De 9 beste kontaktalternativene for å utvide listen

beste konstante kontaktalternativer


Leter du etter Constant Contact-alternativer? Constant Contact er en populær e-postmarkedsføringstjeneste for små bedrifter. I denne artikkelen vil vi dele de mest populære Constant Contact-alternativene du kan bruke.

Hvorfor bør du se etter faste kontaktalternativer?

Constant Contact er en populær e-postmarkedsføringstjeneste for små bedrifter. Det tilbyr en 60-dagers gratis prøveperiode, slik at du kan teste funksjonene grundig før du registrerer deg for premium-serviceplanen. Det er det perfekte valget for nybegynnere og håndterer små abonnentlister enkelt. Du bør sjekke ut vår fullstendige Constant Contact-anmeldelse for mer informasjon.

Når tiden går, kan det hende du må undersøke andre populære e-posttjenester for å få flere funksjoner og funksjoner som mangler i Constant Contact.

Det er mange e-postmarkedsføringstjenester du kan sjekke ut på nettstedet ditt. Disse tjenestene kan konkurrere med Constant Contact når det gjelder funksjoner og priser.

Når det er sagt, la oss se på de mest populære alternativene med konstant kontakt du kan bruke.

1. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue er en populær plattform for markedsføring og tekstmeldinger via e-post. Det er nybegynnervennlig å sette opp og superenkelt å bruke. Du kan kjøre flere markedsføringskampanjer og kampanjer fra nettstedet ditt ved å bruke SendinBlue. Det lar deg lage tilpassede meldinger basert på brukernes oppførsel og sikrer levering av meldinger.

Det koster bare for antall e-postmeldinger du sender. Deres gratis konto tilbyr ubegrensede kontakter med 9000 e-postmeldinger som er tillatt hver måned. Sjekk ut denne komplette sendinBlue-vurderingen for mer informasjon.

Pris: $ 25 / måned for opptil 40 000 e-postmeldinger.

2. Drypp

Dryppe

Drip er den mest populære e-handelsbaserte e-postmarkedsføringsløsningen. Det kommer med en intelligent automatisering for markedsføring for å oppmuntre besøkende til å registrere seg på e-postlisten din. Ved hjelp av Drip kan du opprette samtaler med brukerne dine og sende rettidig e-post til dem i henhold til deres oppførsel, som en produktside de har sett på eller en webside de besøkte.

Det lar deg sende tilpassede tekstmeldinger til brukerne dine. Drypp sjekker om brukeren besøker nettstedet ditt for første gang, eller om besøkende er en vanlig bruker, så meldingen kan sendes deretter. Du bør lese denne komplette dryppgjennomgangen for å vite mer.

Drypp er gratis for de første 100 abonnentene, noe som betyr at du kan teste funksjonene og sende e-post / tekstmeldinger til brukerne.

Pris: $ 49 / måned for opptil 2500 abonnenter.

3. AWeber

AWeber

AWeber er en utmerket e-postmarkedsføring og leadgenereringstjeneste for små bedriftsnettsteder. Det er enkelt å bygge mobilvennlige abonnementsformer med AWeber for å utvide e-postlisten din. Det kommer med en dra og slipp-byggherre for å lage e-postmeldinger og sette opp et automatisert system for sending av nyhetsbrev.

AWeber har flere kundesupportkanaler inkludert live chat, telefon og e-postbasert support for å hjelpe deg med å kjøre e-postmarkedsføringskampanjer jevnt. Deres 30-dagers gratis prøveperiode lar deg bli komfortabel med plattformen deres ved å sende e-post til abonnentene dine i en hel måned før du må betale noe.

Pris: $ 19 / måned for opptil 500 abonnenter.

4. MailChimp

MailChimp

MailChimp er en kraftig og rimelig e-postløsning. Det er best for alle slags nettsteder og har funksjoner for å lage flotte destinasjonssider. Du kan bruke disse sidene til å konvertere besøkende til kunder.

