6 beste e-handelsplattformer for multivendor markedsplasser

beste netthandelsplattformer multivendor markedsplasser


Leter du etter den beste e-handelsplattformen for å skape en Amazon-lignende multivendor-markedsplass?

Å ha flere leverandører på eCommerce-nettstedet er en fantastisk måte å tilby en rekke produkter til brukerne dine. Selgerne har hver forskjellige egenskaper, og mange vil tilby de samme produktene til konkurransedyktige priser. Å bygge konkurranse blant leverandører oppfordrer dem til å tilby de beste prisene for produktene sine, noe som til slutt vil være til nytte for brukerne dine. Med en multivendor-markedsplass kan du tjene en god provisjon på hvert salg.

I denne artikkelen vil vi dele de 6 beste e-handelsplattformene for multivendor-markedsplasser.

1. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce er bransjens beste e-handelsplattform for multivendor-markedsplasser. Det fungerer side om side med WordPress som en plugin som betyr at den bruker alle funksjonene og fleksibiliteten til WordPress for å lage et best mulig nettsted. Det kan integreres med andre nyttige WordPress-plugins også WC-leverandører, for å bygge multivendor-markedet. WC Vendors støtter flere WooCommerce-utvidelser for å legge til flere funksjoner i eCommerce-butikken din.

Etter å ha lagt til et vakkert WooCommerce-tema for å designe din nettbutikk, kan du bruke WC-leverandører for å la nye leverandører registrere seg på markedsplassen din ved å fylle ut et enkelt skjema. Leverandørene kan legge til produktene sine på nettstedet ditt og administrere dem i WordPress-dashbordet.

I tillegg har WC Vendors en fleksibel kommisjonsstruktur som hjelper deg å tjene penger på nettstedet ditt. Du kan sette opp kommisjonsstrukturen for å belaste en flat prosentandel fra leverandører ved hvert salg. Det lar deg også belaste en ekstra avgift avhengig av produktene. Både WooCommerce og WC Vendors er enkle å sette opp i WordPress.

Pris: WordPress og WooCommerce er gratis. WC Vendors-plugin koster 199 dollar per år. Eller du kan kjøpe livstidslisensen for WC Vendors for $ 599 (engangsavgift).

2. BigCommerce

Bigcommerce

BigCommerce er en utmerket e-handelsbygger for å opprette en nettbutikk. Det følger med en Multi Vendor Marketplace applikasjon for å konvertere eCommerce-butikken din til en fullt funksjonell multivendor-marked. Som alle andre markedsplasser kan du tillate leverandørene å registrere seg via BigCommerce-butikken din. Du kan også legge til selgerne selv manuelt.

Når du har installert applikasjonen, vil den endre kontoen din til et administrasjonspanelbord med alle alternativene som er nødvendige for å administrere multivendor-markedet. Du kan se selgerne, produktene, ordrene og mer innen oversikten. Det lar deg kontrollere leverandørene og produktene fullt ut, noe som betyr at du kan godkjenne et produkt før det går live på nettstedet ditt.

Den har en annen kommisjonsstruktur enn andre populære markedsplasser. Denne applikasjonen tilbyr deg å lage abonnements- / medlemsplaner for leverandører. En leverandør må kjøpe en plan for å selge produktene sine i e-handelsbutikken. Du kan også kreve en provisjon for hvert salg basert på leverandørens medlemsplan.

Ikke gå glipp av sammenligningen vår mellom BigCommerce vs WooCommerce.

Pris: BigCommerce-kostnadene starter fra $ 29,95 per måned, mens appen Multi Vendor Marketplace koster $ 10 / måned. Appen har også en gratis prøveperiode i 10 dager.

3. Shopify

Shopify

Shopify er en annen populær e-handelsprogramvare for å bygge en nettbutikk. Det har det samme Multi Vendor Marketplace applikasjon som BigCommerce for å konvertere eCommerce-butikken din til en markedsplass. Shopify har en dra og slipp-byggmester for å designe frontend på nettstedet ditt raskt og enkelt. Det inkluderer også flere ferdige temaer for å designe en iøynefallende e-handelsbutikk.

Med applikasjonen Multi Vendor Marketplace kan du bygge en fullt funksjonell markedsplass for å legge til flere leverandører på nettstedet ditt. Den lar deg legge til ubegrensede leverandører, ubegrensede produkter, og lar deg også synkronisere produkter fra andre e-handelsbutikker. Ved å kombinere dette med funksjonene i Shopify, får du et robust admin-dashbord med kraftige funksjoner og alternativer.

I slekt: Inngående Shopify-gjennomgang.

