35 beste WordPress-temabutikker for å kjøpe det perfekte temaet

Beste WordPress-temabutikker


Leter du etter de beste WordPress-temabutikkene for å kjøpe et iøynefallende tema for nettstedet ditt?

Det er uendelige WordPress-temabutikker på markedet, som tilbyr forskjellige typer oppsett og design. Men hvis du leter etter et tema som virkelig passer til nettstedet ditt som en hanske, så er de viktigste faktorene du må vurdere når du utforsker et temafirma, inkluderer nisje, funksjoner, tilpasningsmuligheter og fleksibilitet.

Vi har også laget en liste over de beste WordPress-temaene du kan bruke på nettstedet ditt. Sjekk dem ut!

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste WordPress-temabutikkene for å kjøpe det perfekte temaet for nettstedet ditt.

1. StudioPress

Studio

StudioPress er en populær WordPress-temabutikk med mange vakre premium-temaer. Alle temaene deres leveres med Genesis-rammeverket, som gjør dem kraftige og fleksible når det gjelder funksjoner. Genesis temaramme er utrolig populær blant WordPress-designere og utviklere for sin pålitelighet, funksjonalitet og høye standarder.

Temabutikken inneholder alle typer WordPress-temaer: temaer for barn fra tredjepartsutviklere, kommersielle temaer og mer. StudioPress sørger for at kvaliteten på alle tilgjengelige temaer er topp.

StudioPress ble kjøpt opp av WP Engine, verdens mest populære og et av de best administrerte WordPress-vertsfirmaene. Du vil få alle StudioPress-temaene gratis hvis du velger WP Engine hosting for nettstedet ditt.

Tips: IsItWP-brukere vil også få ytterligere 20% AVSLAG. Kom i gang med WP Engine.

Pris: Et enkelt tema koster 129 dollar, inkludert Genesis temaramme. Hvis du vil kjøpe alle temaene deres i en bunt, koster det 499,95 dollar.

2. Elegante temaer

Elegante temaer

Elegante temaer er et utmerket WordPress-temaselskap. De tilbyr mangfoldige WordPress-temaer bygget for å lage et bredt utvalg av nettsteder. Temaene deres er spekket med Divi Builder, en svært fleksibel dra og slipp-byggherre for å designe nettstedets sider.

Du kan bruke Elegante temaer Divi-tema som et overordnet tema for mange av Divi-barnets temaer. Det er et kraftig tema med hundrevis av globale innholdselementer, funksjoner og moduler. Ikke gå glipp av å sjekke Divi-oppsettene og de støttede temaene.

Pris: For 89 dollar kan du få tilgang til alle WordPress-temaene deres, inkludert 1 års støtte og oppdateringer. Hvis du vil ha livstids tilgang til alle temaene og pluginene sine, koster det 249 dollar (support og oppdateringer er også inkludert for hele livet).

3. Temmer

Themify

Themify er en velkjent moderne WordPress-temabutikk med flere temaer. Som andre populære temafirmaer har de en egen dra og slipp-byggherre for å designe sider med letthet. Themify Builder skipes med de fleste av Themify-temaene.

Alle temaene deres er vakkert laget med nyttige funksjoner og et enkelt panel for temalternativer for å redigere nettstedet ditt. Themify gir deg fleksibiliteten til å tilpasse alt innenfor et tema.

Pris: Enkelt tema (fullpakket med et gratis tema) koster fra $ 49. Du kan få alle temaene deres med livstidsadgang for $ 249.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et WordPress-temaselskap med stilige, gratis temademonoer designet for å opprette en hvilken som helst webside. Fra et restaurantnettsted til en nettbutikk tilbyr de flerbruksoppsett optimalisert for SEO og hastighetsytelse.

Alle OceanWPs temademonstrasjoner er e-handelsklare og kan integreres med de mest populære WordPress-tjenestene. Du kan også opprette et flerspråklig nettsted med OceanWP-temaer.

