47 beste fotograferingstemaer for WordPress (2020)

best-wordpress-fotografering-temaer


Leter du etter de beste fotograferingstemaene for WordPress? Hvis du er en lidenskapelig fotograf som leter etter den rette plattformen for å vise frem bildene dine, er det det beste alternativet å lage et fotografiside i WordPress. Ved hjelp av et WordPress-fotograferingstema kan du enkelt lage et profesjonelt fotografiside og dele bildene dine på en meningsfull måte.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste fotograferingstemaene for WordPress.

Opprette et nettsted for fotografering med WordPress

WordPress er den beste og mest populære nettstedplattformen som er tilgjengelig i dag. Det brukes av over 31 prosent av alle nettsteder på nettet. Det er mange personlige blogger så vel som store navnemerker som bruker WordPress for å lage nettsteder.

Det er to typer WordPress-plattformer: WordPress.org og WordPress.com. WordPress.com er en hostet plattform med begrensede tilpasningsalternativer, mens WordPress.org er den selvbaserte plattformen som lar deg tilpasse grenseløst med tusenvis av temaer og plugins. Dermed må du opprette fotograferingsstedet ditt på den selvbaserte WordPress.org-plattformen.

For detaljert informasjon, kan du sjekke ut vår komplette sammenligning mellom WordPress.com og WordPress.org.

For å opprette et fotograferingssted i WordPress.org, trenger du et domenenavn og en webhotellkonto. Domenenavn refererer til nettstedets adresse på internett, for eksempel Google.com eller IsItWP.com. Og webhotellkontoen din er der nettstedets innhold og filer lagres online.

Et domenenavn koster vanligvis rundt $ 14.99 per år og en webhotellplan koster rundt 7.99 per måned. De samlede kostnadene for domenenavn og hosting kan være ganske dyre når du bare begynner.

Heldigvis har vi inngått en avtale med Bluehost for å tilby våre brukere en spesiell rabatt. Bluehost er et av de største og mest populære vertsfirmaene i verden.

opprette en blogg på bluehost

Bluehost har sagt ja til å gi deg en WordPress-hostingplan for bare $ 2,99 per måned, noe som er 60% avslag på den vanlige hostingprisen. I tillegg vil du få et gratis domenenavn og SSL-sertifikat ved kjøp av webhotell. Så du kan starte nettstedet ditt for bare $ 2,75 per måned.

Hvis du er ny på WordPress, kan du følge vår trinn-for-trinn-guide for hvordan du oppretter et WordPress-nettsted.

Ikke gå glipp av denne artikkelen på de beste og populære WordPress-temabutikkene før du begynner.

La oss ta en titt på de beste fotograferingstemaene for WordPress.

1. Oshine

oshine-tema-fotografering stedet

Oshine er et kreativt flerbruks-tema som passer for å bygge nettsteder for fotografer, kunstneriske frilansere og kreative byråer. Den leveres med en svært intuitiv visuell sidebygger som lar deg enkelt lage nettsider, som en proff.

Temaet inneholder 43 flotte demonstrasjoner og over 100 ferdigbygde eksempelsider som du kan installere og bruke med ett klikk. Designet med profesjonelle fotografer i tankene, og har et moderne og stilig design, fantastiske glidebrytere, karuseller, passordbeskyttede gallerier og mye mer.

For å gjøre nettstedet ditt unikt, gir det ubegrensede layoutmuligheter, full kontroll over farger og typografi, flere overskriftsstiler og uendelige menystiler. Det er et flott tema og har 5 av 5 stjerner gjennomsnittlige brukervurderinger i Themeforests marked.

Les vår komplette Oshine-anmeldelse.

Kom i gang med Oshine i dag!

2. Divi

divi-photograhpy-tema

Divi er et av de kraftigste og mest populære WordPress-temaene som noen gang er laget. Du kan opprette en hvilken som helst type side, inkludert et fotografiside, ved å bruke dette temaet.

Den bruker den visuelle Divi Builder-plugin, som lar deg lage alt du kan forestille deg med et enkelt dra og slipp-grensesnitt. Det er 46 flotte innholdselementer, inkludert galleri, portefølje, glidebryter, etc. i plugin-en for å bygge et fotografiside.

Divi-temaet har 20+ fantastiske ferdiglagde oppsett og alternativer for å bruke flere oppsett fra Divi-samfunnet. Du finner også Divi-oppsett og støttede temaer på internett. I tillegg har den mange alternativer for topptekst og bunntekst som lar deg lage et unikt design for nettstedet ditt.

I et nøtteskall tilbyr Divi ubegrensede tilpasningsmuligheter med et grensesnitt som er så enkelt, til og med en absolutt nybegynner kan skape noe fantastisk.

Les vår komplette Divi-anmeldelse.

Kom i gang med Divi i dag!

3. Fotografering

fotografering-wordpress-tema

Fotografering er det mest populære WordPress-fotograferingstema. Det er det mest solgte fotograferingstemaet på ThemeForest-markedet. Temaet har fått 4,5 stjerner av 5 gjennomsnittlig rangering fra sine brukere.

Photography-temaet har et komplett sett med funksjoner som lar deg opprette et førsteklasses fotografiside der du kan presentere fotografiene dine profesjonelt og tjene penger på å selge dem.

Den har 70+ forhåndsdesignede fotogallerier og porteføljemaler, 9 miniatyrbilder for hovereffekter, 2 lightbox-plugins, etc. Pluss, det har forskjellige alternativer for å passordbeskytte gallerier, fotobeskyttelse, klientarkivside og kundebeskyttelse.

