De 10 beste billige domeneregistratorene i 2020 og hvordan du velger en

beste domenenavnsregistrator


Leter du etter den beste domenenavnegistratoren for å kjøpe et domenenavn? For å starte et nettsted, må du kjøpe et domenenavn og webhotell. Med riktig domenenavn kan du oppsummere den komplette forretningsidéen til et ord eller to. Dette er grunnen til at det er viktig å velge det perfekte domenenavnet og kjøpe det fra den beste domeneleverandøren på markedet.

I denne artikkelen vil vi dele hvordan du velger den beste domenenavnsregistratoren for dine behov og sammenligne toppdomeneselgere.

Siden dette er en lang artikkel, vil vi gi en innholdsfortegnelse for din hjelp:

I. Hva er en domenenavnsregistrator?

II. De beste domenenavnregistratorene for 2020 (sammenlignet)

III. Hvordan velge en domenenavnsregistrator

 1. Priser
 2. Registreringsperiode
 3. Utløpsperiode
 4. Benytter seg av utløpte domener
 5. Domeneoverføring og gebyrer
 6. Addon-tjenester
 7. Brukererfaring
 8. Skjulte avgifter
 9. Kundeservice

Hva er en domenenavnsregistrator?

En domenenavnsregistrator er en tjeneste du kan bruke til å registrere et firmanavn for din online representasjon. Det er hundrevis av domeneleverandører i verden med forskjellige priser og funksjoner.

Nameboy

Normalt kjenner du virksomhetsnavnet du vil registrere. Imidlertid er det domenenavngenerator som Nameboy som også hjelper brukere med å generere ideer og nettadresser til bedriftsnavn. Domenenavnsregistratorene er akkreditert av ICANN (Internet Corporation for tildelte navn og nummer), og de lar disse registrarene gi domenenavn til bedrifter og enkeltpersoner.

De beste domenenavnsregistratorene for 2020 sammenlignet

Vi delte hvordan du velger den beste domeneleverandøren for domenenavnet ditt. Nå er det på tide å fortelle deg at ekspertene våre velger de beste domenenavnsregistratorene. Disse registrarene er kjent for forskjellige funksjoner og priser. Du kan velge den som best oppfyller dine krav.

1. Bluehost

Bluehost er en av de mest populære leverandørene av domenenavn og webhotell i verden. De tilbyr de billigste prisene for nybegynnere å komme i gang. Bluehost er også offisielt anbefalt av WordPress-kjernen.

Støtten deres er kraftig, og de har alternativer fra nybegynnernivå til bedriftsbrukere. For IsItWP-brukere tilbyr de et gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat og god rabatt på webhotell.

start-a-nettside-Bluehost

Få et gratis domenenavn med Bluehost Hosting »

Hvis du leter etter en komplett pakke å starte på nytt, er Bluehost det riktige valget for deg. De tilbyr enkle skaleringsalternativer, og du kan alltid snakke med deres vennlige supportteam når bedriften vokser.

Bluehost tilbyr dedikert hosting, WooCommerce hosting, VPS hosting, cloud hosting og administrert webhotell. De har også tilpassede planer for storskala nettsteder.

Les vår komplette Bluehost-anmeldelse fra eksperter på vert.

2. Domain.com

Domain.com

Domain.com er en populær leverandør av domenenavn. De tilbyr rimelige priser med flere verktøy for nybegynnere og avanserte brukere. I likhet med de andre populære domeneregistratorene gir de også pakker for domenenavnet og webhotellet. Når du kjøper hostingplanen deres, får du et gratis domenenavn for å starte nettstedet ditt.

De tilbyr et enkelt domeneoverføringsanlegg, nettdesigntjeneste, e-posttjeneste og mer. Domain.com tilbyr også gode rabatter til nye domenenavnregistranter.

3. HostGator

Hostgator

HostGator er en pålitelig domenenavnsregistrator og leverandør av webhotell. De tilbyr komplette pakker / pakker for å kjøpe domenenavn og webhotell sammen. Hvis du planlegger å kjøpe hosting hos dem, så tilbyr de et gratis domenenavn, e-post og webhotell for opptil $ 3 / måned.

HostGator er kjent for webhotell-tjenestene, og er klarert av over 10 millioner brukere som viser dem blant de beste webhotellleverandørene i verden. De er det riktige valget for nybegynnere til avanserte brukere.

