36 beste WordPress-forretningstemaer for nettstedet ditt (2020)

beste wordpress forretningstemaer


Leter du etter de beste WordPress-temaene for en liten bedrift? For en liten virksomhetsnettsted trenger du et tema som kan vise frem produktene og tjenestene dine profesjonelt.

I denne artikkelen vil vi dele de beste WordPress-forretningstemaene for små bedrifter.

Velge et WordPress-forretningstema

WordPress er markedets beste nettstedbygger. Å velge riktig WordPress-tema for småbedriftens nettsted er en viktig oppgave. Men med så mange betalte og gratis WordPress-temaer der ute (titusenvis), kan det være vanskelig å velge det beste WordPress-forretningstemaet for dine behov. Før du bruker penger på et WordPress-tema eller investerer tiden din i å utforme bedriftsnettstedet ditt, må du sørge for at du velger et WordPress-tema som passer for deg.

Vi har også laget en liste over de beste WordPress-temaene du kan bruke. Sjekk dem ut.

La oss se på funksjonene du bør se etter i det perfekte WordPress-forretningstemaet:

1. Enkelhet:

Du kan bli fristet til å velge det flasheste WordPress-temaet du finner, men i stedet bør du fokusere på enkelhet. Velg et elegant og enkelt WordPress-forretningstema som lar deg sette fokus på virksomheten din og bidra til å forbedre brukervennligheten for besøkende på nettstedet.

Et komplisert WordPress-tema vil ikke bare distrahere brukerne, men det kan også bremse nettstedet ditt.

2. Responsiv:

Brukere vil besøke bedriftsnettstedet ditt fra en rekke forskjellige enheter som skrivebord, nettbrett eller mobiltelefon. Så du må sørge for at WordPress-temaet ditt vil se bra ut på alle enheter, derav et responsivt tema. Forsikre deg om at du velger et WordPress-tema som er mobilvennlig for å øke trafikken og SEO.

3. Pluggstøtte:

Det fine med å bruke WordPress er at du får tilgang til 50 000+ WordPress-plugins som gir ekstra kraft og funksjoner til nettstedet ditt. Forsikre deg om at du velger et WordPress-tema som støtter alle de populære programtilleggene Yoast SEO, W3 Total Cache, WPForms, og mer.

4. SEO-vennlig:

Selv om et tema ser bra ut, kan det fremdeles generere dårlig kodet HTML, noe som kan resultere i dårlig SEO for nettstedet ditt. Forsikre deg om at temautvikleren for temaet du velger har sagt at sidene deres er optimalisert for SEO.

5. Støtte:

Du vil også velge et WordPress-forretningstema som gir deg rikelig med støtte hvis du trenger det. Mange premium WordPress-temaer tilbyr dokumentasjon og ett års e-poststøtte.

Ikke glem å se på vurderingene av et WordPress-tema. Det er sikkerhet i antall; hvis mange mennesker bruker og gleder seg over et WordPress-tema, er det en sikker innsats at det vil være et godt valg for deg også.

Du kan sjekke anmeldelser for gratis WordPress-temaer på den offisielle WordPress.org-temakatalogen ved å klikke på ønsket tema og deretter klikke på Se alt i vurderingsdelen.

WordPress-tema-anmeldelser

Hvis du velger et tema fra en tredjeparts markedsplass, vil de vanligvis også vise anmeldelser på nettstedet deres.

Nå som du vet hva du skal se etter i et WordPress-forretningstema, vil det være mye lettere å velge det beste temaet for nettstedet ditt.

Ikke gå glipp av denne artikkelen på de beste og populære WordPress-temabutikkene før du begynner.

Ta en titt på de beste WordPress-temaene for nettsteder for små bedrifter.

1. Enterprise Pro

Enterprise Pro

Enterprise Pro er et vakkert WordPress-tema bygget spesielt for småbedrifter og bedriftsnettsteder. Det er basert på Genesis-temarammen, som gir temaet et bunnsolid grunnlag. Enterprise Pro leveres med innebygde seksjoner for å vise tjenestene dine, omtalt innhold, teamprofiler og mer.

