45 største merkevarer i verden ved å bruke WordPress aktivt

mest populære-big-name-merker-hjelp-wordpress


Lurer du på hvilke store navnemerker som bruker WordPress? Det er en vanlig myte at WordPress ikke er bra for store kommersielle prosjekter, ettersom det er en gratis open source-plattform. Men myten har blitt debunked – veldig mange STORE merker bruker WordPress og gjør det bra.

I denne artikkelen har vi laget en liste over 46 mest populære store navnemerker som bruker WordPress på sine nettsteder.

Hvorfor WordPress?

La oss la statistikken snakke før vi forteller deg noe. WordPress er det mest populære innholdsstyringssystemet som eksisterer og er brukt av over 31% av alle nettsteder på nettet.

Startet som et enkelt bloggverktøy i 2003, og brukes nå til en rekke formål, inkludert blogg, magasiner, e-handelsnettsteder, bedrifter, porteføljer, fotografisider og mer. Hvordan WordPress ble populær på bare 15 år er virkelig fantastisk.

Så er det dette spørsmålet: hvorfor elsker folk WordPress? Vi gir bare noen få grunner til at …

 • Det er enkelt og enkelt å bruke: For å lage et nettsted i WordPress, trenger du ikke å ha avansert kodingskunnskap. Enhver lekmann kan lære å bruke det og bygge et fullt funksjonelt nettsted.
 • Det er fleksibelt: WordPress tilbyr det største antall temaer og plugins du kan forestille deg. Du kan velge webdesign fra de tusenvis av vakre temaer og legge til hvilken funksjonalitet du ønsker via tusenvis av tilgjengelige plugins.
 • Du eier dataene dine: Du vil ha full eierskap og kontroll over nettstedets data fordi du vil være vert for nettstedet ditt på din egen WordPress-hostingkonto.
 • Det er kraftig: WordPress ‘plattform er svært skalerbar og kraftig. Du kan kjøre nettsteder med mye trafikk, e-handelsområder og alle andre typer nettsteder med WordPress effektivt.
 • Det er gratis.: WordPress-programvare er en helt gratis åpen kildekode-programvare som du kan laste ned, bruke, endre og distribuere så mange ganger du vil uten gebyrer. Det er bare et domene og hosting du trenger å kjøpe når du oppretter et enkelt WordPress-nettsted.
 • Du er ikke alene noensinne: I WordPress er det mange ressurser og millioner av mennesker som kan hjelpe deg med å løse eventuelle problemer du støter på. Du finner mange artikler, opplæringsprogrammer, dokumentasjon, videoer og ekte mennesker som kan hjelpe deg med å støtte fora, e-post, chat og telefontjenester.

Det er mange flere grunner til at folk elsker denne plattformen. Hvis du vil vite mer, må du prøve det selv; du blir ikke skuffet. Ta også en titt på hele artikkelen vår om hvorfor du bruker WordPress.

Slik starter du et WordPress-nettsted

De tre hovedkomponentene på et WordPress-nettsted er WordPress-programvaren, et domenenavn og en hosting-server. Du kan laste ned WordPress-programvaren gratis mens du trenger å kjøpe et domenenavn og hosting.

Et domenenavn koster vanligvis rundt $ 14 per år og en hosting-tjeneste koster rundt $ 7 per måned. Når du nettopp begynner, kan disse kostnadene øke og føles for dyre. Så for å lette økonomiske smerter, har vi inngått en avtale med Bluehost, en av de største leverandørene av webhotell i verden.

opprette en blogg på bluehost

Nå kan du få et gratis domene sammen med WordPress-hosting for bare $ 2,75 per måned ved å bruke vår eksklusive Bluehost-kupong. Så skynd deg og kom i gang med det nye WordPress-nettstedet ditt før kupongen går ut.

Hvis du er ny på WordPress, her er vår komplette guide for hvordan du lager et WordPress-nettsted trinn for trinn.

Hvordan sjekke om et nettsted bruker WordPress

Lurer du på hvordan du kan sjekke om et nettsted bruker WordPress? Det er der IsItWPs WordPress-teknologiske oppslagsverktøy er nyttig. Det er på dette nettstedet hvor du leser denne bloggen. Bare gå over til hjemmesiden og der kan du se Analyser nettstedet -knappen og et felt for å oppgi en nettadresse.

wordpress-teknologi-lookup-verktøy isitwp

Alt du trenger å gjøre for å teste WordPress-teknologien er å oppgi nettadressen til nettstedet i feltet og klikke på Analyser nettstedet knapp.