Det er 24 forhåndsdefinerte demonstrasjoner som dekker hvite og mørke skinn. Hver av demoene er klare for 1-klikksimport slik at du umiddelbart kan starte fotograferingsstedet.

Kom i gang med fotografering i dag!

4. Novo Photography

novo-fotografering-tema

Novo Photography er et fantastisk WordPress-tema for fotografer, bloggere, byråer og fotostudioer. Det hjelper deg med å bygge profesjonelle fotograferingssider på kort tid. Det er enkelt og enkelt å bruke – du kan konfigurere temainnstillingene og finpusse designet etter ønske uten å berøre noen kode eller ansette en utvikler.

Temaet har kraftige alternativer for fotobeskyttelse, inkludert passordbeskyttelse, høyreklikkbeskyttelse og vannmerker. Disse funksjonene hjelper deg med å sikre fotografier til profesjonell bruk og beskytter arbeidet ditt mot kopiering og tyveri.

I tillegg kan du selge bildene dine enkelt fra nettstedet ditt, da det har fulle e-handelsalternativer. Hvis du vil starte det nye fotograferingsnettstedet raskt, kan du importere en av de forhåndsdefinerte demoer og tilpasse den til dine behov.

Kom i gang med Novo Photography i dag!

5. Photocrati

photocrati-tema-wordpress

Photocrati er et fullt responsivt kraftig fotograferingstema for WordPress. Temaet kommer med et bredt utvalg av fantastiske funksjoner og funksjoner som lar deg vise frem bildene dine på nettet.

Det er over 60 nye design, innebygde gallerier, e-handelsfunksjonalitet, SEO-verktøy, integrering av sosiale medier og ubegrensede tilpasningsalternativer pakket inn i dette temaet. Du kan lage vakre fotogallerier og administrere dem profesjonelt med e-handelsalternativer, tilpasning av miniatyrbilder, lysbokseffekter, lysbildefremvisning osv..

Temaet har flere widgetområder som hjelper deg med å tilpasse design av nettstedet ditt. I tillegg kan du kontrollere skrifter, størrelser, farger, avstand osv. På temaet ditt for å designe nettstedet ditt vakkert.

Kom i gang med Photocrati i dag!

6. Themify Ultra

ultra-tema-fotografering

Themify Ultra er et annet kraftig og superfleksibelt WordPress-tema. Du kan opprette et bredt utvalg av nettsteder, inkludert byrå, fotografering, bryllup, restaurant, e-handel eller treningssider. Det lar deg også lage WordPress wbesites på én side.

Temaet Themify Builder sidebygger plugin-innebygd slik at du kan designe nettstedet ditt enkelt og vakkert. Det er en av de mest populære drag and drop-sidebyggerne som er tilgjengelige på markedet.

Themify Ultra-temaet tilbyr over 10 forhåndsdesignede temademonstrasjoner og over 60 designoppsett som du kan importere med 1 klikk og bruk for rask tilpasning. Fotografidemonstrasjonen av temaet har fantastiske glidebrytere, prosjekter i murstil og gallerier. Det er et godt valg for stilige fotograferingsider.

Les hele Themify Ultra-gjennomgangen vår.

Kom i gang med Themify Ultra i dag!

7. Neve Photography

Neve Photography

Neve Photography er et utmerket fotograferingstema for WordPress. Det har en fullbreddesign og et tilpasset topptekstbilde. Du kan legge til tekst, tagline og call to action-knappen i overskriften. Det inkluderer også navigasjonsmenyen og en tilpasset logo.

Temaseksjonene lar deg vise fotografiporteføljen din vakkert. Det har en plass til å legge til delen “Om meg” med tekst og foto. Annet enn det, kan du også bruke tilpassede widgeter til å vise adressen din.

Neve Photography-temaet er svært kompatibelt med alle populære trekke- og slipp-sidebyggere. Det er fullt responsivt og optimalisert for ytelse og hastighet.

Kom i gang med Neve Photography i dag!

8. Fjern kode

uncode-tema-fotografering stedet

Uncode er et av de mest populære billige premium-temaene på ThemeForest-markedet. Temaet har hatt over 41 000 salg og mottatt i gjennomsnitt 5 av 5 stjerner fra brukerne. Du kan bruke dette temaet for å opprette en hvilken som helst type nettsted, inkludert et nettsted for foto eller blogging.

Temaet kommer sammen med den berømte dra og slipp WPBakery Page Builder for WordPress som lar deg lage alle typer design du liker med dets intuitive dra- og slippalternativer. I tillegg har den andre premium plugins, nemlig Revolution Slider, LayerSlider og iLightbox plugin, for å lage glidebrytere og lightbox-gallerier.

Den har 40+ ferdiglagde demosider, hver bygd med et unikt konsept i tankene. Du kan importere en demo og begynne å bygge fotograferingsstedet umiddelbart.

Les vår komplette Uncode-anmeldelse.

Kom i gang med Uncode i dag!

9. Fotografering Wiso

fotografering-WISO-tema

Photography Wiso er et kreativt WordPress-tema for fotografer. Den kommer med 34 bruksklare demonstrasjoner og 95 album og gallerier som du kan importere i WordPress med 1 klikk. Deretter kan du tilpasse, erstatte dummyinnholdet med ditt originale innhold og publisere nettstedet ditt på nettet.

Fotografering Wiso har avanserte fotografisidefunksjoner som galleribeskyttelse, aktiverer nedlastinger, vannmerke bilder, oppretter PDF-filer osv. Dessuten kan du enkelt opprette en klientside, hendelser, bestille kalender osv..

I tillegg kan du også selge produktene dine ved å opprette en butikkside eller direkte fra porteføljesiden. Temaet er ytelsesoptimalisert og SEO-vennlig.

