BigCommerce vs WooCommerce: Hva bør du velge?

Bigcommerce-vs-woocommerce


Vil du starte et nettsted for e-handel? I så fall må du velge en e-handelsplattform for å bygge og være vert for nettstedet ditt på. Men med så mange e-handelsplattformer på markedet, hvordan vet du hvilken som er det beste valget for deg?

I denne BigCommerce vs. WooCommerce-artikkelen sammenligner vi disse to populære eCommerce-plattformene, slik at du kan finne ut hvilken som er det riktige valget for dine behov. Vi vil fordele funksjonene, brukervennligheten, priser, support og mer for å bestemme hvilken e-handelsplattform som vil hjelpe nettstedet ditt å lykkes.

La oss komme i gang.

Generell oversikt: BigCommerce vs. WooCommerce

BigCommerce

Bigcommerce stedet

BigCommerce er en fullt vert e-handelsplattform. Det er et flott alternativ for eiere av små bedrifter som nettopp begynner fordi du betaler en pris og får alt du trenger for å starte et e-handelsnettsted. Dette inkluderer hosting (der nettstedet ditt bor på internett), design, innhold, betalinger, handlekurv, markedsføringsfunksjoner, support og mer.

Men en viktig faktor å ta hensyn til når du registrerer deg med BigCommerce er deres eierskap og hosting-fangst som følger med å være en fullt vertskapsplattform. Når du oppretter en nettbutikk med BigCommerce, sitter du der; du kan ikke flytte nettstedet ditt til noen annen webhotellleverandør. I tillegg, med BigCommerce blir dataene dine delt, og du er ikke den eneste eieren av det vertsrommet, de deles med andre BigCommerce-butikker.

Selv om de gir muligheten til å integrere BigCommerce med WordPress-nettstedet ditt, slik at du kan administrere innholdet ditt i front-end med WordPress og baksiden av butikken din med BigCommerce.

WooCommerce

woocommerce-e-handel-plattform

WooCommerce er et populært gratis eCommerce-plugin for WordPress, nesten 1/3 av alle nettbutikker drives av WooCommerce. Siden WooCommerce er en WordPress-plugin, betyr dette at du kan ta hvilken som helst WordPress-webside eller -blogg og enkelt gjøre det til en online butikk med WooCommerce. Det betyr også at hvis du vil bruke WooCommerce, må du bygge eCommerce-nettstedet ditt på WordPress.org.

Men med WordPress og WooCommerce sammen har du full kontroll og eierskap til eCommerce-nettstedet ditt, og du står fritt til å velge hvilken som helst webhotellleverandør du ønsker i motsetning til BigCommerce.

WooCommerce kommer med en rekke innebygde funksjoner som hjelper deg med å drive din nettbutikk inkludert betalingsbehandling, lagerstyring, levering, kuponger og mye mer.

Sjekk ut vår komplette WooCommerce-anmeldelse for å lære mer.

Funksjoner: BigCommerce vs. WooCommerce

BigCommerce

Som vi kort nevnte tidligere, kommer BigCommerce med massevis av funksjoner rett utenfor boksen. For det første kan du med BigCommerce designe et vakkert, intuitivt nettsted på mindre enn 1/2 av tiden det vanligvis tar å designe et nettsted. BigCommerce tilbyr et bredt utvalg av flotte og betalte temaer for alle tenkelige bransjer, inkludert mote, kjæledyr, mat & drikke, kunst & håndverk, bilindustri & industrielle, leker & spill, og mye mer.

Bigcommerce-temaer-Bigcommerce-vs-woocommerce

Deres redigeringsredaktør lar deg enkelt endre nettstedets utseende uten å ha koding. Med temaene deres kan du også gi en mer personlig handleopplevelse for brukere med en fleksibel modulær kodebase, betinget logikk og språkfiler. Temaene deres er også fullt integrert med BigCommerces fasetterte søk for å hjelpe kunder med å navigere på nettstedet ditt enklere.

Med BigCommerce kan du raskt øke inntektene ved å bruke deres innebygde konverteringsoptimaliseringsverktøy. Du kan redusere avvikling av vogn med deres forlatte vognserver, øke utsjekken med PayPal One Touch, forbedre konverteringer med en 1-siders utsjekking, øke tilliten til produktomtaler, stimulere kjøpere med innebygde kuponger og rabatter og mer.

