7 beste VPN-tjenester for WordPress-brukere Sammenlignet (2020)

Beste VPN-tjenester for WordPress-brukere


Leter du etter de beste VPN-tjenestene? VPN-er (Virtual Private Networks) er populære blant brukere på grunn av personvernhensyn og vanlige sikkerhetsproblemer. En VPN beskytter brukernes personvern og personlige opplysninger.

I denne artikkelen vil vi dele våre håndplukkede beste VPN-tjenester for WordPress-brukere.

Hva er VPN?

Virtuelle private nettverk (VPN-er) hjelper brukerne med å sikre informasjonen om surfing ved å lage et lag mellom offentlige og private nettverk. Det beskytter identiteten din og gjør deg anonym på internett.

Men hvorfor trenger du VPN?

Når du surfer på internett fra offentlige steder og bruker et generelt WiFi, er det en sjanse for hackere å få tilgang til passordene dine, søkeinformasjon, personopplysninger, kredittkortdetaljer, e-postkontoer osv. Denne informasjonen kan misbrukes, og du vil oppgi en verden av problemer.

Annet enn det, kan hackere installere malware på WordPress-bloggen din, få tilgang til de sosiale kanalene dine og mer, noe som kan være veldig plagsomt for en vanlig bruker. Ikke bare offentlig WiFi, men hvilken som helst internettforbindelse, kan gi deg mareritt.

VPN krypterer informasjonen din og lar deg få tilgang til internett fra flere IP-adresser. Det hjelper deg også med å få tilgang til det landsspesifikke begrensede innholdet på dine favorittunderholdningsnettsteder som Netflix.

En VPN kan beskytte WordPress-nettstedet ditt og holde det under tykke lag med sikkerhet. På den måten faller du ikke i fellene som er satt av hackere. Vi anbefaler også SSL for ditt WordPress-nettsted. En kombinasjon av SSL og VPN kan være en god investering for din WordPress nettstedssikkerhet.

Slik kommer du i gang med en VPN

En VPN oppretter et privat nettverk for brukerne. Den legger til flere lag for å kryptere data som du sender og mottar på internett. Disse lagene fungerer som en beskyttende kraft mellom avsender og respondent.

Generelt, når du blar gjennom en URL, blir en forespørsel sendt til serveren og deretter svarer serveren tilbake med det nødvendige innholdet. Hvis du bruker en VPN, blir forespørselen generert fra nettleseren først sendt til VPN-serveren som krypterer brukerinformasjonen, og deretter sendt den til den opprinnelige serveren. Tilsvarende når serveren svarer på forespørselen, går svaret til VPN-serveren og når nettleseren.

VPN skjuler identiteten din og sikrer din personlige informasjon fra hackere. Ikke bare hackere, men regjeringsspioner, internettleverandøren din (ISP) og alle andre som vil ha tilgang til dine personlige data, vil ikke finne noe.

Velge den beste VPN-tjenesten

Du finner mange VPN-selskaper som tilbyr en rekke tjenester. Hensikten med å bruke en VPN er å sikre din informasjon og opprettholde personvernet. På toppen av det trenger du en tjeneste som er enkel å bruke og fleksibel med tanke på funksjoner.

Her er de viktigste punktene du trenger å se etter i VPN-tjenesten du velger:

Fleksibilitet og konfigurering: Det første du trenger å se etter i enhver VPN-tjeneste er fleksibilitet, brukervennlighet og konfigureringsprosess. Du trenger en VPN-tjeneste som fungerer bra på stasjonære og mobile enheter. Det bør også bytte servere, bytte IP-er og koble til umiddelbart.

Ytelse og båndbredde: Du må sørge for at VPN-tjenesten du bruker ikke vil påvirke ytelsen til enheten din. Velg en tjenesteleverandør som tilbyr en kraftig infrastruktur og ubegrenset båndbredde for å koble deg raskt. Jo raskere tilkoblingen, jo bedre vil den oppnå. Innstillingen bør også gå for VPN-tjenesten som skifter tilkoblingen din automatisk fra treg til rask server.

Reisemål og servere: VPN-leverandører har servere i mange land for å tilby flere IP-er til sine brukere. Du bør velge en tjeneste som har flere servere og lokasjoner i verden.

