6 beste postchimpalternativer og konkurrenter (2020)

beste mailchimp-alternativer


Leter du etter de beste Mailchimp-alternativene? Mailchimp er en av de mest populære e-postmarkedsføringstjenestene i verden. Den er klarert av millioner av brukere og tilbyr en gratis plan med begrensede funksjoner.

Når det er sagt, betyr ikke det at Mailchimp er så populært og har en gratis plan, det ikke er det beste valget for dine behov. Faktisk er det mange andre e-postmarkedsføringstjenester på markedet som gir mye bedre funksjoner enn Mailchimp.

I denne artikkelen skal vi se på noen av de beste Mailchimp-konkurrentene & alternativer.

De beste Mailchimp-alternativene du kan bruke

 1. Konstant kontakt – Bedre kundestøtte enn Mailchimp
 2. Sendinblue – Bedre automatisering enn Mailchimp
 3. AWeber – Tilbyr flere maler enn Mailchimp
 4. Dryppe – Avanserte funksjoner enn Mailchimp
 5. GetResponse – Best for brukere som trenger webinar også
 6. ConvertKit – Bygget spesielt for utgivere

Hvorfor skal du se etter Mailchimp-alternativer?

Tilbake i 2001 ble Mailchimp startet som en e-postmarkedsføringstjeneste. Nå gjør det imidlertid mye mer enn e-postmarkedsføring – fra destinasjonssider, remarketingannonser til postkort.

Foreløpig er Mailchimp en alt-i-ett-markedsføringssuite for å utvide virksomheten din. Akkurat som alle alt-i-ett-markedsføringssuiter, er det litt læringskurve å bruke Mailchimp. For ikke å nevne, jo flere funksjoner som er tilgjengelige utenfor boksen, jo brattere læringskurve vil være. Og Mailchimp er ikke annerledes.

Mailchimp mangler også noen kule automatiseringsfunksjoner som Event, som gir mer informasjon om abonnentaktivitet.

Så hvis den ønskede funksjonen ikke tilbys av Mailchimp eller trenger en mer intuitiv løsning, kan det være lurt å finne et Mailchimp-alternativ.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på noen av de beste Mailchimp-alternativene.

1. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact er et populært Mailchimp-alternativ blant små bedrifter for å kjøre e-postmarkedsføringskampanjer med tilpassede e-postmaler. Det er nybegynnervennlig og gjør det enkelt å sende e-post til abonnentene dine.

Det foreslår innholds- og e-postmaler i henhold til virksomhetsnisjen din. Du kan også legge til detaljer om tidligere markedsføringskampanjer (hvis noen). Constant Contact bruker et intelligent system for å generere relevant innhold for brukerne dine. Det kommer med live chat support, e-postbasert support og forum for å snakke om bekymringene dine angående markedsføring via e-post.

Constant Contact tilbyr omfattende støtte i form av live chat, e-post og til og med telefonsupport. Mens Mailchimp bare tilbyr en kontaktside for sine brukere. Constant Contact kundesupport skaper et sterkt bånd med sine kunder. 

Det beste med Constant Contact er at den tilbyr en 60-dagers gratis prøveperiode; noe som betyr at du kan oppleve markedsføringsverktøyene deres i en lengre periode enn de fleste prøveversjonstilbud. På grunn av dette har du en lengre sjanse til å bli kjent med tjenesten før du bestemmer deg for å betale for premiumversjonen.

Ikke gå glipp av å sjekke ut disse Constant Contact-alternativene og konkurrentene, og også en grundig sammenligning av Constant Contact vs Mailchimp.

Pros:

 • Høy leveringsgrad
 • Enkel å bruke og en fleksibel plattform
 • Tilbyr en utmerket kundestøtte
 • Tilbyr integrasjon med 450 apper

Ulemper:

 • Vanskelig oppsett for A / B-testing

Pris: Det koster $ 20 / måned for opptil 500 abonnenter.

2. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue er et annet populært Mailchimp-alternativ som tilbyr e-post og SMS-markedsføringstjeneste. Den er designet for å hjelpe nybegynnere og oppstart med å kjøre markedsføringskampanjer jevnt. SMS-markedsføringstjenesten lar deg opprette interaksjoner med brukere og sikrer levering av meldingene dine.

Det belaster deg for antall e-postmeldinger du sender, noe som gjør det forskjellig fra andre tjenester. Du kan kjøpe SMS-kreditter som er gyldige i en uendelig periode. SendinBlue lar deg opprette en gratis konto med ubegrensede kontakter. Selv om denne gratis kontoen begrenser deg til å sende bare 9000 e-poster per måned. Mailchimp hevder å ha alle automatiseringsutløsere, men de er skremmende å konfigurere. SendinBlue gir bedre markedsføringsautomasjon enn Mailchimp til en rimeligere pris.

Ikke gå glipp av denne artikkelen om hvordan du oppretter et nyhetsbrev på e-post umiddelbart.

Du bør sjekke denne SendinBlue-vurderingen for mer informasjon.

Pros:

 • Billig løsning for bulk e-post
 • Opptil 9000 e-poster per måned gratis
 • Enkel kontaktsegmentering
 • Avansert e-automatisering

Ulemper:

 • Begrenset tredjeparts-appintegrasjon

Pris: Det koster $ 25 / måned for opptil 40 000 e-poster.

3. AWeber

AWeber

AWeber er en populær e-postmarkedsføring og leadgenereringstjeneste. Akkurat som Mailchimp, lar det deg få flere abonnenter på nettstedet ditt. AWeber hjelper deg med å lage vakre e-post nyhetsbrev umiddelbart med dra og slipp-byggherren. Du kan bygge abonnementskjemaer for nettstedet ditt og automatisere e-postene dine for å utvide rekkevidden.