Pris: Temademonstrene er gratis. Du kan også bruke premium-utvidelsespakken deres til å legge til kraftige funksjoner til temaet ditt.

5. Astra WordPress-temaer

Astra

Astra er et rimelig WordPress-temafirma som tilbyr en temapakke med premium startsider og funksjoner. Det er et stilig, lett og raskt fremførende tema. Du kan også tilpasse temaet fullt ut fra WordPress-tilpasningsenheten. Det er nybegynnervennlig å sette opp og bygge for at sidebyggere kan lage sider raskt.

Den leveres med forhåndsbygde nettsteder for alle slags forretningsnisjer. Temaet inkluderer vakre farger, skarp typografi, layoutalternativer og mer. Du kan bruke Astra WordPress-temaet for å komme i gang på kort tid.

Pris: Den har 3 pakker, og startkostnadene er $ 59 med over 20 startsider. Du kan få deres komplette produktpakke, med levetidstilgang til alle funksjonene og oppdateringene deres, for $ 699.

6. TeslaThemes

TeslaThemes

TeslaThemes har en omfattende samling av moderne, vakre WordPress-temaer. Temaene deres er e-handel-klare og kan brukes til personlige blogger, forretningsnettsteder, nettbutikker osv.

De fokuserer på styling for å tiltrekke brukere med parallaksbakgrunn, animasjoner, vakker typografi og farger. Du kan lese temadokumentasjonen deres for å sette opp og komme i gang.

Pris: Enkelt tema koster $ 58 hver. Eller du kan få levetidstilgang til alle temaene deres for $ 299.

7. CSSIgniter

CSSIgniter

CSSIgniter tilbyr en stor samling av flerbruks WordPress-temaer. Temaene deres er delt inn i kategorier som blogging, magasiner, forretninger, nyheter og hotell. CSSIgniter-temaer er populære for deres fleksibilitet og styrke.

Du kan bruke temaene deres til å opprette en nettbutikk. Alle temaene deres er sidebyggervennlige og støtter oversettelser.

Pris: Enkelt temaer koster $ 49 hver. Du kan også få alle temaene og ressursene deres med et livstidsmedlemskap for $ 249.

8. WPZoom

WPZoom

WPZoom er et annet populært WordPress-temafirma med vakre temaer og maler. De tilbyr temaer for magasin, video, portefølje, blogging og forretningsnettsteder. De har et kraftig innebygd rammeverk for å legge til funksjoner og designsider.

Det beste er dokumentasjonen deres som hjelper deg å bli kjent med hvert enkelt tema. På den måten kan du enkelt bestemme hvilket tema som er best for deg.

Pris: Startkostnadene for enkelt tema er $ 69. Du kan få alle temaene deres for $ 99.

9. Gutenshop

Gutenshop

Gutenshop er et stilig e-handels-tema av Superb WordPress-temaer. Den har Google-skrifter, egendefinerte widgeter, destinasjonssidesmaler, fullbreddemaler, navigasjonsmeny med mer.

Temaet er kompatibelt med Instagram Feed-plugin, kontaktskjema-plugins, nylige innleggsplugins og SEO-verktøy. Du kan tilpasse temaet, inkludert farger, skrifter og bakgrunn.

Pris: Prisene starter på $ 29 (engangskostnad). Årlige fornyelses- og levetidsplaner er tilgjengelige som gir deg tilgang til henholdsvis 30+ og alle temaer.

10. ThemeIsle

ThemeIsle

ThemeIsle er en freemium-temabutikk med enkle og rene WordPress-temaer. Deres gratis temaer er tilgjengelige på WordPress.org, og deres betalte versjoner vises på deres offisielle nettsted. Selv om gratistemaene har mange funksjoner, finner du alle pro-alternativene i de betalte temaene deres.

Tema nisjene deres inkluderer juridiske, non-profit, restaurant og mat, blogging og mer. Disse temaene er superfleksible og enkle å sette opp på WordPress-nettstedet ditt.

Pris: Enkelt tema koster $ 89 hver. Du kan også få ubegrenset tilgang til alle temaene og pluginsene for $ 299.

