50+ beste WooCommerce-temaer for din nettbutikk (2020)

De beste WooCommerce-temaene for nettbutikken din


Vil du ha det beste WooCommerce-temaet for å opprette din nettbutikk? For WooCommerce-butikker trenger du et responsivt WordPress-tema som kan vise produktene dine vakkert. Du bør se etter et tema som fullt ut støtter WooCommerce og dets utvidelser.

I denne artikkelen har vi valgt ut de beste WooCommerce-temaene for nettbutikken din.

1. Ultra

Ultra

Ultra er et kraftig og moderne WordPress-tema som er egnet til å lage alle typer nettsteder. Den leveres med flere innebygde nettsteddemoer som kan brukes til å starte nettbutikken din med 1 klikk.

Ultratema støtter WooCommerce ut av boksen. Det tilbyr førsteklasses funksjoner som prissettingstabeller, bildegallerier, oversiktsoppsett, støtte for kontaktskjema og mer. Den har en innebygd dra og slipp sidebygger for enkelt å legge til funksjoner på nettstedet ditt.

2. Hestia Pro

Hestia

Hestia er et stilig WordPress-tema som kan brukes til å lage nettbutikker enkelt. Det er et svært tilpasselig og fleksibelt WordPress-tema med alle funksjonene du trenger for å starte en WooCommerce-butikk.

Inni i finner du egendefinerte temalternativer, fargevalg, innebygde oppsett, flere overskriftsmaler, sosiale delingsknapper og mye mer. Du kan bruke tilpasningsenheten til live-tema for å redigere og administrere temainnstillinger.

3. Divi

Divi

Divi er et godt valg for WooCommerce-baserte nettbutikker. Med Divi kan du enkelt bygge produktsider og til og med fokusere på mikrodetaljer for produktsider.

Dette temaet lar deg lage dynamiske produktoppføringer som du enkelt kan vise hvor som helst i nettbutikken din.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet.

Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, og er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer.

4. Nisje Pro

nisje-pro-studio-pressen

Niche Pro er et e-handels-tema av StudioPress. Niche Pro er et åpen kildekode-tema designet av Bloom. Temaet kommer med tematilpasning, som er enkelt å bruke og lar deg finjustere temainnstillingene for å redigere det som du vil.

Dette temaet er SEO-optimalisert og mobil responsivt, noe som gjør det til en perfekt passform for mobilkundene dine.

GRATIS TILGANG: Niche Pro + 35 andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle de premium StudioPress-temaene, inkludert Niche Pro, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2.000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

5. Shopstar

Shopstar

Shopstar er et gratis WordPress WooCommerce-tema spesielt utviklet for å lage nettbutikker for merkevarer, klær og livsstilsmerker. Den har en enkel og ryddig layout for å vise produktene dine vakkert.

De mest kjente funksjonene inkluderer bloggsideoppsett, produktsidemaler, flere navigasjonsmenyer, egendefinerte sidefelt og omtalt produktseksjon. Den støtter alle tredjeparts kontaktskjema-plugins.

6. Spencer

Spencer

Hvis du leter etter et elegant og vakkert WooCommerce-tema for din online virksomhet, er Spencer det perfekte valget for deg. Det er et fleksibelt WordPress-tema med widgetisert layout på hjemmesiden og destinasjonssidene.

Den har uendelige fargevalg, egendefinerte widgeter, en trekke- og slipp-sidebygger, abonnementskjemaer for nyhetsbrev og sosiale ikoner-støtte. Spencer fungerer utmerket med alle tredjeparts WordPress-plugins som gjør den super fleksibel.

7. Zigcy

zigcy woocommerce-tema

Zigcy er et premium WordPress-tema som passer for WooCommerce-nettsteder som klær, sko, medisiner, dingser og mange flere. Med Zigcy får du seks unike startsider som kan importeres med ett klikk.

Det er et allsidig og fullt tilpassbart tema med funksjoner som 7 headeroppsett, live Ajax-søk, klar til oversettelse og mer.

8. Astra

Astra

Astra er et annet gratis WordPress WooCommerce-tema som er best egnet for å lage nettbutikker raskt. Den er svært tilpassbar og tilbyr flere innebygde sideoppsett. Det meste av temaet er widgetert, slik at du kan dra og slippe funksjoner for å sette opp WooCommerce-butikken.