Kom i gang med Photography Wiso i dag!

10. Clayton

clayton tema

Clayton er et elegant WordPress-fotograferingstema som kommer med en serie tilpassbare maler. Den er utgitt av Evolve Themes og er tilgjengelig for nedlasting fra Themeforest, et populært temamarked.

Med Clayton er administrasjon av album så enkelt som å skrive et innlegg. For ytterligere tilpasning kan du installere en gratis plugin kalt Grids, som er en layoutbygger, opprettet av det samme teamet bak Clayton-temaet.

Kom i gang med Clayton i dag!

11. Impreza

Impreza-tema-fotografering stedet

Impreza er et virkelig imponerende tema for å bygge flerbruksnettsteder. Det er enda et mest solgte og best rangerte tema på ThemeForest. Den har over 48 000 salg og 4,8 av 5 gjennomsnittlige brukervurderinger.

Den har dyp integrasjon med de populære pluginene WPBakery Visual Page Builder, Slider Revolution og Ultimate Addons for Visual Composer. Med kraften fra disse programtilleggene, kan du opprette alle typer nettsteder ved hjelp av dette temaet, inkludert et nydelig fotografiside.

Det er flere forhåndsdesignede demoer klare for 1-klikksimport, inkludert en fotograferingsdemo. Hvis du vil ha et nettsted akkurat som demoen, kan du importere demoen med 1 klikk og raskt komme i gang. I tillegg har den 17 porteføljenettstiler, ubegrensede skyvekontroller og avanserte topp- og bunntekstalternativer for å skape et virkelig unikt utseende.

Les vår komplette Impreza-anmeldelse.

Kom i gang med Impreza i dag!

12. Innrammet

innrammet-wordpress-tema

Framed er et vakkert WordPress-tema designet for profesjonelle fotografer. Det kommer med 7 fantastiske nettsteddemoer som er klare for import og tilpasning med 1 klikk. De tilgjengelige demonstrasjonene er laget for forskjellige typer fotografer som mote, mat, arrangementer og konferanser, reise og bryllupsfotografering..

Temaet med innramming har avanserte alternativer for klientadministrasjon og fotoisolering for å opprette klientkontoer, slik at de kan få tilgang til gallerier med brukernavn og passord. Det er forskjellige stiler for gallerier som rutenettoppsett, mur, horisontalt og fullskjerm samt forskjellige kreative glidebrytere.

Temaet har dyp integrering med WooCommerce-plugin slik at du kan opprette en butikk og selge bildene dine. Temaet har også Flickr- og Instagram-integrasjon, slik at du kan vise bilder direkte fra Instagram- eller Flickr-kontoene dine.

Kom i gang med Framed i dag!

13. Fotosy

photosy-wordpress-tema

Photosy er et vakkert fotograferingstema for WordPress. Den har 19+ vakre maler for å lage fantastiske fotografisider. Den har et enkelt tilpassingsgrensesnitt for dra og slipp for ditt tema, slik at du kan designe og redesigne det uten å måtte skrive noen kode.

Med Photosy kan du bruke innebygde glidebrytere, avanserte bloggoppsett, porteføljelayout, topptekst og bunntekst. Du kan konfigurere typografien din fullt ut med Google-skrifter og endre forskjellige alternativer som farge, størrelse, linjehøyde osv.

Photosy-temaet har 30+ tilpassede innholdselementer og blokker som du kan bruke hvor som helst på nettstedet ditt. De hjelper deg også med å raskt designe ditt drømmefotograferingssted.

Kom i gang med Photosy i dag!

14. Kreativa

kreativa-fotografering-tema

Kreativa er en funksjonsrik og imponerende WordPress-fotograferingsmal tilgjengelig på Themeforest-markedet. Med Kreativa-temaet får du avanserte funksjoner som horisontale og vertikale menyer, fullskjermbildefremvisning, bilde- og porteføljegallerier, Ajax liker, etc. for å lage et profesjonelt fotografiside.

I tillegg er det andre funksjoner som fotoisolering, klientadministrasjon, lightbox, miniatyrbildeeffekter for galleri osv. Samlet i temaet. For å legge til flere funksjoner og funksjoner inkluderer den kraftige plugins som Revolution Slider, Yoast SEO, WPML, WooCommerce, etc..

For å la deg lage en webside på en enkel måte, har den en innebygd sidebygger. Derfor kan du designe nettstedet ditt ved ganske enkelt å blande og ordne dra-og-slipp-elementene.

Kom i gang med Kreativa i dag!

15. Solstice

verv-wordpress-tema

Solstice er et enkelt, men likevel vakkert WordPress-tema som passer for fotografer og bloggere. Temaet har en ryddig og ren hjemmesideoppsett med et fantastisk lysbildefremvisning, omtalte sider, med innlegg med sidefeltwidgets og sosiale bunntekstikoner.

Temaet er fullt responsivt og netthinneklart, slik at det ser bra ut på alle enheter og skjermer. Bygget med WordPress Customizer, kan du tilpasse hvert enkelt element på nettstedet ditt med live forhåndsvisninger i sanntid. Det gjør det enkelt og raskt å designe et nettsted.

Dessuten kan du bruke tilpassede farger, tilpassede Google-skrifter, flere alternativ for overskrift av overskrifter osv. For å gjøre nettstedet ditt unikt fra andre. For å vise frem kunstverkene dine, kan du bruke et rent rutenettoppsett, filtrerbar portefølje eller tilpassede oppsett med dette temaet.

Les vår komplette Solstice-anmeldelse.

Kom i gang med Solstice i dag!

