7 Beste Podcast Hosting Services 2020 | Sammenlignet og vurdert

beste podcast hosting sammenlignet


Planlegger du å lage din egen podcastkanal?

Å starte en podcast kan være en fin måte å nå ut til tusenvis av mennesker hver dag og dele lydinnholdet med dem. Men problemet er at selv om podcasting høres så enkelt ut som bare å spille inn filene dine og kringkaste dem, er det faktisk litt mer enn det.

Fra å velge en robust podcast-hosting til å velge de beste utstyrsdelene og deretter spille inn filene dine, kan prosessen være skremmende hvis du er nybegynner. Det kan også være lurt å vurdere artikkelen vår om hvordan du starter en podcast.

I dagens artikkel forklarer vi hvordan du velger det beste podcasthotellet.

Så la oss komme i gang.

Hvordan velge en god podcast-hosting for kanalen din

Hvis du er nybegynner, kan det være litt skremmende å bestemme seg for hvilken vertskanal du vil velge. Det er noen få faktorer du må tenke på når du velger en.

 • Gode ​​alternativer for oppetid og båndbredde.
 • tilbyr FTP-opplastinger
 • tillater ID3-tagging, slik at du kan legge til podcast-informasjonen din, for eksempel artistnavn, sjanger, spornummer osv.
 • tilbyr ubegrenset opplastingstid

Det siste punktet kan imidlertid variere avhengig av hvor mange opptak du planlegger å laste opp i løpet av en måned. Hvis du bare vil ha en eller to korte innspillinger, trenger du ikke egentlig ubegrensede opplastingstimer.

Når det er sagt, la oss sjekke ut de beste podcast-hosting-tjenestene som ikke bare er pålitelige, men supermektige også.

1. PodBean

Podbean, podcast hosting

PodBean er en av de mest anbefalte og kraftige leverandørene av podcast hosting-tjenester som kan være et flott alternativ for deg. Det er en komplett løsning for å lage, administrere og promotere podcastene dine uten problemer.

Med PodBean kan du lage ubegrensede podcaster med ubegrenset lagring og båndbredde. Dens medievertjeneste tilbyr en jevn plattform for lydene og videoene dine. Du kan også bruke appen sin til å få kontakt med følgere, få tilbakemeldinger og gjøre mye mer. Det sosiale delingsverktøyet til PodBean gjør det enkelt for deg å dele podcastene dine med verden rett etter at du har publisert den.

Det lar deg også tilpasse kanalen din ved å laste opp din egen logo, endre layout og til og med bruke ditt eget domenenavn hvis du allerede har et. For å vite hvordan podcasten din presterer, kan du enkelt sjekke statistikken og finne ut om folk liker det du publiserer.

2. BuzzSprout

buzzsprout, podcast hosting

BuzzSprout er en strålende podcast-hosting-tjeneste som lar deg være vert, promotere og spore din podcast med letthet. Last opp podcasten din og la resten til BuzzSprout. Det optimaliserer episodene dine automatisk ved å legge til ID3-tagger, filtyper osv. Du kan deretter publisere dem med en gang eller planlegge det når du vil.

For å få mer eksponering, gjør arbeidet ditt enkelt synlig ved å transkribere episodene dine i BuzzSprout. Du kan også bruke kapittelmarkører effektivt, noe som gjør det enkelt for brukerne dine å bla gjennom podcastene dine. slik at brukere kan navigere til favorittsegmentene sine, se hva som kommer opp, eller hoppe over spoilere de ikke vil høre. Den har en gratis plan for de første 90 dagene.

3. Blubrry

Blubrry hosting, podcast hosting

Blubrry er en annen populær og anbefalt podcast-hosting-tjeneste som har fantastiske funksjoner. Hvis du allerede har vert for podcasten din i en annen hosting-tjeneste, kan du enkelt migrere kanalen din til Blubrry uten å betale en ekstra krone. Det er CDN i verdensklasse som har datasentre over 35 forskjellige land rundt om i verden.

Og ikke bare dette, med Blubrry, kan du også ha gode alternativer for SEO, MP3-tagging, FTP og nettopplastinger blant mange andre funksjoner. Og hvis du vil publisere podcasten din via WordPress, kan du bruke PowerPress-plugin.

blubrry-powerpress-podcast-wordpress-plugin

Denne pluginen støtter både Apple og Google podcaster og har en integrert HTML5 mediespiller med innebygd støtte fra nettsteder som YouTube.

Det kan også være lurt å sjekke WordPress Podcast-plugins.

4. Transistor

Transistor er enda en fantastisk podcasting-hosting for alle podcastere. Med Transistor kan du ha nesten alt du trenger for podcastkanalen din under ett tak. Den lar deg lage så mange show du vil. Du trenger ikke betale noe ekstra for det.

Du kan også la teammedlemmene dine redigere episodene dine og promotere dem også. For å nå ut til flere publikum, kan du bruke den sosiale delingsfunksjonen og dele episoden din på forskjellige sosiale plattformer. Du kan også importere showene dine raskt og enkelt. Bare skriv inn din nåværende RSS-feed, så vil Transistor ta den derfra.

5. Smart Podcast Player

smart-podcast-spiller

Smart Podcast Player er en selvbetjent spiller for podcastene dine. Dette er et godt valg hvis du ønsker å være vertskap for podcastene dine på nettstedet ditt og bruke spilleren til å spille podcastene dine.

Med dette produktet er det så mye lettere å fremheve en spesifikk podcast-episode, en sang eller et lydklipp. Du kan også fremheve de nylige sporene dine ved å feste spilleren hvor som helst på nettstedet ditt ved å bruke den selvklebende spilleren. Den lar deg også utvide e-postlisten din fra spilleren din.

6. Libsyn

podcast hosting, libsyn

Libsyn er en flott løsning for alle podcastere som deg. Den lar deg kontrollere alt som er relatert til podcastene dine som hosting, promotering og inntektsgenerering også. Den lar deg også sjekke statistikken din slik at du vet hvordan det går med podcasten din.

Med de tilpassede mobilappene dine kan du enkelt tilpasse showene dine. Med Libsyn kan du ha stor oppetid, og du når ut til flere erfarne podcastere hvis du noen gang har et problem.

7. SoundCloud

SoundCloud er en av de ledende og ekstremt populære podcast-hostingplattformene. Med SoundCloud kan du enkelt laste opp episodene dine, koble til podcastere som deg. Du kan også legge inn spillere, Twitter-kort og tidsbestemte kommentarer.

SoundCloud er tilgjengelig på Web, iOS, Android, Sonos, Chromecast og Xbox One. Den har en gratis plan som lar deg laste opp episoder som er opptil 3 timer lange. Du kan også sjekke statistikken din og få grunnleggende rapportering med denne planen. Hvis du vil ha flere funksjoner, kan du enkelt oppgradere planen din.

Dette er noen av alternativene for podcast hosting som du kan sjekke ut. Vi håper at du finner denne artikkelen nyttig. Hvis du allerede har bestemt deg for hvilken du vil gå etter, kan det være lurt å sjekke artikkelen vår om beste WordPress-temaer for podcasting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map