11. PremiumCoding-temaer

Premiumcoding-temaer

PremiumCoding-temaer tilbyr vakre WordPress-temaer som er godt egnet for bedrifter, e-handel, portefølje og mer. Temaene deres er mobilvennlige og tilbyr netthinnevennlig layout.

PMC-temaer er utviklet med høy hastighet og ytelse i tankene. På toppen av det tilbyr de til og med en CDN-tjeneste til en lav månedlig avgift.

Pris: Kostnaden for et enkelt nettsted lisens starter på $ 39 / år. De tilbyr til og med tilgang til alle temaer i ett år til en pris av $ 86 / år.

12. Artisan-temaer

Håndverker temaer

Artisan Themes er en kjent WordPress-temabutikk som tilbyr vakre temaer til alle formål. Demo-installasjonsprogrammet med 1 klikk hjelper deg med å gjøre nettstedet ditt raskt klart. Du kan erstatte demoinnholdet med ditt eget for å starte nettstedet ditt med letthet.

Alle temaene deres er enkelt integrert med dra og slipp sidebyggere. Du kan bruke deres modulære tilnærming for å få nettstedet ditt direkte online. De har ubegrensede design, forhåndsbygde layout og mer.

Pris: En enkelt temalisens koster $ 129. Du kan få pakken Alle temaer for $ 439.

13. Organiserte temaer

Organiserte temaer

Organiserte temaer tilbyr vakre WordPress-temaer. Temaene deres kan brukes til å opprette almennyttige, kirke-, hotell-, restaurant-, forretnings- og bloggsider. Du kan bruke de widgetiserte layoutene til å designe nettsidene dine.

Alle temaene er fullt optimalisert for hastighet og ytelse. Tilpasningen er enkel med WordPress live tilpasning.

Pris: Enkelte temaer koster $ 15- $ 55, avhengig av de inkluderte funksjonene. Du kan få levetidstilgang til alle temaene deres for $ 100.

14. Grafpapir Trykk

Grafpapir Trykk

Graph Paper Press har en utmerket samling av kunstnerisk utformede WordPress-temaer. De tilbyr gratis og betalte temaer for fotografer, porteføljer, bedriftssider og personlige blogger. Alle temaene støtter e-handel og kan brukes til å selge produktene dine på nettet.

Temaene deres er fullt tilpassbare med WordPress live tilpasning. Graph Paper Press-temaer er superfleksible og oversettelsesklare.

Pris: De tilbyr en plan for alle temaer for $ 99 / år. Hvis du vil kjøpe levetidstilgang til alle temaer, er det en engangskostnad på 399 dollar.

15. Kirketemaer

ChurchThemes

ChurchThemes er dedikert til å tilby WordPress-temaer for kirker, ideelle organisasjoner og veldedighetsnettsteder. Alle temaene deres er designet, så de inkluderte funksjonene støtter din sak. Fellesfunksjonene i hvert tema inkluderer hendelser, et personalområde, lokasjonskart, prekenarkiv osv.

Hvert tema har en podcast-seksjon for å vise lyd-, video- og tekstinnhold vakkert. De tilbyr detaljert dokumentasjon og instruksjoner for å sette opp et trobasert nettsted.

Pris: Startkostnadene for en enkelt temalisens er $ 99 – $ 129.

16. Meridian-temaer

Meridian-temaer

Meridian Themes er en populær WordPress-temabutikk som tilbyr en rekke vakre temaer. Temaene deres er designet spesielt for kunstnere, kreative designere, bedrifter og blogger. Alle temaene deres er fullt tilpassbare, og oppsettet er nybegynnervennlig.

En av hovedfunksjonene er det tilpassede dashbordet ditt for å administrere temalternativer. Den er enkel å bruke og hjelper deg med å legge til funksjoner på nettstedet ditt umiddelbart.

Pris: Enkelt temaer koster $ 59 / år. Eller for $ 249, kan du kjøpe levetidstilgang til alle deres premium temaer.

