De 10 beste 24/7 WordPress-støttetjenestene for å administrere nettstedet ditt

Beste WordPress Support Services


Leter du etter de beste 24/7 WordPress-støttetjenestene?

WordPress support og vedlikeholdstjenester hjelper deg med å administrere nettsteder, for eksempel overvåking og oppdatering av WordPress-kjerne, temaer og plugins, sikkerhetskopier, ytelsesoptimalisering osv..

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste 24/7 WordPress-støttetjenestene du kan bruke til å administrere nettstedet ditt.

Hvorfor trenger du WordPress Support Services?

Det kan være en skremmende oppgave å vedlikeholde et WordPress-nettsted, spesielt hvis du ikke er en teknisk kunnskapsrik person. Selv om du har den rette tekniske ferdigheten, kan det være lurt å ikke bevilge en time hver dag til å administrere WordPress-nettstedet ditt. I stedet for å opprettholde WordPress, kan du fokusere på å produsere flott innhold og øke din online virksomhet.

Her er noen få ting en WordPress-støttetjeneste kan hjelpe deg med.

 • Sikkerhet: Beskytt nettstedene dine mot hackere og malware.
 • Oppetidsovervåking: Hold WordPress-nettstedet oppe og går hele tiden.
 • Opptreden: Optimaliser nettstedet ditt for hastighet og ytelse.
 • Analytics: Overvåke nettstedtrafikken din og samle grep om innsikt.
 • Oppdater: Oppdater WordPress kjernetemaer og plugins uten å ødelegge nettstedet ditt.

Hver WordPress-støttetjeneste er unik. Før du ansetter en profesjonell utvikler eller WordPress-støttetjeneste, må du dobbeltsjekke om de leverer de riktige tjenestene for dine behov.

La oss se på noen av de beste tilgjengelige WordPress-støttetjenestene.

1. WP Buffs

WP Buffs

WP Buffs er en populær 24/7 WordPress support- og vedlikeholdstjeneste. Det har et eksternt team som jobber 24/7 for å hjelpe deg med å takle noen av nettstedets problemer. Tjenesten deres gir deg tilgang til iThemes Security Pro, den beste WordPress-sikkerhetsplugin.

Denne tjenesten anbefaler også å bruke WP Rocket for hastighetsoptimalisering.

2. FixRunner

FixRunner

FixRunner er en rimelig WordPress hjelpe- og støttetjeneste. Bortsett fra overvåking og vedlikehold, kan du stole på FixRunner selv om det er en rask løsning eller en utviklingsoppgave. De administrerer også WordPress-oppdateringene dine for temaer og plugins.

Deres overvåkningsteam sørger for at nettstedet ditt er oppe og fungerer 24/7, slik at du kan ha ro i sjelen. De gir deg også en cloud backup-tjeneste for å lagre sikkerhetskopier og gjenopprette nettstedet ditt i løpet av få minutter.

3. Pleie av WP-området

WP Site Care

WP Site Care er en WordPress support- og vedlikeholdstjeneste. Teamet deres sørger for at nettstedet ditt kjører raskt og sikkert. Den overvåker nettstedet ditt 24/7 for å gi deg trygghet, slik at du kan fokusere på å utvide virksomheten din i stedet for å bruke tiden din på serveradministrasjonsoppgaver.

Med automatiserte sikkerhetskopier lagres nettstedets database, filer og bilder utenfor stedet i skyen. WP Site Care optimaliserer også ytelsen til nettstedet ditt.

4. WP Tech Support

WP Tech Support

WP Tech Support er en WordPress hjelpe- og støttetjeneste. Hvis nettstedet ditt har noe problem, kan du sende inn en forespørsel, og supportteamet deres vil hjelpe deg med å løse det.

Du kan bruke deres online kundesupportportal for å få tilgang til rapportene dine og få kontakt med supportteamet. Den dekker alle nødvendige tjenester som overvåking av nettsteder, sikkerhetskopieringer, oppdateringer og optimalisering av ytelsen.

5. WP SitePlan

WP SitePlan

WP SitePlan tilbyr vedlikeholdstjeneste og støtteplaner for WordPress. Den tilbyr sikkerhetsløsninger for å beskytte nettstedet ditt mot hackere og malware. Andre tjenester inkluderer feilrettelse og overvåking av nettstedet ditt. Det optimaliserer databasen slik at nettstedet ditt kjører uten feil.

Du kan stole på WP SitePlan for overvåking av oppetid, sporing av analyser og installering av oppdateringer jevnt. De gir også støtte for WooCommerce-butikker.

6. WP-kurve

WP-kurve

WP Curve er en førsteklasses WordPress-støttetjeneste. Deres team av WordPress-eksperter og utviklere jobber 24/7 for å løse nettstedets problemer. Noen av de bemerkelsesverdige tjenestene deres inkluderer sikkerhetssider på nettstedet, hastighetsoptimalisering, fører til trafikk og reduserer avvisningsfrekvensen din.

Du kan sende inn oppdrag som fiksing, utvikling av nettsteder, oppdateringer osv., Og de vil fullføre oppgaven på en bestemt tidsperiode. De tilbyr også et live chat-anlegg for å få kontakt med teamet deres.

7. Vedlikehold

Maintainn

Maintainn er en WordPress support- og vedlikeholdstjeneste. Det gir design, utvikling og vedlikeholdsløsninger for WordPress nettsteder. Den er integrert med Sucuri for å tilby sikkerhet i verdensklasse og 24/7 overvåking av nettstedet ditt.

Andre viktige funksjoner inkluderer oppdateringer for WordPress-kjerne, temaer og plugins. Med Maintainn kan du lage sikkerhetskopier på stedet og gjenopprette raskt uten å miste data.

8. WordXpress

WordXpress

WordXpress er utmerket støtte, vedlikehold og markedsføringsløsning for WordPress. Den inkluderer regelmessige oppdateringer, sikkerhetskopier av skyen og skanning av skadelig programvare. Det gir også ubegrensede redigeringer, rettelser og endringer for WordPress-nettstedet ditt. Du kan bruke denne tjenesten for overvåking av sidehastighet, spambeskyttelse og mer.

Med WordXpress får du en moderne sidebygger, tilgang til SendGrid e-postverktøy og Google Analytics-støtte.

9. WP-vedlikeholder

WP-vedlikeholder

WP Maintainer er en WordPress-oppdatering, sikkerhetskopiering og vedlikeholdsstøtteløsning. Det fungerer med Sucuri for å lage et sikkerhetslag og beskytte nettstedet ditt mot hackere, skadelig innhold og skadelig programvare.

Det tilbyr jevnlige oppdateringer for den nyeste WordPress-versjonen, temaet og plugins på nettstedet ditt. Du kan også planlegge sikkerhetskopier av nettsteder, sende dem via e-post eller laste ned på datamaskinen din.

10. Fixmysite.com

Fixmysite

Fixmysite kan hjelpe deg med å fikse WordPress-nettstedet ditt med en gang. Det fungerer i tre enkle trinn: kontakt, gjennomgang og reparasjon. De tilbyr tilpassing av temaer, migrering, hurtigoptimalisering og fjerning av skadelig programvare fra WordPress-nettstedet ditt.

Du kan koble til dem for en nettstedrevisjon og til og med for et WordPress-oppsett. De tilbyr også forretningstelefontjeneste for raskere kommunikasjon.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste 24/7 WordPress-støttetjenestene for å administrere nettstedet ditt. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide for beste WordPress helpdesk plugins for kundesupport.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map