Datasikkerhet: Det viktigste du må vurdere når du velger en VPN-tjeneste, er personvernet og sikkerheten din. Vi anbefaler å bruke en VPN-tjeneste som ikke lagrer aktivitetsloggene dine og lager flere lag med kryptering for å sikre informasjonen din.

Når det er sagt, la oss se på de beste VPN-tjenestene i verden, og velg de som passer deg.

1. IPVanish

IPVanish

IPVanish er et av de beste VPN-selskapene i verden. Det er en brukervennlig VPN-tjeneste og fungerer bra med alle populære enheter, operativsystemer og nettlesere. De har fantastiske funksjoner for både nybegynnere og avanserte brukere.

IPVanish har apper for alle mobilplattformer inkludert iOS, Android og Windows. De tilbyr et enkelt å koble til anlegg på skrivebordet og mobilprogramvaren.

Grensesnittet er veldig enkelt og tilbyr god funksjonalitet for alle brukere. Den lar deg få tilgang til en enkelt konto på opptil 5 enheter samtidig.

IPVanish har et stort nettverk av servere over hele verden. Med 1000+ VPN-servere og 40 000+ delte IP-er i over 60 land, får du den raskeste VPN-tjenesten fra alle regioner og land. De legger også til forslag for deg å velge serverne med den raskeste ytelsen.

For de fleste brukere er den største bekymringen hastighet. IPVanish tilfredsstiller kundene med sitt kraftige nettverk, gode båndbreddeholdning og fantastiske serverinfrastruktur for å gi raskest hastighet på VPN-tjenesten.

De følger toppstandarden for kryptering på alle tilkoblinger med 256-bit AES-teknologi. IPVanish tilbyr ubegrensede P2P (peer-to-peer) -forbindelser uten båndbreddebegrensninger for torrentbrukere. De har en null-logg-policy, så dataene dine blir aldri lagret hos dem.

Pris: Verdiplanen deres starter fra 6,49 dollar per måned, som faktureres årlig. For brukere av IsItWP tilbyr de en eksklusiv IPVanish-kupong som gir deg 20% ​​rabatt.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN er en avansert VPN-tjeneste med 4800 servere i over 62 land, og de er tilgjengelige i alle verdensdeler.

De tilbyr apper og stasjonær programvare for nesten alle enhetene dine, noe som betyr at du kan koble deg til VPN-tjenesten hvor som helst ved å bruke NordVPN. På en gang kan du bruke kontoen din på opptil 6 enheter, og bruke forskjellige servere og steder for alle tilkoblinger.

NordVPN følger den beste krypteringsstandarden ved bruk av dobbeltlagsteknologi. De er sikrere på offentlige WiFi-lokasjoner med sin kraftige lagbaserte kryptering.

Du kan glede deg over P2P-tilkoblinger uten båndbredde eller nedlastningsgrense, så føl deg friheten når du bruker torrenter. I tillegg garanterer nullloggpolicyen fullstendig personvern på internettbruken din. NordVPN har en drepebryter som stopper VPN-tjenesten når forbindelsen slår av, slik at dataene dine forblir sikre.

Pris: Deres populære plan starter fra $ 6,99 per måned, som faktureres årlig.

3. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN er en annen topp VPN-tjeneste som er tilgjengelig i over 148 byer i 94 land. De følger VPN-bransjens toppstandarder for å kryptere dataoverføringer og gi fantastisk sikkerhetsinfrastruktur.

For enkel bruk tilbyr de apper som fungerer utmerket på alle stasjonære, mobile enheter og andre enheter. ExpressVPN tillater øyeblikkelig 1-klikks serverbytte og et alternativ for endring av IP-er.

Det tilbyr opptil 3 brukere på en VPN-konto. Imidlertid kan de andre VPN-tjenestene som er nevnt i denne guiden, tilby flere tilkoblinger på en konto.

De andre funksjonene inkluderer fildelingstjenester, P2P-tilkoblinger med ubegrenset båndbredde og stor hastighet, null-loggføringspolicy for internettaktivitetene dine og mer.

Pris: Deres mest populære plan starter fra $ 8,32 per måned, som faktureres årlig.

4. StrongVPN

StrongVPN

StrongVPN er en populær VPN-tjeneste med over 650 servere i 46 byer og 26 land. De har mer enn 12000 fornøyde kunder med anmeldelser på flere sosiale plattformer.

