7 beste gratis nyhetsbrevmalerbyggere (1700+ design)

beste gratis nyhetsbrev malbyggere


Leter du etter de beste gratis nyhetsbrevmalerbyggere via e-post?

En nyhetsbrev malbygger gjør det enkelt å lage profesjonelle nyhetsbrev raskt og enkelt med dra og slipp. Med en nybygger for nyhetsbrevmaler kan du lage fantastiske e-postmeldinger som folk vil lese, engasjere seg og klikke selv uten å ansette en designer.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste gratis nyhetsbrevmalen som du kan bruke til å designe tilpassede e-postmaler.

Velge den beste gratis nyhetsbrevmalen Builder

Utviklere av nyhetsbrevmaler er en enkel måte å lage nyhetsbrev på. Nyhetsbrevbyggere av e-post tilbyr også ferdige maler som du kan tilpasse for å legge til innhold og bilder du raskt kan sende til abonnentene dine.

En dra og slipp e-postbygger gjør det enkelt å lage tilpassede e-postmaler med noen få klikk. Dette er hva du trenger å se etter i en nybygger for nyhetsbrevmaler:

  • Dra og slipp e-postredigerer
  • Et bibliotek med e-post nyhetsbrevmaler
  • Integrasjon med nyttige apper
  • e-handelsstøtte

La oss se på noen av de beste e-postmallbyggere for nyhetsbrev på markedet.

1. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact er en populær byggmester for e-postmarkedsføring og nyhetsbrev. Det kommer med en dra og slipp e-postbygger som lar deg designe tilpassede e-poster raskt og enkelt.

Konstant e-postbygger for kontakt

Den lar deg også bruke arkivfoto i e-postene dine og skape en god leseopplevelse.

Du kan også velge fra det omfattende e-postmalbiblioteket, som inneholder 100+ mobil-responsive nyhetsbrev fra flere kategorier, for eksempel grunnleggende maler, kunngjørings-e-postmeldinger, hendelsesinvitasjonsmaler, salgsmaler, e-postmaler for ferie, takke-e-poster og mer.

Konstante e-postmaler for kontakt

Sjekk ut vår komplette anmeldelse av Constant Contact!

2. SendinBlue

Sendinblue

SendinBlue er en fullfledged mall nyhetsbrev maler byggherre og e-postmarkedsføringstjeneste. Det er levert med en brukervennlig dra og slipp-redigeringsprogram for å lage tilpassede e-postmaler med letthet. E-postbyggeren er fleksibel nok til å designe e-postoverskrift, -tekst og bunntekst separat.

SendinBlue Mal Builder

Med SendinBlue får du også over 200 ferdige, gratis og responsive e-postmaler. Den tilbyr også HTML-maler for utviklere for å tilpasse e-post nyhetsbrevene sine fullt ut.

SendinBlue Template Directory

Du kan bytte bilder, endre farger og tilpasse innholdet ditt i e-postmalene.

I tillegg til e-posttjenester tilbyr de også SMS-markedsføring, live chat, CRM, automatisering av markedsføring, transaksjonsemail, maler for destinasjonssider, maler for skjemaer og mer. Det er en komplett pakke for å markedsføre virksomheten din via e-post.

Sjekk ut vår komplette SendinBlue-anmeldelse!

3. Drypp

Dryppe

Drip er en utmerket programvare for e-handel og e-handel for e-handel. Den leveres med en kraftig e-postbygger, som inkluderer tekstbygger, HTML-byggherre, visuell byggmester osv.

Drip Email Builder

Drip gjør det også enkelt å spore kundenes reise, slik at du kan sende personlige e-postmeldinger som adresserer deres behov.

Sjekk ut vår komplette dryppgjennomgang!

4. ConvertKit

ConvertKit

ConvertKit er en kraftig malerbygger og e-postmarkedsføringstjeneste for nyhetsbrev. Det leveres med tre standard e-maler: Bare tekst, Classic, og Moderne. Du kan bruke disse malene til å sende e-post til abonnentene dine raskt.

ConvertKit-maler

Det er en spesialbygget e-postmarkedsføringstjeneste for online skapere og utgivere. Du kan lage egendefinerte maler med teksten din, en tilpasset logo, sosiale ikoner, bilder og mer. Du kan også legge til en oppfordringsknapp til e-postmalene dine og omdirigere brukere til landingssidene.

5. AWeber

AWeber

AWeber er en annen populær byggmester for e-postmarkedsføring og nyhetsbrev. Den leveres med en nybegynner-vennlig dra-og-slipp-e-postbygger som du kan bruke til å lage egendefinerte e-postmaler for bedriften din.

E-postmalbygger

Med 700+ e-postmaler og 600+ aksjebilder kan du opprette et hvilket som helst e-postnyhetsbrev umiddelbart. Bare velg en mal og tilpasse e-posten din ut fra dine behov.

AWeber e-postmaler

AWeber er også kompatibel med noen av de kraftige appene som OptinMonster, Shopify, PayPal osv.

6. MailerLite

MailerLite

MailerLite er en kraftig byggherre for e-postmarkedsføring og nyhetsbrev. Det fungerer bra med populære nettstedbyggere som WordPress, Shopify og mer. Den leveres med en dra og slipp e-postbygger som du kan bruke til å lage malen eller tilpasse en ferdig nyhetsbrevmal.

Mailerlite Block Builder

Den tilbyr dusinvis av gratis nyhetsbrevmaler for e-handel, rabatter, arrangementer, fotografering, nyheter og andre kategorier.

MailerLite e-postmaler

Annet enn nyhetsbrev via e-post, lar det deg også lage tilpassede destinasjonssider, melde deg på popup-vinduer, registrere deg skjemaer, osv.

7. GetResponse

GetResponse

GetResponse er en markedsføringsprogramvare og e-postmester for nyhetsbrev for små bedrifter. Som andre e-postmarkedsføringstjenester lar den deg lage tilpassede e-postmaler med teksten og bildene dine. Du kan også lage nyhetsbrevmaler med e-handelsproduktene dine.

GetResponse Mal Builder

Det kommer med 500+ nyhetsbrevmaler og over 5000 lisensierte bilder for å designe flotte e-postnyhetsbrev raskt. Du kan også laste opp dine tilpassede maler og redigere dem med GetResponse malbygger.

GetResponse e-postmaler

Du kan teste e-postene dine for å få flere konverteringer fra markedsføringskampanjer via e-post. Den lar deg se hvordan e-posten din ville se ut på mobiltelefoner og stasjonære maskiner.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste gratis nyhetsbrevmalerbyggere med 1700 design. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide for hvordan du oppretter en e-postblåsing på riktig måte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me