De 9 beste eksternt arbeidsverktøy for å jobbe hjemmefra (sammenlignet)

verktøy for fjernarbeid


Ser du etter de beste fjernverktøyene for bedriften?

Alternativet for fjernarbeid har nylig fått fart, og flere små og store bedrifter tar i bruk trenden.

Å skifte mot fjernarbeid betyr å tenke nytt på hvordan teamet ditt kommuniserer og kobler seg på nettet. Derfor er det viktig å velge de beste eksterne arbeidsverktøyene for teamet ditt.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste verktøyene for fjernarbeid som hjelper deg å holde kontakten med teamet ditt.

Denne artikkelen er kategorisert i noen få forskjellige seksjoner:

  1. Kommunikasjonsverktøy
  2. Samarbeidsverktøy
  3. Markedsføringsverktøy

Kommunikasjonsverktøy

Hvis du har flere teammedlemmer som jobber eksternt for det samme prosjektet, kan du koble deg sammen via telefon, chat og online konferanser at alle er på samme side.

1. Nextiva

Nextiva, ring konferanse

Nextiva er et av de beste alternativene for alle som leter etter et forretningstelefonsystem og et online konferanseverktøy. Det tilbyr både videokonferanser og telefonkonferanser og kan brukes både på stasjonære maskiner og på mobiltelefoner.

Nextiva gir deg også et chat-alternativ mens du er på en konferanse med lagkameratene eller klientene. Det beste er at du også kan dele skjermene dine. Den har til og med VoIP-alternativer med ubegrenset samtale, landsdekkende ubegrenset teksting, gratis avgiftsfritt nummer, automatisk fremmøtte og mer.

I utgangspunktet er det en komplett løsning å holde kontakten med lagkameratene og klientene dine.

Dine ansatte kan bruke avgiftsfrie nummer hvor som helst for å hjelpe kundene dine, og de trenger ikke nødvendigvis å jobbe fra samme kontor. De kan også dele dokumenter, holde møter, holde oversikt over viktige oppdateringer uten problemer med personlige møter.

2. RingCentral

RingCentral, fjernverktøy

RingCentral er enda et verktøy for eksternt arbeidende selskaper. Med RingCentral kan du enkelt holde virtuelle møter, sette opp et kundesenter for utgående kunder, organisere en HD-videokonferanse med skjermdeling og gjøre mye mer.

Du kan også fakse viktige dokumenter til lagkameratene eller klientene dine fra telefon, stasjonær eller nettbrett som er koblet til internett. Så nå, selv om du har et team som er spredt over hele verden, kan du enkelt få forbindelse med hverandre med RingCentral.

3. Zoom

Zoom videoer

Zoom er en utmerket videokonferansetjeneste som lar deg holde en konferanse, webinar, lage et virtuelt arrangement eller lære elevene dine online. Zoom tilbyr den beste video- og lydkvaliteten og beskytter personvernet til brukerne.

Du kan velge gratisplan hvis du vil holde konferanser eller arrangementer i mindre enn 40 minutter. Men for noe utover det, må du oppgradere planen din. Med Zoom er det enkelt å arrangere og delta på et møte. Verten kan generere en lenke og dele den med alle som trenger å delta på arrangementet. Alle som har lenken kan delta i møtet eller arrangementet ved å klikke på det.

4. Slakk

Slakk, fjernverktøy

Slack er et flott verktøy for eksternt arbeidende selskaper for å holde kontakten med lagkameratene. Med denne plattformen kan du kommunisere med kollegene dine i sanntid.

Slack gjør det enkelt for alle å holde seg i sløyfen om hva som skjer i selskapet. Du kan også ha kanaler basert på prosjektene dine der du kan diskutere felles mål, formål og fremdrift i arbeidet ditt.

Samarbeidsverktøy

Å holde arbeidet ditt organisert og samarbeide med teammedlemmer kan være et av de største hinderene for eksterne lag. Heldigvis har vi en liste over verktøy for eksternt samarbeid som kan hjelpe deg med å overvinne dette problemet.

