5 beste “Web Hosting Support” 2020 (sammenlignet og vurdert)

Beste hosting support


Lurer på hvilket firma som tilbyr den beste kundestøtten for webhotell?

Kundestøtte er en av de viktige faktorene når du velger det beste webhotellet for nettstedet ditt.

Ved å velge en webhotelltjeneste med et vennlig supportteam som er lett tilgjengelig, trenger du aldri å ansette en profesjonell for å fikse hostingproblemene dine. I stedet kan du ganske enkelt komme i kontakt med supportteamet og be dem om en løsning. Men å tilby støtte er ikke nok. Du bør vite hva du skal se etter.

Funksjoner i en god webhotellstøtte

De fleste webhotelltjenester tilbyr i dag 24/7 kundestøtte til sine brukere. Men ikke alle av dem er så gode som du vil at de skal være. Noen er kanskje ikke alltid tilgjengelige, mens andre tar mye tid på å svare. Og ingenting kan være mer frustrerende enn å vente på hjelp når nettstedet ditt er i krise.

Derfor er det alltid viktig å forsikre seg om at de gir følgende supportalternativer når du leter etter en webhotell med god kundestøtte.

 • 24 * 7 Tilgjengelighet
 • Flere kanaler å nå ut, som telefon, live chat, e-post osv.
 • Raske svar

La oss nå se på noen av de beste støtteleverandørene for webhotell på markedet.

1. Beste billigstøttesupport: Bluehost

Bluehost har vært kjent for sin strålende kundestøtte for webhotell. Og vi har stor tro på at de gir den beste billige hostingstøtten for nybegynnere.

Det tilbyr et 24 * 7 kundesupportalternativ som er tilgjengelig via live chat og telefon. Så hvis du har problemer relatert til webhotellstjenesten din, er deres vennlige supportteam alltid klar til å hjelpe. Bortsett fra det, har Bluehost også en enorm kunnskapsbase bestående av artikler, guider og hvordan du gjør det som svarer på alle spørsmålene dine om webhotell-kontoen.

Les hele anmeldelsen vår på Bluehost her.

2. Beste VPS Hosting Support: HostGator

HostGator kundesupport

Hvis du leter etter VPS-hosting, tilbyr ingen tjenester bedre støtte enn HostGator. Det tilbyr deg raske og enkle løsninger for å komme i gang med din online reise. Det beste er at selv om du er en nybegynner, med deres fantastiske supportteam ved din side, kan du oppføre deg som en profesjonell.

HostGators hosting-support 24/7 er tilgjengelig via telefon, e-post eller chat. De gir deg også en dedikert supportportal når kontoen din opprettes for første gang. Alle supportbillettene dine kan håndteres derfra. De har også en omfattende kunnskapsbase med mange skrevne artikler og videoopplæringer. Det beste med deres støtte er at de er super raske med svarene sine.

For mer informasjon, les vår HostGator-anmeldelse.

3. Beste dedikerte hostingstøtte: SiteGround

Siteground-støtte

SiteGround er et strålende alternativ hvis du vil ha den beste dedikerte hosting-støtten til nettstedet ditt. SiteGround er alltid rask med svarene sine, uansett hvilket problem du har. Du kan nå dem via live chat, billetter eller telefonsamtale.

Med SiteGround trenger du aldri vente i mer enn noen få sekunder til du er koblet til brukerstøtteteamet som kan hjelpe deg med å løse problemet. De tilbyr også detaljert og omfattende dokumentasjon for å gi deg inngående kunnskap om dedikert hosting.

4. Beste WordPress Hosting Support: WP Engine

WP-motor

Når det gjelder WordPress-hostingstøtte, kan ingenting slå WP Engine. WP Engine er som å ha en hær av WordPress-eksperter på din side når du trenger hjelp. Siden de er et administrert hostingfirma, spesielt for WordPress-markedet, kan du være trygg på at du blir støttet av det beste supportteamet for WordPress.

For å kunne fokusere på å gi personlig og direkte støtte til brukerne, avviklet WP Engine sitt billettsystem. I stedet kan du nå kontakte dem 24 * 7 via live chat og telefonsamtaler.

Hvis du vil vite mer om WPEngine, kan du lese WP Engine-gjennomgangen her.

5. Beste nettstedbyggersupport: GoDaddy

Webhotell GoDaddy

GoDaddy, som vi alle vet er et av de ledende navnene for nybegynnere når det gjelder å tilby hosting og domener. Men nå er det ikke lenger begrenset til bare hosting-tjenester og har utvidet tjenestene sine til nettstedbyggere. Selv om nettstedbyggeren er superenkelig å bruke, kan du fremdeles trenge hjelp til tider.

Vi tror GoDaddy gir den beste nettstedbyggerstøtten i bransjen. Du kan nå dem 24 * 7 via telefon eller billettbasert e-postsystem. Supportsteamet deres er en gruppe veldig vennlige og effektive individer som alltid er raske med sine tjenester. Lær mer om GoDaddy her.

Dette er noen av støtteleverandørene for webhotell. Vi håper du finner denne artikkelen nyttig. Det kan også være lurt å vite om de beste WordPress-temaene webvertstjenestene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map