De tilbyr også en rekke funksjoner for å godta betalinger, frakt og oppfylle bestillinger, e-handelsanalyse, sømløs integrasjon med populære apper, øke SEO og mer.

WooCommerce

WooCommerce tilbyr også utallige funksjoner som hjelper deg å bygge en kraftig nettbutikk på WordPress. Fordi WooCommerce er åpen kildekode og bygd på WordPress, gir det deg muligheten for uendelig tilpasning. Du får tilgang til over 55 000 gratis WordPress-plugins, så vel som mange flere betalte plugins. De tilbyr også mange WooCommerce-temaer som vil integreres sømløst med WordPress-temaene du kjenner og elsker.

WooCommerce tilbyr også en rekke gratis og betalte utvidelser for å forbedre markedsføringen, betalingene, forsendelsen, butikkadministrasjonen og mer av nettbutikken din..

woocommerce-utvidelser

Noen bemerkelsesverdige WooCommerce-utvidelser inkluderer:

 • WooCommerce-abonnementer – Sett opp tilbakevendende betalinger og belaste kundene automatisk regelmessig.
 • WooCommerce Bookings – Tillat kunder å bestille avtaler, gjøre reservasjoner eller leie utstyr direkte fra nettstedet ditt.
 • Produkttillegg – Gi tillegg til kundene dine som gaveinnpakning eller en spesiell melding til produktene dine.
 • WooCommerce-medlemskap – Gi medlemmene tilgang til begrenset innhold eller produkter, gratis eller for en pris.
 • Pakke sporing – Gi informasjon om forsendelsessporing til dine bestillinger.

WooCommerce kan skryte av en rekke andre fantastiske funksjoner som tilpasning av lokasjoner for å angi språk og valuta, produktvurdering og anmeldelser, innebygd betalingsbehandling fra ledende leverandører som Stripe og PayPal, rapportering og mer. De tilbyr til og med en mobilapp slik at du kan administrere nettbutikken din mens du er på farten.

I slekt: 6 beste e-handelsplattformer for multivendor markedsplasser

Vinner: WooCommerce

Brukervennlighet: BigCommerce vs. WooCommerce

BigCommerce
BigCommerce er en av de enkleste e-handelsplattformene å bruke. Du kan designe et vakkert nettsted på få minutter med temaene og nettstedredigereren, og du trenger ikke å bekymre deg for noen av de tekniske aspektene ved nettbutikken din, fordi BigCommerce håndterer alt for deg.

Bigcommerce-onboarding

Onboarding-prosessen er oversiktlig og lett å forstå, og mange av funksjonene er innebygde, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å installere plugins som med WooCommerce.

Med BigCommerce kan du få din nettbutikk i gang på kort tid veldig enkelt.

WooCommerce
Med WooCommerce er det litt mer av en læringskurve enn med BigCommerce. Mens du har massevis av alternativer for WooCommerce-temaer og plugins for å hjelpe deg med å få nettbutikken din til å se og kjøre hvordan du vil ha den, er det ikke så raskt som å bygge en nettbutikk med BigCommerce fordi du må legge inn noe av arbeidet selv.

Du må også være mer praktisk når det gjelder styring av nettstedet ditt, inkludert håndtering av oppdateringer og sørge for at nettstedet ditt er sikkert. Heldigvis er det imidlertid en rekke plugins, for eksempel sikkerhetsplugins som kan hjelpe deg med å automatisere prosessen.

Du trenger ikke å være en datamaskin-veiviser i det hele tatt for å bruke WooCommerce med suksess, det tar bare en liten stund å bli vant til, og det er verdt det å ha full kontroll over nettbutikken din.

Hvis du allerede er WordPress-bruker, vil det være en lek å bygge en nettbutikk. Alternativt kan du sjekke veiledningen vår om hvordan du lager et nettsted hvis du er ny på WordPress.

Vinner: BigCommerce

Skalerbarhet: BigCommerce vs. WooCommerce

BigCommerce

BigCommerce tilbyr en rekke funksjoner som lar deg skalere virksomheten inkludert ubegrensede produkter, lagring av filer og båndbredde med alle planene deres.

Når bedriften vokser og nettstedet ditt begynner å få mer trafikk, må du også vurdere faktorer som hastighet og sikkerhet. BigCommerce tilbyr bransjeledende oppetid på 99,9%, dette betyr i all hovedsak at butikken din bare risikerer å være nede noen minutter per år, kontra et par dager. De tilbyr også raskere lastetidssider for bedre konverteringer og forbedret kundeopplevelse samt kompromissløs sikkerhet.