16. Nova

nova-wordpress-tema

Nova er et enkelt, men likevel sofistikert WordPress-tema av elegante temaer. Temaet kommer med et sett med standardfunksjoner og funksjonaliteter som lar deg opprette alle slags nettsteder som et bedriftsnettsted, portefølje eller et fotografiside.

Den har et enkelt og vakkert gallerioppsett for å presentere prosjektene dine i et rutenett. Du kan vise porteføljen din i små, mellomstore eller store størrelser, med sidefelt og uten tekst. Du kan også passordbeskytte visse prosjekter på nettstedet ditt.

Nova-temaet reagerer fullt ut, så nettstedet ditt vises perfekt på alle enheter. For å hjelpe deg med å designe nettstedet ditt enkelt, har det et flott temaer-panel, kortkoder og sidemaler.

Les vår komplette Nova-anmeldelse.

Kom i gang med Nova i dag!

17. Moone

Moone-wordpress-tema

Moone er et kreativt WordPress-fotograferingstema med et nydelig design og rike funksjoner. Temaet er integrert med Elementor sidebygger plugin slik at du kan designe og tilpasse nettstedet ditt fra front-end med dra og slipp-funksjonen.

Temaet kommer med 3 forskjellige hjemmesidevarianter som ser helt fantastiske ut. Hvis du liker noen av dem, kan du installere dem med 1 klikk og tilpasse etter din fantasi. Den har forskjellige typer fotogallerier, inkludert murgalleri, rutenettgalleri, fullskjerms rutenett og glidebryter, glidebåndskyver og passordbeskyttede gallerier.

I tillegg har Moone-tema en kraftig headerbuilder som lar deg spille med din egen kreativitet. Den har avansert typografi og høyhastighetsytelse.

Kom i gang med Moone i dag!

18. Templer uendelig

themify-uendelig-wordpress-tema

Hvis du elsker det uendelige rulledesignet, er Themify Infinite det perfekte temaet for deg. Det er et vakkert, responsivt WordPress-tema for å dele historier med store bilder i full bredde. Fotografer kan dele sine fantastiske fotohistorier med dette fantastiske temaet.

Temaet er bygget med en kraftig sidebygger av Themify for å sikre enkel og enkel tilpasning for brukere uten kodingsevner. Du kan legge til en klebrig topptekst, mega-meny, klebrig sidefelt, tilpassede delingsknapper osv. For å gjøre historiene dine bedre utseende.

Temaet har full WooCommerce-støtte, slik at du kan opprette en butikk på nettstedet ditt og selge produktene dine.

Les vår komplette Themify Infinite-anmeldelse.

Kom i gang med Themify Infinite i dag!

19. Avada

Avada-tema-fotografering stedet

Avada er det mest solgte WordPress-temaet gjennom tidene tilgjengelig på ThemeForests markedsplass. Det har vært det mest solgte temaet de siste 6 årene gjennomgående, og har også lyktes med å opprettholde et gjennomsnitt på 4,7 stjerner av 5 stjerner.

Les denne sammenligningen mellom Divi vs Avada.

Avada er et flerbruks-tema som du kan bruke til alle typer nettsteder. Bygget med den kraftige Fusion Builder, kan du dra og slippe elementer på plass med presisjon og lage fantastiske sider ved hjelp av dette temaet. For et fotograferingstema gir det rutenett- og murgallerioppsett, effekter av bilder svever og mange flere tilpasningsalternativer.

Avada har over 45 fantastiske forhåndsdefinerte demonstrasjoner, inkludert noen fotograferingsdemoer. Du kan velge en demo, installere den på nettstedet ditt med ett klikk og få nettstedet ditt umiddelbart klart.

Les vår komplette Avada-anmeldelse.

Kom i gang med Avada i dag!

20. Brett sammen

enfold-tema-fotografering stedet

Enfold er enda et mest solgte premium flerbruks-tema. Du kan bruke dette temaet til å lage nettsteder for forskjellige nisjer, inkludert forretnings-, portefølje-, fotograferings- og frilansingssteder. Den har et bredt spekter av funksjoner og tilpasningsalternativer som lar deg bygge hvilken som helst type nettsted du vil.

Brett tema er hastighetsoptimalisert slik at det lastes raskere og hjelper deg å gjøre et godt inntrykk på publikum. Det er et fullt responsivt tema som gjør at innholdet på nettstedet ditt ser bra ut på alle enheter, inkludert mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner.

For å lage et profesjonelt fotograferingstema gir det muligheter for å lage fantastiske lysbildefremvisning, porteføljesider og en Ajax-portefølje. Det har flere fotograferingsdemoer tilgjengelig, slik at du kan installere 1 med 1 klikk og raskt tilpasse for nettstedet ditt.

Les vår komplette enfoldige anmeldelse.

Kom i gang med Enfold i dag!

21. Highend

highend-tema-fotografering stedet

Highend er et populært WordPress-tema. Det er det mest solgte WordPress-temaet på Mojo markedsplass med 29 000 brukere og 5-stjerners rangeringer. Temaet er egnet for å lage et bredt utvalg av nettsteder, inkludert en blogg, nettbutikk, destinasjonsside, fotografering eller portefølje.

Temaet kommer med over 16 profesjonelt designede nettsteddemoer. Du kan installere hvilket som helst av demoene for enkelt å komme i gang med nettstedet ditt. Å tilpasse Highend-temaet er lystbetont med den fantastiske dra- og slipp-sidebyggeren.

Temaet inkluderer kjente premium-plugins WPBakery Page Builder for WordPress, Slider Revolution, Layer Slider 5 og Essential Grid gratis. Disse programtilleggene gir flotte funksjoner til temaet som igjen hjelper deg med å lage et profesjonelt fotografiside.

Les vår komplette Highend-anmeldelse.

