64 beste gratis WordPress-blogg-temaer (2020)

beste gratis wordpress blogg temaer


Vil du ha de beste gratis WordPress-bloggetemaene for nettstedet ditt? I WordPress-temaregisteret er det hundrevis av gratis bloggtemaer, noe som gjør det vanskelig for nybegynnere å velge det beste temaet for bloggen deres. Heldigvis er vi her for å hjelpe deg med å begrense valgene dine.

I denne artikkelen vil vi dele de beste gratis WordPress-bloggetemaene for din personlige eller profesjonelle blogg.

Velge de beste gratis WordPress-bloggtemaene

Å velge det beste gratis WordPress-bloggetemaet er viktig for å starte en blogg med hell. Det er ikke så enkelt som å velge et tema som ser kult ut og er gratis. Selv om du synes at et tema ser bra ut, kan et WordPress-blogg-tema være utformet dårlig, kan det føre til at nettstedet ditt mister trafikken og irriterer leserne.

I stedet må du vurdere en rekke faktorer foruten utseende når du velger det perfekte temaet for bloggen din, inkludert:

 • Mottakelig: Bloggen din må være mobilvennlig. Velg et responsivt WordPress-tema som vil se bra ut på alle enheter.
 • forenklede: Et tema som er oppsvulmet med mange funksjoner, vil bremse nettstedet ditt og kan forvirre leserne. Velg et WordPress-bloggetema som er designet med enkelhet i tankene.
 • anmeldelser: Hvis temaet har mange glødende anmeldelser, er det sannsynligvis et godt valg. På den annen side vil mange dårlige anmeldelser gi deg beskjed om å styre unna.

Før du velger et tema, sørg for at du er på riktig bloggplattform for å sikre letthet og fleksibilitet. Hvis du går fremover, hvis du ikke vil velge et gratis WordPress-blogg-tema, ikke gå glipp av denne artikkelen om de beste og populære WordPress-temabutikkene.

Vi har også laget en liste over de beste WordPress-temaene du kan bruke. Sjekk dem ut.

Klar? La oss ta en titt på de beste gratis WordPress-bloggetemaene du kan bruke på nettstedet ditt.

1. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et annet populært WordPress-tema for magasiner, forretnings-, personlige og andre profesjonelle blogger. Den støtter e-handel utenfor boksen. OceanWP leveres med gratis følgesvenn-plugins og anbefalinger for å legge til flere premium-lignende funksjoner på bloggen din.

Den tilbyr flere navigasjonsmenyer, sidemaler, WordPress-temadesign på én side, sidefelt, bildegallerier, bloggoppsett og mer. Temaet har mange tilpassede alternativer for deg å enkelt tilpasse WordPress-bloggen din.

2. Astra

Astra

Astra er et veldig tilpassbart WordPress-tema som enkelt lar deg bygge et nettsted slik du vil. Det kommer med mange demonstrasjoner, som gjør at du raskt kan lansere et fullbygget nettsted med bare et klikk. Etter å ha importert demoen, kan du tilpasse utseendet etter dine preferanser.

Med Astra får du muligheten til å slå av sidetittelen & sidebar. Det integreres sømløst med de populære sidebyggerne, som Beaver Builder, Elementor, osv.

3. Hueman

HUEman

Hueman er et populært WordPress-tema. Den kan brukes til å lage alle varianter av WordPress blogger og magasin nettsteder. Det inkluderer en flersøyleoppsett, kjennetegnet innholdsseksjoner, innholdskategorier og mer på hjemmesiden.

Hueman kan enkelt tilpasses for å endre layoutinnstillinger. Den har en fullbreddesign, en 2-kolonneoppsett og tilpassede overskrifter.

4. Write

Writee

Write er et WordPress bloggtema designet spesielt for reisebloggere, eventyrere, crossfit gym, personlige nettsteder og innholdsblogger. Den leveres med en full glede på glidebryteren på hjemmesiden som lar deg vise kjente blogginnlegg.

Den har flere innebygde oppsett, egendefinerte moduler, fargealternativer og mer.