17. aThemes

aThemes

aThemes tilbyr en omfattende samling av vakkert utformede WordPress-temaer. Temaene deres er kategorisert i porteføljer, magasiner, nyheter, forretnings- og blogg-nisjer.

Alle temaene deres er enkle å sette opp og nybegynnervennlige. Temadokumentasjonen deres er sterk og oppdatert med de siste endringene.

Pris: Startkostnadene for et enkelt tema er $ 59. Hvis du vil ha livstids tilgang til alle temaene deres, koster det 249 dollar.

18. Gorilla-temaer

Gorilla-temaer

Gorilla Themes tilbyr stilige WordPress-temaer. Temaene er utstyrt med nyttige funksjoner og plugins. Disse ressursene sikrer at du får en komplett pakke for nettstedet ditt.

Temaene deres er bygget for reisende, eiendomsmeglere, nyhetsorganisasjoner, magasiner, musikere og bilbedrifter. Temaene deres er fullt optimalisert for SEO og nybegynnervennlig.

Pris: Startkostnadene for et enkelt nettsted lisens er $ 49,95 / år. Du kan få et ubegrenset nettstedslisens for $ 149,95 / år.

19. Anariel Design

Anariel Design

Anariel Design har en moderne samling med WordPress premium-temaer. Alle temaene deres kan enkelt integreres med andre WordPress-plugins og tjenester. Temaene deres er delt inn i kategorier, inkludert portefølje, restauranter, ideelle organisasjoner, veldedighet, mote, livsstil og personlige blogger.

Temaene deres har stilige oppsett og design for alle typer nettsteder. Alle temaene deres er fleksible og enkle å sette opp.

Pris: Enkelt temaer koster 59 dollar. Du kan få tilgang til deres All Themes medlemsplan for $ 149 (1 gang) og deretter $ 10 / month fremover.

20. HermesThemes

HermesThemes

HermesThemes tilbyr en liten samling premium WordPress-temaer for hotell og hotellrelaterte virksomheter som resorts, B&B & B, herberger, etc. Alle temaene deres er vakkert utformet og inkluderer funksjoner som støtter forretningsvirksomhet for gjestfrihet.

Temaene deres er oversettelsesklare takket være WPML og kan brukes til å lage flerspråklige nettsteder. Temaet som er satt opp er enkelt og enkelt.

Pris: Startkostnadene for lisens for ett nettsted er 249 dollar årlig. For $ 349 / år kan du få en lisens for flere nettsteder.

21. Motortemaer

EngineThemes

EngineThemes er en moderne WordPress-temabutikk. De tilbyr stilige WordPress-temaer for jobbmotorer, rubrikkannonser, eiendomsmeglere og magasiner. Hvis du vil ha flere funksjoner, kan du bruke premiumtilleggsprogrammene deres.

Alle temaene har iøynefallende farger, typografi og attraktive layoutdesign. Temaalternativspanelet er enkelt å bruke og gjør tilpasningen uanstrengt.

Pris: En enkelt lisens koster 89 dollar. Du kan også få temapakker til rimelige priser.

22. Floemas

FloThemes

FloThemes er et kjent WordPress-temaselskap med blanke fotograferingstemaer. Temaene deres er nyttige for fotografer, kunstnere, porteføljer og kreative virksomheter. Oppsettene er enkle og bildevennlige for å vise bildene dine profesjonelt.

Andre funksjoner inkluderer typografi, farger og innebygde oppsett. De tilbyr sterk dokumentasjon for å hjelpe deg med å sette opp nettstedet ditt.

Pris: En enkelt lisens koster 279 dollar. To nettstedslisenser koster $ 449. Du kan også kjøpe tjenestene deres, som utvikling av nettsteder, til en overkommelig pris.

23. AudioTema

AudioTheme

AudioTheme er en populær WordPress-temabutikk. Som navnet antyder har den en fantastisk samling av WordPress-temaer for musikkblogger, band, sangere, trommeslagere og nettsteder for lydinnhold. Funksjonene deres er relevante for musikkbransjen: lyd- og videoseksjoner, diskografi, kommende spillejobber, arrangementer osv.