Kom i gang med Highend i dag!

22. Pinhole

pinhole-wordpress-tema

Pinhole er et profesjonelt WordPress-galleritema designet for kreative fotografer. Den har et stort antall forskjellige galleristiler og alternativer som fotografer trenger.

Med Pinhole-temaet kan du vise frem fotografiene dine vakkert, samt tilby fotografitjenester profesjonelt. Du kan enkelt konfigurere begrensede innloggingsfunksjoner for klienter, nedlastinger av bilder og fotosikringsalternativer.

Pinhole kommer med 8 stilige demonstrasjonsfotografier og over 30 gallerioppsett for enkelt å designe ditt fotografiside.

Kom i gang med Pinhole i dag!

23. Form

form-wordpress-tema

Hvis du vil vise frem det siste arbeidet og prosjektene dine ved bruk av bilder, er Shape et flott alternativ for deg. Det er et vakkert fotograferingstema som lar deg lage et nettsted og dele bildene dine på internett.

Formtema har et rent, minimalistisk design med jevne overgangseffekter. Den har et komplett pakke med funksjoner som filtrerbare gallerier, Ajax kontaktskjema, Google maps med dra og slipp funksjonalitet, etc. som hjelper deg å lage et fullt fungerende nettsted.

I tillegg har den en tilpasset logo og bakgrunn, sosiale delingsalternativer, egendefinerte widgeter og kortkoder for utforming av nettstedet ditt.

Kom i gang med Shape i dag!

24. BeTheme

betheme-fotografering stedet

BeTheme er enda et bestselgende WordPress-tema på Themeforest-markedet. Det er et kraftig flerbruks-tema du kan bruke til å lage et bredt utvalg av nettsteder.

BeTheme har et omfattende antall forhåndsbygde nettsteder med superenkelig 1 klikk-installasjon. Hver demo-webside er designet med kjærlighet og omsorg for å gi et enkelt profesjonelt utseende. For å opprette et fotograferingssted kan du importere fotograferingsdemoen, enkelt tilpasse det og begynne å bruke.

Temaet er lett og raskt, slik at nettstedet ditt vil lastes raskere, selv med mange bilder.

Les vår komplette BeTheme-gjennomgang.

Kom i gang med BeTheme i dag!

25. Creativo

creativo-wordpress-tema

Creativo er et brukervennlig, men kraftig flerbruks WordPress-tema for kreative mennesker. Du kan opprette et fotografiside så vel som en rekke kreative nettsteder for blogging, bryllup og engasjement, livsstil, fitness osv. Ved hjelp av dette temaet.

Creativo-tema inkluderer 3 premium WordPress-plugins: WPBakery Page Builder for WordPress, Revolution Slider og LayerSlider. Med kraften fra disse programtilleggene, kan du glede deg over fantastiske funksjoner og funksjoner ved å bruke dette temaet.

Temaet har 17 bruksklare nettsteder som kan importeres med 1 klikk. Deretter kan du bruke den visuelle sidebyggeren redigere hver seksjon, dra og slippe elementer og designe nettstedet ditt.

Les vår komplette Creativo-anmeldelse.

Kom i gang med Creativo i dag!

26. Kallyas

kallyas-tema-fotografering stedet

Kallyas er et kreativt flerbruks-tema. Bygget med den kraftige Visual Builder, og tilbyr uendelige designmuligheter og en behagelig designopplevelse. Du kan ganske enkelt dra og slippe elementer, deretter redigere dem enkelt ved å klikke på dem. Det er over 100 forhåndsbygde elementer som passer til ethvert program eller nettsted.

Med Kallyas får du over 60 fantastiske ferdiglagde demoer. Du kan installere en demo med 1 klikk, endre innholdet og gjøre nettstedet publiserings klart i løpet av få minutter.

For en profesjonell fotograferingsside kan du velge mellom et stort utvalg av glidebrytere, flere porteføljelayouter, foto- og videogallerier, osv. Deretter kan du ved hjelp av kraftige funksjoner bygge et profesjonelt nettsted.

Les vår komplette Kallyas-anmeldelse.

Kom i gang med Kallyas i dag!

27. Eksponering

eksponering-wordpress-tema

Hvis du ønsker å bygge et nettsted for eksponering på internett, er Exposure-tema det perfekte temaet for deg. Det er et fantastisk, responsivt fotograferingstema som lar deg presentere innholdet på nettstedet ditt med fantastiske bilder.

Temaet kommer med to innebygde skyvekontroller som lar deg lage grasiøse lysbildefremvisning. Du kan vise frem de lekreste bildene dine på glidebryterne og tiltrekke seg brukernes oppmerksomhet. For å tilpasse nettstedets utseende ytterligere, har det enkle alternativer for å endre farger og skrifter.

Det viktigste er at den har en visuell dra og slipp sidebygger som lar deg redigere hva som helst på nettstedet ditt enkelt. For nybegynnere er det en haug med innebygde sideoppsett som du kan velge mellom og bruke med bare litt modifisering.

Kom i gang med Exposure i dag!

28. Brooklyn

Brooklyn-tema-fotografering stedet

Brooklyn er et mangfoldig WordPress-tema som er flott for fotografisider, sammen med andre typer nettsteder. Det kommer med over 42 komplette forhåndsbygde nettsteder klare til 1-klikks installasjon og bruk. Du kan velge en fotograferingsdemo og raskt starte nettstedet ditt på kort tid.

Brooklyn-temaet har et kraftig administrasjonspanel som du kan konfigurere alle temaets innstillinger og tilpasse nettstedet ditt. Du trenger ikke å ha noen kodingskunnskap for å bruke dette temaet.

