som ser like bra ut på alle enheter og skjermstørrelser.

Den støtter WooCommerce-plugin som du kan bruke til å opprette en nettbutikk og selge produktene dine.

30. Filt

Feltmag

Felt er et WordPress-magasinetema laget vakkert for online magasiner, nyheter og personlige blogger. Den lar deg presentere innholdet ditt profesjonelt og gir det beste førsteinntrykket til nye brukere.

Den leveres med en karusell og en lysbildefremvisning på fullskjerm for å legge til innhold. Temaet har en responsiv og modulær layout som du kan tilpasse med den moderne Gutenberg-blokkereditoren.

31. Kea

Kea

Kea er et fleksibelt WordPress-hotell og resorts tema. Det lar deg integrere ditt tilpassede online bestillingssystem for å bestille rom for kunder automatisk. Temaet kommer med en fullskjermsbakgrunn, en videoslider og ubegrensede fargevalg.

Med tilpassede Elementor-widgeter er det enkelt å gjøre endringer i temaet ditt. Du kan også bruke Gutenberg-redaktøren til å tilpasse WordPress-sidene og innleggene dine.

Du bør også sjekke ekspertenes utvalg av de beste WordPress-temaene for hotell og feriesteder.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste Gutenbergvennlige WordPress-temaene. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om de beste gratis WordPress-bloggetemaene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map