45 enkle WordPress-temaer for enkelt å starte et nettsted

enkle wordpress-temaer for enkelt å starte et nettsted


Vil du ha et enkelt WordPress-tema for WordPress-nettstedet ditt? Et tema er en mal som inneholder funksjoner for design og utseende på nettstedet ditt. Mange nybegynnere søker etter enkle temaer som ikke er oppsvulmet med ekstra funksjoner, slik at de raskt kan sette opp og lansere nettstedet sitt uten å spørre hjelp fra dyre webutviklere; Men med så mange temaer tilgjengelig, kan det være frustrerende å finne den rette.

Derfor vil vi i denne artikkelen dele vår håndplukkede liste over de 44 beste enkle WordPress-temaene, slik at du kan velge et og starte nettstedet ditt på kort tid.

Rask informasjon: Topp 5 enkle WordPress-temaer

ThemePriceUniqueness Utgitt av
1. Workstation Pro$ 99.95Best for å vise heltebilderStudio
2. Hjørnefra $ 35 / årBeste minimalistiske temaCSS Igniter
3. Form$ 58 / årBeste porteføljetemaTesla-temaer
4. Ambiance Pro$ 99.95Beste tema i full bredde / uten sidefeltStudio
5. Divi89 dollar / årBeste flerfunksjonsstemaElegante temaer

Opprette et nettsted med et enkelt WordPress-tema

WordPress er den mest populære nettstedbyggeren i verden. Mange av de største merkene bruker WordPress aktivt på sine nettsteder.

Du finner to typer WordPress-nettsteder. For det første er det WordPress.com, som er en hostet løsning. Deretter finnes det WordPress.org, som er en plattform som er selvhotell.

For å opprette et enkelt nettsted, må du velge WordPress.org som er vertskap for selv. Men før du begynner, må du også kjøpe et domenenavn og webhotell.

Vi anbefaler å bruke Bluehost. Det er et kjent webhotellfirma, og anbefales også offisielt av WordPress.org.

Heldigvis tilbyr de brukerne våre et gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat og en enorm rabatt på webhotellet.

opprette en blogg på bluehost

Bluehost har sagt ja til å gi deg, som IsItWP-leser, en webhotellplan med 60% avslag på den vanlige hostingprisen. Du kan starte nettstedet ditt for bare $ 2,75 per måned.

Etter å ha kjøpt webhotellet, kan du følge vår guide for hvordan du lager et nettsted.

Ikke gå glipp av denne artikkelen på de beste og populære WordPress-temabutikkene før du begynner.

Klar? Deretter blar du gjennom vår håndplukkede liste over enkle WordPress-temaer, velg det beste for nettstedet ditt.

1. Workstation Pro

Arbeidsstasjon Pro

Workstation Pro er et enkelt WordPress-tema for dine personlige og profesjonelle nettsteder. Det er bygget på det velkjente Genesis-rammeverket som gir temaet et solid fundament. Det har et brukervennlig alternativpanel, og du kan også tilpasse temainnstillingene med live-forhåndsvisningen. Hjemmesiden og andre sider er widgetbaserte, slik at du enkelt kan dra og slippe funksjoner for å utvikle nettstedet ditt.

2. Hjørne

Hjørne

Corner er et vakkert WordPress-tema med alle nyttige funksjoner du trenger for nettstedet ditt. Den er ikke oppsvulmet med funksjoner som de store temaene og har en enkel design. Den kommer med en widget-basert layout for enkelt å dra og slippe widgets på hjemmesiden og andre sider. Corner har flere fargevalg, og mange tilpassede innstillinger for WordPress nettsteder.

3. Form

Form

Shape er et moderne WordPress-tema for kondisjon, helse, fotografering, bilder og andre nettsteder. Den støtter et rutenettbasert oppsett for å vise frem bildene dine. Det fungerer bra med alle de beste bildegalleri-plugins for å lage filtrerbare gallerier i WordPress. Shape har hjemmesideseksjoner som portefølje, tjenester, klienter, team og mer. Det kommer med tilpassede widgets, fargevalg, flere oppsett og Google Maps-integrasjon.

4. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro er et stilig WordPress-tema med widget-klar layout. Du kan enkelt dra og slippe widgeter på startsiden-widget-områdene. Dette temaet er bygget oppå det populære Genesis-rammeverket. Den har ubegrensede fargevalg, sidemaler, galleriinnleggsformater og mer. Ambiance Pro er enkel å konfigurere og optimalisere for SEO.

