De 10 beste e-postleverandørene 2020 (sammenlignet og vurdert)

Best-e-hosting-leverandører


Ser du etter de beste e-postleverandørene for din lille bedrift?

Hvis du har kjøpt en webhotell for å starte virksomheten online, har du kanskje lagt merke til at mange hosting-tjenester tilbyr et innebygd alternativ for å være vert for e-postene dine.

Selv om det er en flott ting for alle som nettopp har startet, for mange kommer det med en ulempe. Og den største av dem er dens begrensede funksjoner. Det er når hosting-tjenester for e-post kommer inn i bildet. I motsetning til de innebygde alternativene som tilbys av webhoteltjenestene, kan du med e-posthotelltjenester sikre at hver e-post du sender blir levert til brukerne.

I tillegg kan du ha full kontroll over e-postene dine. Og på grunn av den fantastiske støtten deres, kan du bare konsentrere deg om virksomheten din uten å måtte bekymre deg noe for konfigurasjonen eller innstillingene.

Hvordan finne den beste internettleverandøren

Generelt er det flere faktorer du må vurdere før du velger en god leverandør av e-postvertstjeneste. La oss se på noen av dem:

 • Tilpasset domene: Sjekk alltid om det lar deg bruke et tilpasset e-postdomene eller ikke.
 • Leveringsgaranti: Det er sannsynligheten for at e-postene dine når mottakerenes innboks, i stedet for spam-mappen.
 • Sende kapasitet for fil: Sjekk om e-postleverandøren din lar deg sende enorme filvedlegg fra kontoen din. Jo større filer du kan sende, jo bedre.
 • oppetid: Det er ikke noe poeng i å velge en vertstjeneste hvis den ikke kan garantere 99,9% oppetid.
 • Sikkerhet: Det er ekstremt viktig å holde e-postene dine fri for søppelpost eller annen ondsinnet trussel.

1. Bluehost: E-posthotell med gratis e-postdomener

Bluehost e-post

Bluehost er en av de mest populære og beste webhotellleverandørene som tilbyr hosting-tjenester via e-post sammen med webhotell. Med disse tjenestene kan du ha et gratis domene i et helt år og lage ubegrensede e-poster for bedriften din. På grunn av sin robuste sikkerhet via IMAP, kan du være trygg på at e-postene dine alltid er sikret mot potensielt sårbare trusler. Det tilbyr også 3 forskjellige webmail-løsninger for å holde postene dine sikret.

Bluehost lar deg opprette 5 e-postkontoer med alle webhotellplaner. Du trenger heller ikke bekymre deg for oppetiden din fordi Bluehost har en strålende rekord med å opprettholde 99,99% oppetid.

Les hele anmeldelsen vår på Bluehost her.

2. SiteGround: Best Secure Email Hosting Provider

Siteground-e-postvert

SiteGround er en annen fantastisk e-postleverandør som du kan sjekke ut. Det har allerede markert seg som en ledende leverandør av webhotell for små og store bedrifter. Og e-posthotelltjenestene deres er like gode med tanke på funksjoner og sikkerhetsalternativer.

Ved å velge SiteGround kan du sende opptil 400 e-poster per time. Hver e-post du sender kan ha opptil 40 mottakere, og hvis en e-post ikke blir levert, vil den automatisk prøve på nytt innen 24 timer. Du kan også være sikker på sikkerheten til e-postene dine, fordi den som standard aktiverer SpamExpert-funksjonen for alle brukere.

Les hele anmeldelsen vår på SiteGround her.

3. HostGator: Beste e-postvert med ubegrensede e-postadresser

HostGator, gratis migrasjonstjenester

HostGator er en annen fantastisk e-postleverandør som tilbyr sikrede og kraftige e-hosting-tjenester til sine brukere. Den lar deg være vert for e-postene dine på din egen server. Når e-posten er opprettet, kan du få tilgang til dem via webmail eller via telefonen din ved å sette opp en webklient etter eget valg.

Det beste er at du med ubegrensede e-postkontoer får ubegrensede e-postkontoer. HostGator garanterer en oppetid på 99,98%.

4. G Suite: Business e-post med Gmail

GSuite e-post, hosting via e-post

GSuite er ikke bare din gjennomsnittlige leverandør av e-posthotell. Det er et komplett forretningsadministrasjonsverktøy som lar deg ha full tilgang til alle Googles organisasjons- og sikkerhetsverktøy. Dette kan hjelpe deg med å effektivisere virksomheten uten profesjonell hjelp.