Deretter vil det vise om det testede nettstedet bruker WordPress eller ikke, sammen med informasjon om hostingleverandøren, WordPress-temadetaljer og plugin-detaljer.

nettside-test-resultat-isitwp

Hvis du vil vite om et nettsted bruker WordPress, kan du teste med IsItWP i dag!

La oss gå foran for å se listen over mest populære store navnemerker ved hjelp av WordPress.

1. BBC America

bbc-Amerika

BBC America er et populært TV-nettverk som bringer en rekke programmer inkludert livsstils-, komedie-, drama- og science-fiction-serier, filmer, etc. BBC America-nettstedet har et blogglignende design med store funksjoner og en mørk hud på hjemmesiden..

2. Bloomberg Professional

Bloomberg-profesjonell

Bloomberg Professional nettsted ble opprettet ved hjelp av WordPress. Den har en mørk hud, stor topptekst, viktige seksjoner og en blogg for å vise fram innsikt.

3. Sony Music

sony-musikk

Sony Music Entertainment Inc. er et globalt musikkselskap og nettstedet er også på WordPress. Nettstedet har en skyveknapp for å vise sangere, artister, band, med videoer, nyheter og deres twitter-tidslinje.

4. Microsoft News

microsoft-nyheter

Microsofts nyhetsnettsted ble opprettet med WordPress. Den har en layout i magasinet som viser historiene, nyhetene og oppdateringene deres.

5. TechCrunch

Techcrunch-nettsted

TechCrunch er et populært online utgiver som inneholder nyheter rundt oppstart og teknologi. TechCrunch-nettstedet har en innholdsfokusert design i full bredde.

6. Walt Disney Company

the-Walt-Disney-selskap

Det populære Walt Disney Company driver sin hjemmeside på WordPress. Nettstedet har et stort bilde, nyere nyheter og flere seksjoner, inkludert om, karrierer, filantropi, osv.

7. Facebook Newsroom

facebook-redaksjon

Den mest populære sosiale medieplattformen, Facebook, bruker WordPress for å publisere nyheter og kunngjøringer. Nettstedet er minimalt med en omtalt seksjon for topphistorier og en blogglisteoppsett for nyheter og kunngjøringer.

8. Chicago Sun Times

chicago-sol-tider

Chicago Sun Times er en dagsavis med base i Chicago, USA som inneholder nyheter om politikk, sport, underholdning, etc. Avisnettstedet har artikler arrangert i både rutenett og listestil, omtalt historie, omtalt video og widgets i sidelinjene..

9. Vogue

vogue-site

Det populære mote- og livsstilsmagasinet Vogue er også basert på WordPress-programvaren. Nettstedet ser rent, minimalt ut og har flere innleggsoppsett.

10. The Rolling Stones

The Rolling Stones

Det populære engelske rockebandet The Rolling Stones offisielle nettsted er i WordPress. Den inneholder bandets sanger, videoer, nyheter, etc. på en dristig og vakker måte.

11. Toyota Motors Brasil

Toyota-motor-Brasil

Det offisielle nettstedet for Toyota Motors Brasil ble opprettet ved hjelp av WordPress. Den har et enkelt nettsted med minimalt innhold i overskriftsskyveren og produktene viser.

12. Havard Gazette

den-Håvard-tidsskrift

Havard Gazette bringer offisielle nyheter fra Havard University som dekker innovasjon, undervisning, forskning, begivenheter, etc. Nettstedet ser rent og elegant ut med en blanding av innslagene, listen, innleggene i murstil og rikelig med hvit plass.

13. Mozilla-bloggen

the-mozilla-bloggen

Mozilla-bloggen inneholder de siste nyhetene, historiene og oppdateringene om Mozilla Firefox, samfunnet og alt rundt på nettet. Bloggen har et bildehode og et rutenettoppsett for å vise frem bloggartiklene deres.

14. Usain Bolt

Usain-bolt-site

Usain Bolts offisielle webside ble kjent som den raskeste mannen i verden og ble opprettet med WordPress. Den har glidebrytere på hele hjemmesiden med Bolts bilder og prestasjoner og de siste oppdateringene om ham i murstilen blogg.