GRATIS TILGANG: Ambiance Pro + 35 andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle de premium StudioPress-temaene, inkludert Ambiance Pro, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2.000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

5. Divi

Divi

Divi er viden kjent for sin fleksibilitet og enkle integrasjon med flere plugins.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet.

Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, og er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer.

På samme måte er andre temaer Divi responsive og optimalisert for SEO.

6. Enterprise

Bedriften

Enterprise er et WordPress-tema for forretnings- og profesjonelle nettsteder. Den har en enkel og ryddig design med flere seksjoner på hjemmesiden for å lage en vakker webside. Den leveres med prissettingstabeller, seksjoner om vanlige spørsmål, porteføljeseksjon, serviceseksjon og glidebryteren for en hjemmeside.

7. Maxwell

Maxwell

Maxwell er et enkelt WordPress-tema designet spesielt for nyhets- og magasinblogger. Det gjør det mulig for deg å vise dine funksjoner med bilder på hjemmesiden. Den kommer med to navigasjonsmenyer, kjennetegnet bilder, en glidebryter for innhold, skarp typografi og støtte for innleggsutdrag.

8. Mantranews

mantranews-wordpress-tema

Mantranews er et gratis magasinet stil WordPress tema. Dette enkle temaet er flott for nyhetsnettsteder, personlige blogger, kreative blogger og alle typer informasjonsnettsteder. Mantranews WordPress-temaet inneholder funksjoner som egendefinerte widgeter, sosiale ikoner, relaterte innlegg, omtalt glidebryter for kategori og mer. Du kan også velge Mantranews Pro for enda mer fantastiske funksjoner som ekstra farger og Google fontalternativer, sosial deling, videoer, vær-widget og mye mer.

9. Write

Writee

Write er et enkelt og gratis tema for personlige WordPress nettsteder og blogger. Den har funksjoner som støtter forfattere og bloggere. Write fungerer utmerket med alle tredjeparts WordPress-plugins som du må ha på bloggen din. Den har en glidebryter for bilder som integreres med innleggene dine for å vise innholdet på hjemmesiden din.

10. Nærvær

Tilstedeværelse

Presence er et WordPress-tema for bedriftsnettsteder. Det er enkelt å bruke og tilbyr ferdige demo-nettsteder for raskt å starte virksomhetsnettstedet. Den har en enkel design som kan brukes til å lage en hvilken som helst profesjonell nettside som hotell, restaurant, musikk, eiendommer og mer.

11. Roxima

Roxima

Roxima er et enkelt WordPress-tema designet spesielt for porteføljer, forretninger og personlige nettsteder. Den har et pent design med et fullskjermsbilde på hjemmesiden. Roxima har flere oppsett, innholdsmoduler og seksjoner. Den har til og med en dra og slipp sidebygger som du kan bruke til å konfigurere nettstedet ditt enkelt.

12. Lomme

Lomme

Pocket er et vakkert WordPress-tema med enkel og ryddig design. Den har minimale, men kraftige funksjoner: en enkel navigasjonsmeny på toppen, tilpasset logo, kjennetegnet bilde og fantastisk typografi. Pocket er enkel å sette opp, og du kan starte bloggen din på WordPress på kort tid.

13. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro

Hvis du leter etter et enkelt og profesjonelt forretningstema, velger du Atmosphere Pro. Det passer også for porteføljens nettsted eller personlige blogg. Dette temaet er basert på Genesis rammeverk og støtter fullt widget-baserte oppsett. Den har flere maler og destinasjonssider. Atmosphere Pro har en 2-kolonne-layout, og du kan bruke tilpasningen til live-tema for å redigere temainnstillingene.

14. Libretto

Libretto

Libretto er et klassisk WordPress-tema designet spesielt for personlige blogger. Den har en attraktiv bakgrunnsfarge, skarp typografi, vakker layout og mer. Dette temaet er optimalisert for hastighet og ytelse. Det kan også brukes til å lage profesjonelle fotograferings- og kunstnettsteder.

15. Elegant

Elegant

Elegant er et enkelt WordPress-tema for bloggen, porteføljen eller tjenestenes nettsted. Den støtter en tilpasset logo med en navigasjonsmeny og sosiale delingsikoner. Du kan velge mellom flere layoutvalg for å legge til innholdet ditt vakkert. Den leveres med tilpassede widgeter, ubegrensede fargealternativer, ferdige deler og mer.