Det inkluderer en dra og slipp sidebygger for å designe dine tilpassede maler for hjemmesiden.

9. Shoppe

Shoppe

Som navnet antyder, er Shoppe et WooCommerce-tema som passer for forretningsbutikkene dine, eCommerce-butikker, multivendor-markedsplasser og nettsteder som selger online. Det inkluderer førsteklasses funksjoner som er nyttige for din online virksomhet som tilpasset produktsøk, rask produktvisning, zooming av bilder, ønskeliste og ajax-basert handlekurv.

Det leveres med flere sideoppsett, egendefinerte stiler, støtte for sidebyggere og mye mer. Du kan også lage dine egendefinerte oppsett for å endre utseendet på nettbutikken din.

10. Overlegg

overlegg

overlegg er et kraftig WooCommerce-tema for å opprette en nettbutikk. Den har innebygd sidebyggerstøtte for enkelt å legge til produktene og innholdet ditt. Temaet er lett og skalerbart for å lansere nettstedet ditt for e-handel med ubegrensede produkter.

Andre viktige funksjoner inkluderer fargeinnstillinger, layoutkontroll, skarp typografi, responsiv design og støtte for RTL-språk. Overleggstema er bygget for hastighet og hjelper deg med å laste inn nettstedet ditt raskere enn vanlig.

11. Guten

guten-tema

Du har den raskest lastede WooCommerce-butikken rundt hvis du bruker Guten-temaet! Dette temaet er fullstendig optimalisert for å holde nettstedstiden lav. Betydning: Du trenger ikke å bekymre deg for å miste kunder på grunn av sider som henger igjen.

Guten er oversettelsesklar, slik at du kan selge produktene dine til kunder fra hele verden uten å måtte bekymre deg for språkbarrierer. Det kan også tilpasses veldig, slik at du kan matche nettstedet ditt med utseendet og følelsen av merket ditt.

Gutenes integrasjon med de mest populære sidebyggerne sikrer at designen din skiller seg ut fra mengden uten å måtte ansette en utvikler. Trenger du å spare enda mer tid? Sjekk de forhåndsbygde layoutene for å starte nettstedets spesielle utseende.

12. Electro av MadrasThemes

elektro av madrasthemes

Electro er nok et moderne og svært tilpasselig tema for WooCommerce, bygget spesielt for elektroniske elektronikkbutikker. Electro kommer med 7 fantastiske hjemmesider som du enkelt kan velge mellom. Hver enkelt kan tilpasses, slik at du enkelt kan gi et tydelig utseende til nettstedet ditt.

Dette temaet leveres også med 3 forskjellige WooCommerce-oppsett å velge mellom for å vise frem produktet ditt.

Andre viktige funksjoner er:

 • 3 premium plugins inkludert: Visual Composer, Slider Revolution og Yith Wishes & sammenligne
 • Autofullfør søk: Produkter foreslås når du skriver i søkefeltet
 • Demoinstallasjon med ett klikk: Importer demo-design raskt med et klikk

13. Storefront

Storefront

Storefront er et WooCommerce-tema med fleksible og tilpassbare alternativer for din nettbutikk. Det drives av WooCommerce kjerneteam og støtter Storefront-utvidelsespakken fullt ut.

Den har ubegrensede fargealternativer, egendefinerte moduler, flere sideoppsett, importør av demoinnhold og mer. Det fungerer som et overordnet tema for flere WooCommerce-baserte barnetemaer.

14. Shoptimizer

Shoptimizer

Shoptimizer er et vakkert designet WooCommerce-tema bygget for hastighet og konvertering. Den har et rent, moderne design for å konkurrere i e-handelsbransjen og sette opp en kraftig nettbutikk.

Den kan tilpasses for farger, skrift og bakgrunner. Med dusinvis av unike funksjoner som er spesifikke for e-handel så vel som rask, vennlig support, er det et godt valg for din neste WooCommerce-butikk.

