8 beste SMTP-transaksjonelle e-posttjenester sammenlignet (2020)

beste smtp-tjenester sammenlignet


Leter du etter de beste SMTP-transaksjonelle e-posttjenestene?

SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) sikrer leveransen av dine transaksjonelle e-poster. Du kan også automatisere e-postene avhengig av handlingene og oppførselen til brukerne dine. Det er mange e-posttjenester på markedet, så det kan være vanskelig for deg å velge det perfekte alternativet for å sende transaksjonelle e-poster.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste e-posttjenestene for SMTP for markedsføring og automatisering.

1. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue er en populær e-postmarkedsføringstjeneste. Med SendinBlue kan du sende transaksjonelle e-poster til abonnentens lister og spore e-postene for å finne ut open rate, avvisningsrate, klikkfrekvens, etc. SendinBlue tilbyr også SMS-markedsføringstjeneste.

Andre viktige funksjoner inkluderer dra og slipp e-postbygger, A / B-testing for e-post og avansert rapportering for en optimalisert e-postmarkedsføringskampanje.

Pris: 300 e-poster per dag med ubegrensede kontakter er gratis. Startkostnader for grunnleggende plan er $ 25 / måned.

2. Postvåpen

Mailgun

Mailgun er en kraftig e-posttjeneste for profesjonelle utviklere. Med sine kraftige API-er kan du enkelt sende, motta og spore transaksjonelle e-postmeldinger. Den har avansert e-postvalidering for å øke konverteringene dine.

Den har en robust sendinginfrastruktur med SMTP-integrasjon og et enkelt RESTful API for å sende bulk-e-poster til brukerne dine.

Pris: Det er en betal-som-du-gå-tjeneste. 10.000 e-postmeldinger og 100 e-postvalideringer per måned er gratis. For 20 000 e-postmeldinger og 500 e-postvalideringer per måned koster det $ 9 / måned.

3. SendGrid

SendGrid

SendGrid er en skybasert SMTP-e-post-transaksjonstjeneste som kommer med en pålitelig plattform for å sende og motta bulk-e-post. Bortsett fra å sende transaksjonelle e-poster, lar de deg også opprette markedsføringskampanjer via e-post.

Det kommer med en rekke integrasjonsalternativer for deg å begynne å sende e-post. Du kan få en komplett analyserapport og tilbakemeldinger i sanntid om hver e-post du har sendt.

Pris: I den første måneden kan du sende 40 000 e-postmeldinger gratis. Etter det tilbyr den 100 e-poster / dag gratis for alltid. Den grunnleggende planen starter med $ 14,95 per måned, som inkluderer 100 000 e-poster per måned.

4. Amazon SES

Amazon SES

Amazon SES er en fleksibel og skalerbar SMTP-transaksjonell e-posttjeneste, som først og fremst er rettet mot applikasjonsutviklere og digitale markedsførere. Amazon SES hjelper deg med å sende varsler og transaksjonsmail til brukerne dine. Den lar deg bruke SMTP-grensesnittet eller et AWS SDK for å integrere Amazon SES direkte i applikasjonen din.

Det kommer med et robust system som sørger for at e-postene dine ignorerer spamfiltrene. Du kan spore levering av e-post, avvisningsrate og avslag gjennom deres smarte mekanisme.

Pris: Det er en pay-as-you-go-tjeneste, som betyr at du må betale for det du bruker. Det lar deg sende 62 000 e-poster per måned gratis. Etter gratisgrensen, må du betale $ 0,10 for hver 1000 e-post. Hvis e-postene dine inneholder vedlegg, må du betale $ 0,12 / GB.

5. Poststempel

poststempel

poststempel er en av de beste SMTP-transaksjonelle e-posttjenestene som tilbyr lynrask levering for applikasjonen din og transaksjonsmail. Postmark har SMTP-servere distribuert over hele verden for å sikre rask levering av e-post.

Det har et utmerket sporingssystem som lar deg overvåke hvor mange e-poster som åpnes og hvor mye tid du bruker på e-posten du sendte.

Pris: Den grunnleggende planen koster $ 10 / måned for 10.000 e-poster. For ytterligere e-postmeldinger, må du betale 1,25 dollar per 1000 e-postmeldinger.

6. Moosend

Moosend

Moosend er en rimelig SMTP-transaksjonell e-posttjeneste som kommer med en dra-og-slipp-e-postbygger for å designe dine transaksjonsemailer umiddelbart. Den har en enorm leveringsgrad på 98%, noe som betyr at den kan bekjempe spamfilter.

Det lar deg lage en e-postblåsing og spore e-postene i sanntid. Du kan også få avanserte analyserapporter for transaksjonsemailene dine.

Pris: Det er gratis for opptil 1000 abonnenter. For de neste 1000 abonnentene må du betale $ 8 per måned hvis du blir fakturert årlig. Alle planer tilbyr ubegrenset e-post og kampanjer hver måned.

7. Mandrill

mandrill

mandrill er en SMTP-transaksjonell e-posttjeneste av MailChimp. Det er en sikker og effektiv plattform for å sende transaksjonelle e-poster uten leveringsproblemer. Du kan bruke Mandrill til å sende datadrevet, målrettet, personalisert og e-e-post til brukerne dine.

Med dens avanserte sporing kan du overvåke åpen hastighet, avvisningsfrekvens og klikkfrekvens for e-postene dine.

Pris: Det koster $ 20 for 25000 e-poster per måned. Du kan også beregne kostnadene ved å legge til antall e-postmeldinger i priskalkulatoren.

8. Pepipost

Pepipost

Pepipost er en e-post-API og SMTP-transaksjonell e-posttjeneste. Den har enkle innstillinger for å koble applikasjonen din med Pepipost og gir en sikker plattform for å sende konfidensielle e-poster. Med Pepipost kan du sende bulk-e-post raskt.

Det holder et fullstendig spor etter levering av e-post, åpen rente og avvisningshastighet. Det varsler deg også om avmeldinger og andre handlinger som er gjort av brukerne.

Pris: 30 000 e-postmeldinger er gratis i 30 dager. Senere vil du få 3000 e-poster per måned gratis. Startplanen koster $ 17,5 per måned for 150 000 e-postmeldinger hvis den faktureres årlig.

Det er alt.

Sjekk også: Beste gratis CRM-programvare for å forbedre kundeforholdet.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste SMTP-transaksjonelle e-posttjenestene. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide for beste e-post nyhetsbrev plugins for WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map