7 måter å få et gratis tilpasset e-postdomene (med enkel oppsett)

hvordan du får et gratis e-postdomener for din lille bedrift


Vil du sette opp et gratis tilpasset e-postdomener for bedriften din?

Med et tilpasset e-postdomene kan du bruke nettadressen til nettstedet ditt i e-postadressen din, for eksempel [email protected], slik at du ikke trenger å bruke en generisk e-postadresse for bedriften din, for eksempel [email protected]

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan få et gratis e-postdomener for bedriften din på enkleste måte. Men før det, la oss sjekke ut hva som er et e-postdomene, og hvordan det kan hjelpe bedriften din.

Hva er et e-postdomener og hvorfor bruke det?

Et e-postdomene er nettadressen som kommer etter symbolet @ @ i en e-postadresse. En e-postadresse som ikke er bedrift bruker vanligvis nettadressen til leverandøren av e-posttjenester, for eksempel Gmail.com eller yahoo.com.

Det er flere fordeler med å ha et tilpasset e-postdomener. Med et tilpasset e-postdomene ser e-posten din mer profesjonell og pålitelig ut fordi brukere kan se at e-posten tilhører ditt merke.

Siden ingen andre kan registrere en e-postadresse med ditt e-postdomenenavn, kan du velge hvilket som helst brukernavn for e-postadressen din.

La oss se på hvordan du raskt og enkelt konfigurerer et gratis e-postdomener.

1. Bluehost

Bluehost-nettsted

Bluehost er et knutepunkt hvis du leter etter et gratis e-postdomener for småbedrifter. Det gir deg muligheten til å registrere et gratis domenenavn hvis du kjøper hostingplanen deres. Alt du trenger å gjøre er å besøke deres offisielle nettsted, klikke på Kom i gang knapp. Du kan deretter velge en plan.

Du vil nå bli omdirigert til en side der du kan registrere et domenenavn. Du kan frafalle gebyrregistreringsavgiften når du registrerer deg for Bluehosts hosting-tjeneste.

Her har du muligheten til enten å opprette et nytt domene eller bruke et av domenet ditt. Hvis du oppretter en ny, vil Bluehost først sjekke om domenenavnet er tilgjengelig. Hvis ikke, kan du prøve å lete etter en annen. For å vite den nøyaktige prosessen, sjekk ut hvordan du konfigurerer e-postdomenet ditt gratis med Bluehost, følg denne guiden.

2. Dreamhost

dreamhost anmeldelse

Dreamhost er et annet populært vertsfirma som lar deg opprette et gratis domenenavn hvis du velger hosting-tjenestene deres. Du kan ha et e-postdomener hvis du har en aktiv hostingplan (unntatt den delte planen for start) uten å betale noe ekstra.

For å opprette et nytt e-postdomener med Dreamhost, må du først logge inn på Dreamhost-kontoen din og deretter gå til Administrer e-post side. Klikk nå på Lag ny e-postadresse knapp.

Du kan nå oppgi e-postadressen din i det første feltet og velge domenet ved å velge fra rullegardinmenyen. Du kan deretter velge et postkassenavn, som er brukernavnet i e-postadressen din. (‘Support’ er postkassenavnet for e-posten [email protected]) Så du kan bruke navnet ditt eller noe annet som definerer formålet med e-posten. Etter det genererer du et sterkt passord ved hjelp av feltene nedenfor. Til slutt klikker du på knappen Opprett adresse for å fullføre prosessen. Og det er det. Du har nettopp opprettet e-postadressen din.

Hvis du ikke kan bestemme mellom Bluehost og Dreamhost, kan denne gjennomgangen hjelpe deg med å ta en bedre beslutning.

3. HostGator

hostgator anmeldelse

HostGator er det neste beste alternativet som lar deg sette opp et e-postdomener for bedriften din. HostGator lar deg opprette ubegrensede e-postadresser med ditt e-postdomener. Imidlertid tar de et domenenavnsavgift under registrering.