5. Levedyktig blogg

Levedyktig blogg

Viable Blog er et perfekt WordPress-bloggetema designet spesielt for magasiner og utgivere online. Det kommer med sikre tilpasningsalternativer som lar deg justere farger, skrifter og bakgrunn. Du kan bruke de forhåndslagde layoutene for bannere for topptekst, sidefelt og hjemmeside for å matche det med blogg-nisjen din.

Temaet tilbyr tilpassede widgets som du kan legge til i sidelinjen og bunntekstområdet. Uten tvil er Viable Blog et av de mest intuitive bloggetemaene for WordPress.

6. Barletta

Barletta

Barletta er et moderne WordPress-tema som er egnet for blogger om livsstil, reise, mat, mote, fotografering og kunst. Den har skarp typografi og utmerkede alternativer for bildevisning. Barletta kommer også med flere layoutvalg, sidefelt med mer.

Den inkluderer egendefinerte widgeter, egendefinerte overskrifter, bakgrunnsbilde, glidebrytere med innhold og ubegrensede fargevalg.

7. Mantranews

mantranews-wordpress-tema

Mantranews er et WordPress-tema i magasinstil som er flott for nyhetsportaler, personlige blogger, kreative blogger, forlag og ethvert informasjonsnettsted. Den har fargealternativer for kategorier, egendefinerte widgeter, sosiale ikoner, alternativer for sideoppsett og mer.

Dette gratis temaet har også en beslektet innleggsfunksjon samt glidebryteren for kategori.

8. Spor

Tracks

Tracks er et stilig WordPress-bloggetema for blader, nyheter, personlig, reise og fotografering. Den har et tilpasset logoområde, sosial deling, flere widget-områder og vakker typografistøtte.

Den har et omtalt innholdssnitt på hjemmesiden som viser innleggstitler med bilder.

9. Illdy

Illdy

Illdy er et WordPress-bloggetema designet spesielt for porteføljer, personlige, forretningsmessige, magasiner og andre innholdsrike blogger. Det er basert på Bootstrap-rammeverket, som gir det et bunnsolid fundament.

Temaet inkluderer flere oppsett, tilpasset bakgrunn, topptekstbilder, ubegrensede fargevalg og mer.

10. Garfunkel

Garfunkel

Garfunkel er et elegant WordPress-tema for personlige og profesjonelle bloggere. Den har et muroppsett på hjemmesiden som viser blogginnlegg i rutenett. Det kommer med støtte i full bredde.

På innsiden finner du egendefinerte moduler, postformater, lysbildefremvisning, overskrifter, bakgrunnsalternativer og sidemaler..

11. iFeature

iFeature

iFeature er et profesjonelt WordPress-blogg-tema som enkelt kan tilpasses for forretnings-, portefølje-, personlige og magasinblogger. Den kommer med en egendefinert glidebryter for tekst med alternativer for tekst og lenke.

Det inkluderer et bakgrunnsbilde, klebrig topptekst, sidemaler, biobokser for forfattere, widgetområder og mer. Du kan enkelt administrere temainnstillingene fra livetilpasseren i WordPress.

12. Natural Lite

Natural Lite

Natural Lite er et gratis WordPress-bloggetema med en enkel og ryddig layout. Det har en strukturert bakgrunn som enkelt kan tilpasses via temalternativene. Den leveres med hjemmesideseksjoner for tjenester, teammedlemmer, case-studier, en portefølje og mer.

Den støtter flere layoutvalg, en tilpasset topptekst, kjennetegnet bilder og fargealternativer.

13. Hestia

Hestia

Hestia er et utmerket WordPress-bloggetema som kan brukes til å lage alle typer blogger. Det er et fullt tilpassbart og fleksibelt tema med enkle å installere alternativer. Det inkluderer ledsager-plugins for attester, tjenester og andre nødvendige funksjoner.

Det fungerer bra med alle de populære sidebyggerne og støtter WooCommerce fullt ut slik at du kan starte en nettbutikk. Hestia er et perfekt valg for bloggere, og kan enkelt tilpasses ved hjelp av live-tematilpasseren.

14. Tenn

Antennes

Hvis du vil ha en enkel, men likevel vakker layout for bloggen din, bør du velge Ignite-temaet. Den har flere oppsett, navigasjonsmenyer, et tilpasset logoområde og en tittel med et beskrivelsesområde.