Den leveres med en full bredde navigasjonsmeny, tilpasset bildeskydebryter og ubegrensede fargeskjemaer. Du kan bruke livetilpasseren til å redigere temaet og legge til innholdet ditt raskt.

Få Enterprise Pro-temaet i dag!

GRATIS TILGANG: Enterprise Pro + 35 Andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle de premium StudioPress-temaene, inkludert Enterprise Pro, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2.000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

2. Divi

Divi-tema

Divi er et utmerket WordPress-tema som enkelt kan tilpasses til nettstedet ditt for små bedrifter. Temaet integreres med populære WordPress-plugins for å utvide funksjonene og alternativene på nettstedet ditt.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

De Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet.

De Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer.

Det kommer med ferdige sidemaler, bakgrunnsglidebrytere i full bredde, parallakseffekter, toppmaler og mye mer. Divi er enkel å sette opp og tilbyr førsteklasses funksjoner for nettsteder for små bedrifter.

Få Divi-tema i dag!

3. Naturlig tema

Naturlig tema

Driver du en virksomhet som jobber tett med miljøet? Da kan det være lurt å prøve ut Naturlig tema av organiske temaer.

Dette temaet passer perfekt for naturbaserte merkevarer. Den kommer med flere tilleggssider, for eksempel lysbildefremvisning, venstre sidefelt, 3-kolonne og portefølje.

Få det naturlige temaet i dag!

4. Executive Pro

Executive Pro

Executive Pro er et fantastisk WordPress-tema for nettsteder for små bedrifter, bedrifter eller profesjonelle tjenester. Den er bygget på Genesis-rammeverket og bruker en innebygd sidebygger for å legge til funksjoner. Temaet inkluderer ferdige sidemaler, abonnementskjemaer for nyhetsbrev, støtte for kontaktskjema og mer.

Den tilbyr glidebryteren på fullskjerm med en oppfordringsknapp. Den har ubegrensede fargevalg, widget-klare oppsett, tilpassede temalternativer og en kraftig navigasjonsmeny.

Få Executive Pro-temaet i dag!

5. Flyt

Flyte

Float er et kraftig WordPress-tema designet spesielt for nettsteder for små bedrifter. Den leveres med en brukervennlig sidebygger for å raskt starte nettstedet ditt.

Det inkluderer sidemaler, sosiale medieikoner, uendelige fargeskjemaer, parallakseffekter, vakre bakgrunnsalternativer og mer.

Få Float-temaet i dag!

6. Ultra

Ultra

Ultra er et perfekt WordPress-tema for små bedrifter. Den har innebygde oppsett som kan brukes til å opprette en webside du ønsker på kort tid. Du kan bruke den kraftige sidebyggeren til å legge til funksjoner og innhold på nettstedet ditt.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer flere navigasjonsmenyer, egendefinerte widgeter, ubegrensede fargeskjemaer, egendefinerte temaalternativer, en-sides temaoppsett og mye mer. Ultra er fullt optimalisert for hastighet og ytelse.

Få Ultra-tema i dag!

7. Guten

guten-tema

Føler du behovet for fart? Guten er et lett, lynrask tema som er optimalisert for å holde nettstedets lastetid lav. Enda bedre? Tiden du bruker på å bygge nettstedet ditt vil også være lite takket være den brukervennlige tilpasseren og integrasjonen med de mest populære sidebygger-plugins.

Når du er i tilpasningen, kan du finjustere topptekstoppsett, bunntekstoppsett, bloggoppsett og alt annet du trenger å legge til ditt personlige preg på. Du kan også bruke en av de mange forhåndsbygde layoutene dine hvis du ikke ønsker å designe nettstedet ditt fra bunnen av. I tillegg kommer dette allsidige temaet med en gratis glidebryter for hjemmesiden.