Du kan konfigurere e-postadressen rett fra cPanel på HostGator-kontoen din. I cPanel går du til e-postdelen og velger E-postkontoer. Du kan fylle ut feltene for å legge til ønsket e-postnavn, passord og også velge en postkassekvote hvis du vil. Når det er gjort, treffer du Skape for å komme i gang. Du kan deretter fortsette å konfigurere e-postinnstillingene dine ved å klikke på Ja-knappen som vises på skjermen.

4. GreenGeeks

greengeeks wordpress hosting anmeldelse

GreenGeeks er nok en hostingleverandør som gir avkall på registreringsavgiften mens du oppretter en hostingkonto. Du kan opprette en e-postadresse ved å logge på GreenGeeks-kontoen din og deretter gå til cPanel. Du kan gjøre det ved å klikke på cPanel-pålogging knappen under Rask server-pålogging seksjon.

Nå bla ned til e-postdelen og klikk på E-postkontoer ikon. Du vil nå bli omdirigert til en ny side der du kan oppgi detaljene for det nye e-postdomenet du vil opprette. Det tar mindre enn fem minutter å konfigurere e-postdomenet ditt. Når det er opprettet, kan du få tilgang til det via IMAP, POP3 eller Webmail.

5. InMotion Hosting

inmotion hosting vps hosting review

Inmotion Hosting gir deg tilgang til en e-postserver hvis du velger en av hostingplanene deres.

Du kan opprette e-postkontoer med ditt forretningsdomenenavn og få tilgang til e-posten din fra en gratis nettbasert e-postklient, eller bruke e-postklienten du ønsker. For å gjøre det, kan du starte med å logge deg på cPanel. Nå bla nedover for å finne og velge E-postkontoer alternativ. Du vil nå være på siden for e-postkontoer. Klikk på Skape knapp.

Du kan nå fylle ut alternativene nedenfor for å legge til ditt domene, brukernavn og sikkerhetspassord. Når du er ferdig, klikker du på Opprett-knappen på slutten av siden for å fullføre trinnet.

6. G Suite

gsuite

G Suite er et annet strålende alternativ du kan prøve ut. Selv om dette ikke er gratis, er det definitivt bedre enn de som er nevnt over. Du kan komme i gang med den 14-dagers gratis prøveperioden og deretter velge en plan hvis du er fornøyd med tjenesten deres. Bortsett fra forretnings-e-post, lar G Suite deg bruke Google-apper for forretninger med G Suite.

For å sette opp e-postdomenet ditt med G Suite, start med å klikke på Start gratis prøveperiode alternativ. Dette viser et sett med spørsmål som inneholder de grunnleggende kontoopplysningene. Legg til informasjonen din i henhold til spørsmålene. Når du er ferdig, kan du søke etter et domenenavn for bedriften din. Når du har funnet det tilgjengelige domenet, vil det vise beløpet du trenger å betale per år etter at prøveperioden er over.

Sjekk ut vår guide for konfigurering av en profesjonell forretnings-e-post med G Suite.

7. Office365

Office365 er en annen utmerket løsning som lar deg opprette et e-postdomener med noen få enkle og enkle trinn. Men denne som G Suite er også et betalt alternativ. Du kan ha kontoen din klar på bare fem trinn. Velg en plan fra de tre forskjellige prisplanene fra det offisielle nettstedet. Følg nå trinnene for å legge til grunnleggende informasjon de ber om.

Når det er gjort, kan du opprette din bruker-ID. Det er her du legger til ditt personlige domenenavn.

De vil be deg om å legge til kontaktnummeret ditt der de enten vil ringe eller sende tekst for å bevise ektheten din. Når de har bekreftet statusen din, blir du bedt om å fylle ut et annet sett med informasjon i fem forskjellige trinn.

Det siste trinnet er å betale. Etter betalingen kan du begynne å bruke domenet ditt med en gang.

Så det er det. Dette er noen av de mest populære og pålitelige måtene å sette opp et gratis / betalt e-postdomene for virksomheten din. Sjekk ut vår guide for de beste vertsselskapene og de populære VoIP-leverandørene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map