HostGator har forhandlerplaner som betyr at du kan starte din egen webhotellvirksomhet. De tilbyr også skyhosting, WordPress hosting, VPS hosting og dedikert hosting.

Sjekk ut HostGator-anmeldelsen vår for mer informasjon.

4. GoDaddy

Gå pappa

GoDaddy er en av de mest populære domeneregistratorene i verden. De tilbyr lave kostnader domenenavn med mange andre verktøy og tjenester, for eksempel hosting, nettsted byggherre, etc. GoDaddy lar deg kjøpe et domenenavn til den billigste prisen, typisk $ 0,99 per år. Fornyelsesgebyrene deres er imidlertid høyere enn andre domeneregistratorer.

Når du trenger assistanse, kan du stole på den gode kundestøtten deres. GoDaddy er kjent for sin kvalitet og pålitelighet. Hvis du velger å kjøpe vertsbuntene deres, får du domenenavnet gratis.

Sjekk ut denne komplette GoDaddy-vurderingen for mer informasjon.

5. Namecheap

Namecheap

Namecheap er en av de beste domenenavnsregistratorene på markedet som tilbyr rimelige priser for domeneregistrering og fornyelse. Namecheap har andre tjenester som webhotell, SSL-sertifikater, WHOIS-beskyttelse, gratis DNS og mer.

De har fantastisk live chat support og en omfattende kunnskapsbase. Utenom det, vert de også videoopplæringer for brukerne sine for å hjelpe deg med å kjøpe og administrere domenenavn. Betalingsmåten deres er rask og sikker. De lar brukerne foreta betalinger med kredittkort, fond eller PayPal.

Alternativet for automatisk fornyelse gjør det mulig for brukere å holde seg til Namecheap i en lengre periode. Fornyelsesgebyrene deres er rimelige, og de tilbyr også rabatter på nye domenenavnsregistreringer.

6. DreamHost

Dreamhost

DreamHost er en annen profesjonell webhotellleverandør som tilbyr domenenavn gratis med deres vertsplan. De tilbyr et bredt utvalg av hosting-tjenester som delt hosting, WordPress hosting, VPS hosting, dedikert hosting og cloud hosting. Du kan velge domenenavn til en vanlig pris og enkelt koble det til hostingplanen din.

Deres interne supportteam er tilgjengelig 24/7 for å løse dine problemer. Andre viktige funksjoner inkluderer flerfaktorautentisering, automatisk aktivert sFTP og gratis sikker hosting med Let’s Encrypt.

Ikke gå glipp av denne komplette DreamHost-anmeldelsen.

7. Shopify Business Name Generator

Shopify Business Name Generator

Shopify Business Name Generator er et av de populære og gratis verktøyene for domenenavngeneratorer fra Shopify. Det lar deg sjekke tilgjengeligheten av domenenavn umiddelbart.

Det foreslår også domenenavnene basert på virksomhetskategorien din. Du kan velge forretningstype mens du søker etter et domenenavn. Den gir deg hundrevis av forslag basert på søkeordet ditt.

8. KjøpDomains

BuyDomains

BuyDomains er en premium-domenenavnsregistrator.

Premium domenenavn er domenenavn som allerede er registrert, men som er tilgjengelige for kjøp fra tredjepart. Disse domenene er ofte minneverdige, kortere og merkevarer enn et nytt domenenavn, og det er derfor de er dyrere.

Den lar deg velge mellom flere kategorier for å finne domenenavnet for virksomheten din effektivt. Du kan klikke på hvilken som helst type, og den viser tilgjengelige premiumdomenenavn med sine priser. Du kan enten godta prisen eller gi et tilbud.

9. GreenGeeks

GreenGeeks

GreenGeeks er enda en webhotellleverandør som tilbyr et gratis domenenavn når du registrerer deg for en webhotellplan. GreenGeeks er verdens største miljøvennlige leverandør av webhoteller.

Det lar deg registrere TLDer som .com, .net, .org, .info, etc. Deres pålitelige kundesupport er tilgjengelig 24/7 via live chat og telefon.

For mer informasjon, bør du sjekke denne komplette GreenGeeks-gjennomgangen.