15. Reuters-blogger

Reuters-blogger

Reuters Blogs bringer de siste nyhetene om virksomhet, markeder, verden, politikk, tech, liv og en rekke kategorier. Bloggen ble opprettet med WordPress som har en hjemmeside med rutenettstil.

16. The Wall Street Journal Law Blog

the-wall-street-journal-lov-bloggen

Wall Street Journal Law Blog er også basert på WordPress. Nettstedets design er enkel med en listestiloppsett og mange widgets, inkludert mest populære innlegg og mest populære videoer.

17. Angry Birds

sinte fugler

Angry Birds er et viden kjent og spilt videospill. Den offisielle hjemmesiden ble laget ved hjelp av WordPress. Nettstedet ser fargerikt ut og har funksjoner Leke nå knapper fra topp til bunn som gjør at det ser mer ut som en landingsside.

18. Katy Perry

katy-perry stedet

Katy Perrys offisielle nettsted inneholder flere ting, inkludert musikk, videoer, turer, bilder og også en butikk. Den har et dristig og elegant utseende med glidebryteren, videoseksjonen, butikkdelen og de siste nyhetene på slutten.

19. kvarts

kvarts-nettsted

Quartz fokuserer på nyheter, synspunkter, ideer, videoer og tvangstanker fra den nye globale økonomien. Den har en hjemmeside i unik stil med innlegg som er arrangert i en halvcirkelform, murgitter og inneholdt seksjoner.

20. Sveriges offisielle nettsted

Sveriges-offisielle stedet

Hvis du leter etter fakta og historier om Sverige, kan du sjekke deres offisielle nettsted. Nettstedet bruker WordPress. Du kan finne en blogg i rutenett med artikler om virksomhet, kultur, tradisjon, natur, samfunn og mye mer.

21. PlayStation Blog

playstation-bloggen

Videospillernes favoritt PlayStation har bloggen sin i WordPress. Du kan finne utvalgte seksjoner øverst og en enkel blogg med murstil nederst på nettstedets hjemmeside.

22. Variasjon

variasjon stedet

Variety bringer underholdningsnyheter, filmanmeldelser, historier om priser, filmfestivaler, etc. Den er laget med WordPress og har et flott magasin-design og flere widgets for å vise frem historier, kategorier osv..

23. Star Wars News

star-wars-bloggen

Star Wars News er der du kan finne de siste nyhetene og bloggene om Star Wars bøker, tegneserier, filmer, hendelser, etc. Den har enkle og vakre listeartikler med kjennetegnet bilder.

24. Bata

Bata stedet

Det populære sko- og veske-merket Batas nettsted ble bygget med WordPress. Den har en fullskjermsoverskrift med muligheten til å velge en Bata-butikk i landet ditt.

25. AMC

AMC-nettsted

Den amerikanske TV-kanalen AMC har sin offisielle hjemmeside på WordPress. Nettstedet har bilder med full bredde for å vise frem show og episoder.

26. Groupe Renault

groupe-renault

Et av de mest populære bilprodusentbedriftene, Renault group, har sin offisielle side bygd på WordPress. Hjemmesiden til nettstedet har et bildehode i full bredde, med artikler, omtalt innhold og videoposter.

27. TED-blogg

ted-bloggen

TED er et populært samtaleprogram som bringer kraftige samtaler fra hele verden om en rekke spørsmål. TED-bloggen inneholder videre lesing av ideer som er verdt å dele. Den har et vist innleggssnitt øverst, liste over artikler i to kolonner og enkel sidefelt på høyre side.

28. cPanel-blogg

cpanel-bloggen

cPanel-bloggen presenterer artiklene på sine produkter, tips og triks. Bloggen ble opprettet ved hjelp av WordPress og viser frem artikler med store funksjoner.

29. Den offisielle Rackspace-bloggen

Rackspace-bloggen

Rackspace er et populært administrert skydataselskap. Den offisielle bloggen kjøres på WordPress CMS og har et magasinlignende oppsett med artiklene i et rutenett, lister, widgeter osv..

30. Inne i BlackBerry

inne-bjørnebær

Inne i BlackBerry er den offisielle BlackBerry-bloggen som er opprettet med WordPress. Den har glidebrytere for overskrifter, og har en liste over artikler med utvalgte bilder og sidefelt widgets for å vise videoer, annonser osv..