Den viser kjente bilder med innleggstittler på hjemmesiden. Ignite støtter vakker typografi og fargevalg.

15. Avant

Avant

Avant er et gratis WordPress-bloggtema som passer for kunstnerskap, fotografering og musikkblogger. Den støtter e-handel utenfor boksen og kan brukes til å lage en flerspråklig blogg.

Det tilbyr flere bloggoppsett, tilpassede topptekster, bunntekstalternativer, fargevalg og egendefinerte widgeter.

16. Vogue

Vogue

Vogue er et moderne WordPress-tema for livsstil, mote, fotografering og magasinblogger. Den har flere bloggoppsett, fargevalg, widgetområder, et tilpasset headerområde og mer.

Det fungerer bra med alle de populære dra- og slipp-sidebyggerne. Vogue har også en glidebryter på hjemmesiden med tekst- og linkalternativer.

17. Panoramisk

Panoramic

Panoramic er et gratis WordPress-tema designet spesielt for personlige blogger som selger online. Det er et svært tilpasselig og fleksibelt tema med en glidebryter for hjemmesiden, tilpasset topptekst, navigasjonsmeny og sosiale delingsikoner.

Det er et brukervennlig tema med innebygde hjemmesideseksjoner for tjenester, teammedlemmer, porteføljer, attester og mer.

18. Agama

Agama

Agama er et enkelt, ryddig WordPress-bloggetema. Den har tilpassede temalternativer for å designe og lansere bloggen din med WordPress raskt. Den har en parallaksebakgrunn, en minimalistisk utforming og ble bygget på toppen av Bootstrap-rammen.

Den støtter WooCommerce fullt ut og er oversettelsesklar for å lage flerspråklige blogger enkelt.

19. MT-blogg

MT-blogg

MT-blogg er et lett WordPress-tema for bloggere, forfattere, forfattere og utgivere. Det tilbyr et muroppsett for å vise blogginnleggene dine på hjemmesiden. Du kan også vise frem den kjente artikkelen over nettstedets brett.

Temaet har en enkel layoutdesign med en tilpasset bakgrunnsfarge. MT Blogg er enkelt å tilpasse med WordPress live tilpasning.

20. Juno

Juno

Juno er et moderne WordPress-bloggetema som passer for innholdsrike nettsteder og blogger. Den har en glidebryter for bilder, tilpasset widget, flere bloggoppsett med mer.

Den støtter e-handel fullt ut med hjelp av WooCommerce-plugin. Juno tilbyr også mange farger og fontalternativer. Du kan bruke livetilpasseren til å administrere temalternativer enkelt.

21. Nisarg

Nisarg

Nisarg er et stilig og gratis WordPress-tema for alle varianter av blogger. Den har flere navigasjonsmenyer, en topphode i full bredde, tilpassede bakgrunnsfarger, tilpasset logo / tekst og mer.

Det kommer med innebygde innleggsformater for å administrere blogginnholdet ditt uten problemer. Nisarg er enkel å sette opp i WordPress med enkle temalternativer.

22. Fredelig

Fredelig

Peaceful er et enkelt og gratis WordPress-tema for personlige blogger. Den har en vakker, minimalistisk utforming for hjemmesiden, inkludert et overskriftsbilde, navigasjonsmeny, avsnitt om bildet og mer.

Temaet er enkelt å installere og sette opp i WordPress. Alle temalternativer er tilgjengelige i livetilpasseren med en live forhåndsvisning.

23. Wisteria

Wisteria

Wisteria er et nydelig WordPress-tema for magasiner og nyhetsblogger. Den viser fantastisk typografi og bilder. Det tilbyr også ubegrensede fargevalg, en tilpasset topptekst, sidefelt, bakgrunnsfarger og mer.

Den har en navigasjonsmeny, kjennetegnet innlegg med bilder og et tilpasset logoområde.

24. Poseidon

Poseidon

Poseidon er et enkelt tema som passer for alle typer WordPress-blogger. Den leveres med en glidebryter og en vakker navigasjonsmeny på hjemmesiden. Det inkluderer også widgetområder for å designe bloggen din enkelt.

