50+ beste responsive WordPress-temaer for å lage et mobilklart nettsted

Beste responsive WordPress-temaer


Leter du etter de beste responsive WordPress-temaene? For alle typer nettsteder eller blogger, trenger du et responsivt tema som det er nødvendig for å rangere nettstedet ditt på søkemotorer.

I denne artikkelen har vi plukket ut de beste responsive WordPress-temaene du kan bruke.

Hvorfor velge et responsivt WordPress-tema

Brukere besøker ikke bare nettstedet ditt fra stasjonære datamaskiner lenger. I dag kan brukere også besøke nettstedet ditt fra sine bærbare datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner. På grunn av dette må du sørge for at nettstedet ditt kan vises korrekt på hver enhet. Det er her responsive WordPress-temaer kommer inn.

Responsive WordPress-temaer kan svare på brukerens oppførsel og miljø basert på skjermstørrelse, plattform og orientering. Så uansett hvordan besøkende på nettstedet ditt ser på nettstedet ditt, vil det se nøyaktig ut slik du vil at det skal se ut, og brukerne vil kunne få tilgang til alt de trenger for.

Vi har også laget en liste over de beste WordPress-temaene du kan bruke. Sjekk dem ut.

I eksemplet nedenfor, på venstre side, er nettstedet ikke responsivt. Mobilleseren antar skrivebordsbredde og skalerer siden for å passe til skjermen. Dette vil gjøre siden uleselig; brukere må zoome inn for å lese tekst eller se på bilder. På høyre side er nettstedet responsivt. Innholdet er lesbart og mobilnettleseren skalerer ikke siden.

google-responsive-nettsteder

Hvis nettstedet ditt krever at mobilbrukere dobbeltklikker eller kniper for å zoome for å samhandle med nettstedet ditt, kan Google kanskje ikke merke nettstedet ditt som mobilvennlig. Et nettsted som ikke er mobilvennlig, vil ikke kunne rangere godt i resultatene fra søkemotoren.

I følge Google, responsive temaer har en rekke andre fordeler også, inkludert:

 • Gjør det enkelt for brukere å dele og koble til innholdet ditt med en enkelt URL.
 • Reduserer muligheten for vanlige feil som påvirker mobilnettsteder.
 • Reduserer lastetid fordi brukere ikke trenger å bli omdirigert for en enhetsoptimalisert visning.
 • Forbedret Googlebot-gjennomsøkningseffektivitet for å hjelpe til med å indeksere mer av nettstedets innhold og holde det friskt.
 • Hjelper Googles algoritmer nøyaktig å tilordne indekseringsegenskaper til siden.

Som du kan se, vil valg av et responsivt WordPress-tema ikke bare få nettstedet ditt til å se bra ut på alle enheter, men øke SEO også, slik at flere kan oppdage nettstedet ditt.

Ikke gå glipp av denne artikkelen på de beste og populære WordPress-temabutikkene før du begynner.

Klar? Flott! Det er på tide å se på noen av de mest responsive WordPress-temaene for nettstedet ditt.

1. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro

Atmosphere Pro er et profesjonelt WordPress-responsivt tema som er bygget på Genesis rammeverk. Det er kraftig og fleksibelt nok til å håndtere all tilpasning du trenger.

Det tilbyr tilpassede widgeter, slik at du enkelt kan dra og slippe funksjoner for å opprette hjemmesiden din og andre oppsett. Den inkluderer også en innebygd destinasjonsside og 2-kolonnemaler.

GRATIS tilgang: Atmosphere Pro + 35 andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle de premium StudioPress-temaene, inkludert Atmosphere Pro, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2.000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

2. Divi

Divi

Divi har flere bruksklare oppsett med en kraftig dra-og-slipp-sidebygger for WordPress-nettsteder. Divi-oppsett og maler kan brukes på alle slags nettsteder.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

De Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet.

De Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer.

Det er fullt fleksibelt og kan tilpasses med dra og slipp-funksjoner. Divi gir deg muligheten til å lage dine egne oppsett og eksportere dem fra en installasjon til en annen.

