7 beste verktøy for tilbakekobling for å analysere koblingsprofilen din

beste backlink-kontrollverktøyene


Du vet sikkert viktigheten av å bygge tilbakekoblinger for suksessen til nettstedet ditt. Men visste du også at det er enda viktigere å regelmessig overvåke disse koblingene?

For noen år siden var det lettere å rangere høyere hvis nettstedet ditt har et godt antall tilbakekoblinger. Men med de skiftende søkealgoritmene er ikke lenger antall koblinger viktig.

Det som virkelig betyr noe er kvaliteten deres. Det er nesten umulig å sjekke tilbakekoblinger manuelt uten hjelp av robust programvare.

Men med så mange konkurransedyktige tilbakekoblingssjekkere tilgjengelig på markedet, kan det være skremmende å velge riktig.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste tilbakekoblingsrutene for å øke rangeringen.

1. SEMRush

semrush

SEMRush er et kraftig verktøy for sjekk av tilbakekoblinger som hjelper deg å overvåke alle koblingene som kommer til domenet ditt. Den gjør en dyp koblingsanalyse på nettstedet ditt og forteller deg hvor autoritativt et henvisende domene er. Du blir også kjent med beliggenheten og se ankertekstene.

SEMRush viser antall eksterne lenker til hver av sidene dine. Med dette verktøyet kan du til og med oppdage geolokalisering av koblingen gjennom geodistribusjonswidgets.

2. Ahrefs

ahrefs, bacllink-kontrollør

Ahrefs er et annet fantastisk verktøy som kan hjelpe deg med å overvåke nettstedets tilbakekoblinger. Sammen med å vise deg antall tilbakekoblinger, lar den deg også kjenne domenet og URL-rangeringen til nettsiden som lenker til nettstedet ditt.

Du kan filtrere backlinkprofilene dine når det gjelder språk, lenketype, plattform, henvisende domener, osv.

Du kan også overvåke målsidene og holde deg oppdatert om vekst og nedgang. Hvis du vil, kan du til og med få et fullstendig oppslag av målsidens tilbakekoblingsprofil.

3. LinkMiner

LinkMiner er et super kraftig backlink-analysatorverktøy som lar deg spore backlinkene dine. Med dette verktøyet er det enkelt å finne ut hvilken kobling som er den siste. Du kan også enkelt finne ut de tapte linkene, slik at du kan gjøre tiltak for å øke rangeringen.

Det gir deg detaljert innsikt i alle tilbakekoblinger ved å la deg evaluere viktige beregninger som Citation Flow, Trust Flow, etc. Alt du trenger å gjøre er å oppgi URL-en du vil undersøke, og verktøyet gjør resten. Du kan forhåndsvise hvor lenken er plassert på siden. Og for det trenger du ikke å åpne en annen fane fordi den vises rett i verktøyet.

Den lar deg også fokusere på spesifikke tilbakekoblinger ved å la deg filtrere resultatene.

4. Moz

moz, backlink-kontrollørverktøy

Moz er et strålende verktøy for tilbakekoblingssjekking som hjelper deg å spore hvilken som helst tilbakekoblingsprofil og domeneautoritet i løpet av få sekunder. Alt du trenger å gjøre er å oppgi URL-adressen til domenet du vil spore, og Moz vil gi deg de nøyaktige dataene med bare et museklikk. Du kan også bruke Moz til å undersøke konkurrentens tilbakekoblinger.

Det hjelper deg også å finne spammy-lenker til nettstedet ditt, og til og med lar deg oppdage alle de nye koblingene dine og de som ble slettet over tid. Med mange flere funksjoner er dette verktøyet et perfekt verktøy for å spore alt du trenger å vite om tilbakekoblinger og domeneautoritet.

5. BuzzSumo

buzzsumo, backlink-kontrollørverktøy

BuzzSumo er et annet verktøy for tilbakekoblingssjekkere som lar deg vite hva som trender på sosiale plattformer. Det kan hjelpe deg å overvåke og spore backlinkene dine også. Dette fantastiske verktøyet hjelper deg med å oppdage de mest populære koblingene dine som får mye trekkraft.

Det kan også varsle deg når merkenavnet ditt blir nevnt på sosiale mediekanaler. På den måten kan du gjøre nødvendige handlinger når merkenavnet ditt er nevnt.

6. UberSuggest

ubersuggest, søkeordfinner, søkeordforskningsverktøy

UberSuggest er et søkeordforskningsverktøy som også lar deg overvåke og analysere tilbakekoblinger. Med dette verktøyet kan du vite det nøyaktige antallet koblinger som peker ut til domenet ditt, som også inkluderer .gov- og .edu-lenker..

For å få en bedre og mer nøyaktig rapport, kan du filtrere koblingene dine etter region, ankertekst, domenescore, sidescore og til og med etter URL. Du får også filtrert dem basert på nofollow- og dofollow-taggene. Og selvfølgelig kan du eksportere disse rapportene for videre analyse.

7. OpenLinkProfiler

OpenLinkProfiler er et lovende verktøy for tilbakekobling som det er verdt å prøve. Alt du trenger å gjøre er å oppgi URL-en du vil analysere og trykke på enter. OpenLinkProfiler vil vise deg en detaljert rapport om antall domener som peker på denne URL-en, antall unike lenker, pålitelige koblinger, innflytelsespoeng for lenker osv..

openlinkprofiler

For å få en mer presis rapport, kan du filtrere søket basert på forskjellige parametere. En ting som er verdt å nevne om dette verktøyet, er at det til og med lar deg spore koblingens alder og koblingssammenheng. Totalt sett er det et flott verktøy for å spore tilbakekoblinger.

Dette er noen av de mest populære og ekspert-anbefalte backlink-sjekkverktøyene som du kan prøve å analysere koblingsprofilen din. Vi håper du fant denne artikkelen nyttig. Hvis du gjorde det, kan det være lurt å lese om de beste verktøyene for innholdsmarkedsføring og plugins for WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map