På innsiden finner du også sosiale delingsalternativer, flere sideoppsett, sidefelt, sidemaler og mer.

25. Ribosom

ribosom

Ribosome er et gratis WordPress-tema spesielt designet for nettmagasiner, nyhetsbyråer og andre innholdsrike blogger. Den har premiumlignende funksjoner, inkludert tilpasset topptekst, bakgrunnsbilde, fargevalg, sosial deling og mer.

Det tilbyr layouter med flere kolonner, sidefelt, støtte for Google Font, tilpassede widgetområder og annonseseksjoner. Det inkluderer også en beslektet innleggsseksjon som kan administreres fra WordPress-widgets-innstillingene.

Sjekk også: Best WordPress Typography Plugins.

26. Hemingway

Hemingway

Hemingway er et enkelt, pent WordPress-tema som passer for personlige blogger. Det kommer med flere bloggoppsett, et topptekstbilde, parallakseffekter, tilpassede bakgrunnsfarger og et tilpasset logoalternativ.

Den inkluderer egendefinerte widgeter for video, Flickr og Dribble. Den har flere sidelayouts, inneholdt støtte for innhold og mer.

27. SiteOrigin Slapp av

koble av

SiteOrigin Unwind er et gratis WordPress-bloggetema. Den har en minimalistisk og vakker layout med standardstøtte for SiteOrigin-sidebygger.

Den kommer med WooCommerce-støtte utenfor boksen. Det inkluderer egendefinerte widgeter, topptekstbilde, bakgrunn, ubegrensede fargeskjemaer, sideoppsett og mer.

28. Maxwell

Maxwell

Maxwell er et enkelt og gratis WordPress-bloggetema. Den inkluderer en minimal blogglayout, skarp typografi, støttet innholdsinnhold og en elegant navigasjonsmeny.

Den har flere sidemaler, lysbildefremvisninger, osv. Alle temalternativer kan enkelt styres ved hjelp av livetilpasseren.

29. Libretto

Libretto

Libretto er et gratis blogg-tema for WordPress med vakker, skarp typografistøtte. Det kommer med premium-lignende funksjoner for bloggere å vise historiene og artiklene sine profesjonelt.

Den inkluderer tilpassede skrifttyper, fargevalg, layout med en kolonne og tilpasset logo.

30. Hit

Truffet

Hit er et enkelt WordPress-tema som passer for kunstnerskap, håndverkere og andre personlige nisjeblogger. Den støtter en omtalt innholdsdel, et toppbilde i full bredde, sidefeltoppsett og mer.

Den har et pent design med ren typografi. Disse funksjonene kan enkelt administreres med livetilpasseren.

31. Verbosa

Verbosa

Verbosa er et stilig og moderne WordPress-tema designet spesielt for forfattere, fotografer, anmelderbloggere og artister. Det er gratis å laste ned og enkelt å sette opp i WordPress.

Den har en flerkolonneoppsett, sidefeltstøtte, kjennetegnet innholdsområder, topptekstbilde og mer.

32. Lovecraft

Lovecraft

Lovecraft er et minimalistisk WordPress-bloggetema. Den passer for alle typer personlige og profesjonelle blogger. Det kommer også med et topptekstbilde, navigasjonsmeny, tilpasset logo og tagline.

Den støtter dristige overskrifter for titlene, overskriftene osv. Den har en sidefelt, tilpassede widgeter, flere fargevalg og mer.

33. Sanse

Sanse

Sanse er et gratis WordPress-bloggetema med en enkel, minimal layout. Den kommer med en bunntekst med flere kolonner basert på widgeter. Det inkluderer et rutenettbasert hjemmesideoppsett for å vise bloggene dine.

34. Admiral

Admiral

Admiral er et gratis WordPress-bloggtema designet spesielt for magasin-, sports- og nyhetsbyråer. Det leveres med flere sidefelt, sideoppsett og innholdsseksjoner.

Den inneholder en magasinmal for hjemmesiden, innleggsoppsett, egendefinerte widgeter, presentert lysbildefremvisning og mer.