BigCommerce er et godt valg for startups og små bedrifter. Men hvis du vil skalere virksomheten din med BigCommerce, er du noe begrenset og det vil koste deg. Hver BigCommerce-plan har et årlig salgstall, dette betyr at du automatisk blir oppgradert til en høyere pris når det årlige online-salget har gått over den grensen.

WooCommerce

WooCommerce tilbyr ubegrensede bilder og gallerier, ubegrensede produkter, og den har muligheten til å håndtere tusenvis av transaksjoner per minutt, slik at du kan øke trafikken og skyte inn salget.

woocommerce-skalerbarhet-Bigcommerce-vs-woocommerce

I tillegg, siden WooCommerce er en open-source eCommerce-applikasjon, har du full kontroll over nettbutikken din og har muligheten til å skalere virksomheten din nøyaktig slik du vil. Du er ansvarlig for å opprettholde oppdateringer, sikkerhetskopier og nettstedets sikkerhet. Men dette betyr også at du har flere alternativer for å skalere virksomheten din, for eksempel hurtigbufring, plukking og valg av utvidelser og plugins og mer. Når nettbutikken din vokser, må du oppgradere WooCommerce-hostingplanen.

Men siden WordPress og WooCommerce er ledende i bransjen og har et så stort samfunn, er det mange utviklere som jobber spesifikt med disse plattformene. Dette betyr at du enkelt kan finne en profesjonell utvikler som kan hjelpe deg å skalere nettbutikken til dine behov.

Vinner: WooCommerce

Priser: BigCommerce vs. WooCommerce

BigCommerce

BigCommerce tilbyr 4 forskjellige prisplaner: Standard, Plus, Pro og Enterprise. Disse planene varierer i pris fra $ 29,95 per måned til $ 249,95 per måned og høyere (du må kontakte BigCommerce for å få tilpassede priser for Enterprise-planen som er basert på kundesalg på nettet).

Alle planer inkluderer ingen transaksjonsgebyrer, ubegrensede produkter, lagring av filer, båndbredde og ubegrenset personalkontoer. Behandlingsgebyret for debet- og kredittkort starter på 2,9% + $ 0,30 per transaksjon for alle BigCommerce-planer.

Bigcommerce-prising-Bigcommerce-vs-woocommerce

Det er viktig å merke seg at Pro-planen starter på $ 249,95 per måned for mindre enn $ 400 000 i online salg, og deretter er det $ 150 per måned ekstra for hver ekstra $ 200 000 i online salg. Når nettbutikken blir mer vellykket, betaler du mer. I tillegg, hvis du vil ha tilgang til noen kraftige funksjoner som den forlatte handlekspareren og kundegrupper og segmentering, må du velge en av de dyrere planene.

Som vi tidligere nevnt, kan du bruke BigCommerce og WordPress sammen med alle planer.

Du har muligheten til å teste BigCommerce gratis med deres 15-dagers prøveversjon, og du trenger ikke å oppgi kredittkortinformasjonen din.

WooCommerce

Som vi nevnte tidligere, er WooCommerce helt gratis eCommerce-plugin for WordPress. Det betyr at du kan laste ned og installere WooCommerce på ditt WordPress-nettsted som er hostet og begynne å selge produkter online gratis.

Men selvfølgelig, hvis du ikke allerede har et WordPress-nettsted som er hostet selv, trenger du et domenenavn, SSL-sertifikat og en WordPress-hostingkonto for å starte en nettbutikk med WooCommerce.

Vanligvis koster et domene rundt $ 14.99, et SSL-sertifikat koster $ 69.99, og webhotell koster rundt $ 7.99 per måned. Dette er ganske kostbart, spesielt hvis du nettopp begynner.

Heldigvis tilbyr Bluehost en fantastisk avtale for IsItWP-lesere.

woocommerce-Bluehost

Bluehost er en offisiell hosting-leverandør av WordPress og WooCommerce som anbefales, og det er også et av de beste valgene våre for de beste hostingfirmaene for e-handel. De tilbyr brukerne våre et gratis domenenavn, gratis SSl-sertifikat og rabatt på webhotell.

Dette betyr at du kan starte nettbutikken din for så lite som $ 6,95 per måned!