Temaoppsettet er enkelt, selv om du ikke er teknisk erfaren. Du kan bruke WordPress-tilpasningen med en live forhåndsvisning for å redigere temaet ditt.

Pris: Startkostnadene for et enkelt tema er $ 69 / år. Du kan kjøpe All Themes-planen for $ 129 / år.

24. WPCasa

WPCasa

WPCasa har en moderne samling av WordPress-temaer spesielt utviklet for eiendomsbedrifter. Temafunksjonene deres er bygget for å være relevante for eiendomsnettsteder. De vanligste funksjonene er eiendomslister, agentadministrasjon, avansert søk og mer.

Du kan bruke tilleggsprogrammene deres for å legge til flere funksjoner på nettstedet ditt. Alle temaene til WPCasa er fullt tilpassbare og enkle å sette opp.

Pris: Enkelt temaer koster € 49. Du kan få tilleggene deres med et enkelt tema for € 69.

25. Macho-temaer

Macho-temaer

Macho Themes er en WordPress-temabutikk for medisinske, tannlegemessige og andre helsebaserte temaer. Temaene deres inkluderer nyttige funksjoner som Google Font-typografi og tilpasset bakgrunn. Alle temaene har dristige farger, kraftige design og uendelig fleksibilitet.

Andre viktige funksjoner i temaene deres er et kraftig navigasjonssystem for topptekst og bunntekst. Alle temaene er enkle å sette opp og SEO optimalisert.

Pris: Startkostnadene for lisens for ett nettsted er 59 dollar. Du kan få et livstidsmedlemskapsplan for $ 119.

26. Vis tematikker

ShowThemes

ShowThemes har en liten samling WordPress-arrangementstemaer. De er en populær temabutikk som spesialiserer seg på begivenhetsbaserte temaer designet for å lage en enkelt engasjerende side eller flersidede nettsteder for hendelsene dine.

De tilbyr vakre farger og design med hvert tema. Alle temaene deres er superfleksible og enkle å bruke. Temaalternativene kan styres med live WordPress-tilpasningen.

Pris: Startkostnadene for enkelt tema er $ 89. Hvis du vil kjøpe alle temaene deres med støtteportalen deres, koster det 189 dollar.

27. Mysterietemas

MysteryThemes

MysteryThemes er et sofistikert WordPress-temafirma med alle formål. Du kan bruke temaene deres til å designe og bygge et hvilket som helst nettsted. Alle temaene deres er e-handel-klare og tilbyr demo-installatører med 1 klikk for å komme i gang umiddelbart.

De tilbyr førsteklasses funksjoner med hvert tema, inkludert avansert typografi, fargevalg og mer. Temaene deres er enkle å bruke og nybegynner-vennlige.

Pris: Enkelte temaer koster 55 dollar. Du kan få All Themes-planen for $ 189.

28. SecondLine-temaer

SecondLine-temaer

SecondLine Themes tilbyr en rekke stilige, moderne podcast-temaer for WordPress-nettsteder. Temaene deres inkluderer funksjoner og verktøy for å støtte podcast-relatert innhold. Du kan også legge til en avspillingsknapp med podcast for brukere å lytte til podcastene dine online.

Alle temaene inkluderer støtte for lyd og video. Temaene deres kan integreres med alle WordPress-plugins for tilleggsfunksjoner. Temaene er satt opp er enkle og fleksible.

Pris: Enkelt temaer koster $ 59 / år. Du kan få levetidstilgang til alle temaer for $ 389.

29. Opptemaer

UpThemes

UpThemes er en utmerket WordPress-temabutikk for kjøp av premium flerbruks-temaer. Temaene deres er kategorisert i musikk, band, fotografering, veldedighet, non-profit, magasiner, nyheter og andre nisjer. Med andre ord kan du opprette et hvilket som helst nettsted ved hjelp av temaene deres.