Deres tjenester inkluderer kryptering på toppnivå som samsvarer med bransjestandardene og ubegrenset båndbredde for alle brukere. De støtter også en StrongDNS-tjeneste for å gi et ekstra sikkerhetslag. StrongVPN lar deg bruke både StrongDNS og deres krypteringstjeneste sammen. Du kan imidlertid bare bruke StrongDNS, og det vil legge til personvern og sikkerhet på dataene dine.

Det er en brukervennlig VPN-tjeneste med rask installasjon. StrongVPN støtter nesten alle populære operativsystemer, nettlesere og enheter. Med en konto kan du koble til så mange enheter du vil. De legger ikke til grense for båndbredde eller antall tilkoblinger.

Pris: Deres populære plan er $ 5,83 per måned, som faktureres årlig.

5. VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN er en robust VPN-tjenesteleverandør på markedet. De bruker bransjens beste AES-256-kryptering som bringer dem til listen over topp VPN-tjenester.

Med over 70 lokasjoner, mer enn 700 servere og 200 000 IP-er, har VyprVPN et bredt spekter av tjenester for brukere å omgå sensur. Noen av deres viktigste tjenester inkluderer cross-platform-klient, Chameleon-teknologi, VyprDNS (en kraftig DNS-tjeneste), null-logg for brukeraktivitet, 24/7 support og 1-klikk-tilkobling.

I likhet med andre VPN-tjenester har de P2P-tilkoblinger uten båndbreddekapsler. Du kan koble opptil 3 enheter på en enkelt VyprVPN-konto. VyprVPN gir deg en 3-dagers gratis prøveperiode for å teste tjenesten før du kjøper den.

Pris: Verdiplanen deres starter fra $ 5 per måned, og faktureres årlig.

6. OverPlay

play

OverPlay er en utmerket VPN-tjeneste for å sikre din personlige informasjon og surfing på internett. Som mange andre VPN-leverandører kommer de med topp standardkryptering og en null-logg-policy for å gjøre internett sikkert for deg.

De er lokalisert i over 70 steder i over 50 land. Deres brede nettverk har utvidet til mer enn 650 servere i verden. OverPlay tilbyr øyeblikkelig og ubegrenset serverbytte, noe som betyr at du enkelt kan bytte fra lavere hastigheter til raskeste servere. De foreslår også at serverne som gir raskest kan koble seg raskt.

OverPlay tilbyr 2 tjenester. Enten kan du velge deres SmartDNS-tjeneste som fungerer uten kryptering, eller velge SmartDNS med VPN-tjeneste. Selv om SmartDNS (uten kryptering) er nok til å omgå sensur, har VPN-tjenesten deres tilleggsfunksjoner som gir deg en flott og sikker opplevelse.

De har P2P-tilkoblinger for torrentbrukere uten begrensning på båndbredde eller nedlastinger. OverPlay fungerer bra på alle enheter, operativsystemer og nettlesere.

Pris: Verdiplanen deres starter fra $ 8,33 per måned. Den vil inkludere SmartDNS og VPN-tjeneste, og faktureres årlig.

7. Bufret VPN

Bufret VPN

Bufret VPN er en annen populær VPN-tjeneste som er tilgjengelig i over 45 land. De kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som betyr at du kan prøve tjenesten i en måned for å bli komfortabel med funksjoner før du kjøper.

De tilbyr apper for Windows, Mac, Linux og andre populære operativsystemer. Funksjonene inkluderer DNS-lekkasjebeskyttelse, standard 256-biters kryptering, P2P for torrentbrukere uten nedlastings- eller båndbreddekapsler, og en null-loggpolicy for sikker surfing.

De støtter en Port Discover Mode som kobler deg til all offentlig WiFi uten passord. En enkelt buffert VPN-konto kan brukes på opptil 5 enheter.

Pris: Deres spesielle plan starter fra $ 7.62 / month og kommer med en 1-måneders gratis prøveperiode. Beløpet faktureres årlig.

Det er alt. Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste VPN-tjenestene, slik at du kan prøve å beskytte internettbruken din. Det kan også være lurt å se vårt ekspertvalg av de beste WordPress-sikkerhetspluginene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map