15. Styleren

Styleren

Styler er et profesjonelt WordPress-tema for din WooCommerce-butikk. Den passer for mote-, livsstils- og skjønnhetssalonger. Styler kan også brukes til å selge skjønnhetsprodukter på nettet. Den kommer med en widget-basert hjemmeside som er enkel å sette opp.

Inni i finner du også en dra og slipp sidebygger, prissettingstabeller og mer. Den har innebygde seksjoner for brukeruttalelser, anmeldelser, teammedlemmer, tjenester og bildegallerier.

16. Arkade

Arcade

Arcade er et WordPress WooCommerce-tema som du kan bruke til å selge online spill, spilltilbehør, elektronikk og multimedieprodukter. Det har god plass på hjemmesiden for å vise de omtalte produktene dine profesjonelt.

Du kan bruke Storefront-utvidelsespakken for å legge til flere funksjoner i nettbutikken din, som attester, anmeldelser, klebrig handlevogn, mega-menyer og mer.

17. Multishop

MultiShop

Multishop er et stilig og fleksibelt WordPress e-handels-tema for nettbutikkene dine. Den har støtte for WooCommerce og fungerer bra med alle tredjeparts WordPress-plugins.

Det kommer med vakre fargevalg, sidefelt, sideoppsett, tilpasset søk, ajax-basert produktfilter og alternativt produktsortering. Det inkluderer ledsager-bilder glidebryter-plugins.

18. eStore

eStore

eStore er et stilig og gratis e-handelstema for nettbutikkene dine. Det integreres med WooCommerce for å selge produktene dine på nettet. Det er et nybegynnervennlig og enkelt å sette opp WordPress WooCommerce-tema.

Den inneholder egendefinerte widgeter, fargevalg, kategoribasert produktsortering, inneholdt seksjon og mye mer du trenger for å starte en nettbutikk.

19. ProShop

proshop

ProShop er et minimalistisk WordPress-tema. Det er også et barnetema for Storefront-temaet drevet av WooCommerce-kjerne. Det passer perfekt for moteutstyr, klær og sportsutstyr. Lær mer om hvordan du starter en motebutikk.

Som barnetema inkluderer det også alle funksjonene i Storefront-temaet. Det kan tilpasses ved hjelp av en tilpasningstype for live-tema, og du kan forhåndsvise endringene i temaet før du gjør det synlig for brukerne dine.

20. Hugo

Hugo

Hugo er et WooCommerce-tema for å lage din nettbutikk med WordPress. Det er et fleksibelt tema med premiumlignende funksjoner som fullt ut støtter din online virksomhet. Det lar deg vise frem de kjennetegnede produktene på glidebryteren for hjemmesiden.

Den har widgeter på sosiale medier, alternativer for innholdsoppdagelse, bloggside og støtt av kontaktskjema. Det tilpassede temalternativpanelet inkluderer ubegrensede alternativer for farge- og tematilpasning.

21. Tilstedeværelse

Tilstedeværelse

Presence er et flerbruks-tema for WordPress WooCommerce-butikker. Den leveres med flere innebygde nettstedmaler som inkluderer en e-handelsbutikklayout. Du kan endre innholdet og starte nettbutikken din.

Den har flere fargeskinn, ferdige sidelayout, glidebrytere, hjemmesideseksjoner og maler i full bredde. Det er enkelt å installere og sette opp i WordPress.

22. Homestore

Home

Homestore er et tema for Storefront WooCommerce. Det arver alle overordnede temafunksjoner, noe som gjør det til et kraftig tema. Det passer for husholdningsprodukter, hjemmebasert dekor og andre nettbutikker.

Den støtter Storefront-utvidelsespakken fullt ut, som gir deg umiddelbar tilgang til alle WooCommerce-funksjoner. Det er et nybegynnervennlig tema for nettbutikker.

23. Handle Isle

Handle Isle

Shop Isle er et WordPress WooCommerce-tema for å lansere nettbutikken din. Den viser store bilder av de omhandlede produktene dine på hjemmesiden, og inneholder også en omhandlet produktdel.

Den leveres med en glider på hjemmesiden for full bredde, bloggside, parallaksebakgrunn, produktsøk, produktsortering og mye mer.