Guten-temaet er oversettelsesklart og kan brukes med WooCommerce til å opprette en nettbutikk. Hvis du er en utvikler, vil du også elske Gutenes flere kroker og filtre for å legge til tilpasset kode.

Få Guten-temaet i dag!

8. Nærvær

Tilstedeværelse

Presence er et moderne og profesjonelt WordPress-tema for små bedriftsnettsteder. Det kan brukes på flere forretningsnisjer som eiendommer, hotell og feriesteder, restauranter, musikk og mer. Det er enkelt å sette opp og tilbyr demoer for raskt å lansere nettstedet ditt.

Den inneholder ferdige nettstedsseksjoner for teammedlemmer, om, portefølje, tjenester, attester og et kontaktskjema. Tilstedeværelsestema fungerer utmerket med alle sideparatører fra tredjeparter for enkel tilpasning.

Få tilstedeværelsestemaet i dag!

9. Roxima

Roxima

Roxima er et stilig WordPress-tema med førsteklasses funksjoner for småbedrifter og bedriftsnettsteder. Det tilbyr tilpassede temalternativer, flere sidelayout, widget-klare områder og mer.

Den leveres med ferdige hjemmesideseksjoner for kunder, portefølje, produkter, tjenester og teammedlemmer. Du kan bruke tilpasningsenheten til live-tema for å raskt sette opp nettstedet ditt.

Få Roxima-temaet i dag!

10. Business Pro

Business Pro

Business Pro er et vakkert WordPress-tema for små bedrifter. Det tilbyr kraftige innebygde funksjoner som tilpassede headervideoer og -bilder, video- og bildevidget, avsnitt om innholdsartikler og mer.

Det kommer også med flere widget-klare områder på hjemmesiden for å vise frem produktene og tjenestene dine. Temaet har e-handelsstøtte for å lage en nettbutikk enkelt.

Få Business Pro-temaet i dag!

11. Astra

Astra Business

Astra er et raskt WordPress-flerbruks-tema for små bedriftsnettsteder. Det kommer med dusinvis av startsider som du kan importere med bare ett klikk, slik at du raskt kan starte virksomhetsnettstedet uten å måtte starte helt fra bunnen av.

Temaet er kompatibelt med dra og slipp sidebyggere, slik at du enkelt kan tilpasse eller designe dine tilpassede destinasjonssider. Astras kodebasearkitektur følger beste fremgangsmåter for SEO, og den kommer også med den nødvendige skjema-markeringen du trenger.

Få Astra-temaet i dag!

12. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et gratis WordPress flerbruks-tema som du kan bruke til å lage et lite forretningsnettsted for enhver nisje. Den har en 1-klikks demoinnholdsimportør og hundrevis av ferdige nettsteder.

Temafunksjonene inkluderer RTL- og oversettelsesstøtte, premium-utvidelser og sidebyggere-integrasjon. Den integreres også sømløst med WooCommerce, slik at du raskt og enkelt kan bygge et eCommerce-nettsted.

Få OceanWP-temaet i dag!

13. StartUp

Oppstart

StartUp er et elegant WordPress-tema for små bedriftsnettsteder. Den har et toppbilde i full bredde med en kort velkomsttekst og oppfordring til handling-knapper.

Den kommer med flere innstillinger i live WordPress-tilpasningen, slik at du kan tilpasse nettstedet ditt uten å måtte bytte mellom redigerer og forhåndsvisning. I tillegg inkluderer temaet innebygde tilpassede widgets for hjemmesiden og destinasjonssidene.

Få StartUp-tema i dag!

14. Prestisje

Prestisje

Prestige er et førsteklasses WordPress-tema for små bedrifter bygget spesielt for hotell- og gjestfrihetsbedrifter. Den lar deg vise store bilder, dristige overskrifter og omtalt innhold på nettstedet ditt.

Temaet har flere tilpassede sidemaler for å vise frem attraksjoner i nærheten, pakker, bloggside og mer. Den kommer med en enkel admin-backend for å tilpasse farger, skrifter og bakgrunn.