Kom i gang med Bluehost + WooCommerce i dag »

I likhet med BigCommerce krever WooCommerce heller ingen transaksjonsgebyrer. Men på lik linje med BigCommerce, vil hostingkostnadene øke etter hvert som nettstedet ditt vokser.

Mens WooCommerce-utvidelser noen ganger kan være kostbare, kan du kjøpe dem slik du trenger dem. Du har også muligheten til å bruke mange gratis og rimelige WordPress-plugins for WooCommerce for å øke salget og spare penger.

Som du kan se, er WooCommerce mye rimeligere enn BigCommerce, som er perfekt for å starte en nettbutikk med et budsjett.

Vinner: WooCommerce

Støtte: BigCommerce vs. WooCommerce

BigCommerce

Som en fullkommet e-handelsplattform gir BigCommerce utmerket støtte. For det første kommer alle BigCommerces planer med 24/7 live agentstøtte. Hver gang du får et problem, er du sikker på å få hjelp raskt. Hvis du registrerer deg for deres Enterprise-plan, får du også ekspressruting, prioritert støtte, tilgang til strategisk kontoadministrasjon og API-støtte.

I tillegg til live agentstøtte, har de et brukersenter som inneholder mange nyttige tips, triks og hvordan du kan gjøre det i form av guider, brukerdokumenter, videoer og utviklerdokumenter..

Bigcommerce-støtte

BigCommerce har også en fellesskapsdel ​​hvor du kan legge inn spørsmål og få svar fra andre BigCommerce-brukere, bla gjennom emner for løsninger og bli med i grupper for å få kontakt med likesinnede..

WooCommerce

Siden WooCommerce er en av de mest populære eCommerce-plattformene, har du massevis av WooCommerce supportalternativer tilgjengelig for deg. På hjemmesiden deres kan du finne et robust kunnskapsgrunnlag som inneholder referansemateriell og veiledninger om alt fra å komme i gang til å selge produkter til å utvide WooCommerce.

woocommerce-støtte

WooCommerce tilbyr også støttefora der du kan snakke med og få råd fra andre WooCommerce brukere og eksperter.

Siden WooCommerce imidlertid er en plattform som er hostet, er de begrenset i deres personlige kundeservice. De tilbyr live chat, og du kan sende inn en supportbillett, men du kan ikke få støtte via telefon, e-post eller sosiale medier. I tillegg vil eventuelle problemer du får i forbindelse med serveren din være ansvaret for din WooCommerce hostingleverandør. Det samme gjelder alle WooCommerce-temaer og utvidelser. Støtte vil bli gitt av utviklerne av disse produktene.

Vinner: BigCommerce

Vår dom: BigCommerce vs. WooCommerce: Hvilken bør du velge?

BigCommerce og WooCommerce er begge utrolig kraftige plattformer å starte nettbutikken din på, hvilken du velger alt kommer til personlige preferanser.

Hvis du raskt vil bygge en nettbutikk og ikke trenger å administrere noen av de tekniske aspektene ved den, kan BigCommerce være valget for deg. Fordi BigCommerce er en komplett vert løsning, trenger du ikke å bekymre deg for mye. Det meste av det du trenger er allerede installert for deg slik at du kan registrere deg og begynne å selge raskt.

Den eneste ulempen er at du ikke har full kontroll eller eierskap til nettstedet ditt. Du må også betale litt mer penger hver måned enn du ville gjort med WooCommerce og WordPress.

På den annen side, hvis du vil ha fullstendig kontroll og eierskap til nettbutikken din, bør du gå med WooCommerce. Fordi det kjøres på WordPress, er tilpasningen uendelig; du kan bygge nøyaktig den typen nettbutikk du trenger med noen av funksjonene du ønsker. I tillegg er kostnadene mye rimeligere for brukere som akkurat er i gang.

De eneste ulempene er at du må vedlikeholde programvaren selv, og den kommer med litt av en læringskurve. Men med all dokumentasjonen på nettet for å lære deg hvordan du bruker WordPress, bør det ikke ta lang tid før du har det bra.

Vi håper du likte denne artikkelen om BigCommerce vs. WooCommerce, og at du nå har en bedre ide om hva som er det beste for din nettbutikk. Når nettbutikken din er i gang, kan du våge deg inn i CRM-programvare for å bygge bedre kundeforhold. Hvis du likte denne artikkelen, kan du sjekke innlegget vårt om Hvordan lage en Amazon Affiliate Store med WordPress (og tjene penger).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map