7 beste Divi-barnetemaer for et svært tilpasset nettsted

Beste Divi-barnetemaer


Leter du etter de beste temaene fra Divi-barnet?

Elegante temaer tilbyr to forskjellige smaker av Divi: Divi Theme og Divi Builder. Mens Divi Theme er et veldig tilpassbart WordPress-tema, er Divi Builder et plugin for dra-og-slipp-sidebygger som fungerer med ethvert WordPress-tema..

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste Divi-barn-temaene du kan prøve på nettstedet ditt.

Hva er forskjellen mellom et Divi Child-tema og et Divi-oppsett?

Et Divi barn-tema er et WordPress-tema som arver all funksjonalitet og styling av Divi kjernetema.

Det lar deg tilpasse et forhåndsbygget design som fungerer på toppen av Divi Builder. Det anbefales sterkt å bruke et Divi-barn-tema hvis du vil tilpasse funksjon, stiler og design til Divi-temaet.

Fordelen er at med et tema for barn, vil alle tematilpasninger bli bevart, selv etter at du har oppdatert ditt kjerne Divi-tema.

På den annen side er Divi Layouts enkle maler som du kan bruke med Divi Builder-plugin for å designe nettstedet ditt. Disse layoutene kan tilpasses ved hjelp av dra- og slipp-sidebyggeren.

Du kan også bruke Divi Builder til å lage dine egne tilpassede Divi-oppsett. Byggherren lar deg importere og eksportere temalayoutene mellom WordPress-nettsteder. Her er noen av de beste Divi-barnetemaene du kan bruke.

1. Håndverker

Artisan

Artisan er et e-handelsbasert barnetema for Divi WordPress-temaet. Oppsettet til dette Divi-barnetemaet er perfekt for matbloggere, fotografer, kreative artister, små bedrifter og alle typer nettbutikker. Den har 6 tilpassede sideoppsett, stilige bildegallerier og mer. Det integreres med populære betalingsmetoder inkludert PayPal, betaling med kredittkort osv.

2. Mote

Mote

Mote er et 1-siders Divi barn-tema bygget spesielt for motedesignere, modeller, moteshow og andre motebaserte virksomheter. Den kan brukes til å opprette en moteside. Det har parallaksrulling for raffinert brukeropplevelse. Dette temaet kommer med vakre farger og glidebånd for dekorering av nettstedet ditt. Mote leveres med lightbox fotogallerier og er kompatibel med WooCommerce for å starte en nettbutikk.

3. Flora

Flora

Flora er et elegant Divi-barnstema. Den har 12 tilpassede sidelayouter inkludert hjemmesiden og bloggsiden. Dette temaet er laget for kunst, fotografi og andre kunstneriske nettsteder. Den har en nettbasert hjemmeside med innebygde seksjoner for å vise porteføljen din. Flora leveres med 3 porteføljestiler: glidebryter, lysboks og full bredde. Den har gratis støtte for Google-fonter for stilig typografi.

4. Interiør

Interiør

Hvis du leter etter et Divi-barn-tema for å lage et nettsted for interiørdesignvirksomheten, er Interior Divi det riktige valget. Du kan bruke dra og slipp-byggherren for å enkelt legge til funksjoner på nettstedet ditt. Den kommer med en stor hjemmesideoverskrift med en rull ned-knapp, store bilder på hver side, parallaksrulling, en tekstkombinert fotoseksjon og mer.

5. Josefin

Josefin

Josefin er et moderne, mangfoldig Divi-barn-tema. Den har over 8 tilpassede sidelayouts, 25 Divi-bibliotekoppsett, hjemmesideseksjoner, moduler og unike responsive elementer. Josefins design har en fullskjerms parallakshode, videoseksjon og parallaksebånd. Dette Divi-barnetemaet leveres med integrering av Twitter og Instagram for å koble sosiale medier publikum til nettstedet ditt. Josefin er kompatibel med Font Awesome-pakken og WooCommerce.

6. Soho

Soho

Soho er et iøynefallende tema fra Divi-barn bygget for fotografer, bloggere og kreative artister. Det er bygget oppå Divi-temaet for bedre hastighet og ytelse. Det inkluderer 11 Divi-bibliotekoppsett med 4 alternativer for bildegalleri. Den har glidebryteren for hele skjermen og bla gjennom parallax for bedre brukeropplevelse. Soho child-tema støtter Google Font på hele nettstedet.

7. Zara

Zara

Zara er et førsteklasses restaurantbasert Divi-barn-tema med fantastiske funksjoner og vakre farger. Det kommer med animasjonseffekter, Master Slider Pro-plugin, en tilpasset restaurantmeny-mal, og en spesiell menyslider. Den har flere reservasjonsskjemaer for brukere å gjøre bestillinger og reservasjoner. Zara tilbyr enkle tilpasningsalternativer, responsiv design og 1-klikk demoimport.

I slekt: Hvordan lage et restaurantnettsted.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne det beste Divi-barnetemaet for dine behov. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide til hvordan du installerer og setter opp et WordPress-multisettnettverk og les vår komplette sammenligning mellom Divi vs Avada.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map