Den 30-dagers gratis prøveperioden lar deg bli kjent med tjenesten før du kjøper den. Det vil gi deg tilgang til alle betalte tillegg og verktøy for å kjøre en e-postkampanje. AWeber integrerer seg med WordPress og andre nettstedsbyggere, nettsidebyggere, optin-skjemaer og mer.

I kontrast tilbyr AWeber langt flere maler enn Mailchimp. AWeber tilbyr 700+ maler, som er hundrevis av mer enn Mailchimp, som bare tilbyr 100+ maler.

AWeber er det perfekte valget for startups og nybegynnere. Det er enkelt å konfigurere og leveres med live chat / telefonstøtte for å hjelpe deg i gang.

Pros:

 • Høyere antall maler
 • Avansert listeadministrasjon
 • Bedre kundesupport

Ulemper:

 • Clunky form builder

Pris: Det koster $ 19 / måned for opptil 500 abonnenter.

4. Drypp

Dryppe

Drip er et kraftig Mailchimp-alternativ for din eCommerce-butikk. Akkurat som Mailchimp fungerer det utover generell markedsføringspraksis på e-post og hjelper deg å få flere abonnenter via deres smarte markedsføringsteknikker. Det lar deg lage samtaler med kundene dine og sende automatiserte e-postmeldinger i henhold til brukernes oppførsel.

Hvis du vil sende tilpassede e-postmeldinger til brukerne dine, får Drip’s deg dekket. Det kan se etter nye besøkende, returnerende besøkende, koblinger som er klikket av besøkende, og vognoppgivelse for å sende henholdsvis meldinger. Sjekk ut denne dryppanmeldelsen for å lære mer om tjenesten.

Drypp er gratis å bruke for opptil 100 abonnenter. I løpet av denne perioden kan du bruke e-poststøtten deres for å få svar på spørsmålene dine. Når du har kjøpt en premium-plan, vil du få live chat-støtte for øyeblikkelig hjelp. Drypp er et bedre alternativ enn Mailchimp hvis du er en avansert markedsfører eller har en e-handelsvirksomhet.

Pros:

 • Kraftige segmenteringsfunksjoner
 • Avanserte funksjoner for eiere av e-handel
 • Tilbyr avansert arbeidsflyt og automatisering

Ulemper:

 • Kompliserte maler kan bli rotete å administrere

Pris: Det koster $ 49 / måned for opptil 2500 abonnenter.

5. GetResponse

GetResponse er et moderne Mailchimp-alternativ som kommer med et brukergrensesnitt, registreringsskjemaer, interaktive nyhetsbrevmaler og mer. Det lar deg lage destinasjonssider, være vert for webinarer og kjøre e-postkampanjer på nettstedet ditt.

Deres markedsføringsverktøy er nyttige for å få flere abonnenter og konvertere dem til kunder. Med GetResponse kan du enkelt sende nyhetsbrev til mer enn ett segment av gangen. Mens du med Mailchimp bare kan sende et nyhetsbrev til ett segment av gangen. GetResponse har live chat support, e-poststøtte og telefonstøtte. De deler mange ressurser med brukerne sine for å utdanne dem til hvordan de best kan markedsføre sine virksomheter.

Med deres 30-dagers gratis prøveversjon kan du prøve deres markedsføringstjenester via e-post, være vert for online webinarer og integrere tjenester på nettstedet ditt.

Pros:

 • Lar visuell arbeidsflytvisning
 • Imponerende listeadministrasjon
 • Støtter opptil 17 språk

Ulemper:

 • Grunnplanen er begrenset til 1000 abonnenter

Pris: Det koster $ 15 / måned.

6. ConvertKit

ConvertKit

ConvertKit er et annet Mailchimp-alternativ rettet mot bloggere, podcastere og utgivere. Det automatiserer e-postmarkedsføringsreisen og hjelper brukerne dine til å bli en del av kampanjene dine. ConvertKit har vakre e-postskjemaer for å fange flere abonnenter.

Den har en visuell automatiseringsbygger for å sette opp automatiserte e-posttrakter. Du kan bruke deres 14-dagers gratis prøveperiode for å lære mer om markedsføringstjenesten og premiumverktøyene deres. ConvertKit tilbyr ikke lister, men alle kontaktene går til samme sted og kan tilordnes en sekvens eller etikett som en måte å organisere dem på. Dette fungerer som en enklere metode for å administrere lister enn Mailchimp.

Ta også en titt på denne artikkelen om hvordan du oppretter en e-postblåsing på riktig måte.

Pros:

 • Mye lettere å sette opp
 • Suveren adresselisteadministrasjon
 • Detaljert rapportering og analyse

Ulemper:

 • Begrensede tilpasningsalternativer

Pris: Det koster $ 29 / måned for opptil 1000 abonnenter.

Pakk inn postchimp-alternativene

MailChimp AlternativeUnique FeaturePrice
Konstant kontaktBedre kundesupport$ 20 / måned for opptil 500 abonnenter.
SendinBlueBedre automatisering$ 25 / måned for opptil 5000 abonnenter
AWeber700+ maler$ 19 / måned for opptil 500 abonnenter
DryppeAvanserte markedsføringsfunksjoner$ 49 / måned for opptil 2500 abonnenter
GetResponseBest for brukere som trenger webinar også$ 15 / måned for opptil 1000 abonnenter
ConvertKitBygget spesielt for utgivere$ 29 / måned for opptil 1000 abonnenter

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de mest populære Mailchimp-alternativene. Det kan også være lurt å sjekke ut våre guider om beste verktøy for frilansere for å skalere en ekte virksomhet og de beste intercomalternativene for bedre kommunikasjon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map