9 beste mobiltelefonplaner for små bedrifter for 2020 (sammenlignet)

Beste småbedriftsplaner for mobiltelefoner


Leter du etter de beste mobiltelefonplanene for små bedrifter?

Business mobiltelefon planer lar deg utvide samtalene fra forretningsnumre til mobiltelefoner eller webapplikasjoner uten å trenge en annen enhet for hvert nummer. Det er en flott måte å administrere virksomheten din på en mobiltelefon.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste mobiltelefonplanene for små bedrifter.

Å velge den beste mobiltelefonplanen for små bedrifter

Det er mange forretningsplaner som er tilgjengelige i markedet. Det kan skape forvirring hos brukerne om å velge den beste tjenesten for småbedrifter.

Dette er hva du trenger å se etter i en mobiltelefon-tjeneste for små bedrifter:

 • Samtalevarighet og ventetid
 • Anropsinnspillingsanlegg
 • Auto-ledsager og samtale ruting
 • Online dashbord for å legge til nye teammedlemmer
 • Lar flere enheter (mobiltelefon, fasttelefon, nettbrett, datamaskin) motta en samtale fra et enkelt nummer
 • Viderekobling, overføring og nummervisningstjeneste

Mobiltelefonplanene for små bedrifter kan tilby flere alternativer og funksjoner. Du må se nærmere på dine krav for å velge den perfekte mobiltelefonplanen for bedriften din.

La oss se på noen av de beste mobiltelefonplanene for små bedrifter som du kan bruke.

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva er en populær mobiltelefonitjeneste for små bedrifter for å forbedre kommunikasjonen. Den har mange funksjoner som ubegrenset samtale, telefonsvarer til e-post, auto attendent, HD-talekvalitet, øyeblikkelig konferansesamtaler og mer.

Det lar anropskøer og en resepsjonist å håndtere de lange ventende samtalene. Du kan integrere tredjepartsapper med Nextiva for rapportering, fakturering, programvare for styring av kundeforhold og andre formål.

Nextiva tilbyr også live chat, online undersøkelser, samtalelogger og andre funksjoner som forretningstelefontjeneste. Det er den perfekte Voice-telefontjenesten (Voice) for enkeltpersoner og bedrifter med flere lokasjoner.

For de siste rabattene, se vår Nextiva-kuponside.

2. RingCentral

Ringcentral

RingCentral er en utmerket telefontjeneste for små bedrifter. Det følger med anropslogger for å administrere historikken til alle virksomhetssamtalene dine. Det tillater integrasjoner med nyttige applikasjoner for å utvide funksjonaliteten til din mobiltelefonitjeneste.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer skjermdeling, videosamtaler, konferanser, direktemeldinger, samtaleopptak og faks. Du kan også administrere innringer-ID, samtale på vent, overføringer og mer fra dashbordet. Det er enkelt å konfigurere og bruke på noen få minutter.

3. Gresshoppe

Gresshoppe

Grasshopper er en perfekt virtuell telefontjeneste for små bedrifter. Det skiller dine personlige og profesjonelle samtaler for effektiv kommunikasjon. Du kan velge et lokalt nummer i bestemte land for å bygge tillit blant samfunnet ditt og svare på samtalene hvor som helst ved hjelp av mobiltelefonen eller stasjonære applikasjoner.

Bortsett fra det lokale nummeret, tilbyr det flere alternativer å velge et nummer for den lille bedriften din, inkludert et avgiftsfritt nummer, forfengelighetstall, 800 tall og 833 nummer.

4. Phone.com

Phonecom

Phone.com er en profesjonell mobiltelefon-tjeneste for små bedrifter. Det gir deg muligheten til å velge fra et lokalt nummer eller et avgiftsfritt nummer for virksomhetssamtalene dine. Du kan bruke hvilken som helst telefon for å svare på samtalene, inkludert fasttelefon eller mobil. Det kommer med grunnleggende funksjoner som viderekobling av samtale, ruteveiledning, konferansesamtaler osv.

Med Phone.com får du også ubegrensede utvidelser, telefonsvarer til e-post, samtaleopptak, live resepsjonist, globale numre og mer. Den har fleksible prisplaner og lar deg legge ubegrensede brukere til tjenesten.

5. AT&T

ATT

PÅ&T er en annen populær forretningstelefon, TV og internettjeneste. Det lar deg holde kontakten med brukerne dine hele tiden. Det har premium ubegrensede planer for samtale og direktemeldinger til brukere. Du får opptil 4 linjer med hver av planene deres.

Funksjonene i premiumplanene inkluderer ubegrenset taletid, tekster og datatjenester for bestemte land som Mexico og Canada. Det tilbyr også HD-streamingtjenester og mobil hotspot.

6. Verizon

Verizon

Verizon er en premium mobiltelefon-tjeneste for små bedrifter. Det tilbyr ubegrenset samtaletid, tekster og datatjenester for opptil 5 brukere. Det har litt dyre planer enn andre tjenester for mobiltelefoner på denne listen.

Det lar deg holde kontakten hvor som helst ved å dele data mellom en eller flere mobile nettbrett, hotspots og andre enheter. Du kan også kjøpe separate planer for en grunnleggende telefon, nettbrett eller hvilken som helst hotspot-enhet.

7. Google Voice

Google stemme

Google stemme er en smart talesamtaler og mobiltelefontjeneste for små bedrifter. Den lar deg bruke et stemmenummer for å motta samtaler hvor som helst ved hjelp av smarttelefon og nettapplikasjoner. Som andre mobiltelefontjenester tilbyr det viderekobling, overføring og telefonsvarer.

Det gir deg muligheten til å blokkere spam-anrop og stille inn samtalen som mottar tid på enhetene dine. Med Google Voice får du et gratis amerikansk-basert nummer for å ringe, tekster og telefonsvarer.

8. Vonage

Vonage

Vonage er en annen profesjonell mobiltelefon-tjeneste for små bedrifter. Det er kompatibelt med Amazon Chime for å tillate videosamtaler og online konferanser for effektiv kommunikasjon. Det tilbyr VOIP-tjenester for skyvirksomhet, og mobiltilgangsfunksjon for å motta samtaler hvor som helst med internettforbindelse.

Andre funksjoner inkluderer et online dashbord for å administrere vente på samtale, videresending av samtale, overføring og mer. Du kan også enkelt legge til nye brukere fra administrasjonsportalen.

9. T-Mobile

T-Mobile

T-Mobile er en kostbar mobiltelefon-tjeneste for små og store bedrifter. Det kommer med ubegrensede samtaler, data og tekstmeldingsplaner som du kan bruke hvor som helst i verden. T-Mobile gjør det mulig å administrere flere numre fra en enhet eller ett nummer fra flere enheter.

Funksjonene inkluderer talemeldinger, viderekobling av samtale, samtale-ID og landsspesifikk dekning. Den tilbyr opptil 12 linjer og belaster deg per linje.

Vi håper denne artikkelen har hjulpet deg med å finne de beste mobiltelefonplanene for små bedrifter. Det kan også være lurt å sjekke ut vårt ekspertvalg av de beste registrerte domenenavnene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map