De 5 beste e-post avsendere for masse e-postblaster (sammenlignet)

beste massesendere


Leter du etter de beste masse e-avsendere for masse e-postblåsinger?

En e-postblåsing kan virke som den beste måten å få meldingen ut til mange mennesker på en gang. Men det er en riktig og feil måte å sende en e-post på.

Med massesendingssendere kan du sende tusenvis av e-postmeldinger til abonnentene dine samtidig og konvertere dem til kunder.

La oss se på noen av de beste massesendere på markedet.

Velge en massesendingssender for store e-postblåsinger

En e-postblåsing er ganske enkelt en enkelt e-postmelding som sendes til en stor gruppe mottakere samtidig. Med en e-postblåsing blir ikke mottakere vanligvis målrettet på en strategisk måte – snarere får de alle sendt den samme teppe-meldingen.

Med riktig massesendingssender kan du imidlertid segmentere abonnentene dine i en distinkt gruppe, slik at du kan sende tilpassede e-postmeldinger til hver gruppe, og dermed gjøre abonnentene dine til kunder. Det er dusinvis av e-postmarkedsføringstjenester som lar deg sende masse e-post til abonnentene dine.

I denne artikkelen vil vi dele vår håndplukkede liste over de beste masse e-avsendere for masse e-postblåsinger.

1. SendinBlue: GRATIS avsender av e-post via e-post

SendinBlue

SendinBlue er en masse e-post avsender som lar deg sende bulk e-post med letthet. Det er en ideell løsning for både små bedrifter og bedriftsbrukere takket være rimelige prisalternativer.

Det beste er at du kan sende personlige automatiserte e-postmeldinger for brukerne dine basert på deres oppførsel.

Du kan også bygge fullsegmenterte e-postlister for å sende riktig melding til rett person. Med personvern og sikkerhet for data er SendinBlue perfekt for å sende en masse e-post eksplosjon til abonnentene dine.

Bortsett fra bulk-e-post, gir SendinBlue deg verktøy for SMS-markedsføring, destinasjonssider og annonser, med mer.

Pris: Det er GRATIS for opptil 300 e-poster per dag. Premieplanene starter fra $ 25 per måned for opptil 40 000 e-poster.

2. Konstant kontakt: Mest prisgunstig bulk e-postprogramvare

Konstant kontakt

Constant Contact er enda en masse e-post avsender som kommer med en kraftig CRM for å administrere e-postabonnentene dine.

Med konstant kontakt kan du utløse en serie e-postmeldinger til brukere basert på deres interesser, tidligere nettstedsbesøk, kjøp, osv. Du kan til og med automatisk sende e-postmeldinger automatisk til mottakere som ikke har åpnet dem på et spesifikt tidspunkt.

Andre viktige funksjoner inkluderer en dra og slipp-byggherre, tilpassede e-postmaler og markedsføringsautomatisering.

Pris: Det er en av de rimeligste bulk e-postprogramvarene på denne listen. Prisene starter på $ 20 per måned med ubegrenset e-post og en 30-dagers gratis prøveperiode.

3. Drip: Massesendingssender for e-handel

Dryppe

Drip er en stor e-postprogramvare for e-handel som leveres med en brukervennlig eCommerce CRM og markedsføringsautomatiseringsprogramvare for bedriftsbrukere og store nettbutikker..

Det lar deg ha dypere samtaler med kundene dine og sende e-post til rett tid ved å forstå kjøpsintensjonen deres og oppførselen.

Pris: Prisene starter på $ 49 per måned for opptil 2000 kontakter. De tilbyr også en 14-dagers gratis prøveperiode for å teste tjenesten før du kjøper den.

4. ConvertKit: Bulk e-postprogramvare for utgivere

ConvertKit

ConvertKit er en masse e-post avsender for online skapere, utgivere og forretningsfolk. Den leveres med en e-postdesigner og vakre innebygde e-postmaler som lar deg opprette og sende masseutsendelser via e-post med en gang uten å alltid ha deg til å starte helt fra bunnen av.

Bortsett fra det, lar det deg også lage destinasjonssider for å konvertere flere besøkende til abonnenter og kunder.

Med flere integrasjoner kan du enkelt koble favorittappene fra tredjeparts markedsføring med ConvertKit. Det er ideelt for både nybegynnere og avanserte brukere.

Pris: Det er GRATIS for opptil 1000 abonnenter å kringkaste masseutsendelser via e-post. Premieplanen starter på $ 29 per måned.

5. AWeber: Mest populær e-post avsender

AWeber

AWeber er sannsynligvis den mest populære senderen av masse e-post for små bedrifter.

Her er noen funksjoner du vil like om AWeber:

  • Design vakre e-poster med e-postbyggeren
  • Massevis av e-postmaler, slik at du ikke alltid trenger å starte helt fra bunnen av
  • Du kan automatisk sende blogginnleggene dine fra bloggfeeden din takket være RSS-til-nyhetsbrevfunksjonen
  • Test emnelinjene, sendetid, e-postinnhold og mer, med A / B-testfunksjonen, og finn ut det beste som gir best lyd hos publikum.

Pris: De tilbyr en 30-dagers gratis prøveperiode. Etter dette starter premiumplanen på $ 19 per måned for opptil 500 abonnenter og ubegrenset e-post.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste massesendere som sender masse e-post. Det kan også være lurt å sjekke artikkelen vår om de beste webhotellleverandørene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me