Temaet har avanserte porteføljelayouter og -alternativer, inkludert en karusellportefølje, filtrerbar rutenettportefølje, kolonneoppsett, porteføljeartikkelgap, bildetekstposisjonen, etc. Tilsvarende har det avanserte toppalternativer, bloggoppsett og alternativer for profesjonelle nettsteder.

Les vår komplette anmeldelse av Brooklyn.

Kom i gang med Brooklyn i dag!

29. Glans

glimt-wordpress-tema

Gleam er et unikt stil WordPress-tema som passer for kreative fotografer. Den har prangende effekter og glatte Ajax-lasteteknikker for å skape en særegen opplevelse. Temaet lar deg bruke egendefinerte helsides bakgrunnsbilder for hver side på nettstedet ditt.

For å gjøre porteføljebildene dine fantastiske, tillater temaet en fullskjerms porteføljeseksjon. Galleri- og bloggseksjonene blir også presentert på en like vakker måte.

Gleam-temaet er fullt responsivt og netthinneklart. Dermed vil nettstedet ditt tilpasse seg godt til enhver type enhet eller skjerm.

Kom i gang med Gleam i dag!

30. Solene

Solene-tema-fotografering stedet

Solene er et vakkert tema spekket med fotospesifikke oppsett for fotografer. Dette temaet er devloped av Qode Interactive, og det er et av deres populære temaer. Temaet gir passordbeskyttelse for bildene dine, som forhindrer noen fra å bruke bildene dine gratis. Det tidløse designet og dusinvis av gallerioppsett og skyvekontroller gjør dette temaet egnet for bryllupsfotografer, fotostudioer, motefotografer og noen få andre.

Temaet er WooCommerce klart, noe som gjør det til et hurtigstart-tema for et eCommerce-nettsted for fotografering. Solene er bygget med moderne standarder for kode, som gjør at den kan være et fullt responsivt tema. Med 800+ skrifttyper og enkel fargebryter kan du designe ditt fotograferingsnettsted slik du foretrekker.

Som andre populære WordPress-temaer er Solene et mobil responsivt og SEO-optimalisert tema for fotografer.

Kom i gang med Solene i dag!

31. Fremtredende

fremtredende tema-fotografering stedet

Salient er et responsivt flerbruks-tema som gir deg muligheten til å bygge et nettsted som en ekspert. Det kommer med over 25 komplette nettsteddemoer og 250 profesjonelt designede seksjonsmaler designet for å gjøre nettstedbygging enkelt for nybegynnere.

I tillegg har den 525+ snarvekoder og mange konfigurasjonsalternativer. Du kan bruke mer enn 3500 vakre ikoner, ubegrensede farger og over 800 Google-skrifter for å tilpasse utseendet til nettstedet ditt. I tillegg har den mange overskriftoppsett for styling av nettstedets overskriftsdel.

For å hjelpe deg med å lage et fotografiside, inneholder det murte bildegallerier, uendelig bla for bloggen og porteføljen, en sorterbar portefølje og 9 porteføljestiler. Temaet er SEO optimalisert og rask lasting.

Kom i gang med Salient i dag!

32. Kamera

kamera-wordpress-tema

Camera er et fantastisk WordPress-tema for fotografering. Enten du liker å ta bilder akkurat som en hobby eller du gjør det profesjonelt, kan du bygge et kult nettsted med kameratemaet og vise frem bildene dine grasiøst.

Kameratema har en minimal distraksjonsfri design for visning av bildene dine. Du kan legge til utvalgte bilder sammen med unike fotoserier i en karusell i full bredde for både liggende og portrettbilder. Det er et flott tema for reiseblogger, matblogger, livsstilsblogger og bildeserier.

Det er fullt responsivt og mobilklart. Dermed vil nettstedet ditt se bra ut på alle typer enheter og skjermer.

Kom i gang med kamera i dag!

33. Zephyr

Zephyr-wordpress-tema

Zephyr er et rent og elegant WordPress-tema for skjønnhetselskere. Du kan opprette et vakkert nettsted for fotoblogging ved hjelp av dette temaet.

Temaet inneholder 30+ fantastiske hjemmesideoppsett, 10+ toppstiler, flere gallerialternativer, etc. Du kan velge hvilket som helst design fordi hvert design har et profesjonelt utseende. For å tilpasse designet har den front-end tilpasning som lar deg endre alternativer med live forhåndsvisninger i sanntid.

Temaet lar deg lage gallerier i en enkelt kolonne, 2 kolonner, 3 kolonner eller 4 kolonner. Du kan også legge til lysbildefremvisning for å dele bilder på bloggen din.

Les vår komplette Zephyr-anmeldelse.

Kom i gang med Zephyr i dag!

34. Nord

nord-wordpress-tema

North er et estetisk designet WordPress-tema for å vise frem de nyeste prosjektene, fotografiene og videoene dine. I motsetning til andre temaer, har den bare de mest nyttige funksjonene uten noe unødvendig. Du kan derfor komme rett til å bygge en vakker porteføljeside uten å måtte vandre hit og dit.

Med temaet Nord kan du enkelt legge til en vakker karusell og flislagte, firkantede eller mosaikkgallerier til nettstedets prosjekter. Deretter kan du enkelt tilpasse prosjektene og hele nettstedsdesignet med en live forhåndsvisning i Customizer. Du kan endre farger, logo, skrifter osv. Bare for å lage smarte stiler.

Det er et 100 prosent responsivt tema som skalerer til alle enhetene dine, inkludert mobile skjermenheter, nettbrett og stasjonære enheter. I tillegg er det raskt og SEO-optimalisert.

Kom i gang med Nord i dag!