16. Paperbag

Papirpose

Hvis du leter etter enkelt, men likevel moderne, stilig WordPress-tema med unik typografi, er Paperbag det perfekte valget. Den har flere fargevalg, typografioppsett og tilpasset styling for en WordPress-blogg. Dette temaet har innebygde widgeter for raskt å legge til funksjoner og innhold på nettstedet ditt. Den har delingsikoner for sosiale medier, en søkefelt og en rullegardinmeny for navigering i overskriften. Paperbag er enkel å bruke og har mange tilpassede innstillinger i panelet for temaalternativer.

17. tusenfryd

Tusenfryd

Hvis du leter etter et stilig WordPress-tema for reisenettstedet eller bloggen din, er Daisy temaet for deg. Den har en unik utforming med en glidebryter og serviceseksjon på hjemmesiden. Det støtter WooCommerce fullt ut, og du kan vise videominiaturbilder på sidene dine.

18. Karen

Karen

Karen er et enkelt bloggtema designet spesielt for personlige WordPress-blogger. Den har en tilpasset logo med taggelinjen under. Det er en fin plass i overskriften som lar deg legge til en setning i taglinjen. Det inkluderer også ikoner for sosiale medier i overskriften, en søkefelt i navigasjonsmenyen, bildeskli, flere kolonnes oppsett og avsnitt om innlegg på hjemmesiden.

19. Igloo

Igloo

Hvis du vil lage din egen restaurantnettsted og trenger en rask start, er Igloo det riktige valget for deg. Det er et WordPress-restauranttema med alle funksjonene du trenger til spisestedet ditt. Den har et menystyringssystem som kan hjelpe deg med å vise restaurantens meny vakkert. Den leveres med flere hjemmesideseksjoner som attester, bildegalleri, meny og mer.

20. Baskerville

Baskerville

Baskerville er et gratis WordPress-bloggetema med enkel og ren design for personlige og profesjonelle blogger. Den har et muroppsett som gjør det unikt fra andre enkle temaer. Du kan feste de kjente innleggene og vise dem vakkert på hjemmesiden. Den kommer med et fullskjermsoverskrift ved siden av en navigasjonsmeny og søkelinje. Du kan enkelt endre fargen på temaet slik at det passer med merkevaren din.

21. Sanse

Sanse

Sanse er et gratis og enkelt WordPress-tema. Den viser innleggene dine på hjemmesiden uten utvalgte bilder, slik at siden lastes raskere enn vanlig. Overskriften inneholder en logo, tagline og navigasjonsmeny. Det er et tema uten sidelinje og støtter widgeter i bunntekstområdet. Du kan også legge til en navigasjonsmeny i bunnteksten på nettstedet ditt med Sanse-temaet.

22. Barletta

Barletta

Hvis du leter etter et magasinetema for å legge til mye innhold på nettstedet ditt, er Barletta et godt valg. Den har en glidebryter for bilder som du kan bruke til å vise innholdet på bloggen din. Du kan lage en kraftig navigasjonsmeny for å legge til på toppen av siden under logoen. Den har fargealternativer og tilpassede widgeter for å lage nettsteder med stort innhold enkelt.

23. Baseline

Grunnlinje

Baseline er et premium WordPress-tema designet spesielt for helse- og treningsnettsteder. Den har en enkel layout med skarp typografi som tiltrekker brukere. Den har en glidebryter for innhold, innebygde oppsett, et uendelig rullealternativ og mer. Det lar deg lage en vakker navigasjonsmeny. Du kan også bruke Baseline for magasinet eller nyhetsnettstedene.

24. Daily Dish Pro

The Daily Dish

Hvis du leter etter et kraftig WordPress-bloggetema for din personlige eller profesjonelle blogg, er Daily Dish Pro det du trenger. Den kommer med tilpassede widgeter som Om meg som du kan legge til i sidefeltet for å vise din personlige biografi. Den støtter WooCommerce fullt ut, og tilbyr flere sideoppsett for å tilpasse bloggen din.

25. Beatrix

Beatrix

Beatrix er et enkelt WordPress-tema for kunst og håndverk. Den kan brukes til å starte en nettbutikk med WooCommerce for dine kreative produkter. Den har en vakker layout med en produktglidebryter, ikoner for sosiale medier, brukerpåloggingsknapper og mer. Du kan også vise produktene dine på hjemmesiden.

26. Hestia Pro

Hestia

Hestia Pro er et flerbruks-tema for ditt WordPress-nettsted. Den anbefaler et sett med gratis plugins for å legge til funksjoner på nettstedet ditt, for eksempel tjenester, kundevurderinger, og mer. Den har ubegrensede fargevalg og alternativ for fontstyling. Den er responsiv og optimalisert for søkemotorene.