24. Hjørne

Hjørne

Corner er et moderne WordPress-tema som kan brukes til å lage en WooCommerce-butikk. Det er et minimalistisk WordPress-tema med en sidefelt og romslige innholdsseksjoner på hjemmesiden.

Den har ubegrensede fargevalg, widgets for sosiale medier, kjennetegnet innholdsseksjoner og innholdsoppdagelsesalternativer. Det er enkelt å installere og sette opp i WordPress.

25. MaxStore

MaxStore

MaxStore er et gratis WordPress-tema for nettbutikken din. Den har full WooCommerce-støtte og fungerer også bra med alle WooCommerce-utvidelsene. Den leveres med premiumfunksjoner for nettbutikker på hjemmesiden, inkludert kraftig produktsøk, produktkategorier, smart cart, ønskeliste og mer.

Den viser produktene dine profesjonelt på hjemmesiden. For enkel tilpasning vil du ha egendefinerte moduler, fargevalg og en tilpasningstype med live-tema med forhåndsvisning.

26. Balanse

Balansere

Balance er et moderne WordPress WooCommerce-tema som passer for din online virksomhet. Den har premium-lignende e-handelsfunksjoner, alternativ for hjemmesides oppsett, tilpassede destinasjonssider og mer.

Det tilbyr flere sideoppsett for din butikk og produkter. Den leveres med 6 fargeskinn, sosiale widgeter, støtte for Google Font og et tilpasset logoområde. Balanse er fullt optimalisert for hastighet og ytelse.

27. Hotell

Hotell

Hotellet er et annet tema for Storefront WooCommerce. Det er egnet å opprette WooCommerce-butikker for hotell, herberger, pensjonater og andre gjestfrihetstjenester. Det viser et omtalt bilde på hjemmesiden, inkludert en velkomstmelding og en oppfordringsknapp rett under navigasjonsmenyen.

Ta også en titt på de beste WordPress-hotelltemaene.

Du kan bruke WooMarketing-pakken for å øke markedsføringen for nettbutikken din. Det kommer med markedsføringstjenester via e-post, smarte rabattalternativer, kassa med sosiale profiler og mer.

28. Uteligger

Uteliggeren

Outlaw er et vakkert WordPress-tema for alle typer WooCommerce-butikker. Den har en enkel og pen designmal med skarp typografistøtte for å legge til innholdet ditt vakkert.

Inni i finner du flere sidelayouter, glidebryter, dra og slipp sidebygger, produktfunksjoner, oversettelsesklar med WPML og mye mer.

29. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro er et WordPress-tema bygget på Genesis rammeverk, som gjør det til et kraftig tema. Den kan brukes til å lage din WooCommerce-butikk enkelt.

Den har flere oppsett for nettbutikken din, egendefinerte widgeter, fleksible overskriftsalternativer, sidebygger og oppsett. Det tilpassede temalternativspanelet og tilpasningstypen for levende temaer kan hjelpe til med enkel tilpasning.

30. Siste

Siste

Nyeste er et moderne WordPress WooCommerce-tema som enkelt kan brukes til å lage profesjonelle nettbutikker. Den leveres med flere sidelayouter, bloggmaler og kjente produkter-seksjonen på hjemmesiden.

Den støtter fantastiske funksjoner for din nettbutikk som salgsbanner, utvalgte kategorier, seksjonen om populære produkter og mer. Det er et enkelt å sette opp tema med støtte fra WooCommerce.

31. Løge

Loge

Løge er et profesjonelt WordPress-tema for WooCommerce-butikker. Den støtter produktkolonner, produktsøk, filtre, butikkoppsett og mer.

Det inkluderer ubegrensede fargevalg, tilpasset logo, flere widget-områder, skarp typografi og en tilpasningstype for levende tema for å administrere nettstedinnstillingene dine enkelt.

32. Estetisk

estetisk

Estetikk er et minimalistisk WordPress WooCommerce-tema for nettbutikken din. Det passer å selge bilder, livsstilsprodukter og motetilbehør. Den har en innebygd sidebygger som raskt kan sette opp din online virksomhet.

Sjekk også: Best WordPress Page Builders.