De mest bemerkelsesverdige funksjonene inkluderer overskriftsoppsett, farger, bakgrunn og egendefinerte widgeter. Alle temaene deres leveres med Beaver Builder slik at du umiddelbart kan designe dine egne destinasjonssider.

Pris: Enkelt tema koster $ 125 / år.

30. AppTemaer

AppThemes

AppThemes er et profesjonelt WordPress-temaselskap som tilbyr en rekke vakre temaer. Temaene deres er bygget for magasiner, rubrikkannonser, nyheter, jobbtavler, bedriftskataloger, blogger og nettsteder for små bedrifter. De tilbyr også maler for å lage kupongsider.

Alle temaene deres er enkle å sette opp, takket være fleksible alternativer og funksjoner. Temaene deres er optimalisert for SEO og hastighet.

Pris: Startkostnadene for enkelt tema er $ 69. Du kan få alle temaene deres for $ 199.

31. Pixelgrade

Pixelgrade

Pixelgrade tilbyr moderne, elegante WordPress-temaer. Temaene deres er designet for nyheter, magasiner, reiseblogger, matblogger og andre innholdsrike nettsteder. Alle temaene har dristige farger og profesjonelle oppsett.

Når det gjelder funksjoner, har temaene deres skarp typografi, tilpassede logoer, bakgrunner og mer. Alle Pixelgrads temaer er superfleksible og enkle å sette opp.

Pris: Startkostnadene for enkelt tema er $ 99 / år. Hvis du vil ha livstids tilgang til alle temaene deres, koster det 189 dollar.

32. WPlook-temaer

WPlook-temaer

WPlook er en WordPress-temabutikk med komplekse temaer av høy kvalitet. De tilfredsstiller kravene fra utviklere, designere og nybegynnere til å tilby temaer som kan brukes til å lage fotografering, begivenheter, blogger, porteføljer og non-profit nettsteder.

Alle temaene til WPlook er enkle å installere og nybegynnervennlige. Temaene deres støttes med støtte fra det profesjonelle personalet.

Pris: Du kan få tilgang til alle temaene deres for $ 87 / år. Hvis du vil ha livstids tilgang til alle temaene deres, koster det 247 dollar.

33. ThemeTrust

ThemeTrust

ThemeTrust er et premium WordPress-temafirma med en liten samling stilige temaer. Temaene deres er spesielt designet for porteføljer, byråer, historiefortellinger og personlige blogger.

Alle temaene har en tilpasset logo, vakker typografi, innholdsrelaterte funksjoner og mer. Temaene deres er enkle å sette opp og kan tilpasses ved hjelp av live WordPress-tilpasningsenheten.

Pris: Enkelte temaer koster 58 dollar.

34. Temaer Rike

Temaer Kingdom

Themes Kingdom er en WordPress-temabutikk for flerbruks-temaer. Temaene deres har funksjoner for portefølje, kreative nettsteder og blogger. Alle temaene deres er fullt responsive og har tilpassede bakgrunner for å få de resultatene du trenger.

I tillegg har temaene sine vakkert skarp typografi, optimalisering av bilder og mer. Alle temaene er enkle å sette opp og e-handelsklare for å selge produktene dine på nettet.

Pris: Startkostnadene for et enkelt tema er $ 59 / år. Du kan få tilgang til deres medlemskap i alle temaer for $ 89 / år.

35. ThemeStop

ThemeStop

ThemeStop tilbyr en unik samling av stilige, fargerike WordPress-temaer. Temaene deres er kategorisert i fotografering, kreative, blogger, magasiner, reise- og forretningsnisjer.

De har integrering av sosiale medier, Google Adsense-optimalisering, e-handelsstøtte og er oversettelsesklare for å lage flerspråklige nettsteder. Temaet som er satt opp er enkelt og enkelt.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temabutikkene for å kjøpe det perfekte temaet. Du kan også like vår liste over de beste gratis webhotelltjenestene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map