6 beste telefonnummerleverandører for forfengelighet for 2020 (sammenlignet)

beste forfengelighet telefonnummer leverandører sammenlignet


Ønsker du å få et forfengelig telefonnummer til nettstedet ditt?

Telefonnummer til forfengelighet er forretningsnumre som er enkle å huske og markedsføre.

Generelt er et forfengelig telefonnummer en blanding av bokstaver og tall, som vanligvis staver navnet på selskapet ditt eller en setning du bruker til reklame eller noe som er relatert til virksomheten din..

Selv om disse tallene virker vanskelig å få tak i, er det ikke så vanskelig som det ser ut til å være. I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste stedene å kjøpe et telefonnummer til forfengelighet for nettstedet ditt. Mot slutten vil vi fortelle deg hvordan du legger til en klikk for å ringe-knappen ved å bruke forfengselsnummeret ditt, slik at de besøkende kan ringe deg rett fra nettstedet ditt.

Hvordan ser et forfengelighet ut?

Som nevnt ovenfor er et typisk forfengelighetstall en kombinasjon av numeriske og alfabeter. Et eksempel på et slikt tall er 1-800-GoFedEx (1-800-463-3339). Det kan også være en unik som 8000-111-222 eller 1222-333-444 osv. Det beste er at forfengelighetstallene er enkle å huske.

Mange forfengelighetstall er avgiftsfrie tall. Men dette avhenger av tilgjengeligheten. De selges vanligvis etter først til mølla-basis.

Hvis du vil kjøpe et telefonnummer til forfengelighet, må du først ha en telefontjeneste som fungerer annerledes enn dine lokale telefoner. For å bruke en forretningstelefontjeneste, trenger du en internettforbindelse. Det er derfor den også kalles VOIP (Voice Over Internet Protocol) -tjeneste.

Du trenger bare en enhet koblet til internett for å bruke en moderne telefontjeneste. I utgangspunktet en datamaskin, bærbar PC, nettbrett eller mobiltelefon.

Det betyr at du ikke trenger noen spesielle typer utstyr. La oss nå se på noen av telefonnummerleverandørene av forfengelighet.

1. RingCentral

Ringcentral

RingCentral er en av de beste leverandørene av telefonnummer for små telefoner. Det tilbyr fantastiske funksjoner som et telefonsystem med flere linjer, viderekobling av samtale, samtale på vent, samtaleoverføring, videokonferanser, konferansesamtaler, etc. Du kan ha et forfengelig telefonnummer fra RingCentral ved å betale bare $ 30 ekstra med planen din. Dette er en engangsbetaling.

Når du har registrert deg, kan du ha både avgiftsfritt nummer og lokalt nummer rett fra selve dashbordet. For å få ditt forfengselsnummer må du søke om det separat. Dette vil bli godkjent innen 10 dager etter at du kan bruke en forfengelighetstallgenerator for å komme opp med en unik en for din virksomhet.

Med RingCentral kan du også bruke tredjeparts tjenester som Gusto, Dropbox, Microsoft osv.

2. Nextiva

Nextiva

Nextiva er en annen leverandør av telefontjenester for små bedrifter som du kan prøve ut. Med det nettbaserte panelet er det superenkelt å administrere samtaler, telefonsvarer og telefakser. Med Nextiva kan du også ha tjenester som gratis innenriksoppringing, samtaleveiledning, overføre telefonsvarer til e-post og mer.

Du kan også få et avgiftsfritt nummer slik at brukerne dine kan få kontakt med deg gratis. Nextiva har noen av de mest avanserte funksjonstelefonetjenestefunksjonene, men det er enkelt selv for nybegynnere å bruke. Som standard tilbyr det ikke forfengelighetstall. Men de skaffer det fra transportpartnerne dine for deg.

Sjekk vårt tilbudsområde for å få de beste Nextiva-rabattene!

3. Phone.com

Phone.com

Phone.com tilbyr forfengelighetsnummer, avgiftsfrie og lokale numre for bedrifter. Men de har en månedlig samtaleminuttgrense. Å overskride grensen vil koste deg mer.