Den tilbyr 25MB e-postvedleggsalternativer og lar deg opprette et ubegrenset antall gruppe-e-poster. Bortsett fra Gmail for bedrifter, gir det deg tilgang til alle Google-apper, inkludert Google Drive, Docs, Voice, osv.
Lær hvordan du oppretter en profesjonell e-post med G Suite her.

5. A2 Hosting: E-posthotell med pro-rangerte garantier

A @ hosting, gratis migrasjon

A2 Hosting tilbyr sikre og pålitelige hostingtjenester for e-post som sikrer at e-postene dine blir sendt og mottatt uten problemer. Som leverandør av webhotell tilbyr de også ubegrensede e-postadresser med alternativer for videresending og autosvarer. Du kan også ha ubegrenset lagringskapasitet der hver av meldingene dine blir lagret til du selv sletter dem.

A2 Hosting sikkerhetskopierer automatisk alle meldingene dine for å sikre at alt er trygt og sikret. Deres brukervennlige cPanel gjør konfigurasjoner og innstillinger enkle. Det beste med A2 Hosting er at de tilbyr når som helst pro-rangerte pengene-tilbake-garanti for ubrukte tjenester.

Her er mer om A2 Hosting.

6. Liquid Web: Email Hosting With Managed Hosting

Liquid Web, e-post hosting

Liquid Web er enda en pålitelig e-posttjenestetjeneste som tilbyr gode funksjoner. Standardplanen tilbyr 25 GB lagringsplass og støtter 50 MB vedlegg. Det lar deg også importere e-postene dine fra andre plattformer som Gmail og Outlook.

Du kan ha fleksibilitet til å sette opp e-postfiltre og regler om nødvendig. Bortsett fra det, tilbyr det POP, SMTP, IMAP-tilgang og spam-beskyttelse av høy kvalitet. Det tilbyr flere planer med forskjellige funksjoner. Jo høyere plan du har, jo flere funksjoner kan du ha.

Les anmeldelsen vår på Liquid Web her.

7. iPage: Den billigste leverandøren av e-postadresse

iPage

iPage er nok en e-posttjenestetjeneste som du kan opprette ubegrensede e-postadresser for bedriften din. Dette er et flott alternativ for eiere av små bedrifter som trenger å opprette e-postadresser for sine ansatte.

Den tilbyr også e-post videresending og automatisk responder-funksjon som gjør det lettere for deg å holde kontakten med kundene dine selv i ditt fravær. For å sikre at e-postkontoen din er sikker mot trusler, tilbyr den IMAP-støtte.

Lær mer om iPage her.

8. InMotion Hosting: Nok en plattform for hosting via e-post

InMotion Hosting er en fantastisk e-posthotellplattform med webhotell for de som leter etter e-post og webhotell i forretningsklasse. Du kan ha nesten alle funksjoner du trenger for å administrere forretningsemailene dine. Fra e-postfiltrering til autosvar til svarteliste spam-e-post, og tilbyr gode funksjoner for brukerne.

Du kan jobbe med e-postinnstillingene dine rett fra den brukervennlige cPanel.

Her er mer om InMotion Hosting.

9. GoDaddy: Nybegynnervennlig e-postvert

GoDaddy-e-poster

GoDaddy har alltid vært go-to-alternativet for nybegynnere å konfigurere e-post, domener og webhotell.

GoDaddy tilbyr opptil 50 GB lagringskapasitet og garanterer 99,99% oppetid. Det lar deg også sende fakturaer, administrere avtaler, spore kjørelengde med bestillinger, Outlook, kundebehandling og MileIQ-apper.

Les mer om GoDaddy her.

10. Office 365: Forretnings-e-poster med Outlook

Office 365

Office 365 er en av de beste leverandørene av e-posthotell som lar deg ha e-posthotell i forretningsklasse for små og store bedrifter. Den lar deg tilpasse og lagre hver e-post du mottar. Du kan bruke tjenestene deres til å samarbeide på tvers av forskjellige avdelinger og lokasjoner. Du får også administrere forskjellige oppgaver og delta i teamarbeid med Microsoft Planner. Slike funksjoner hjelper deg å kjøre, administrere og effektivisere virksomheten din enkelt.

Dette er noen av e-posttjenestetjenestene du kan velge. Vi håper denne artikkelen hjelper deg med å velge de beste e-posthotelltjenestene for e-posten din. Det kan også være lurt å sjekke ut de beste leverandørene av e-postmarkedsføringstjenester på markedet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map