Få Prestige-temaet i dag!

15. Agency Pro

Agency Pro

Agency Pro er et imponerende WordPress flerbruks-tema som passer best for små bedrifter og markedsføringsbyråer. Den leveres med et fullskjerms tilpasset bakgrunnsbilde og fleksible hjemmesideseksjoner.

Temaet har flere layoutalternativer, inkludert fullbredde, sidefelt, 2-kolonne og 3-kolonne design. Den har tre widgeter på hjemmesiden for å legge til dine produkter og tjenester raskt.

Få Agent Pro-tema i dag!

16. advent

Advent

Advent er et fantastisk WordPress flerbruks-tema som du kan bruke til nettstedet ditt for små bedrifter. Det er et fullt responsivt tema som ser like bra ut på alle skjermstørrelser og enheter.

Temafunksjonene inkluderer en klebrig navigasjonsmeny, forstørrelsesglass for produktbilder, kontaktskjema, WPML-kompatibilitet, integrering av sosiale medier, vakker typografi og 1-klikks demoinnholdsimportør.

Få adventstema i dag!

17. Vantage

Vantage

Vantage er et gratis WordPress-tema med fantastiske funksjoner for å designe et lite forretningsnettsted. Den støtter Site Origin’s sidebygger-plugin for raskt oppsett og enkel tilpasning.

Det kommer med tilpassede sidelayout, fargealternativer, ledsageplugins og mer. Vantage lar deg også enkelt integrere en forretningstelefontjeneste på nettstedet ditt.

Få Vantage-temaet i dag!

18. Koehn

Koehn

Koehn er et klassisk WordPress-forretningstema for arkitekter, utbyggere, entreprenører og eiendomsmeglere. Det kommer med en fullt ut-og-slipp-hjemmeside og egendefinerte innholdsmoduler.

Temaet har en vakker og minimal layout med svart og hvit farge som gjør innholdet ditt veldig synlig for brukere. Det tilbyr fleksible WordPress-innstillinger for å vise arbeidsporteføljen din.

Få Koehn-temaet i dag!

19. Hestia Pro

Hestia

Hestia Pro er et vakkert og flerbruks WordPress-tema som enkelt kan brukes til å lage nettsteder for små bedrifter. Hjemmesiden er fullstendig widgetert, slik at du kan dra og slippe funksjoner for raskt å sette opp og tilpasse nettstedet ditt.

Den har en parallaksebakgrunn, egendefinerte moduler, glidebrytere, ikoner for sosiale medier og fargealternativer. Det er et veldig tilpassbart tema med førsteklasses funksjoner for nettstedet ditt for små bedrifter.

Få Hestia Pro-temaet i dag!

20. Creativo

Creativo

Som navnet antyder er Creativo et WordPress-tema for kreative virksomheter. Det tilbyr flere sideoppsett, temaskins, overskriftsmaler, fargealternativer og parallaksebakgrunner.

Den støtter WooCommerce fullt ut, slik at du enkelt kan starte en nettbutikk. Det inkluderer også en dra og slipp sidebygger, følgesvenn-plugin for en live chat-funksjon, innholdstype på nettporteføljen og mer.

Få Creativo-temaet i dag!

21. Potenza

Potenza

Potenza er et WordPress-forretningstema for småbedrifter og bedriftsnettsteder. Den tilbyr førsteklasses funksjoner for å designe hjemmesiden din ved hjelp av en innebygd sidebygger. Den tilpassede glidebryteren for hjemmesiden lar deg vise frem de aktuelle innleggene og sidene dine.

I tillegg har den tilpassede widgeter, sidelayout, fargealternativer, kraftige temainnstillinger og mye mer.

Få temaet Potenza i dag!