For å sette opp forfengselsnummeret ditt, krever de deg en engangsbetaling. Disse kostnadene varierer med antall og kode du velger. Annet enn forfengelighetstallene, tilbyr de også forskjellige kommunikasjonsfunksjoner for enkel styring av virksomheten din.

4. Gresshoppe

Gresshoppe

Grasshopper er enda en leverandør av forfengelighet telefonnummer for bedriftene dine. De tilbyr alle virtuelle nummertjenester du måtte ønske for bedriften din. Fra avgiftsfrie tall til lokale tall og til og med forfengelighetstall har det alt for deg. For å sikre at ønsket antall er tilgjengelig, kan du se på det under selve påmeldingsprosessen.

Hvis du allerede har et forfengelsesnummer, kan du også ha det til Grasshopper. Annet enn dette har du også flere andre alternativer, for eksempel tekstmelding, viderekobling og ruting, utvidelser, tilpassede hilsener osv..

5. MyOperator

MyOperator, forfengelighetsnummer

Min operatør er et annet godt reisemål for alle som leter etter et telefonnummer til forfengelighet for bedriften sin. Bortsett fra telefonnummer til forfengelighet, tilbyr det også virtuelle nummer og avgiftsfrie nummer. Så avhengig av ditt behov kan du velge hvilken som helst av dem.

De avanserte funksjonene kan være en ekstra fordel for deg å utvide virksomheten. Den lar deg for eksempel spille inn samtaler med kundene dine. Ved å analysere disse innspilte samtalene kan du finne ut ofte stilte krav fra innringerne og arbeide for å oppfylle dem.

Med alternativet for sporing av samtaler, kan du følge med på alle innringere og sikre at du ikke går glipp av en potensiell potensiell kundeemne. Du kan også ha en detaljert oversikt over samtalene som for øyeblikket er tilkoblet og de som har blitt savnet av hver avdeling i sitt direkte dashbord..

6. RingBoost

ringboost

RingBoost er nok en genial plattform å kjøpe forfengelighet telefonnumre fra. Her kan du velge telefonnummer til forfengelighet basert på virksomhetskategorien. RingBoost er best for selskaper som ønsker å velge sitt forfengselsnummer basert på forretningstype.

Tallene som er kjøpt fra RingBoost, kan enkelt videresendes til et hvilket som helst eksisterende telefonnummer. Den har en liste over numre som allerede er opprettet for deg. Du kan ganske enkelt bla gjennom dem og velge den du liker best.

Markedsføring av telefonservicenummer i WordPress

Mobil surfing er høyt og det forventes bare å vokse i år.

Siden en god del av nettstedbesøkene dine er fra mobiltelefoner, er det i din beste interesse å gjøre det enkelt for brukerne å ringe deg rett fra nettstedet ditt med et klikk.

Dette kan gjøres ved å legge til en klikk for å ringe-knappen på nettstedet ditt. La oss se hvordan vi gjør det.

Slik legger du til en Click-to-Call-knapp til WordPress

Hvis du er en WordPress-bruker, er det ikke vanskelig å legge til en klikk for å ringe-knappen på nettstedet ditt. Du kan gjøre dette ved å bruke en plugin eller uten en plugin.

Vi viser deg begge måtene å gjøre det på.

Metode 1: Legge til en Click-to-Call-knapp med en plugin

WordPress-depotet er fullt av fantastiske plugins som hjelper deg å legge til alle funksjoner du vil ha på nettstedet ditt, inkludert en ryddig, klikk for å ringe-knapp. Den beste blant dem er plugin som heter WP-anropsknapp. Denne pluginen er ment å gjøre det å legge til klikk for anropsknapper i WordPress til en enklere oppgave.