Den leveres med tilpassede widgeter, fargevalg, sidefelt, paneler med temaalternativer og en tilpasningstype med live tema med forhåndsvisning.

33. Neto

Neto

Neto er et kraftig WordPress WooCommerce-tema for å starte en nettbutikk. Den kommer med en produktglidebryter på hjemmesiden og flere widget-baserte seksjoner for enkelt å legge til innholdet ditt.

Den leveres med tilpassede widgeter, kortkoder, fargevalg, integrering av sosiale medier og et tilpasset logoområde. Temaalternativspanelet og tilpasningen til live-tema kan brukes til å administrere temainnstillinger enkelt.

34. Lenscap

Linsedeksel

Lenscap er et WordPress WooCommerce-tema for å selge nettmagasiner, bøker og litterært materiale. Den har innebygde seksjoner for å legge til innholdet ditt vakkert på hjemmesiden til nettstedet ditt.

Den har elegante mal for produktsider, bildegallerier, et tilpasset topptekst, et produktsøkområde, produktkategorier og filtre. Det er et veldig tilpassbart tema med fleksible alternativer for nettbutikken din.

35. Highend

Highend Theme

Highend er et moderne WordPress-tema for din WooCommerce-butikk. Det kommer med flere sideoppsett, en dra og slipp sidebygger, flere sidefelt med mer.

Den støtter egendefinerte skrifter, sosiale integrasjoner, fargeskinn, widgetområder og kjente produktseksjoner. Highend er et nybegynnervennlig tema med flerspråklig støtte utenfor boksen.

36. Indigo

indigo

Indigo er et WordPress-tema med full WooCommerce-støtte og designet for å lage en nettbutikk du trenger. Det leveres med en sidebygger som kan brukes til å designe dine tilpassede sidelayouts raskt.

Du kan også bruke de innebygde sidemaler for å starte nettbutikken din raskt. Den inkluderer egendefinerte widgeter, sosiale delingsikoner, prissettingstabeller, støtte for kontaktskjema og flere sideoppsett.

37. Toyshop

toyshop

Toyshop er et stilig WooCommerce-tema som passer til lekebutikken din, barneklær og andre familiebaserte produkter. Den har dristige og lyse farger for både maldesign og skrifter. Det tilbyr også en utrolig visuell opplevelse for brukerne dine.

Det er et barnetema for Storefront WooCommerce-tema. Den inkluderer tilpasset overskriftsoppsett, bakgrunnsbilde, ubegrensede farger, kolonner og maler i full bredde. Toyshop støtter alle WooCommerce-utvidelser fullt ut.

38. Creativo

Creativo

Creativo er et utmerket WordPress WooCommerce-tema med flerbruksfunksjoner. Den leveres med en 1-klikks demoinnholdsimportør som kan brukes til å opprette din nettbutikk og raskt endre innholdet.

Den har egendefinerte sidemaler, produktsideoppsett, dra og slipp sidebygger, bildeslider og følgesvenn-plugins for å legge til mer funksjonalitet i nettbutikken din. Creativo har sitt eget tilpassede temalternativer for enkel tilpasning.

39. Idyllisk

idyllisk

Hvis du leter etter et vakkert og gratis WordPress-tema for nettbutikken din, er Idyllic det riktige valget. Den støtter WooCommerce og alle dens utvidelser. Idyllisk kommer med flere sidemaler, tilpasset hjemmesideoppsett, innebygd bedriftsseksjon og destinasjonssidesign.

Den har fargevalg, egendefinerte widgeter, kjennetegnede innholdsbokser og et bilde i full bredde på hjemmesiden med tekst og knapper. Det er et oversettelsesklart tema og kan brukes til å lage et flerspråklig nettsted.

40. Amaryllis

amaryllis

Amaryllis er et WordPress WooCommerce-tema for nettbutikken din. Det kommer med et bilde i full bredde på hjemmesiden og tilpasset headeroppsett. Den har innebygde seksjoner for populære produkter, kategorier, kjente innlegg og annet nyttig innhold.

Den har en widget-basert layout for å sette opp nettbutikken din raskt. Du kan bruke live-tematilpasseren og panelet for alternativalternativer for å redigere temainnstillinger.

