8 Beste WordPress online kurs og trening tilbydere

Beste WordPress online kurs og trening tilbydere


Leter du etter de beste WordPress-nettkursene og opplæringsleverandørene?

Enten du er en nybegynner bruker, erfaren proff eller en tema- eller plugin-utvikler, vil du finne mange forskjellige WordPress-kurs på nettet som hjelper deg å lære hva du vil med WordPress. Når det er sagt, er ikke alle online WordPress-kurs verdt din tid og penger.

Derfor setter vi sammen en liste over de beste online kurs og opplæringsprogrammer for WordPress.

Velge det beste WordPress online kurset

Du kan finne flere plattformer som tilbyr opplæringsprogrammer og guider som hjelper deg å lære WordPress inne og ute. Disse plattformene dekker forskjellige emner som nettstedutvikling, tema- og pluginutvikling, WordPress-tilpasning og mer.

Ikke alle WordPress online-kurs er opprettet like. Du kan finne kursene i forskjellige formater.

  • Videoopplæringer
  • Trinnvise guider
  • Tips og triks
  • WordPress-støtte

La oss se på noen av de beste WordPress-nettkursene og opplæringsleverandørene på markedet.

1. WPBeginners gratis videokurs

WPBeginner

WPBeginner er den mest populære WordPress-nybegynnerguiden på internett. Det tilbyr gratis online kurs, opplæringsprogrammer og videoer som hjelper deg å lære WordPress. Når du registrerer deg for WPBeginners videoer, får du tilgang til 30+ nyttige guider og opplæringsprogrammer GRATIS.

Med disse videoopplæringen vil du kunne starte en blogg, lage et nettsted eller opprette en nettbutikk uten å ansette en utvikler. Videoopplæringen diskuterer WordPress-sider, innlegg, bilder, video / lydinnlegging, widgets, verktøy, innstillinger og konfigurasjon.

Annet enn det kan du besøke WPBeginners hjemmeside for å sjekke ut gratis artikler, ressurser, premium plugins og 100+ rabattkuponger. Faktisk er WPBeginner pioner og en-løsning for å lære WordPress.

Det kan også være lurt å vurdere å bli medlem av WPBeginners Facebook-gruppe. I denne gruppen finner du mange nybegynnere som får løsninger på problemene sine. Også, Syed Balkhi (grunnleggeren) deler ofte raske tips og triks i livevideoer som kan hjelpe deg med å utvide nettstedet ditt raskt.

Pris: Det er helt GRATIS!

2. WP101

WP101

WP101 tilbyr nybegynnervennlige WordPress-videotutorials. De publiserer profesjonelle videokurs på WordPress for brukere på entry-level. Fra installasjon til bruk av plugins og temaer hjelper WP101 deg til å lede deg gjennom hvordan du bruker populære WordPress-plugins raskt og enkelt.

Du kan også dra nytte av deres avanserte produktrelaterte kurs, som dekker Yoast, MailPoet, WooCommerce, Jetpack og mer. Den tilbyr også kurs på WordPress-redaktører, inkludert Gutenberg-blokkeredaktøren.

Pris: Lifetime Membership-plan koster $ 99 (engangsavgift).

3. Tuts + WordPress Tutorials

Envato Tuts Plus

Tuts + er et populært nettsted for WordPress-kodeopplæring. Den tilbyr hundrevis av instruksjoner for hvordan du kan lære deg alt om WordPress. Du kan også få tilgang til dusinvis av e-bøker og online-kurs fra topp WordPress-eksperter.

Temaene som dekkes i disse opplæringene og kursene inkluderer SEO, temautvikling, plugin-utvikling, innlegg og sider, tilpassede innleggstyper, flersidet nettverk, Gutenberg-blokker og mer.

Det beste er at du kan abonnere på Envato Elements og få tilgang til over 1,6 millioner nyttige elementer, inkludert ubegrenset tilgang til Tuts + tutorials, eBooks og kurs.

Pris: Det koster $ 16,50 per måned.

4. Lynda.com

Lynda

Lynda.com er et av de største nettstedene for online kurs og tutorials av LinkedIn Learning. Den har en dedikert seksjon for WordPress videoopplæringer og kurs. Med 51 kurs og 1500+ videoguider for WordPress, kan du lære nesten alt angående WordPress.

Videoopplæringen dekker flere emner, inkludert plugin-utvikling, oppretting av blogger, utvikling av nettsteder, tilpassing av temaer, sikkerhet, WooCommerce og mer.

Pris: Fra $ 17.99 per måned på årlig fakturering.

5. Udemy

Udemy

Udemy tilbyr et bredt spekter av online kurs om flere emner. Den har en egen seksjon om videoopplæringer for WordPress. Kursene sorteres etter navn på lærerne, brukervurderinger, antall timer og nivåer (nybegynner, viderekomne, etc.).

Den har 3000+ kurs på WordPress fra ekspertene. Noen av lærerne tilbyr over 100 forelesninger som dekker alle temaene, inkludert webdesign, utvikling, temavalg, plugins og mer. Du kan gi dine tilbakemeldinger når som helst på bakgrunn av din erfaring med Udemy.

Pris: Kostnadene er basert på trener og antall tilbudte kurs. Vanligvis starter det fra $ 19.99.

6. WP-økter

WP-økter

WP-økter tilbyr videoopplæringer fra de beste WordPress-ekspertene. Den har dusinvis av online videoøkter og 7 komplette kurs hver med flere leksjoner. Noen av øktene deres har også flere trenere som gjør dem unike og ekstraordinære.

De kan tilby et privat treningsprogram for deg og ditt utviklingsteam. Programmet inkluderer to-ukentlig coaching, kontinuerlig trening, privat slakk kanal, individuell evaluering, rapportkort og mer. Du kan avslutte opplæringen når som helst og betale for det du har lært.

Pris: Bli medlem og få tilgang til 160+ timers trening for $ 3.

7. WordPress.tv

WordPress TV

WordPress.tv er et populært WordPress-nettsted av Automattic. Det tilbyr tusenvis av videoer fra eksperter og trenere på internett. Den har også videoer fra WordCamps (internasjonale WordPress-konferanser) fra hvert hjørne av verden.

Nettstedet har en “How To” -del med hundrevis av opplæringsprogrammer for å lære WordPress. Du kan også dele videoene dine på WordPress.tv for å spre kunnskap. Den lar deg delta i WordPress.tv som frivillig til å moderere og gjennomgå videoinnleveringer.

Pris: Det er gratis.

8. IsItWP

IsItWP

IsItWP er et populært WordPress oppslag verktøy som du kan bruke til å analysere websidens hosting, tema, plugins og annen informasjon. Den har en blogg med over 1000 opplæringsprogrammer, guider og online-kurs på WordPress.

Hvis du vil ha gratis tilgang til nyttige WordPress-tutorials, tips og hacks, kan du bli med på IsItWPs ukentlige nyhetsbrev. Våre eksperter sender ukentlig e-post til abonnenter med mange WordPress-ressurser hver uke.

IsItWP har produktanmeldelser for hundrevis av WordPress-temaer og plugins. Den inneholder også flere WordPress-vertsomtaler gratis. Du kan dra nytte av disse anmeldelsene for å velge det beste webhotellet, temaet og plugins for ditt WordPress-nettsted.

Pris: Det er helt GRATIS!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-nettkursene og opplæringsleverandørene. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide for beste dropshipping-plugins for WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me