22. Amaryllis

amaryllis

Amaryllis er et vakkert WordPress-tema for små e-handelsbedrifter. Den støtter WooCommerce utenfor boksen, noe som betyr at du enkelt kan opprette en nettbutikk. Amaryllis har skarpe typografi, et stort toppbilde, en produktseksjon og mer.

Den inneholder en widget-basert layout for hjemmesiden, slik at du bare kan dra og slippe funksjoner. Det er fullt optimalisert og enkelt å sette opp.

Få temaet Amaryllis i dag!

23. Screenr

Screenr

Screenr er et gratis WordPress-forretningstema for små bedriftsnettsteder. Den har flere toppmaler, en widget-klar hjemmeside og parallakseffekter.

Den har egendefinerte widgeter, sidelayout, fargealternativer og mer. Det er et enkelt og brukervennlig WordPress-tema.

Få Screenr-tema i dag!

24. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia Pro er et stilig WordPress-tema designet spesielt for små bedrifter. Det er fullpakket med bakgrunnsbilde i full bredde på hjemmesiden. Du kan legge til tekst og en oppfordringsknapp på bildet.

Den inkluderer en kraftig sidebygger som kan brukes til å lage dine egne tilpassede oppsett for hjemmesiden og destinasjonssidene. Den støtter Google-skrifter, flere glidebrytere, sidefelt med mer.

Få temaet Moesia Pro i dag!

25. Ampersand

Ampersand

Hvis du er ute etter et enkelt, men likevel moderne WordPress-tema, er Ampersand det riktige valget. Det leveres med en to-kolonne-layout, flere funksjoner for innhold, topptekstbilde og mer.

Det tilbyr tilpassede sidelayouter, en egen bloggside, destinasjonssidesmaler og andre nyttige premiumfunksjoner for nettstedet ditt for små bedrifter.

Få temaet Ampersand i dag!

26. Lag

Gjøre

Gjøre er et annet gratis WordPress-tema for nettstedet ditt for små bedrifter. Den har en innebygd sidebygger som kan brukes til å lage din egen layout.

Den inneholder flere brukervennlige maler for å starte nettstedet ditt raskt. Make er enkelt å sette opp og fungerer bra med alle tredjeparts WordPress-plugins.

Få Make-temaet i dag!

27 bjørk

bjørk

Birch er et moderne WordPress-forretningstema med de perfekte premiumfunksjonene for nettstedet ditt for små bedrifter. Det leveres med vakker typografi, tilpasset logo, glidebryter og vakker navigasjonsmeny.

Den inkluderer også flere innebygde seksjoner på hjemmesiden for klienter, portefølje, attester, tjenester og mer. Du kan bruke livetilpasseren til å redigere og konfigurere temaet.

Få bjørketemaet i dag!

28. Digital Pro

Digital Pro

Som navnet antyder, Digital Pro er et WordPress-tema for små digitale bedrifter, mediebyråer, arrangementer og konferanser og bedriftskontorer. Det er bygget på toppen av Genesis Framework og tilbyr nyttige funksjoner som et fullskjermsoverskrift på hjemmesiden med tekst og en oppfordring til handling-knapp.

Det kommer med tilpassede widgeter, fargevalg, navigasjonsmenyer, sideoppsett og et panel for temalternativer for enkel tilpasning.

Få Digital Pro-temaet i dag!

29. Struktur

struct

Struct er et fantastisk WordPress-tema for små bedrifter, startups og digitale byråer. Den leveres med en dra og slipp sidebygger, fullt widget-basert hjemmeside og mer.

Bortsett fra det inkluderer det også ferdige seksjoner på hjemmesiden for å vise frem din portefølje, tjenester, vanlige spørsmål, uttalelser og tjenester profesjonelt.

Få Strukt-temaet i dag!

30. Pinnacle

høydepunkt

høydepunkt er et enkelt og gratis WordPress-forretningstema som passer for småbedrifter og bedriftsnettsteder. Den har en flat mal, tilpassede oppsett og vakker design.

Temaet støtter WooCommerce og Google-skrifter for skarp typografi.