35. Vunderlig

wunderful-wordpress-tema

Wunderful er et rent, minimalt WordPress-tema med et fantastisk utseende. Det er perfekt for fotografer som vil dele fotografiene sine sammen med bloggfortellinger. Det har et rutenett og en forstørrelseslayout på listen, for å vise bloggartiklene dine med fremhevede bilder.

Hvis du vil presentere bildene dine i gallerier, kan du lage et vakkert galleri med lightbox og berettiget galleri. Den har et innebygd enkelt og brukervennlig temalternativspanel for å designe nettstedet ditt i favorittstilen din.

Den har ubegrensede aksentfarger, en logo og favicon-opplaster, Google-skrifter, klebrig sidefelt, widgets, etc. for å tilpasse designen til nettstedet ditt. Temaet er et godt valg for et grunnleggende fotoblogging nettsted.

Les vår komplette Wunderful-anmeldelse.

Kom i gang med Wunderful i dag!

36. Themify Elegant

themify-elegant tema

Themify Elegant er et sofistikert WordPress-tema laget av Themify. Det er et mangfoldig tema som du kan bruke til å bygge en blogg-, bedriftsnettsted, portefølje eller fotograferingsside.

Temaet er laget med minimal design og stor oppmerksomhet på typografi for å gjøre innleggene dine flotte. Den har porteføljealternativer i rutenett og murlayout, bildefilterfunksjon og stilige galleri-miniatyreffekter for å presentere bildene dine vakkert.

For å gi deg raske endringer i utseendet har den 6 alternative fargeskinn å velge mellom. Og for å endre alt fra topptekst til bunntekst, har det enkle Tilpasning-panel.

Kom i gang med Themify Elegant i dag!

37. Formørkelse

eclipse-wordpress-tema

Eclipse er et elegant fotograferings- og bloggetema for WordPress. Den har et flytende responsivt oppsett som viser alle sidene, bildene og galleriene dine perfekt på alle skjermer, uavhengig av skjermoppløsning og størrelse.

Eclipse-temaet har inkludert en gallerimal og porteføljeposter for å presentere fotografering og kunst på en interessant måte. Den har en standard bloggmal der du kan legge til bilder, og bruke funksjoner. Det lar deg også vise de nyeste Instagram-bildene dine med fullskjerm-widgeten.

Hvis du vil selge fotografiene dine eller noen form for produkter, kan du enkelt lage en butikkside og begynne å selge. Temaet har dyp integrasjon med den kraftigste e-handelsprogramvaren: WooCommerce.

Kom i gang med Eclipse i dag!

38. Narkoer

narcos-wordpress-tema

Narkos er et kreativt flerbruks-tema laget av Tesla Temaer. Temaet er egnet for å lage enkle bedriftsnettsteder, kreative frilansingssider, porteføljer og fotografisider. Den har 6 fantastiske nettsteddemoer som viser deg hva det er som er i stand til å bygge.

For et fotograferingssted inneholder det flere porteføljesidealternativer som en enkelt portefølje, to kolonnebred portefølje eller 3 kolonneboksen portefølje. Du kan også vise frem videoene dine vakkert ved hjelp av dette temaet.

Temaet er hastighetsoptimalisert, kompatibel på tvers av nettlesere, sosiale medier og lokaliseringsklar. Det er et perfekt tema å laste ned og begynne å bygge et fotografiside.
Kom i gang med narkos i dag!

39. Optimizer

optimizer-tema-fotografering stedet

Optimizer er et gratis og premium WordPress-tema som passer for forskjellige typer nettsteder. Det er et mangfoldig tema med et stort bunt av funksjoner og tilpasningsalternativer. Du kan opprette et bedriftsnettsted, en blogg, en portefølje, samt et fotograferingsnettsted ved hjelp av dette temaet.

Optimizer-temaet leveres med dusinvis av ferdiglagde maler å velge mellom. Hvis du liker en demonstrasjonsmal, kan du importere den til WordPress-nettstedet ditt med 1 klikk og gjøre nettstedet ditt klart med små endringer i innholdet.

Flott for fotografisider, den har avanserte alternativ for headertilpasning, 5 galleristiler, egendefinerte fontopplastinger, dra og slipp widgets, etc. Med det omfattende settet med alternativer kan du lage et fullt funksjonelt fotografiside med Optimizer.

Les vår komplette gjennomgang av Optimizer.

Kom i gang med Optimizer i dag!

40. Noah Lite

noah-lite-wordpress-tema

Noah Lite er et gratis WordPress-fotograferingstema laget av Pixelgrade. Den har et sjarmerende design som fremhever din unike personlighet og hjelper deg med å bygge ditt eget merke. Temaoppsettet ser rent og bare fantastisk ut.

Ved hjelp av dette temaet kan du opprette et komplett fotograferingssted med et omtalt bilde på hjemmesiden og fotogallerier i en rutenettoppsett. Du kan legge til bilder i galleriene, angi miniatyrbilder og velge sveveeffekter. Du kan også legge til sosiale delingsknapper for galleribildene dine.

Temaet er mobilklart og responsivt for alle enheter. Uansett hvilken enhet folk bruker for å se nettstedet ditt, vil innholdet på nettstedet ditt se bra ut.

Kom i gang med Noah Lite i dag!

41. Themify Stack

themify-stack-tema

Themify Stack er et stilig, responsivt WordPress-tema inspirert av Windows 8 Metro design. Det er ideelt for å vise frem porteføljene dine (design og fotografering) og lage netthandel eller bedriftsnettsteder.

Temaet kommer med Tiles-tillegget innebygd i det. Det lar deg lage flislagte muroppsett der du kan vise frem de nyeste verkene dine. Den har også et innleggsfilter for porteføljeseksjonen og forskjellige WordPress-postformater i et muroppsett.

