9 beste Google AdSense-alternativer for å tjene ekte penger (2020)

Beste Google AdSense-alternativer


Leter du etter de beste Google AdSense-alternativene for å tjene penger på nettstedet ditt?

AdSense er den mest populære annonseringstjenesten i verden for å tjene penger på annonser. Imidlertid, hvis AdSense-kontoen din er utestengt eller slettet av en eller annen grunn, må du bruke en annen metode for å fortsette å tjene penger på innholdet ditt.

I denne artikkelen vil vi dele 9 av de beste Google AdSense-alternativene du kan bruke.

Hvordan tjene “ekte” penger med AdSense-alternativer

AdSense er det første annonseringsnettverket for utgivere som ønsker å tjene penger på bloggen sin. Det er så enkelt å tjene penger på AdSense. Alt du trenger å gjøre er å plassere AdSense-koden på bloggen din, og annonsene vises når kontoen din er godkjent.

Imidlertid er det mange grunner til å se etter et pålitelig Google AdSense-alternativ.

Kanskje har du hatt vanskelig for å bli godkjent for en AdSense-konto, eller kanskje har AdSense-kontoen din blitt utestengt.

Noen utgivere ser også etter et alternativ fordi de ønsker å diversifisere annonseinntektene ved å tjene penger på bloggen ved siden av AdSense.

Uansett årsak er det, det er to måter å tjene penger på bloggen din med et AdSense-alternativ:

  1. Ved å velge et alternativt annonsenettverk
  2. Ved å velge et tilknyttet nettverk

Å velge et alternativt annonsenettverk er det beste valget hvis du ikke har en aktiv AdSense-konto og vil tjene penger på bloggen din med annonser.

Å velge et tilknyttet nettverk er det beste valget hvis du vil diversifisere annonseinntektene sammen med AdSense. Det kan også være lurt å sjekke ut hvordan du starter markedsføring av tilknyttet selskap.

I denne artikkelen viser vi deg to forskjellige typer AdSense-alternativer: annonsenettverk og tilknyttede nettverk.

Annonsenettverk

1. Media.net

Media.net

Media.net er en lignende tjeneste som Google AdSense og kan lett brukes som et alternativ. Den viser kontekstuelle annonser med tilpassede design som er relevante for nettstedets innhold. Det integreres med Yahoo! Bing Network sitt kontekstuelle annonseprogram for å øke rekkevidden.

Med sin egenannonseteknikk forbedrer de brukerengasjementet og personaliserer utseendet til destinasjonssidene dine. Alle annonsene deres er fullt responsive og ser bra ut i alle skjermstørrelser. Media.net betaler inntektene hver 30. dag.

2. Propellannonser

Propellannonser

Propellannonser er et annet alternativ til Google AdSense. Det er et resultatstyrt annonserings- og tilknyttet nettverk som lar deg lage konverteringsfokuserte kampanjer. Den har et AI-system som automatiserer annonseoptimalisering og gir fantastiske resultater. Propellannonser er en selvbetjent plattform med sanntid, dyptgående statistikk over annonsenes resultater.

Den tilbyr flere annonseformater, inkludert onclick-annonser, innfødte annonser, etc. Det kommer også med et tilknyttet program for å tjene provisjoner på salg. Du kan velge mellom flere betalingsportaler for å hente inntektene. Propellannonser betaler på netto 30 basis. For noen få utvalgte land tilbyr de også ukentlige betalinger.

3. Adsterra

Adsterra

Adsterra er et digitalt annonseringsnettverk for utgivere og annonsører. Den leveres med en personlig kontoadministrator for å overvåke resultatene til annonsekampanjene dine. Du kan målrette nett- og mobiltrafikk hver for seg for å få mest mulig ut av annonsene. Den viser også resultatstatistikker i sanntid for annonsene dine.

Alle annonser er sikret av deres interne team og ved hjelp av tredjepartsløsninger. Minimumsutbetalingen for Adsterra er $ 100 og de betaler to ganger i måneden til utgivere.