Ikke gå glipp av å sjekke ut disse svært tilpassbare Divi-barna-temaene.

Les denne komplette Divi-temavurderingen.

3. Balanse

Balansere

Balance er et stilig og moderne WordPress-tema med to responsive demosider som lar deg bygge et nettsted uten å starte helt fra bunnen av. Temaet er perfekt for e-handel butikker og personlige blogger. Det tilfører hvit plass midt i innholdet, noe som gjør nettstedet iøynefallende for brukere.

Med Visual Customizer kan du enkelt redigere farger, skrifter, logo og mer. Den kommer med en klebrig topptekst som vises øverst på siden på alle enheter inkludert mobiltelefoner.

4. Hestia Pro

Hestia

Hestia Pro er et premium WordPress-tema med fullt responsiv layout. Den inkluderer en følgesvenn-plugin som legger til ferdige hjemmesideseksjoner for portefølje, teammedlemmer, tjenester, attester og omtalte bilder.

Det fungerer bra med alle tredjeparts WordPress-plugins, slik at du kan legge til fantastiske funksjoner på nettstedet ditt. Dette temaet er også blant de beste temaene for tilknyttet markedsføring.

5. Finger

kvikk

Nimble er et responsivt WordPress-tema designet med dristige og lyse farger for alle de fem innebygde layoutene. Den har flerspråklig støtte utenfor boksen. Nimble har en kraftig epanel som har avanserte temalternativer for raskere tilpasning av nettstedet ditt.

6. Flyt

Flyte

Float er et fullt responsivt WordPress som tilbyr flotte funksjoner som parallax-rulling, tilpassede sidelayouter, vakre maler og mer. Den leveres med en innebygd dra- og slipp-sidebygger for enkelt å redigere eller opprette nye sidemaler.

Det inkluderer sosiale delingsikoner, uendelig fargevalg, parallaks bakgrunn og tilpasset logo. Du kan også legge til flere funksjoner ved å bruke WordPress-plugins fra tredjeparter.

7. Ultra

Ultra

Ultra er et superfleksibelt og vakkert WordPress-responsivt tema som fungerer bra for alle slags nettsteder. Den kommer med en innebygd dra-og-slipp-sidebygger som kan brukes til å raskt starte nettstedet ditt. Den har flere ferdige layouter, design og sidemaler.

Ultratema inkluderer også fantastiske funksjoner som overgangseffekter for glidebrytere, parallaks bakgrunn, lokasjonskart og jevn rulling.

8. Livsstil Pro

Lifestyle Pro

Lifestyle Pro er et responsivt WordPress-tema med førsteklasses funksjoner og et stilig design. Det er det perfekte valget for treningsrelaterte nettsteder. Dette temaet har et kraftig oppsett, som det er basert på Genesis-rammeverket. Den kommer med en tilpassbar og widgetert hjemmeside for rask oppsett.

Den har en sidefeltoppsett og flere tilpassede sidelayouts. Lifestyle Pro støtter e-handel, noe som betyr at du kan bruke dette temaet for å enkelt starte en nettbutikk.

9. Prolog

Prologue

Prologue er et magasin- og nyhetstema for WordPress-nettstedet ditt. Den har vakre ferdige moduler for å legge til innholdet ditt enkelt. Du kan også høste fordelene av magasinrelaterte funksjoner som innholdsglidebrytere, tilpassede kategorier, seksjoner for annonseplassering og mer.

Det tilbyr sosial deling, tilpassede widgeter, sidemaler, flere fargevalg og vakre magasinoppsett.

10. ThemeMin

ThemeMin

ThemeMin er et responsivt og minimalt WordPress-tema med kraftige funksjoner for å designe nettstedet ditt. Den har vakker typografi og tilpassede skrifttyper.

Den inkluderer også en glidebryter for hjemmesiden, glidebryter for innhold, bildegallerier og mer. Du kan også bruke ferdige widgets og fargevalg for å tilpasse nettstedet ditt nydelig.

