8 Beste Blogger-alternativer for 2020 (sammenlignet og vurdert)

Bloggeralternativer


Leter du etter populære alternativer til Blogger? Blogger.com er en bloggplattform av Google som lar deg starte din egen blogg uten omkostninger.

Mange brukere begynner med Blogger, og når de vokser bloggen sin, vil de se etter et bedre alternativ som gjør det enkelt å skalere og utvide bloggen. I denne artikkelen skal vi sammenligne noen av de beste Blogger-alternativene og hjelpe deg med å bestemme hvilken som er best for dine behov.

Hvorfor se etter Blogger-alternativer

Siden Blogger er en gratis plattform, har den flere begrensninger. Her er noen av ulempene ved å bruke Blogger som kan få deg til å se etter Blogger-konkurrenter.

 1. Du eier ikke bloggen din: Blogger er en plattform som eies av Google. Dette betyr at Google kan avvise enhver blogg når som helst uten forhåndsvarsel.
 2. Begrensede tilpasningsalternativer: Du kan legge til de innebygde dingsene som annonser, abonnementslenker, kontaktskjema, osv. Til Blogger-nettstedet ditt. Men disse dingsene gir en begrenset mulighet for tilpasning som kan være veldig frustrerende.
 3. Begrensede funksjoner: Når du vokser bloggen din, kan det være lurt å integrere flere funksjoner i bloggen din, for eksempel medlemskap eller e-handelsbutikk. Med Blogger kan du ikke få det til.
 4. Begrensede designalternativer: Sammenlignet med andre plattformer som WordPress, tilbyr Blogger begrensede designalternativer.

La oss nå gå videre for å sjekke ut noen av de beste Blogger-alternativene du prøver ut.

1. WordPress

wordpress.org

WordPress er en gratis og åpen kildekode-plattform som lar deg opprette en blogg uten profesjonell hjelp. WordPress er så fleksibelt at du enkelt kan bygge alle slags nettsteder.

Den tilbyr tusenvis av temaer og plugins både gratis og premium, der du kan forbedre bloggens utseende og utvide funksjonene. Du kan også oversette nettstedet til flere andre språk, legge til sosiale delingsfunksjoner og gjøre mye mer med plugins.

For mer informasjon, sjekk ut Blogger vs. WordPress. I tillegg kan du se vår komplette WordPress-anmeldelse

2. Konstant kontaktbygger

konstant kontakt nettsted byggherre

Constant Contact Builder er sannsynligvis den mest brukervennlige nettstedbyggeren. Den lar deg lage et fullt tilpassbart nettsted som ser fantastisk ut på flere enheter. Det følger også med en logoprodusent, slik at du kan starte nettstedet ditt uten å måtte ansette en utvikler.

Nettstedsbyggeren har vært kjent for sin hastighet. Du kan også angi din nettbutikk gratis i løpet av få minutter. Det tilbyr fantastiske funksjoner for å liste opp produktene dine, godta betalinger gjennom forskjellige betalingsalternativer, sende ordrebekreftelser til brukerne dine, automatisk oppdatere produktbeholdningen med hver ordre, motta automatisk genererte out-of-stock e-poster og mye mer.

3. Gator Builder

Gator nettstedbygger

Gator Builder av Hostgator er en annen dra og slipp-byggherre som lar deg få bloggen din i gang. Med bloggen din kan du til og med integrere en fullverdig eCommerce-plattform raskt og enkelt

Det beste med denne byggherren er at den tilbyr alt du trenger for å komme i gang, alt fra webhotell, gratis domenenavn til SSL.

Det kan også være lurt å sjekke gjennomgangen vår av Gator Website Builder.

4. Joomla

Joomla

Joomla er en gratis og åpen kildekode-plattform for innholdsstyring som lar deg opprette en blogg som en proff. Mange vertsleverandører tilbyr et raskt Joomla-installasjonsalternativ, slik at du kan ha Joomla-siden klar uten ekstra anstrengelse. Akkurat som WordPress, er Joomla også bygget med ikke-webutviklere i tankene, så den leveres med gode tilpasningsalternativer som du absolutt vil elske.

Du kan velge mellom mange maler og utvidelser. På samme måte som Blogger, lar Joomla-maler deg også endre bloggens utseende.

Med Joomla-utvidelser kan du legge til flere funksjoner på nettstedet ditt. I tillegg kan du oversette nettstedet ditt til flere andre språk uten hjelp fra tredjepartsutvidelse.

5. Drupal

Drupal, bloggeralternativ

Drupal er enda et Blogger-alternativ, som også er en gratis og åpen kildekode-plattform som gjør det enkelt å starte en blogg og alle slags nettsteder. For å endre utseendet, kan du installere et Drupal-tema som tilfredsstiller dine behov. For å utvide funksjonene dine, kan du installere moduler på Drupal-siden.

I motsetning til andre Blogger-alternativer, holder Drupal seg foran kurven når det gjelder sikkerhet. De er transparente om sikkerheten deres og publiserer en detaljert sikkerhetsrapport.

Hvis du er forvirret over hvilke av de tre plattformene ovenfor som kan være det beste valget, kan du lese sammenligningsinnlegget vårt om WordPress vs. Joomla vs. Drupal her.

6. Tumblr

Tumblr, Blogger-alternativ

tumblr er et annet Blogger-alternativ som du kanskje vil prøve. Det er et verktøy for blogging, mikroblogging og sosiale nettverk som lar deg enkelt dele noe på nettet, inkludert bilder, sitater, osv..

Tumblr ser ut til å ha en yngre brukerdemografisk sammenligning med andre sosiale nettverk.

7. Weebly

Weebly

Weebly er en populær nettstedbygger som lar deg bygge en hvilken som helst nettside, inkludert en blogg. Akkurat som Blogger.com, er Weebly også en hostet plattform som lar deg enkelt bygge en blogg fra grunnen av.

Når du registrerer deg for et Weebly-nettsted, kan du velge mellom et av temaene for å gi nettstedet ditt den visuelle appellen den trenger.

For å utvide funksjonene dine tilbyr Weebly hundrevis av apper.

Vet mer om Weebly her.

8. Middels

Medium

Medium er en online publiseringsplattform perfekt for spirende forfattere. På Medium kan du publisere arbeidet ditt og dele det med andre i samfunnet. Hvis arbeidet ditt blir likt av en leser på Medium, kan de sette pris på det ved å klappe for deg ved å klikke på en klappknapp.

Medium lar brukerne lese 3 artikler om dagen. Hvis du overskrider grensen og fortsatt ønsker å lese flere innlegg, kan du bli medlem ved å betale $ 5. Hvis artikkelen blir klappet av en annen bruker, vil Medium begynne å betale deg.

Det er det! Vi håper du synes artikkelen vår om de beste bloggeralternativene var nyttig. Det kan også være lurt å sjekke ut de beste bloggplattformene for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map