4. AdBuff

AdBuff

AdBuff er et AdSense-lignende annonsenettverk som kobler deg til annonsører. Det har et sanntids oversikt for å se inntektsstatusen din, slik at du kan administrere annonsene dine på riktig måte. Kontosjefen lar deg se gjennom resultatene til en annonse og hjelper deg med å optimalisere den for bedre resultater.

Alle annonsene deres er familievennlige og beskyttet mot skadelig innhold. Det har integrasjon med populære annonseringsselskaper for å øke inntektene dine. AdBuff betaler inntektene dine på netto 45 basis.

5. Bidvertiser

Bidvertiser

Bidvertiser er et direkte annonseringsnettverk du kan bruke til å tjene penger på nettstedets trafikk og innhold. Det har et kontrollpanel for å optimalisere trafikken din og bruker Smartlink-teknologi for å sende brukerne dine direkte til de valgte koblingene. I motsetning til andre annonsetjenester, blir kontoen din godkjent med en gang. Annonseformatene inkluderer bannere, glidebrytere, popups og mer.

Det fungerer med nettstedet ditt, mobilapper, utvidelser og alle andre ressurser for å tjene penger på trafikken. Bidvertiser viser trygge annonser og integreres med populære betalingstjenester, som PayPal, for å sende inntektene dine. Du kan ta ut inntektene dine med en saldo helt ned til $ 10.

6. PopAds

PopAds

PopAds er et populært annonsenettverk og annonsepubliseringstjeneste. Det er et direkte alternativ til Google AdSense og er en lønnsom løsning. Du kan få kontoen din godkjent og begynne å publisere annonser på nettstedet ditt på kort tid.

Alle annonsene deres er optimalisert for å laste raskt og effektivt. PopAds er likt av tusenvis av utgivere for sine unike betalingskriterier. De betaler på daglig basis hvis du treffer minimum $ 5 / dag-målet.

7. InntekterHits

RevenueHits

RevenueHits er et annet populært annonseringsnettverk på markedet. Det garanterer rask godkjenning av kontoen din og øker annonsene for å generere penger fra nettstedet ditt. Den har flere formater for å vise annonser som bannere, knapper, skyvekontroller, popups osv.

Du kan ta ut inntektene dine via PayPal, Payoneer og andre populære betalingsportaler. Minimumsinntekten for å ta ut pengene dine er $ 50, og de betaler på netto 30 basis.

Tilknyttet nettverk

8. ShareASale

ShareASale

ShareASale er det mest populære markedsføringsnettverket for tilknyttede selskaper. Det tilbyr flere kategorier som mote, teknologi, forretning, etc. som gjør at mange forskjellige forretningsnisjer kan tjene ekstra penger. Du kan registrere deg for ethvert produkt som er registrert hos ShareASale og få provisjonen for hvert salg.

Det kan være et alternativ til Google AdSense da det genererer inntekter fra nettstedstrafikken din. Det er enkelt å være med, og du vil få utbetalt månedlig. Du trenger imidlertid minst 50 dollar i saldoen på din tilknyttede konto for å ta ut inntektene. Du kan begynne å tjene penger med ShareASale så snart du starter mote, mat, teknologi eller andre nettsteder.

9. Amazon Associates

Amazon Associates

Amazon Associates er et av de beste tilknyttede programmene i verden. Det er kanskje ikke et direkte alternativ til Google AdSense, men du kan tjene provisjoner ved å selge Amazon-produkter på nettstedet ditt. Hvis du eier en eCommerce-butikk, kan du ganske enkelt registrere deg for Amazon Associates-programmet og vise dynamiske bildeannonser på nettstedet ditt.

Siden Amazon har millioner av produkter, kan du velge å vise de mest relevante varene på produktlinjen. Amazon Associates betaler opptil 10% provisjon for hvert salg.

Du kan også opprette din egen Amazon-tilknyttede butikk for å tjene mer penger. Og sjekk også listen over de beste markedsføringstemaene for tilknyttet selskap for å starte din tilknytningsvirksomhet med et smell.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste Google AdSense-alternativene til å tjene penger på nettstedet ditt. Det kan også være lurt å sjekke ut listen vår over de beste webhotellfirmaene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map