11. Form

Form

Shape er et av de beste WordPress-temaene som er bygget for nettsteder som tilbyr fotografering, bilder, kunstdesign og mobilapper. Den kommer med en rutenettoppsett som kan brukes til flere formål. Du kan legge til bilder, videoer, gallerier og mer.

Det tilbyr egendefinerte widgeter, sidelayout og enkle maler. Shape har vakre seksjoner for teamprofiler, portefølje, produkter, tjenester og mer.

12. Parallaks

Parallax

Som navnet antyder er Parallax et profesjonelt WordPress-tema med enkeltsides design. Det tilbyr vakker parallaksebakgrunn og jevn bla gjennom hele nettstedet.

Det er enkelt å sette opp og tilbyr kraftige tilpassede oppsett for raskt å lansere nettstedet ditt. Noen av de bemerkelsesverdige funksjonene inkluderer uendelig rulling, fremdriftslinjer, bildefiltre og rutenettoppsett.

13. Corporate Plus

Corporate Plus

Corporate Plus er et responsivt WordPress-tema som er tilgjengelig for gratis å laste ned og installere på nettstedet ditt. Den har en enkelt side og flere sideoppsett.

Det tilbyr ferdige seksjoner for portefølje, om meg, tjenester, glidebryter med mer. Du kan også opprette en egen bloggside ved hjelp av dette temaet.

14. Topp

Topp

Peak er et elegant og responsivt WordPress-tema designet for alle slags nettsteder. Det kommer med en rutenettoppsett som kan brukes til å legge til kjennetegne bilder. Dette temaet er perfekt for fotografering, reise, mat og andre WordPress-blogger med mange bilder.

Sjekk også: Beste fotograferingstemaer for WordPress.

Det inkluderer også sideoppsett, vakre navigasjonsmenyer, flere sidefeltvalg og mer.

15. Kompass

Kompass

Kompass er et responsivt WordPress-tema som kan brukes til å opprette en personlig blogg, magasin eller nyhetsnettsted. Det er et flerbruks-tema med en fullt tilpassbar hjemmeside. Den tilbyr en glidebryter for innholdsfortegnelse, en bygger for dra og slipp, tilpassede kategorier og mer.

Det inkluderer et 1-klikks demo-installasjonsprogram som kan brukes til å raskt starte nettstedet ditt. Du kan enkelt erstatte innholdet ditt i den ferdige utformingen. Den støtter dedikerte funksjoner som er bra for et nettsted for nyheter eller magasiner.

16. Den reisende

Den reisende

The Traveller er et vakkert WordPress-responsivt tema for reisende, turister og reisebloggere. Den har et nettbasert oppsett for å legge til bilder og moduler på hjemmesiden. Den kommer med en innebygd Instagram-feed for å vise bildene og videoene dine direkte fra Instagram på bloggen din.

Det inkluderer også flere oppsett, egendefinerte widgeter og premium sidemaler.

17. Lomme

Lomme

Pocket er et enkelt WordPress-bloggetema med et responsivt design som ser bra ut på alle enheter. Det er et perfekt valg for personlige blogger og fotograferingsnettsteder. Det er enkelt å konfigurere og installere med en tilpasningstype for live tema for å redigere nettstedet ditt.

18. Igloo

Igloo

Igloo er et vakkert WordPress-responsivt tema designet spesielt for restauranter, matbloggere og foodies. Det tilbyr en vakker og stilig del av restaurantmenyen. Igloo er det perfekte temaet for å lage et nettsted for mat og oppskrifter.

Theme har innebygde seksjoner for attester, innholdsglidebrytere, bildegallerier og mer. Den støtter en glidebryter for hjemmesiden for å vise de valgte matfotoene dine vakkert.

19. Essensen

Essensen

Essensen er et responsivt WordPress-tema med vakker og stilig layout. Den tilbyr flere ferdige maler for å designe nettstedet ditt. Tema har en flytende sosial aksjeseksjon som fungerer bra med alle sosiale plattformer.