Hvis du vil selge fotografiene eller andre produkter, kan du enkelt selge dem ettersom den har full WooCommerce-støtte.

Les hele Themify Stack-anmeldelsen vår.

Kom i gang med Themify Stack i dag!

42. Fotografi

Fotografiet-wordpress-tema

Photograph er et gratis responsivt WordPress-tema laget for fotografer og bloggere. Du kan enkelt lage et nettsted for fotografering eller portefølje ved hjelp av dette temaet. Den har et toppbilde i full bredde og fantastisk bildegalleri for murverk på hjemmesiden.

Temaet er rent, så fotografiene dine vil se bra ut. Dessuten er det fullt responsivt, noe som betyr at nettstedet og bildene dine passer godt på enhver skjerm og ser bra ut.

Andre funksjoner i temaet er uendelige farger, WooCommerce-støtte, integrasjon av sosiale medier, SEO-vennlig osv.

Kom i gang med Photograph i dag!

43. Uendelig fotografering

uendelig-fotografering-tema

Infinite Photography er et annet gratis WordPress-tema for fotograferingsnettsteder som er tilgjengelige på WordPress.org. Temaet gir alternativer for fotoblogg, deling av bilder og gallerier.

Temaet er så enkelt og brukervennlig at alle kan konfigurere temainnstillinger og tilpasse designet. Den har Live WordPress Customizer fullt integrert i den, slik at du enkelt og raskt kan endre nettsteddesignet ditt med live forhåndsvisninger.

Hovedtrekkene i temaet er responsiv design, topp- og bunntekstalternativer, tilpasset bakgrunn og farger, vakker funksjon, seksjon i sosiale medier osv..

Kom i gang med Acme Photography i dag!

44. Fotografering

fotographie-tema

Fotografie er et moderne WordPress-tema for fotografering med et minimalt design og høykvalitetsfunksjoner. Det hjelper deg med å lage et enkelt og elegant fotografiside enkelt. Det er bygget med WordPress Live Customizer og lar deg designe nettstedet ditt med live forhåndsvisninger, noe som gjør arbeidet enkelt og raskt.

Temaet inneholder en omtalt seksjon og heltinneinnhold for å fremheve de nylige og populære innleggene dine. Deretter, for å vise frem profesjonelle ferdigheter og fotografier, har den en vakker porteføljeoppsett i en rutenettstil.

Fotografietema ble laget med standardkoden og har et fullt responsivt design. Så nettstedet ditt vil se bra ut på alle typer enheter og skjermer.

Kom i gang med Fotografie i dag!

45. Fotopress

photopress-wordpress-tema

Photopress er et enkelt og vakkert WordPress-tema for fotografer, designere og kreative frilansere. Temaet lar deg lage et nydelig porteføljeside som viser frem verkene dine på en flott måte.

Temaet har robust kode og ytelse slik det er bygget med industristandardkodene. Det er så enkelt å bruke og tilpasse at hvem som helst kan bygge et komplett fotografiside ved hjelp av dette temaet.

Temaet har tilpassede skrifter, farger og logoer slik at du kan bruke ditt eget design. Dessuten kan du gjøre sidefoten attraktiv ved å legge til Instagram-bilder, tilpasset copyrightinformasjon, adresse og sosiale medieikoner.

Kom i gang med fotopress i dag!

46. ​​Perfekt foto

bilde-perfekt-wordpress-the

Photo Perfect er et gratis responsivt WordPress-tema som er perfekt for fotografer, fotobloggere og kreative fagpersoner. Temaet har et stort toppbilde sammen med en portefølje av murer for å vise frem bildene dine.

Temaet lar deg også tilpasse overskriften og gi nettstedet ditt et nytt utseende. Du kan også endre design med tilpassede widgeter, tilpassede farger, tilpassede menyer, osv.

Photo Perfect-tema er et fullt responsivt tema som tilpasser seg godt til enhver skjerm eller enhet. Det er bygget med WordPress Live Customizer, noe som gjør det enkelt å tilpasse temaet.

Kom i gang med Photo Perfect i dag!

47. Free Photography Theme av CyberChimps

fotostudio av cyberchimps

CyberChimps gratis fotograferingstema kommer med viktige funksjoner for fotografers og fotostudioers behov. Deres funksjoner inkluderer bildegalleri, murportefølje, import med 1 klikk og mer.

Med gratisversjonen av dette temaet får du forhåndsdesignet 6-seksjons hjemmeside, forhåndsbygd om og kontaktsider, støtte for Google-skrifttyper, tilpassede innlegg og sideoppsett og mer.

Den fullstendige versjonen støtter også nettbutikk, glidebok for hjemmesider og animasjoner, hjemmeside for 10 seksjoner og prioritert støtte for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer du måtte ha.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste fotograferingstemaene for WordPress. Temaene som er oppført i denne artikkelen ble nøye plukket ut etter en grundig gjennomgang av funksjoner og funksjonaliteter. Så du kan velge hvilket som helst tema som er oppført og komme i gang med fotograferingsstedet.

Det kan også være lurt å sjekke ut våre håndplukkede lister over de beste e-handelsplattformene for multivendor-markedsplasser og 27 beste WordPress-plugins som du absolutt må ha! Leter du etter de beste fotograferingstemaene for WordPress? Hvis du er en lidenskapelig fotograf som leter etter den rette plattformen for å vise frem bildene dine, er det det beste alternativet å lage et fotografiside i WordPress. Ved hjelp av et WordPress-fotograferingstema kan du enkelt lage et profesjonelt fotografiside og dele bildene dine på en meningsfull måte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map