Du kan sette opp flere kommisjonsstrukturer for leverandører. Den inkluderer en global provisjonsplan, individuell leverandørkommisjon og kategoribasert kommisjon. Det er superfleksibelt og enkelt å sette opp.

Ta også en titt på sammenligningen av Shopify vs. WooCommerce.

Pris: Shopify koster $ 29 / måned, og Multi Vendor Marketplace-appen koster $ 10 / måned. Begge inkluderer en 14-dagers gratis prøveperiode.

4. Magento

Magento

Magento er en populær e-handelsplattform med fantastiske funksjoner og tillegg. Den har en utvidelse som heter Marketplace som hjelper deg med å lage en kraftig e-handelsbutikk for flere leverandører. Marketplace integreres med Magento slik at leverandører kan registrere seg på nettstedet ditt. Når du har godkjent leverandørens forespørsel, kan de gå videre og legge til produktene sine.

Marketplace tilbyr et komplett dashbord for sine leverandører. Dette dashbordet har alle alternativene som er nødvendige for at en leverandør kan administrere produktene sine, se kundevurderinger, sjekke ønskelister, abonnement på nyhetsbrev og mer. Den inkluderer også en profilside for hver leverandør for å vise informasjonen. Denne profilsiden viser også kundevurderinger og rangeringer offentlig.

Magento Marketplace tilbyr et fleksibelt provisjonssystem. Det lar deg belaste en annen provisjon fra hver leverandør avhengig av produktene deres. Du kan også fikse at kommisjonsstrukturen skal være den samme for alle leverandører.

Pris: Magento er gratis. Imidlertid koster utvidelsen av Marketplace $ 349 (engangsavgift).

5. CS-Cart Multi-Vendor

CS-vogn Flere leverandører

CS-Cart Multi-Vendor er en fullverdig plattformsplattform for flere leverandører bygget spesielt for å skape din egen markedsplass. Det trenger ingen andre applikasjoner eller utvidelser for å drive markedet, noe som betyr at du får alle funksjonene til en multivendor-plattform rett ut av porten. Det gjør at leverandørene kan registrere seg på e-handelssiden og få tilgang til et dashbord.

Dashbordet viser statistikk, inntektsstatus, antall ordrer, salg, skattedetaljer og mer. Leverandører kan legge til produktene sine med alle nødvendige detaljer, inkludert mengde og pris. CS-Cart har et gjennomgangssystem som lar brukerne gi tilbakemelding på produktene de kjøper. En leverandør kan aktivere / deaktivere vurderingssystemet for produktene sine. Den har en kraftig leverandørspesifikk søkefunksjon for brukere å finne sine favorittprodukter.

Kommisjonssystemet er enkelt. Du kan enten kreve et fast gebyr for hvert salg eller sette en prosentandel for leverandører. Alle pengene fra ethvert salg vil komme til deg først, og du kan dele ut dem til leverandøren etter å ha trukket provisjonen.

Pris: Kostnaden starter fra $ 1450 / levetid.

6. Sharetribe

Sharetribe

Sharetribe er en peer-to-peer markedsplattform. Det lar leverandørene dine ikke bare selge produktene, men også selge tjenester og utleie. Denne tilnærmingen gjør Sharetribe litt forskjellig fra alle andre e-handelsplattformer i artikkelen. Det er mer fokusert på de enkelte leverandørene enn å være en fullverdig nettbutikk.

Det har en enkel registreringsprosess for leverandører. Når de er registrert, kan de legge til produktene sine og opprette produktoppføringer. Kundene kan bruke søkefeltet for å finne produkter. De kan også filtrere produktene basert på pris, koder og kategorier. Det inkluderer også en kartvisning for å finne lokale leverandører. På den annen side kan du også bruke de beste Google Maps-programtilleggene på nettstedet ditt for å vise virksomhetsstedet.

Selv om alle andre funksjoner kan være forskjellige, er kommisjonsstrukturen ganske lik en hvilken som helst annen e-handelsplattform. Du kan kreve et fast gebyr, en prosentandel på hvert salg eller begge deler. Provisjonen overfører direkte til PayPal-kontoen din, og du trenger ikke å bli involvert i betalingsprosesser.

Pris: Det koster $ 149 / måned for opptil 1000 leverandører. Du kan også betale for 6 måneder av gangen og spare $ 30 / måned.

Det er alt.

Vi håper denne guiden har hjulpet deg med å finne den beste e-handelsplattformen for en multivendor-marked. Det kan også være lurt å sjekke listen vår over de beste e-handelshotellfirmaene og veilede hvordan du bygger en online markedsplass.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map