5. GSuite

GSuite e-post, hosting via e-post

GSuite er et produkt av Google som tilbyr en rekke funksjoner og alternativer for å gjøre fjernarbeid enkelt. Den lar deg få kontakt med teamet ditt, så vel som kundene dine med profesjonelle e-postadresser, hangoutchatter og hangoutmøter.

Du kan også enkelt samarbeide med lagkameratene dine ved å lage vanlige ark, dokumenter, lysbilder osv. For å sikre at du ikke går glipp av viktige hendelser, kan du bruke Google-kalenderen som er utstyrt med automatisk påminnelser. Du vil også få ubegrenset skylagring med Google Drive avhengig av planene dine.

6. Asana

verktøy for fjernarbeid

asana er et prosjektstyringsverktøy som gjør det enkelt for eksterne team å tildele oppgaver til lagkameratene og spore deres fremgang. Du kan opprette lag basert på forskjellige prosjekter og legge teammedlemmene til dem. Medlemmene kan deretter tildele oppgaver til hverandre og legge til beskrivelser for disse oppgavene.

Dette gjør det enkelt for andre å forstå hva oppgaven handler om. Du kan også legge til notater, legge til underoppgaver og legge til en tidsfrist for oppgavene. Når en oppgave er fullført, kan du enkelt merke den som fullført.

7. Time Doctor

Time Doctor, eksterne arbeidsverktøy, produktivitetsverktøy

Time Doctor er det beste tidssporingsverktøyet for eksterne team for å vite hvor produktive dine ansatte er. Det gir en detaljert innsikt i arbeidet som de ansatte utfører ved å overvåke oppgavene deres ved hjelp av skjermbilder.

Time Doctor minner brukere om å komme tilbake på jobb hvis den oppdager bruken av sosiale nettsteder som Facebook, Twitter eller noe annet personlig nettsted. Den sporer og registrerer også på internett og en annen applikasjonsbruk slik at du vet hvor produktive de har vært. Så selv om du jobber fra forskjellige steder, er det enkelt for deg å følge med på hva dine ansatte gjør.

Markedsføringsverktøy

Hvis du driver en bedrift på nettet, må du også komme i kontakt med kundene dine via e-post, live chat og SMS. La oss se på et par verktøy som hjelper deg å få kontakt med kundene dine.

8. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue er en funksjonsrik e-postmarkedsføringsløsning som er perfekt for små bedrifter, bloggere osv. Bortsett fra e-postmarkedsføring lar den deg legge til en live chatboks på nettstedet ditt, gjøre SMS-markedsføring og mer.

Noen av de kule funksjonene i Sendinblue er:

  • Landingssidebygger
  • Facebook-annonser
  • Retargerende piksel

9. Konstant kontakt

Konstant kontakt, markedsføring via e-post

Constant Contact er en annen e-postmarkedsføringsplattform som forenkler dine e-postmarkedsføringskampanjer. Når du kommer i gang, blir du bedt om å velge bransje og din tidligere erfaring med markedsføring via e-post. Basert på valgene dine, vil du få tilpasset innhold og markedsføringsideer som hjelper deg med å utjevne e-postmarkedsføringen.

Ved hjelp av denne plattformen kan du enkelt sende rettidig velkomstemails, segmentere e-postene dine for å sende dem til riktig klient, automatisk sende e-postene dine til ikke-åpnere og gjøre mye mer. Hver av disse funksjonene får deg til å holde kontakten med kundene dine og samhandle bedre med dem.

Lær mer om Constant Kontakt her.

Dette er noen av de eksterne arbeidsverktøyene som kan hjelpe deg med å forbedre produktiviteten og holde kontakten med teammedlemmene dine. Vi håper denne guiden hjalp deg å lære noen av de beste verktøyene for fjernarbeid.

Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å sjekke artikkelen vår om hvordan du kan tjene penger på nettet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me