35. Gjenopplevelse

Gjenopplive

Ser du etter et enkelt, ryddig magasinbloggtema for WordPress? Prøv Revive. Det kommer med et topptekstbilde, omtalt innhold, layout for innleggsnett med mer.

Den støtter Font Awesome ikoner og bloggoppsett. Revive er enkel å sette opp og kan administreres med sin tilpasningstype for live-tema i WordPress.

36. Korall

Coral Dark

Coral Dark er et gratis WordPress-bloggetema. Den har en mørk bakgrunn, flere bloggoppsett, lysbildefremvisning og mer. Det leveres med ubegrensede fontalternativer, fargevalg, egendefinerte widgeter og sosiale delingsikoner.

37. Hiero

hiero

Hiero er et WordPress-bloggetema som passer for magasiner, nyheter og mediebyråer. Det kommer med oppsett med flere kolonner, navigasjonsmenyer, dristige farger, en tilpasset topptekst og mer.

Det inkluderer delen om de siste innleggene med utdrag, omtalte bilder og støtte for sosiale medier.

Sjekk også: Slik angir du automatisk utvalgt kodebit automatisk.

38. Responsiv mobil

Responsiv mobil

Responsive Mobile er et WordPress-bloggetema med en responsiv layout som ser bra ut på alle skjermstørrelser og enheter. Den kan brukes til å lage et nettsted for mobile apper og programvare. Den har flere sideoppsett, widgetområder, bloggmaler og mer.

Det kommer med tilpassede skrifttypesupport, oppfordring til handling-knapper, bakgrunnsbilder, menyposisjoner og en søkefelt.

39. Magbok

Magbook

Magbook er et moderne WordPress-bloggetema som passer for magasiner, mediebyråer, aviser og andre blogger. Det leveres med innebygde bloggoppsett, et demo-installasjonsprogram med 1 klikk, sidemaler, et bildegalleri og ferdige sider.

Den støtter full e-handel og er oversettelsesklar for å lage flerspråklig blogg enkelt.

40. Conica

Conica

Conica er et gratis WordPress-bloggetema som kan brukes til å lage alle slags blogger enkelt. Det er svært tilpassbar og fleksibel med WooCommerce-støtte utenfor boksen.

Det kommer med flere bloggoppsett, fargevalg, toppmaler, bunntekstalternativer, innebygde sideoppsett og mer.

41. Raseri

Raseri

Fury er et minimalistisk WordPress-bloggetema med kraftige funksjoner og vakkert design. Den inkluderer en glidebryter, søkelinje, flere navigasjonsmenyer, tilpasset topptekst og surfealternativ.

Det er basert på Bootstrap-rammeverket, som gjør temaet utrolig raskt. Den inneholder fargealternativer, bloggoppsett, parallaksrulling og sidebygger for å starte bloggen raskt.

42. Stig opp

Stige

Ascend er et flerbruks- og gratis WordPress-bloggetema. Den inkluderer støtte for alle de populære sidebygger-pluginsene for raskt å legge til funksjoner og starte bloggen din i WordPress.

Den inkluderer navigasjonsmenyer, sidefelt, fargevalg, tilpasset topptekst og mange andre nyttige alternativer for å tilpasse WordPress-bloggen din.

43. Bento

Bento

Bento er et moderne WordPress-tema som passer for profesjonelle blogger og forretningsblogger. Den leveres med tilpassede hjemmesideinnstillinger og inkluderer et toppbilde i full bredde, logosupport, navigasjonsmeny og oppfordringsknapper.

Den har støtte for sidebygger-plugins som hjelper deg raskt å starte WordPress-bloggen din.

44. Ekstant

bevart

Extant er et enkelt WordPress-tema som enkelt kan tilpasses for fotografering og kunstneriske blogger. Den viser store bilder på hjemmesiden som er koblet til innleggstitler.

Den har en sammenleggbar navigasjonsmeny, flere bloggoppsett, sidemaler og mer.

45. Skrapepute

Notatblokk

Scratchpad er et vakkert WordPress-tema for artister, malere og andre kreative bloggere. Den har en fargerik layout og vakker typografi. Den har tilpassede hjemmesideinnstillinger for logo, tagline, navigasjonsmeny og mer.