31. Rotary Means Business Fellowship

roterende-middel-business-fello

Rotary Means for Business oppfordrer rotarianere til å gjøre forretninger med sine kolleger Rotarians for gjensidig suksess. Nettstedet deres ble opprettet med WordPress som har et enkelt forretningsoppsett.

32. Staples Canada Blog

stifter-canada-bloggen

Staples Canada er en del av det amerikanske baserte kontorforsykselskapet Staples. Staples Canada-bloggen ble bygget med WordPress som har et rent oppsett med en omtalt glidebryter, blogginnlegg og Instagram-feed.

33. Det offisielle nettstedet James Bond 007

james-bond-offisielle stedet

Den offisielle James Bond 007 nettstedet lyser søkelyset på historiene fra James Bonds verden. Nettstedet viser kjente artikler i en glidebryter øverst, en blogg i murstil med uendelig rulling, og en sosiale mediefôr i venstre sidefelt..

34. WGN-TV

wgn-tv-site

WGN-TV er en Chicago-basert TV-kanal som presenterer nyheter, vær, sport og underholdning. Nettstedet kombinerer tekst- og videoposter i en rutenettoppsett og presenterer mer innhold ved hjelp av widgeter.

35. Observatør

observatør stedet

Observatøren viser frem historier om mennesker og trender innen en rekke emner, inkludert politikk, underholdning, kunst, livsstil, etc. Den offisielle nettsiden ble opprettet med WordPress og har en bokseanlegg med glidebryteren for et innlegg og en nettbloggoppsett..

36. IBM Jobs Blog

IBM jobber-bloggen

IBM Jobs Blog har et rent og minimalistisk design med en liste over artikler og en enkel sidefelt på høyre side.

37. Flickr-blogg

flickr-bloggen

Flickr er en populær hosting- og bildevertjeningstjeneste på nettet. Den offisielle bloggen er bygget med WordPress og har et enkelt og elegant utseende som har kjennetegnet innleggssiden på toppen og innlegg i en 2-kolonne layout.

38. Herald Sun

Herald Sun-site

Herald Sun er en morgenavis med base i Melbourne, Australia. Nettversjonen av avisen er innholdsfokusert og opprettet med en eskeoppsett.

39. New York Post

New-York-post

Den New York-baserte dagsavisen New York Post har sin offisielle hjemmeside på WordPress. Den har en eskeoppsett med mye innhold om virksomhet, underholdning, tech, media osv.

40. Justin Bieber

justin-bieber-site

Justin Biebers offisielle musikknettsted bruker WordPress som sin CMS-programvare. Nettstedet har en glidebryteravdeling med store bilder og karuselseksjoner for omtalt musikk og kjente videoer.

41. City University of New York

city-universitet-of-new-york

City University of New Yorks nettsted ble opprettet ved hjelp av WordPress. Den har en enkel webside med minimalt innhold. Det er glidebrytere, nyheter, menyer og lenker i full bredde på hjemmesiden.

42. Obama-stiftelsen

Obama-stiftelsen stedet

Obama Foundation-nettstedet ble også bygget med WordPress. Den har et elegant utseende med et toppbilde i full bredde, meny i venstre sidefelt, pluss artikler og et sosialt mediestrøm i to kolonner.

43. Ogilvy & Mather Sør-Afrika

Ogilvy stedet

Ogilvy er et populært reklamebyrå. Dens divisjon i Sør-Afrika har sin bedriftsnettsted på WordPress. Den har glidebryteren i full bredde med kjente innlegg, om seksjon, nyheter og portefølje på hjemmesiden.

44. Det hvite hus

white-house-site

Nettstedet for Det hvite hus bruker også WordPress. Nettstedet har et elegant formelt utseende med et innlegg i full bredde, noen få artikler, Twitter-feed og et registreringsskjema.

45. Georgia State University

georgia-state-universitet

Georgia State University nettsted ble også opprettet ved hjelp av WordPress. Den har en videohode i full bredde, vitnemål fra college, pluss topphistorier og hendelser organisert godt i den blå huden.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære om de mest populære merkevarene med store navn ved å bruke WordPress. Det kan også være lurt å se listen over 30 legitime måter å tjene penger på via nettblogging.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map