Få Pinnacle-temaet i dag!

31. Narkoer

narcos

Narcos er et moderne og profesjonelt WordPress-tema for alle slags bedriftsnettsteder, inkludert helse, fitness, crossfit treningsstudio, etc. Den har mange førsteklasses funksjoner for nettstedet ditt for små bedrifter, inkludert parallakseffekter på hjemmesiden, toppbilde av full bredde, widget- basert layout og tilpassede sidemaler.

Det inkluderer også hjemmesideseksjoner for attester, teammedlemmer, om, portefølje og mer. Det er enkelt å sette opp og kan tilpasses ved å bruke tilpasningstypen for live-tema.

Få temaet Narcos i dag!

32. Venture

Venture

Venture er et utmerket WordPress-tema som passer for små bedrifter. Den har en dra og slipp sidebygger for å raskt starte nettstedet ditt. Hjemmesiden er widgetbasert som gjør det enkelt å legge til funksjoner og innhold.

Venture støtter WooCommerce fullt ut. Andre viktige funksjoner inkluderer glidebryteren for hjemmesiden, tilpasset logo, navigasjonsmenyer, fargevalg og mer.

Få Venture-tema i dag!

33. Vinkel

Angle

Angle er et premium WordPress-forretningstema designet spesielt for nettsteder for små bedrifter. Den kommer med en innebygd dra- og slipp-sidebygger som kan brukes til å legge til funksjoner og innhold raskt.

Den har innebygde seksjoner for attester, portefølje, klienter, om, kontakt og mer. Angle har flere oppsett for enkelt å lage destinasjonssidene.

Få Vinkeltemaet i dag!

34. Atlast Agency

Atlast Agency

Atlast Agency er et perfekt WordPress-tema for frilansere og byråer. Dette gratis temaet lar deg raskt bygge et unikt design for nettstedet ditt. Du kan også enkelt installere demodataene med bare et enkelt klikk. Dette temaet kommer også med ubegrensede lysbilder og 4 forskjellige layout-seksjoner for en portefølje.

Atlast Agency er oversettelsesklar og fullt kompatibel med WPML og andre flerspråklige plugins. Dette temaet er responsivt, noe som betyr at nettstedet ditt fungerer perfekt på alle enheter. Det beste av alt er at temaet er helt gratis og kan lastes ned fra WordPress.org-depotet.

Få temaet Atlast Agency i dag!

35. Oppstart av virksomheten

Oppstart av virksomheten

Oppstart av virksomheten er enda et flerbruks-tema for alle slags byråer og frilansere. Dette temaet kommer med en dra og slipp-byggherre som hjelper deg å tilpasse sider og oppsett på egen hånd uten å ansette en profesjonell utvikler.

Du kan importere demoinnholdet med bare ett klikk, slik at du kan få nettstedet ditt i gang raskt og enkelt. Business Startup-temaet er kompatibelt med Elementor Page Builder og WooCommerce-plugin.

Få Business Startup-tema i dag!

36. Kalium

Kalium

Kalium er et kreativt porteføljetema som hjelper deg med å vise frem arbeidet ditt på den beste måten du alltid ønsket. Kalium kommer med mange demonstrasjoner som hjelper deg raskt å bygge et nettsted uten å måtte lage det fra bunnen av.

Noen av de kule funksjonene i Kalium-temaet er:

 • Kommer snart & vedlikehold: Bli de besøkende begeistret allerede før du faktisk starter nettstedet ditt. Ta også en titt på listen over WordPress-plugins som snart kommer.
 • 15+ toppstil: Velg mellom et stort utvalg av overskriftsstiler.
 • 30+ porteføljeartikkeltyper: Med porteføljeartikkeltyper kan du velge hvordan arbeidet ditt skal vises på nettstedet ditt.

Få temaet Kalium i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-forretningstemaene for små bedrifter. Det kan også være lurt å se vår guide for hvordan du kan tjene penger på online blogging og billige premium WordPress-temaer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map