41. PISCO

PISCO

PISCO er et vakkert WordPress WooCommerce-tema med en hjemmeside-glidebryter for dine funksjoner. Den har muligheter for å legge til en kort produktbeskrivelse og kjøpe nå-knapp.

Det inkluderer et tilpasset overskriftsoppsett, sosiale delingsikoner, vakker navigasjonsmeny og mer. Den støtter e-handelsfunksjoner som ønskeliste, avansert handlekurv, brukerpåloggingsalternativ og fasjonable produktseksjoner.

42. Høyde Pro

Altitude Pro

Altitude Pro er et moderne WordPress-tema som kan brukes til å lage din WooCommerce-butikk enkelt. Den leveres med vakker typografistøtte og et bredt oppsett. Den er bygget oppå Genesis-rammene, som gir temaet et solid fundament.

Den har flere hjemmesideoppsett, navigasjonsmenyer, tilpassede overskrifter og sidefelt. Den har et Genesis-temapanel med mange tilpasningsalternativer.

43. SolidBox

SolidBox

SolidBox er et stilig WordPress WooCommerce-tema for å starte nettbutikken din. Det er et svært tilpasselig og fleksibelt tema med premium-lignende funksjoner for nettbaserte forretningsnettsteder.

Det kommer med tilpassede sidemaler, overskriftsoppsett, støtte for kortkoder, destinasjonssiden design og mer. Den har følgesvenn-plugins for sidebygger og flerspråklig støtte. SolidBox er enkelt å konfigurere med tilpasningstypene for live-tema og tilpassede temalternativer.

44. Mesmerize

Mesmerize

Mesmerize er et gratis WordPress-tema for din WooCommerce-butikk. Det kommer med en innebygd widget-basert hjemmesideoppsett og tilpassede topptekstalternativer.

Den har flere maler for hjemmesiden for å tilpasse fronten av butikken din. Den inneholder ferdige seksjoner for funksjoner, innhold, produktkategorier og mer.

45. Pepper+

Pepper Plus

Pepper + er et flerbruks WordPress-tema som kan tilpasses din WooCommerce-butikk. Den har flere innebygde nettstedmaler som du kan bruke til å lansere nettbutikken din raskt. Den har fleksible alternativer for å tilpasse temainnstillingene.

Den støtter prissettingstabeller, populære produkter, Google Maps, glidebrytere, gallerier, kontaktskjemaer og abonnementsboks for nyhetsbrev.

46. ​​Moduler

moduler

Modules er et elegant WordPress-tema for nettbutikken din. Den støtter WooCommerce og alle dens utvidelser. Det er basert på moduler og komponenter som kan være nyttige i å raskt legge til innhold på nettstedet ditt.

Det kommer med skarp typografistøtte, ikoner, parallakseffekter, videobakgrunn og en 1-klikks demoimportør. Moduler er enkle å sette opp og starte din online virksomhet.

47. Flevr

Flevr

Flevr er et profesjonelt WordPress-tema for WooCommerce-butikker og nettbutikker. Den har en widget-basert layout for hjemmesiden og destinasjonssidene. Hjemmesiden har en glidebryter i full bredde og produktseksjoner.

Det inkluderer ferdige hjemmesideseksjoner for tjenester, bildegallerier, attester, portefølje, teammedlemmer og mer. Det er et nybegynnervennlig tema med en live tilpasning for å administrere innstillinger.

48. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et WordPress WooCommerce-tema designet spesielt for nettbutikker som tilbyr mote- og livsstilsprodukter. Det fungerer bra med alle tredjeparts WordPress-plugins for å legge til kraftige funksjoner på nettstedet ditt.

OceanWP er et gratis tema med tilpassede headeroppsett, ubegrensede fargealternativer, egendefinerte widgeter, bilde-skyvekontroller og en omtalt produktdel. Det er enkelt å installere og sette opp i WordPress.

49. Loft

Loft

Loft er et stilig WordPress-tema for alle slags nettsteder. Den har flere brukervennlige nettstedsmaler, inkludert en e-handelslayout. Loft er et fullt fleksibelt og lett å tilpasse tema.