Noen av de bemerkelsesverdige funksjonene inkluderer tilpassede widgets for Instagram og nyhetsbrev på e-post. Temaalternativer og innstillinger kan administreres fra livetilpasseren med forhåndsvisning.

20. Magasinet

Blad

Magazine er et vakkert og responsivt WordPress-tema bygget spesielt for et magasinnettsted. Det har et fantastisk valg for sideoppsett, navigasjonsmenyer, sosiale ikoner, glidebryter med mer.

Det inkluderer også flere fargeskjemaer, sidefelt, tilpassede skrifter, ekstra widgets og støtte for kortkoder.

21. Landing

Landing

Landing er et utmerket WordPress-responsivt tema som brukes til å enkelt installere og sette opp en landingsside med innebygd dra og slipp Themify-sidebygger. Det tilbyr over 25 nettstedoppsett, noe som betyr at du vil ha mange gode valg å starte nettstedet ditt med.

Den støtter WooCommerce fullt ut, slik at du enkelt kan starte en nettbutikk. Landing har også innebygde seksjoner for arrangementer, porteføljer, tjenester og mer.

22. Stargazer

Stargazer

Stargazer er et gratis WordPress-tema. Det kommer med fantastiske funksjoner og fleksibilitet til å lage et responsivt nettsted. Det inkluderer innstillinger for tilpasset topptekst og bakgrunnsbilde. Tilpasset live-tema hjelper med raskere tilpasning.

23. Vinkel

Angle

Angle er et mangfoldig WordPress-tema som kan brukes til å lage alle slags nettsteder enkelt. Det kommer med en dra og slipp sidebygger for raskt å sette opp nettstedet ditt. Temaet inneholder ferdige seksjoner for porteføljer, tjenester, teammedlemmer og mer.

Den har flere sideoppsett, egendefinerte widgeter og ubegrensede farger. Det er et brukervennlig og fullt responsivt WordPress-tema.

24. Poseidon

Poseidon

Poseidon er et annet gratis tema med enkel og romslig layout som kan brukes til å lage alle slags WordPress-nettsteder. Den leveres med glidebryteren i full bredde, egendefinerte widgeter, hjemmeside-maler, tilpassede sidelayouter og mer.

Dette temaet er et perfekt valg for personlige blogger, magasiner, spillsider, porteføljer og andre innholdsrike nettsteder.

25. OnePage

En side

Som navnet antyder er OnePage et responsivt WordPress-tema for å designe destinasjonssiden din. Det tilbyr en Twiiter-feed, vakker teller og typografi. Den leveres med innebygde seksjoner for attester, klienter, tjenester og en portefølje.

OnePage har en dra og slipp sidebygger som gjør det super fleksibelt å raskt starte nettstedet ditt.

26. Responz

Responz

Responz er et annet flerfunksjonsrikt og responsivt WordPress-tema. Den inneholder en 3-kolonne-layout, 2 sidefelt og flere nettstedsmaler. Den leveres med tilpassede skrifter for vakker typografistøtte.

Tematilbudsliste og rutenettoppsett, tilpassede widgeter, fargevalg, full bredde-hjemmesideoppsett og mer.

27. Ampersand

Ampersand

Ampersand er et vakkert og stilig WordPress-tema med en responsiv layout. Det er et perfekt tema for bedriftsnettsteder, porteføljer, blogger og arrangementer og konferanser. Den støtter nydelig typografi, kjennetegnet bilder, porteføljesider og mer.

Den har en bloggseksjon, 2-kolonneoppsett, tilpasset topptekst og mange førsteklasses funksjoner. Tilpasset live-tema kan hjelpe med rask tilpasning av nettstedet ditt.

28. Alfa

Alpha

Alpha er et fleksibelt og responsivt WordPress-tema med flerbruksegenskaper. Det kan brukes til å lage et nettsted for nyheter eller magasiner. Det tilbyr fargevalg for nettstedsoppsett, noe som betyr at du kan velge en mal som samsvarer med dine krav.