10. iPage

iPage

iPage er en av de billigste webhotellene som også lar deg registrere et gratis domenenavn mens du registrerer deg for en webhotellplan. Bortsett fra et gratis domenenavn, vil du få gratis SSL-sertifikat, en dra og slipp nettstedsbygger, gratis SSL-sertifikat med mer, med deres billige hostingplaner.

Du kan frafalle registreringsavgiften for det første året. Etter det må du betale de vanlige fornyelsesgebyrene.

Ikke gå glipp av iPage-vurderingen vår for mer informasjon.

Hvordan velge en domenenavnsregistrator

Før du velger en domenenavnsregistrator, må du se på noen få grunnleggende ting, for eksempel toppdomener (TLDs). Domenene på toppnivå (.com, .net, .io, .biz, etc.) er en del av domenenavnsystemet (DNS), og ikke alle registrarene tilbyr alle TLDer. La oss se et eksempel på domenestrukturen for bedre forståelse.

For eksempel: www.mywebsite.com

I denne domenestrukturen er ‘www’ protokollen, ‘mywebsite’ er bedriftsnavnet eller andre nivå domene (SLD), og ‘.com’ er det øverste nivået domenet (TLD). Du kan velge hvilken som helst TLD du trenger, selv om du trenger å sjekke om domeneregistratoren selger den eller ikke.

Enkelt, ikke sant?

Domenenavnsøket skal være enkelt og intuitivt. Noen ganger vet du hvilket domenenavn du trenger for å registrere. Men hvis du er forvirret over det, bør det smarte søkesystemet også gi forslag i søkeresultatene for å hjelpe deg med å velge bedriftsnavn.

Søk på eksempler

Det er mange andre aspekter vi diskuterer nedenfor for å hjelpe deg med å velge den beste domenenavnregistratoren for domenenavnet ditt.

1. Prising

Prisfastsettelse er nøkkelfunksjonen som kan forstyrre eller avgjøre din beslutning om å kjøpe et domenenavn fra en spesifikk registrar. Standardprosessen med de fleste registrarer inkluderer å søke i et domenenavn, se etter tilgjengeligheten av domener og kjøpe det.

Imidlertid er det noen få domeneselgere som ikke holder denne prosessen så enkel som den høres ut. Du kan finne tillegg, skjulte serviceavgifter, ekstra fornyelsesgebyr, etc. taklet. Det er viktig å vite når en domeneregistrator ikke er ærlig med prissetting, og hvis det er noen skjulte aspekter, ser du ikke.

Forsikre deg om at du sjekker den totale prisingen av et domenenavn inkludert alle skjulte kostnader før du kjøper.

2. Registreringsperiode

Du kan registrere domenenavnene i så mange år du vil. Det er ingen begrensning som tvinger deg til å kjøpe det bare i ett år. Hvis du velger å kjøpe et domenenavn i mer enn ett år, sparer du de ekstra fornyelsesgebyrene du må betale hvert år. Du må imidlertid fornye domenenavnet før det utløper for fortsettelse av tjenesten.

Domeneregistreringsperiode

Registreringsperioden kan forlenges når som helst i løpet av året eller på utløpet av domenet ditt. De fleste domeneregistratorer sender e-post og varsler brukere om utløpsdatoen. Dette hjelper med å fornye domenet ditt før utløpet.

3. Utløpsperiode

I tilfelle glemmer du å fornye domenenavnet i tide, og det utløper, så bør domeneregistratoren vente en måned før du sletter det fra listen. Dette kalles utløpet nåde periode. Når domenenavnet ditt er fjernet, vil det være tilgjengelig for publikum, og du kan miste det.

Utløpsperioden er en mulighet for brukere å fornye sitt domenenavn etter utløpsdatoen. Noen av domeneselgerne tilbyr kanskje ikke utløpsperioden og sletter domenet ditt med en gang utløpet. I så fall må du være forsiktig og fornye domenenavnet før utløpsdatoen.

Vi anbefaler at du velger en domeneleverandør som tilbyr en avdragsfri periode. På den måten får du tid nok til å fornye domenenavnet ditt. En annen enkel måte er å sette domenenavnet ditt på automatisk fornyelse. Det vil spare deg for tid og gi deg trygghet.

4. kapitaliserer på utløpte domener

Dette er en vanlig praksis blant domeneregistratorer. Når domenet ditt utløper og ikke er fornyet innen fristetiden, legger registraren det til auksjon. Denne auksjonen eller store bokstaver er basert på populariteten til domenenavnet. Hvis domenenavnet ditt er vanlig, ber registrarene om et heftig beløp på budet.