Med denne pluginen kan du legge til et fantastisk klikk for å ringe uten profesjonell hjelp. Det tar bare noen få klikk, og du er god til å gå. Plugin-enheten lar deg også tilpasse anropsknappene slik at de passer til nettstedets og merkevarens utseende. WP Call-knapp er 100% mobil responsiv, så den ser bra ut på mindre skjermer også. Slik kan du legge til en anropsknapp med denne pluginen.

Metode 2: Legge til en Click-to-Call-knapp uten plugin

Denne metoden er for deg som ikke virkelig vil legge til en plugin for å legge til en klikk for å ringe-knapp. Du må legge til numrene dine i form av en kobling ved å bruke et spesifikt format. Du vil nå legge til telefonnummeret ditt med tlf som et prefiks i tallet.

Du kan legge til denne lenken til websiden din, sidefeltet eller et hvilket som helst widgetisert innholdsområde:

Bare kopier denne klikkbare linken hvor som helst du vil legge inn.

Klikk her for å ringe oss

Ikke glem å erstatte telefonnummeret vi har vist her med ditt eget telefonnummer. Brukerne dine kan nå bare klikke på lenken for å kontakte deg uten å forlate nettstedet ditt.

Ofte stilte spørsmål om valg av forfengelsesnummer

La oss nå se på noen av de mest stilte spørsmålene om å velge et forfengelighetstall.

Q1. Hvordan er et forfengelighetstall forskjellig fra et avgiftsfritt nummer?
Et forfengelighetstall er en serie med tall eller alfabeter eller kan være en blanding av begge deler. Alfabetene i disse tallene er vanligvis navnet på din virksomhet, produkt eller tjeneste. Det kan også bare være en minneverdig rekkefølge. Disse tallene kan enten være avgiftsfrie eller være et lokalt nummer. Et eksempel på et forfengelighetstall kan være 1-800-GO-FED-EX.

Et gratis nummer er derimot numre som har en spesifikk oppringingskode som brukerne dine kan ringe gratis på. Gratis numre i USA er 800, 888, 877, 866, 855, 844 og 833.

Q2. Er forhåndsfiksingen av forfengelighetsnummeret mitt viktig?
Når du velger et forfengelsesnummer, kan du ha forskjellige prefiksalternativer som 800, 888, 877, 866, 855, 844, etc. Imidlertid er det mange som foretrekker 1-800-alternativet fordi mange brukere allerede er kjent med det, noe som gjør det gjenkjennelig. Men du kan velge de andre alternativene også.

Q3. Hvilke ord skal jeg bruke i nummeret mitt?
Ideelt sett skal ordene i forfengelighetstelefonnummeret ditt være navnet på produktet eller bedriften din. Den beste måten å velge et ord for nummeret ditt er å velge mellom 7-10 bokstaver. Ved å gjøre det kan du sørge for at ordet ikke har noe ekstra nummer i begynnelsen eller til slutt.

Q4. Kan jeg selge forfengelsestelefonnummeret mitt?
Når du har kjøpt et forfengelsesnummer, kan du ikke selge det. FCC har strenge regler som forbyr handel og videresalg av avgiftsfrie nummer. Alle som prøver å gjøre det, kan ende opp med å komme i juridiske problemer.

Q5. Kan jeg bruke forfengelsesnummeret mitt med det lokale nummeret mitt??
Ja, hvis du har et lokalt nummer, kan du bruke det sammen med telefonnummeret ditt til forfengelighet. Du kan enkelt videresende samtalene du mottar i forfengelsesnummeret til ditt lokale nummer og til og med angi en IVR for å koble innringere til riktig teammedlem.

Q6. Er en repeater nummer et bedre alternativ for min virksomhet?
Mange brukere ønsker ikke å velge ord på grunn av den høye prisen sammenlignet med antall. Repeaternummer er et godt alternativ i slike tilfeller. Disse tallene har et repeterende mønster og kan lett huskes.

Det er det. Vi håper denne artikkelen hjelper deg å legge til et forfengelsesnummer på nettstedet ditt. Det kan også være lurt å sjekke ut hvordan du oppretter en gratis forretningsadresse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map