Det er enkelt å integrere MailChimp med WordPress. MailChimp for WooCommerce er en annen fantastisk tjeneste for eCommerce-butikken din. Det fungerer bra med mange andre apper på markedet også. Du vil også sjekke ut MailChimps konkurrenter i sammenligning fra ekspertene våre.

Det beste med MailChimp er gratisplanen deres, som du kan bruke til å sende opptil 12 000 e-poster per måned.

Pris: $ 10 / måned.

5. CovertKit

ConvertKit

ConvertKit er en e-postmarkedsføringsprogramvare for forfattere, utgivere og bloggere. Den leveres med en visuell automatiseringsbygger som hjelper deg med å lage automatiserte e-posttrakter for å lede besøkende gjennom samtalene dine til handling. CovertKit er også likt av YouTubers og podcasters.

Det lar deg lage vakre abonnementsformer, sende tilpassede e-postmeldinger, forstå brukeratferd og mer. Den 14-dagers gratis prøveperioden gir deg tilgang til å teste premium-tjenesten deres.

Pris: $ 29 / måned for opptil 1000 abonnenter.

6. GetResponse

GetResponse

GetResponse er en robust e-postmarkedsføringstjeneste for bedriftsnettsteder. Det kommer med e-postmaler, brukergrensesnitt, registreringsskjemaer og mer. Det tilbyr også markedsføringsverktøy for å øke nettstedstrafikken din og konvertere besøkende til abonnenter.

Foruten e-postmarkedsføring, kan du bruke GetResponse til å være vertskap for nettbaserte webinarer og lage destinasjonssider med interaktivt innhold. Den har live chat, e-post og telefonbasert støtte for å hjelpe deg med å lære om programvaren. GetResponse gir deg en 30-dagers gratis prøveperiode for å teste tjenesten deres.

Ta også en titt på de beste intercom-alternativene for å finne de populære live chat-tjenestene.

Pris: $ 15 / måned.

7. ActiveCampaign

ActiveCampaign

ActiveCampaign er en CRM-basert (Customer Relationship Management) e-postmarkedsføringsløsning som kan brukes til å lage tilpassbare e-poster. Du kan designe e-postkampanjer på grunnlag av brukernes oppførsel og intensjoner. Funksjonene inkluderer sporingsaktiviteter på stedet, WordPress-integrasjon, overføringstjeneste av eksperter og faktureringsapper.

Den har en dra og slipp-byggherre for å opprette e-post umiddelbart og sende dem til abonnentene dine. ActiveCampaign kan også sende tekstmeldinger til brukerne dine. Du kan bruke premium-tjenesten deres gratis de første 14 dagene.

Pris: USD 9 / måned for opptil 500 kontakter.

8. Kampanjemonitor

CampaignMonitor

Campaign Monitor leverer e-postmarkedsføring og automatiseringstjenester for bedriftsnettsteder. Den kommer med en dra og slipp-byggherre for å lage profesjonelle e-poster. Kampanjemonitor hjelper deg å lage en visuell kundereise for å engasjere besøkende og øke inntektene.

Det lar deg lage segmentbaserte e-poster og det kan enkelt integreres med hundrevis av apper på nettet, inkludert Shopify, WordPress, Facebook, Magento og mer. Du kan opprette en gratis konto med begrensede e-poster og tilgang til biblioteket deres med gratis e-postmaler.

Pris: USD 9 / måned for opptil 500 e-poster.

9. Delivra

Delivra

Delivra er en førsteklasses, profesjonell programvare for markedsføring via e-post. Den har et smart automatiseringsverktøy for e-post som utnytter kundedata fra flere ressurser som kan brukes i markedsføringskampanjene dine. Det lar deg spore kundedataene og vise statistikk om kampanjene dine.

Du kan be om en demo for å lære om plattformen. Delivra har telefonbasert støtte for raskt å få svar på spørsmålene dine.

Pris: $ 119 / måned for 10.000 kontakter.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de mest populære alternativene til konstant kontakt. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide for de beste verktøyene for innholdsmarkedsføring og plugins for WordPress og listen over CRM-programvare for små bedrifter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me