Den inkluderer sidefelt, innleggsformater, kjente innlegg med store bilder og en søkewidget.

46. ​​Satori

Satori

Satori er et superfleksibelt WordPress-bloggetema som passer for personlige og profesjonelle blogger. Det kommer med et toppbilde i full bredde på hjemmesiden, og en logo vises under den.

Det inkluderer widgetområder, tilpassede widgeter, fargealternativer, postformater og mer. Satori støtter WooCommerce fullt ut.

47. WriterBlog

WriterBlog

Hvis du leter etter en klassisk blogglayout, kan du prøve WriterBlog-temaet. Det er et gratis WordPress-tema med minimalistiske funksjoner. Det inkluderer flere sidelayout, en topphode i full bredde, alternativer for bakgrunnsfarge og mer.

48. Nitro

nitro

Nitro er et utmerket WordPress-bloggetema som passer for fotografering, forretning, e-handel og andre profesjonelle blogger. Den har en glidebryter for bilder på hjemmesiden, avsnitt om innlegg og en tilpasset overskriftsoverskrift.

Den inkluderer egendefinerte widgeter, sidemaler, støtte for bakgrunnsfarger, sosiale ikoner og mer.

49. Tecblogger

Tecblogger

Tecblogger er et minimalistisk WordPress-bloggetema designet spesielt for reise, fotografering, personlig, livsstil, sport, mote og andre populære blogg-nisjer..

Det kommer med en enkel blogglayout med innstillinger i flere kolonner og en sidefelt. Den inkluderer en navigasjonsmeny, bakgrunnsbilde, fargevalg og overskrift av overskrifter. Alle disse innstillingene kan enkelt endres fra live tilpasning.

50. MadHat

Madhat

MadHat er et mangfoldig WordPress-bloggtema. Den har en svart / hvit layout som standard. Den inkluderer også flere andre bloggoppsett. Temaet har Font Awesome support, sidefelt med mer.

MadHat er basert på Bootstrap-rammeverket, som gjør det kraftig i ytelse. Det er enkelt å tilpasse med livetilpasseren i WordPress.

51. Forfatter

Forfatter

Forfatter er et enkelt WordPress-tema for bloggere, forfattere og forfattere. Den støtter en flersøyleoppsett, tilpasset sidefelt, navigasjonsmeny og avsnitt om innhold.

Den inkluderer tilpassede widgeter, ubegrensede fargeskjemaer, postformater og mer.

52. Responsiv

Mottakelig

Som navnet antyder er Responsive et gratis WordPress-bloggetema med en responsiv layout som fungerer med alle enheter og skjermstørrelser. Den kommer med flere sidemaler, widgetområder, bloggoppsett, menyposisjoner, en tilpasset logo og mer.

Den støtter WooCommerce og RTL-språk utenfor boksen. Den kan også brukes til å lage en flerspråklig blogg.

53. Tempo

tempo

Tempo er et enkelt WordPress-bloggetema som passer for personlige og profesjonelle nisjer. Den kommer med et toppbilde i full bredde med tekst, tilpasset logo, sammenleggbar meny og vakker typografistøtte.

Den inkluderer videre sosiale delingsknapper, sidefelt, tilpassede widgeter, ubegrensede farger og mer.

54. iRibbon

iRibbon

iRibbon er et vakkert, moderne WordPress-bloggtema som passer for magasiner, mote, livsstil og fotografering. Den har retrofarger og sprø typografistøtte. iRibbon har også et bakgrunnsbilde, flere sideoppsett, hjemmesideseksjoner for omtalt innhold og mer.

Temaet er enkelt å sette opp. Alle temalternativer er tilgjengelige i livetilpasseren for å tilpasse bloggen uten problemer.

55. CityLogic

CityLogic

CityLogic er et gratis WordPress-tema med premiumlignende funksjoner eksplisitt designet for småbedriftsblogger. Den kommer med en navigasjonsmeny, velkomstmelding, bakgrunnsbilde i full bredde med tekst og alt til handling-knapp.

Det fungerer bra med alle de mest populære WordPress-plugins for å legge til flere funksjoner på bloggen din. CityLogic støtter WooCommerce fullt ut, og alle temalternativer er enkle å komme i gang.