Den har en nyheter-ticker, glidebryter, video-glidebryter og mer. Den leveres med tilpassede widgeter for å markedsføre videoinnholdet ditt profesjonelt.

29. Oppsøkende Pro

Oppsøkende Pro

Outreach Pro er et kraftig WordPress-tema designet spesielt for frivillige og ideelle organisasjoner. Det er fullt responsivt og bygd på Genesis rammeverk, som gir det en solid struktur. Den tilbyr flere sideoppsett, fargeskjemaer og destinasjonssider.

Du kan også integrere forretningstelefontjenester på nettstedet ditt for rask kommunikasjon.

30. Fortsett

Gjenoppta

Resume er et vakkert og responsivt WordPress-tema designet for porteføljens nettsteder, personlige blogger og online CV-tjenester. Det har mye å tilby som en enkelt side, blogg eller flersidig tema.

Den har dristige og lyse farger for å fange blikket til de besøkende. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer en dra og slipp-byggherre, tilpassede widgeter, fargealternativer og mer.

31. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia Pro er et annet profesjonelt og stilig WordPress-tema med 1-siders layout. Det kan være et perfekt valg for forretningsnettsteder. Det tilbyr en innebygd dra & slipp-sidebygger som kan brukes til å raskt konfigurere hjemmesiden og destinasjonssidene.

Du kan også bruke de vakre ferdige delene til å legge til glidebrytere, porteføljer og tjenester på hjemmesiden.

32. Estetisk

estetisk

Estetisk er et annet moderne og vakkert utformet WordPress-tema som kan brukes til nettsteder for kunst, fotografering og moter. Det tilbyr fargevalg, tilpassede temalternativer, sidemaler og mer.

Temaet har full WooCommerce-støtte og oversettelse klar til å lage flerspråklige nettsteder.

33. Barletta

Barletta

Barletta er et responsivt og gratis WordPress-tema bygget for nyheter, magasiner og personlige blogger. Den inkluderer en vakker navigasjonsmeny, glidebryter, sidefelt og mer.

Det er enkelt å installere og konfigurere i WordPress. Barletta støtter WooCommerce utenfor boksen.

34. Roxima

Roxima

Roxima er et perfekt valg for forretnings- og profesjonelle nettsteder. Det er et fullt responsivt og moderne WordPress-tema. Den har flere sideoppsett, innebygde hjemmesideseksjoner, tilpassede widgeter og mer. Roxima støtter en dra og slipp-byggherre for enkelt å lage destinasjonssider.

Du kan bruke standard live-tilpasningen til å enkelt redigere og gjennomgå endringene dine i temaet.

35. Metro Pro

Metro Pro

Metro Pro er et moderne WordPress-tema som passer for magasiner, nyhetsbyråer og andre innholdsnettsteder. Det er basert på Genesis-temarammen. Den leveres med innebygde hjemmesideseksjoner for funksjoner. Den har en parallaksebakgrunn i full bredde som støtter funksjoner.

Temaet er enkelt å sette opp og støtter tilpassede widgets, fargevalg, navigasjonsmeny og sosiale delingsikoner.

36. Lenscap

Linsedeksel

Lenscap er et WordPress-tema for magasin- og fotograferingsnettsteder. Den har e-handelsintegrasjon som betyr at du raskt kan starte en nettbutikk. Det tilbyr et lightbox-bilde- og videogalleri, en innholdskarusell og en bunntekstkategori-meny.

Den inkluderer også en kraftig fargenerator som jobber automatisk for å justere fargene på nettstedet ditt. Du kan bruke tilpasningsenheten for levende tema for ytterligere fargeinnstillinger.

37. Kamera

Kamera

Camera er et responsivt WordPress-tema designet spesielt for fotografer, videografer, reisende og online kamerabedrifter. Den støtter en glidebryter på fullskjerm med parallaksovergang.