27. Middels

Medium

Medium er et WordPress-bloggetema med en flerkolonneoppsett på hjemmesiden og andre destinasjonssider. Det lar deg legge til et omtalt bilde, lage sidefeltmeny, vise sosiale koblinger og vise kategorimeny inkludert innleggsarkiver. Du kan enkelt endre farger, legge til egendefinerte widgeter og bruke Google Font for å lage et nydelig nettsted.

28. Camellia

Camellia

Camellia er et WordPress-mote- og livsstilstema. Den har funksjonene du trenger for å lage et vakkert personlig nettsted. Den har fantastiske fargevalg og fontalternativer. Det kommer også med tilpassede widgeter, sidemaler og mer. Du kan bruke live WordPress-tematilpasseren til å endre innstillingene og se forhåndsvisningen på høyre side av skjermen.

29. Kandidat

Oppriktige

Vil du ha et enkelt fortellertema for bloggen din? Candid er et flerbruks-tema for WordPress nettsteder som trenger en historibasert design. Det er perfekt for fotografer, forfattere, artister og mer. Den bruker Arbil Display-font som gjør den unik og fantastisk for brukerne dine. Du finner også andre temainnstillinger som murlayout, flersøylevalg, ubegrensede farger, tilpassede widgeter og mer.

30. Ekte Nord

Sann nord

True North er et WordPress-porteføljetema med en enkel og ryddig layout. Den støtter en innebygd porteføljeseksjon på hjemmesiden med andre nyttige seksjoner som en velkomstmelding og et bilde med full bredde. Det lar deg endre bakgrunnsbilde, toppfarge, sosiale innstillinger og mer ved å bruke det enkle temalternativpanelet. Den støtter WordPress-kontaktskjema-plugins for å legge til et kontaktskjema på nettstedet ditt og engasjere brukerne dine.

31. Stella

Stella

Stella er et moderne og stilig WordPress-bloggetema med en vakker layout for profesjonelle nettsteder. Den leveres med en fantastisk glidebryter for innhold, egendefinert topptekst, seksjoner på hjemmesiden, flere sideoppsett, sidefeltmaler og mer. Det er enkelt å konfigurere, og de fleste av temainnstillingene kan styres fra WordPress live tilpasning.

32. Suarez

Suarez

Suarez er et stilig WordPress-tema for personlige og profesjonelle blogger. Den har et fullskjerms bakgrunnsbilde på hjemmesiden med logo og navigasjonsmeny på toppen. Suarez kan brukes til å lage et kraftig innholdsnettsted enkelt. Den støtter tilpassede innholdsmoduler, sidemaler, animasjoner, glidebryter med mer og mer. Temaet er kompatibelt med alle de beste WordPress-programtilleggene.

33. Mont Blanc

Mont Blanc

Mont Blanc er et fantastisk WordPress-tema med flerbruksfunksjoner for å lage en hvilken som helst webside du trenger. Den leveres med glidebryteren for fullskjerm på bakgrunn. Du kan legge til logoen, navigasjonsmenyen, tekst og andre elementer på toppen av glidebryteren. Den har innebygde oppsett, hjemmesideseksjoner, bildegallerier og mer. Innstillingene kan tilpasses fra panelet for temalternativer, som er ganske enkle å bruke.

34. Grunnleggende

Grunnleggende

Basic er et enkelt og gratis WordPress-tema med premiumlignende funksjoner. Det kommer med et lightbox-bildegalleri, sosiale ikoner, egendefinerte widgeter, fargevalg og mer. Den støtter videominiaturbilder, bunntekstmeny, sideoppsett og bla til toppknapp. Det er enkelt å sette opp og starte nettstedet ditt raskt.

35. Bretagne

Brittany

Brittany er et fargerikt WordPress-tema for personlige blogger. Den har en fantastisk design med ubegrensede fargevalg. Du kan legge til en navigasjonsmeny, ikoner for sosiale medier, søkelinje og mer i overskriftsdelen. I stedet for en glidebryter på hjemmesiden, er det et velkomstområde for de besøkende der du kan legge til teksten din. Under det kan du vise det kjennetegnede innholdet ditt vakkert. Den har flere sideoppsett, maler og egendefinerte widgeter for å tilpasse nettstedet ditt.

