De 7 beste virtuelle telefonnummerleverandørene for bedriften din (2020)

De beste virtuelle telefonnummerleverandørene


Leter du etter de beste leverandørene av virtuelle telefonnumre?

Virtuelle telefonnumre bruker et virtuelt telefonsystem i stedet for det tradisjonelle PBX (Private Branch Exchange) -systemet for å ringe og motta samtaler via internett. Du kan kjøpe virtuelle telefonnumre, legge til flere brukere på samme nummer og begynne å ringe og motta forretningssamtaler.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste leverandørene av virtuelle telefonnumre for bedriften din.

Å velge den beste leverandøren av virtuelle telefonnumre

Et virtuelt telefonnummer er en smart måte å få kontakt med besøkende på nettstedet. Du kan integrere den med enhetene dine som mobiltelefon, stasjonære apper, nettbrett osv. Den lar deg ringe og motta telefonsamtaler hvor som helst ved å bruke hvilken som helst enhet eller webapp. Brukerne vil se samme nummer hele tiden enten du ringer fra hjemmet eller kontoret.

Det er flere forretningstelefonleverandører på markedet. En god tjeneste for virtuelt telefonnummer bør inneholde:

 • Rimelig og enkelt oppsett
 • Viderekobling av samtale, innspilling av anrop og kø
 • Spamfilter for å blokkere uønskede samtaler
 • Fleksibilitet for å legge til flere brukere
 • Tollfritt og lokale tall
 • Og mer

La oss se på noen av de populære leverandørene av virtuelle telefonnummer for bedriften din.

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva er en av de populære leverandørene av virtuelle telefonnummer på markedet. Det tilbyr et avgiftsfritt nummer som du kan betjene fra smarttelefonen, skrivebordet, bordtelefonen, nettbrettet eller en hvilken som helst annen enhet. Nextiva lar deg konvertere ditt lokale nummer til et virtuelt forretningsnummer og bruke det hvor som helst med internett.

Det beste med Nextiva er at de er globale, og du kan også få lokale tall fra forskjellige steder i verden. De tilbyr også en app for å administrere viderekobling, samtaleoverføring, telefonsvarer til e-post og mer.

Pris: Fra $ 19,95 per måned per bruker. Se vår Nextiva-rabatt for den beste prisen.

2. RingCentral

Ringcentral

RingCentral er en annen populær leverandør av virtuelle telefonnumre. Den har flere funksjoner, inkludert avgiftsfrie numre, lokale numre, viderekobling av samtaler, samtalekøer, overføring, telefonsvarer, faks osv. Den lar deg dele det virtuelle nummeret med teammedlemmene dine, slik at hvem som helst kan motta eller ringe ved hjelp av internett.

Tjenesten inkluderer automatisk anropsruting, videokonferanser og gratis anropsminutter (for USA og Canada). Det er enklere å integrere RingCentral med populære CRM-tjenester, e-postmarkedsføringsprogramvare og andre skytjenester.

Pris: Starter fra $ 19.99 per måned per bruker.

Sjekk ut vår artikkel om RingCentral-konkurrenter og alternativer.

3. Gresshoppe

Gresshoppe

Grasshopper er en utmerket leverandør av virtuelle telefonnumre. Det tilbyr avgiftsfrie tall, forfengelighetsnummer, sanne 800 tall, 833 nummer og lokale tall.

Den lar deg administrere både dine personlige og forretningsmessige samtaler på samme enhet. Noen andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer automatisk hilsen, viderekobling av samtale, overføring, anropskø og mer.

Pris: Starter fra $ 29 per måned per antall. Denne planen kommer med 3 utvidelser.

4. Phone.com

Phone.com

Phone.com er en premium skybasert virtuell telefonnummerleverandør. Det kommer med flere forretningstelefonfunksjoner som er nyttige for å administrere samtalene dine fra alle enheter. Denne tjenesten tilbyr lokale og avgiftsfrie tall for små bedrifter.

Med deres betal per minutt-planer trenger du bare å betale for bruken din, noe som gjør det til en rimelig telefonnummertjeneste. Det lar deg også legge til ubegrensede teammedlemmer for å ringe og motta anrop fra enhetene sine.

Pris: Starter fra $ 9,99 / måned (faktureres årlig).

5. Google Voice

Google stemme

Google Voice er en profesjonell leverandør av virtuelle telefonnumre. Det fungerer bra på smarte enheter og nettapplikasjoner for å ringe forretninger fra det virtuelle nummeret ditt. Du må logge deg på G Suite-kontoen din for å bruke denne tjenesten.

De tilbyr to planer: Personlig og Virksomhet. Den personlige planen er kostnadsfritt, og du kan bruke den med alle andre Google Apps. I forretningsplanen får du også viktige funksjoner som viderekobling, live resepsjonist osv.

Pris: Personlig plan er gratis. Forretningsplanen starter fra $ 10 per måned per bruker.

6. Jive

Jive

Jive er en rimelig leverandør av virtuelt telefonnummer. Det er en skybasert tjeneste med gode VOIP-funksjoner som autodeltagere, telefonsvarerbokser, ruter, samtaleplaner og mer. Det gir lokale og avgiftsfrie numre for å ringe lokale eller internasjonale samtaler.

Tjenesten fungerer perfekt på alle enhetene dine som har internettilgang. Det tillater også innspilling av samtaler, overvåkning av samtaler, 3-veis konferanser, hurtigvalg og mer.

Pris: Starter fra $ 29,95 per måned per bruker.

7. FreshCaller

Freshcaller

FreshCaller er en moderne virtuell telefonnummer leverandør på markedet. Den har et kraftig telefonsystem som lar deg få lokale telefonnumre, avgiftsfrie nummer, internasjonale numre og forfengelighet. Du kan også bruke ditt nåværende telefonnummer som et virtuelt forretningsnummer fra hvilken som helst enhet.

Du kan enkelt konfigurere åpningstider, tilpassede talemeldinger, deling av virtuelt nummer (tilgang til flere brukere), høytidsruting, tilpassede hilsener, feriekalender og mer. Denne tjenesten tilbyr flere overvåkingsverktøy som et sanntids dashbord for å se anropskøer, tilgjengelige agenter, pågående samtaler osv.

Pris: Starter fra $ 19 per måned per bruker.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste leverandørene av virtuelle telefonnumre for bedriften din. Det kan også være lurt å sjekke ut vårt ekspertvalg av den beste webdesignprogramvaren som finnes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map