Det tilbyr tilpassede skrifter for typografi og støtter full e-handel. Den har et brukervennlig alternativspanel for å administrere temainnstillinger.

38. Eksponering

Eksponering

Exposure er et kraftig og responsivt WordPress-tema bygget for personlige blogger, fotograferingsnettsteder og online porteføljer. Det tilbyr en brukervennlig dra- og slipp-sidebygger og mange tilpassede innstillinger i temalternativspanelet. Den er optimalisert for hastighet og ytelse.

39. Paperbag

Papirpose

Paperbag er et WordPress-bloggetema med responsiv layout. Det leveres med flere nettstedoppsett, sidemaler og funksjoner for bildevisning.

Den støtter tilpassede fargeinnstillinger, widgeter og kortkoder. Paperbag er svært tilpassbar og enkel å sette opp.

40. Hueman

HUEman

HUEman er et responsivt og flerbruks-tema for dine WordPress-nettsteder. Det er gratis å laste ned og installere med mange tilpassede innstillinger. Det kan administreres med tilpasningstjenesten til live-tema for raskt å legge til innhold og funksjoner.

Det tilbyr flere kolonnebaserte oppsett, sidemaler, tilpasset logo, ubegrensede fargevalg og mye mer.

41. Hjørnespark

Hjørne

Corner er et stilig WordPress-tema som passer for fotografer, bloggere og artister. Den tilbyr flere hjemmesideseksjoner for bilder, porteføljer, attester og tjenester.

Som alle andre temaer er det fullt responsivt og gir en vakker skjerm på alle enhetene og skjermstørrelsene.

42. Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux er et WordPress responsivt tema designet spesielt for hotell, bedriftsbedrifter og andre profesjonelle tjenester. Det er enkelt å installere og sette opp med fleksible premiumfunksjoner.

Ikke gå glipp av denne artikkelen om de beste WordPress-temaene for hotell og feriesteder.

Du kan bruke tilpasningsenheten til live-tema for å administrere alternativer for nettsteder og tilpassede innstillinger. Det tilbyr integrasjon med hotellbestillingssystemer for enkelt å lage din webside.

43. Semikolon

Semicolon

Semicolon er et annet gratis og mangfoldig WordPress-tema. Den har et rutenettbasert oppsett for å vise frem bildene dine vakkert. Den har tilpassede widgeter, fargevalg, bakgrunnsalternativer og mer.

Temaet støtter flere widget-områder med kraftige tilpassede alternativer for å fullstendig administrere oppsettet. Den kan også brukes til å lage blogger med mye innhold.

44. Elegant

Elegant

Elegant er et moderne og responsivt WordPress-tema som kan brukes til å lage fotografering, videografi eller andre kunstnersider. Den inkluderer innebygde maler for bildegallerier, skyvekontroller, video, lyd og mer.

Den tilbyr en dra og slipp sidebygger som kan brukes til å designe dine egne sider eller redigere innebygde maler. Det er et brukervennlig og nybegynnervennlig tema for WordPress nettsteder og blogger.

45. Enterprise

Bedriften

Enterprise er et vakkert WordPress-tema som kan brukes til å lage profesjonelle og forretningsmessige nettsteder. Den har bildegallerier, glidebrytere og et tilpasset topptekstområde. Enterprise tilbyr ferdige seksjoner for seksjoner om, portefølje og tjenester.

Den har mange tilpasningsalternativer i temainnstillingene. Det er et fullt responsivt tema og optimalisert for SEO.

46. ​​Maxwell

Maxwell

Maxwell er et responsivt WordPress-tema som passer for dine nyhetsnettsteder, online magasiner og personlige blogger. Det gir en flott visuell opplevelse for brukerne dine med innholdsrike seksjoner, bilder, videoer og mer.

Den inkluderer to navigasjonsmenyer, glidebrytere og et tilpasset logoområde. Maxwell er gratis å laste ned og installere på nettstedet ditt.