Den leveres med glidebryteren for en hjemmeside, populære produkter, innholdsbokser og andre butikker på butikken. Den har vakre navigasjonsmenyer og sosiale delingsikoner.

50. Topp

Topp

Peak er et vakkert WordPress-tema for din WooCommerce-butikk. Det inkluderer bilder av murstiler med store miniatyrbilder på hjemmesiden. Den inneholder også populære produkter og blogginnlegg under bildene.

Den kommer med tilpassede innleggstyper, sidemaler, megamenystøtte, tilpassede widgeter og ubegrensede fargevalg. Den støtter en dra og slipp sidebygger for raskt å sette opp nettbutikken din.

51. Bento

Bento

Bento er et kraftig WordPress-tema for din WooCommerce-butikk. Det er gratis tilgjengelig på WordPress-temaregisteret. Den støtter alle tredjeparts sidebygger plugins for å dra og slippe funksjoner i nettbutikken din.

Det kommer med tilpassede widgets, fargevalg, sidemaler, overskriftsoppsett med mer. Det kan enkelt tilpasses ved hjelp av live-tematilpasseren med forhåndsvisning.

52. MixShop

MixShop

MixShop er et stilig WordPress WooCommerce-tema. Det tilbyr førsteklasses funksjoner for din nettbutikk som populære produktseksjoner, produktsøk, produktkategorier, ajax-handlevogn, prisbord og mer.

På innsiden finner du også tilpassede oppsett for hjemmesiden, mega-meny-støtte, forhåndsinnstillinger for farger og mer. MixShop er et nybegynnervennlig tema og enkelt å sette opp ved hjelp av dra og slipp-funksjonen.

53. Blits

Blits

Flash er et enkelt og pent WordPress-tema for din WooCommerce-butikk. Den har flere sides design for å endre utseendet og følelsen på nettstedet ditt. Flash er et gratis tema, men det tilbyr førsteklasses funksjoner for nettbutikken din.

Det er fullpakket med overskriftsoppsett, tilpassede sidemaler, separate bloggsider og mer.

54. Bellini

Bellini

Bellini er et kraftig WordPress eCommerce-tema som kan brukes til å opprette en nettbutikk. Den støtter WooCommerce og alle dens utvidelser. Den har en vakker glidebryter for bilder, hjemmesideseksjoner, sidefelt og mer.

Den har flere widgetområder, tilpassede maler for produktsider, fargevalg, egendefinerte widgeter og en tilpasningstype for live tema for å administrere temalternativer.

55. Fasjonabel butikk

moteriktig butikk

Fashionable Store er et av de beste WooCommerce-optimaliserte temaene fra Akisthemes. Dette temaet egner seg best for å bygge online klesbutikker, skobutikker, motenettsted eller andre nettbutikker du kan tenke på.

Fashionable Store er fullt kompatibel med WooCommerce og Max Mega Menu-plugins. Du kan velge mellom to forskjellige demosider for å få nettbutikken din i gang. Du kan også bygge hjemmesiden din med de opprinnelige seksjonene Customizer og agnostic.

56. Landing

Landing

Landing er et utmerket WordPress-tema med en dra og slipp sidebygger for å starte WooCommerce-butikken raskt. Det er et veldig tilpasselig og fleksibelt tema å starte en online virksomhet.

Det inkluderer også tilpassede innleggstyper, panelet for temalternativer, integrasjon med MailChimp og dets alternativer, sosiale delingsikoner og mer. Temaet har et fleksibelt overskriftsoppsett som støtter bilder i full bredde, skyvekontroller, tekst og oppfordringsknapper.

57. Beatrix

Beatrix

Beatrix er et moderne WordPress-tema designet spesielt for dyrebutikker på nettet. Den støtter WooCommerce og alle dens utvidelser. Hjemmesiden har innebygde seksjoner for å vise kjæledyrene dine til brukerne vakkert.

Den kommer med en dra og slipp sidebygger for å lansere nettbutikken din raskt. Den er fullt optimalisert for SEO og leveres med en 1-klikks demoinnholdsimportør.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WooCommerce-temaene for nettbutikken din. Du bør også sjekke listen vår over de beste WooCommerce plugins for å øke salget raskt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map