56. Plomme

Plomme

Plum er et gratis WordPress-tema for bloggere med WooCommerce og flerspråklig støtte utenfor boksen. Den inkluderer en glidebryter for bilder, avsnitt om funksjoner, navigasjonsmeny, sosiale ikoner og tilpasset logo.

Den har tilpassede widgeter, fargealternativer, støtte for sidebygger-plugins og enkle tilpasningsinnstillinger.

57. Advokatsone

Advokatsone

Som navnet antyder er Lawyer Zone et gratis WordPress-bloggetema for advokater, advokatfirmaer og advokater. Den leveres med hjemmesideseksjoner for portefølje, tjenester, omtalt innhold og glidebryter for bilder.

På innsiden finner du også ubegrensede fargeskjemaer, tilpassede sidefeltområder, integrering av sosiale medier, tilpassede moduler og mer. Den er kompatibel med alle de populære sidebygger-plugins og oversettelser som er klare til å lage en flerspråklig blogg.

58. Grønnkål

kål

Hvis du er en matblogger som leter etter et elegant bloggetema, kan du prøve Kale. Det er et gratis WordPress-bloggetema med alle de premiumlignende funksjonene du trenger for en matblogg. Den støtter også WooCommerce slik at du kan selge på nettet.

Den leveres med flere bloggoppsett, sidefelt, ikoner for sosiale medier, menyer i flere plan, fargealternativer og mer.

59. Juliet

Juliet

Juliet er et vakkert WordPress-bloggtema for personlige, livsstils-, mat- og moteblogger. Den har 2 bloggoppsett, inkludert et feminint utseende og et minimalistisk utseende. Den har flere widget-klare områder for enkelt å sette opp bloggen.

Den inkluderer egendefinerte widgeter, fargevalg, flere sideoppsett, bloggmaler og full WooCommerce-støtte.

60. Cressida

Cressida

Cressida er et gratis WordPress-tema som passer for mote, livsstil, fotografering og personlige bloggere. Den kommer med en del av funksjonene innlegg, en glidebryter for bilder, vakker typografistøtte, en navigasjonsmeny på toppen og tilpassede logoalternativer.

Innvendig finner du også fargealternativer, og det er alt lett å konfigurere med tilpasningstypen for live-tema i WordPress.

61. Perfekt blogg

Perfekt blogg

Perfect Blog er et profesjonelt WordPress-tema for mote-, mat-, sport- og personlige bloggere. Det leveres med et toppbilde i en bredde, velkomstmelding og en oppfordringsknapp.

Det inkluderer en om meg-seksjon, sosiale delingsintegrasjoner, hjemmesideseksjoner for omtalt innhold og skarp typografi.

62. Gema Lite

Gema Lite

Gema Lite er et moderne WordPress-tema designet spesielt på avisstilen og passer for livsstilen, fotografiet og andre bloggere. Den har en enestående murskjerm for innholdet og bildene dine. Temaet er enkelt å installere og sette opp i WordPress ved å bruke livetilpasseren.

Sjekk også: Slik installerer du et WordPress-tema.

63. Hive

Hive

Hive er et vakkert blogg-tema for WordPress som passer for nyheter, mediebyråer og personlige bloggere. Den kommer med ny, stilig typografistøtte. Temaet har et muroppsett og viser innleggene dine med utvalgte bilder på hjemmesiden.

Det er et nybegynnervennlig tema og kan tilpasses ved hjelp av WordPress live tilpasning. Og du kan til og med sjekke guiden vår om tilpasning av et WordPress-nettsted.

64. Flat

Flat

Flat er et profesjonelt WordPress-tema for bloggere. Det kommer med flere layoutalternativer, kjennetegnet bilder, en tilpasset topptekst, en parallaksebakgrunn og mer.

Den har navigasjonsmenyen i sidefeltet. Det er et nybegynnervennlig og brukervennlig tema med mange tilpassede alternativer.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste gratis WordPress-bloggetemaene. Det kan også være lurt å se guidene våre for de beste blogghotellfirmaene og 30 måter å tjene penger på online blogging.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map