47. Tusenfryd

Tusenfryd

Daisy er et vakkert utformet WordPress-tema med en enkel og responsiv design. Det leveres med flere sideoppsett, glidebrytere, tilpassede skrifter, seksjoner for videoer og mer.

Den har WooCommerce-integrasjon og kan enkelt administreres med WordPress live-tematilpassing.

48. Baseline

Grunnlinje

Baseline er et kraftig WordPress-tema med en responsiv layout. Det er det perfekte valget for nettmagasiner og nyhetsbyråer. Den har en innholdsrik layout som ser bra ut for magasinwebsidene dine.

Den tilbyr støtte for glidebryter for innhold, parallakseffekter, uendelig rulling, en tilpasset topptekst og mer.

49. Beatrix

Beatrix

Beatrix er et annet multifunksjonelt WordPress-tema spesielt designet for kunstnere, håndverkere og keramikkeksperter. Det er et fullt responsivt tema som ser bra ut på alle enheter.

Den støtter WooCommerce og hjemmesiden seksjoner for å vise produktene dine profesjonelt.

50. Middels

Medium

Medium er et fantastisk WordPress-tema som kan brukes til å lage personlige blogger, online porteføljer og alle andre typer nettsteder. Det tilbyr en 3-spalters layout, uendelig rulle, tilpassede widgeter, fargevalg og mer.

Det er enkelt å installere og konfigurere for en raskere lansering av nettstedet ditt. Medium er responsivt og optimalisert for å matche bransjestandarder for kode.

51. Maisha

maisha wordpress responsivt tema

Maisha er et kraftig responsivt WordPress-tema optimalisert for den non-profit nisje. Maisha har blitt dypt integrert med Give-plugin, som lar deg akselerere dine online innsamlingsaksjoner.

Maisha er kompatibel med mange populære WordPress-plugins inkludert WooCommerce, Loco Translate, WPML, Polylang, BuddyPress og Peepso. Temaet leveres også med den premium Soliloquy-plugin som hjelper deg med å lage raske og responsive WordPress-glidebrytere.

Du kan kjøpe Maisha og alle andre Anariel-temaer mot en engangsavgift på $ 59, som inkluderer støtte og sikkerhetsoppdateringer i 6 måneder.

52. Lino

lino tema

Lino er et premium WordPress-tema laget for porteføljesider. Det er et minimalistisk tema med maksimal innvirkning. Bloggsiden støtter en layout på høyre side. Du kan velge mellom layout i full bredde og ingen sidefeltoppsett for sidene.

Lino-temaet integreres sømløst med den gratis Shortcodes Ultimate-plugin. Etter å ha installert plugin-modulen, kan du bruke 50+ kortkoder på alle blogginnlegg eller sider.

For eksempel kan du opprette en kolonne i full bredde, ½ eller 1/3 kolonne. Du kan også dele innholdet ditt med horisontale eller vertikale faner og lage svært tilpassbare knapper for å drive konvertering.

53. Kurama

kurama tema

Kurama er et responsivt WordPress-tema bygget for ytelse av InkHive. Kurama tilbyr ubegrensede fargevalg, fleksible sidefeltoppsett (høyre, venstre eller ingen sidefelt), flere overskrifter og sosiale ikonstiler og mer.

Gratis tema er tilgjengelig for nedlasting fra WordPress-depotet. Premiumversjonen kan kjøpes for $ 45.

54. Nysgjerrighet

nysgjerrighetstema

Nysgjerrighet er et responsivt avistema bygget for nettmagasiner og blogger. Curiosity-temaet leveres sammen med en sidebygger som enkelt lar deg bygge et vakkert nettsted. Alle temakonfigurasjoner kan konfigureres med Customizer.

Med bare et klikk kan du importere demoinnholdet på nettstedet ditt. Premiumversjonen av temaet er også kompatibel med WooCommerce.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne noen av de beste responsive WordPress-temaene. Det kan også være lurt å se guidene våre om de beste SEO-verktøyene for å øke nettstedstrafikken din og billige premium WordPress-temaer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map