Domene bud

Med unike og uønskede domenenavn holder registraren seg til et beløp mer enn den faktiske prisen for å utnytte de utløpte domenene. Hvis du vil fortsette med domenenavnet ditt, må du huske å fornye det i tide for å unngå å betale mer senere.

5. Overføring av domener og avgifter

Det er ikke så vanskelig som det høres ut å flytte domenet ditt fra en registrar til en annen. I begynnelsen kan du kjøpe domener fra en hvilken som helst registrator, men du trenger en pålitelig domeneselger for langsiktig virksomhet. Et domenenavn er kvalifisert for overføring etter 60 dager fra kjøpsdatoen.

Vi vil dele de beste domenenavnregistratorene nedenfor i denne artikkelen, slik at du kan velge smart. Men før det, bør du vite om overføringsgebyrene.

Domeneregistratorer krever et gebyr for å overføre domenenavnet ditt til andre registrarer. Disse overføringsgebyrene kan komme med skjulte serviceavgifter som du bør vite før du behandler den. Hvis du har flere domenenavn registrert hos en selger, kan du også gjøre en avtale for å spare penger på bulkoverføringer.

6. Addon Services

Generelt har domenenavnregistratorene andre produkter som webhotell, SSL-sertifikater, e-posttjenester osv. Så lenge de ikke gjør det obligatorisk for deg å kjøpe tilleggene med domenet ditt, er det greit. Du kan fjerne sjekkene fra tilleggene og bare betale for domenenavnet ditt.

Domenetillegg

Imidlertid er det noen få domeneregistratorer som tvinger deg til å kjøpe addon-tjenester med domenenavnet ditt. I så fall bør du se etter en bedre leverandør når du registrerer domenenavnet ditt og ikke betaler for tjenestene som har liten eller ingen verdi for deg.

7. Brukeropplevelse

Som delt tidligere har domenebransjen hundrevis av registrører som er akkreditert av ICANN. Hver registrar kommer med sine tjenester, funksjoner og priser. Du kan søke etter anmeldelser og lese hva brukerne deres har å si om tjenesten deres.

Brukeropplevelser hjelper alltid med å velge den beste domenenavnsregistratoren. De viser fordeler og ulemper med en registrar tydelig, slik at du kan bestemme deg for en domeneleverandør før du kjøper et online virksomhetsnavn.

8. Skjulte avgifter

Når du starter virksomheten din, kan det hende du ser etter en domeneregistrator som tilbyr billige domenenavn og ikke har noen skjulte avgifter. Imidlertid kan de skjulte kostnadene påvirke deg når som helst. I prissnittet ovenfor snakket vi om bekreftelse av totalprising med domeneleverandøren. Men skjulte avgifter er viktig å diskutere separat også.

Noen av domeneregistratorene anser det som unødvendig å vise ærlige priser. Den beste måten å oppdage de skjulte avgiftene er ved å observere * -skiltet med domeneprisen. Det indikerer at informasjonen ikke er fullstendig.

Du må følge * -tegnet for å se varselet som er nevnt med det. Hvis du ikke er sikker, kan du snakke med en representant for domeneregistratoren. Noen ganger er de skjulte avgiftene så mye at de kan påvirke budsjettet ditt ekstremt alvorlig. Vær 100% sikker på prisene før du trykker på betalingsknappen.

9. Live Chat Support

Kundestøtte er vanlig med webhotelltjenester. De fleste av domeneregistratorene foretrekker e-poststøtte eller billettbasert support. De legger til vanlige spørsmål / kunnskapsbaser på sine nettsteder for å svare på de generelle spørsmålene fra brukerne. Få leverandører tilbyr imidlertid også live chat-støtte for kjøp av domener.

Live chat-støtte hjelper nybegynnere å få løsninger raskt. Hvis du for eksempel vil legge til navneserverne mot domenenavnet ditt, og du er ny på domenestyringspanelet, kan du be en supportrepresentant om å få det til.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg å lære å velge den beste domenenavnsregistratoren for å kjøpe domenet ditt.

Hvis du likte dette innlegget, kan du også like vår trinnvise guide til hvordan du starter en blogg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map