36. Primrose

Primrose

Primrose er et stilig og profesjonelt WordPress-tema med enkle temalternativer. Den har to navigasjonsmenyer, integrasjon av sosiale medier, glidebryter for innhold og mer i topphodet. Det kommer med tilpassede widgeter, en rekke fargeskjemaer, flere sidefelt, bakgrunnsinnstillinger og mer. Du kan bruke live-tematilpasseren med forhåndsvisning for å gjøre endringer i temainnstillingene.

37. Allegiant

Allegiant

Hvis du leter etter et vakkert og flerbruks WordPress-tema, velger du Allegiant. Det er et enkelt tema med moderne design og kraftige funksjoner. Temaet er egnet for nettsteder for små bedrifter, online magasiner og e-handel butikker. Den har støtte for Google Font-skrifter, egendefinerte widgeter, fargealternativer og sideoppsett. Det integreres med WooCommerce ut av boksen for å opprette en nettbutikk.

38. Blåfugl

Blå fugl

Bluebird er et vakkert WordPress-bloggetema. Den har fantastisk typografi og to fargevalg. Bluebird har flersidefelter, 2 navigasjonsmenyer, egendefinerte widgeter, sosiale koblinger, en innholdsglidebryter og andre nyttige temalternativer som er enkle å bruke for å raskt starte nettstedet eller bloggen din.

39. Hueman

HUEman

Hueman er et gratis WordPress-bloggetema designet spesielt for nyheter og magasin nettsteder. Den kan brukes til å lage store innholdssider enkelt. Dette temaet støtter venstre og høyre sidefelt, en glidebryter for innhold, tilpassede widgeter og integrasjon av sosiale medier. Den kommer med en tilpasset logo og navigasjonsmeny i toppteksten. Du kan også legge til navigasjonsmenyen i sidefeltet til nettstedet ditt.

40. Flat

Flat

Som navnet antyder er Flat et gratis WordPress-tema med en flat design for nyheter og magasin nettsteder. Den har en venstre sidefelt for å legge til tilpasset logo, navigasjonsmeny, søkelinje, nylige innlegg og mer. Temautformingen er veldig enkel og ryddig. Den har fargealternativer, tilpassede skrifter, bakgrunnsfarge, kjennetegnet bilde og mer.

41. Spor

Tracks

Tracks er et stilig og gratis WordPress-bloggetema. Det kan tilpasses for å lage fotografier, magasiner og personlige blogger. Den har en minimalistisk layout med tilpasset logo, navigasjonsmeny, sosiale ikoner, søkelinje og mer. Du kan vise glidebryter for innhold og galleri på hjemmesiden med bilder. Den støtter videoinnhold fullt ut og fungerer bra med alle de mest populære WordPress-plugins.

42. Landing

Landing

Landing er et vakkert WordPress-tema med støtte for de tilpassede destinasjonssidene og forhåndsbygde layouter for raskt å lansere nettstedet ditt. Den har et fullskjerms bakgrunnsbilde med logo, tekst, oppfordringsknapp og navigasjonsmeny på toppen av det. Du kan også endre overskrift, farger, skrifter og mer. Det kommer med tilpassede innleggstyper som portefølje og hendelse. Landing støtter WooCommerce fullt ut, og det er flerspråklig med WPML.

43. Fimring

kvikk

Nimble er et elegant WordPress-bloggetema. Den har sidemaler, kortkoder og andre tilpassede alternativer som hjelper deg med å lage et innholdsrikt nettsted enkelt. Den har flere temaskinn, unike fargevalg, vakker typografi og mer. Nimble er nybegynnervennlig, og det støtter WooCommerce fullt ut å starte en nettbutikk.

44. Flyt

Flyte

Float er et premium WordPress-tema med enkel og parallaks design. Den har parallax-rulleeffekter som gjør den unik fra andre temaer. Den øverste linjen har logo og navigasjonsmeny som kan tilpasses fra layoutalternativene. Float har flere innebygde oppsett som du kan bruke til å endre utformingen av nettstedet ditt. Det kommer med flere navigasjonsmenyoppsett, gjennomsiktige overskriftalternativer, demo-nettstedmaler og mer.

45. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro

Lifestyle Pro er et enkelt WordPress Genesis-tema med kraftige funksjoner for å lage helse-, fitness-, livsstils- eller personlige nettsteder. Den har to navigasjonsmenyer, tilpasset logo med tagline, sidefelt, innholdsavsnitt og integrering av sosiale medier. Den leveres med tilpassede widgets, fargealternativer, WooCommerce og Google Fonts-støtte.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne enkle WordPress-temaer for enkelt å starte nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se vår håndplukkede liste over de 43 beste fotograferingstemaene for WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me