Delt kontra administrert WordPress Hosting (sammenlignet)

delt vs styrt


Lurer du på om du vil velge delt eller administrert WordPress-hosting for nettstedet ditt? En webhotellkonto er et must-have hvis du vil opprette et nettsted. En webhotellkonto er der nettstedet ditt vil bo på internett og er det som gjør det mulig for brukere å besøke nettstedet ditt. Så det er viktig å velge en webhotell som passer dine behov.

I denne artikkelen sammenligner vi delt vs administrert WordPress-hosting for å hjelpe deg med å bestemme hvilket som er det beste valget for deg.

La oss komme i gang.

Hva er webhotell?

Hvis du fortsatt lurer på “hva er webhotell?”, La oss forklare litt nærmere.

De to viktigste tingene du trenger for å bygge et nettsted er en webhotellkonto og et domenenavn.

Som vi nevnte tidligere, er webhotell der nettstedet ditt vil “leve” på internett. Dette betyr i utgangspunktet at webhotell er et sted på internett der nettstedet ditt er lagret slik at brukere kan få tilgang til det. En webhotellkonto og et domenenavn gjør det mulig for brukere å skrive inn nettadressen til nettstedet deres i adressefeltet til nettleseren og se nettstedet ditt.

Men det er en rekke forskjellige webhotell tjenester på markedet. Som nybegynner kan det være vanskelig å finne ut hvilken som er det beste valget for nettstedet ditt.

Så la oss se på forskjellen mellom delt hosting og administrert WordPress-hosting.

Hva er delt hosting?

delt-hosting

Delt hosting er når du deler en enkelt server (plass på internett) og ressursene som er knyttet til den med en rekke forskjellige nettsteder. Så nettstedet ditt er lagret på samme sted som mange andre nettsteder, og du må dele minne, diskplass, data og CPU (prosessering) tid.

Delt hosting er et populært valg, hovedsakelig fordi det er et av de rimeligste alternativene, med noen delte hosting-tjenester som koster så lave som $ 2,75 per måned.

Men fordi du deler serverressurser med andre nettsteder, kan de andre nettstedene noen ganger bremse ditt eget nettsted hvis de bruker mye av ressursene. Men for det meste legger du ikke merke til denne typen problemer. Spesielt hvis du har et lite trafikknettsted, personlig nettsted, blogg eller småbedriftsnettsted.

Med delt hosting er du også vanligvis ansvarlig for å vedlikeholde nettstedet ditt selv. Dette kan omfatte sikkerhet, sikkerhetskopiering, ytelse og så videre.

Hva er Managed WordPress Hosting?

delt-hosting

Administrert WordPress-hosting er som å ha en concierge for nettstedet ditt. Med administrert WordPress-hosting får du ekstra tjenester og de best administrerte WordPress-vertsfirmaene vedlikeholder i utgangspunktet nettstedet ditt for deg. De vil ta seg av hosting-relaterte problemer som sikkerhet, sikkerhetskopiering, oppdatering av WordPress, osv., Slik at du kan fokusere på andre områder av virksomheten din.

Administrerte WordPress-hosting-tjenester pleier også å tilby premium kundestøtte for å få problemene dine løst så raskt og så enkelt som mulig.

På grunn av disse ekstra tjenestene er administrert WordPress-hosting mye dyrere enn delt hosting.

Nå som du kjenner det grunnleggende om delt vs administrert WordPress-hosting, la oss se på fordeler og ulemper ved hver enkelt.

Fordeler og ulemper ved delt hosting

Som med alle tjenester, er det fordeler og ulemper med delt hosting. La oss se på dem.

Pros av Delt Hosting

 • rimelig – Delt hosting-tjenester er det rimeligste på markedet. Det er enkelt å holde kostnadene nede når du velger delt hosting, noen delte webhotell koster så lite som $ 2,75 / måned.
 • Enkel oppsett – Mange delte hosting-tjenester tilbyr 1-klikks WordPress-installasjon, slik at du kan komme i gang med å bygge nettstedet ditt enkelt.
 • cPanel – Med delt hosting får du tilgang til en cPanel som gjør det enkelt å administrere nettstedet ditt.
 • E-postkontoer – Mange delte hostingtjenester tilbyr gratis e-postkontoer. Så du kan få en profesjonell forretnings-e-post som [email protected] uten å bruke ekstra penger.

Ulemper ved delt hosting

 • Vedlikehold – Å velge delt webhotell betyr at du er ansvarlig for vedlikeholdet av nettstedet ditt, for eksempel sikkerhet, WordPress-oppdateringer, sikkerhetskopier og mer..
 • Langsom responstid og nedetid – Å dele serveren og ressursene med andre nettsteder betyr at nettstedet ditt mer sannsynlig vil oppleve langsommere belastningstider og hyppige driftsstans.
 • Bare for nettsteder med lite trafikk – Delt webhotell er best egnet for nettsteder som ikke får høy trafikk, for eksempel nettsteder for små bedrifter, personlige nettsteder, blogger osv..

Fordeler og ulemper med administrert WordPress Hosting

La oss nå se på fordeler og ulemper ved administrert WordPress-hosting.

Fordeler med administrert WordPress Hosting

 • Høyere hastigheter – Administrerte WordPress-hosting-tjenester kan tilby rasende hastigheter fordi maskinvaren og programvaren deres er optimalisert for WordPress.
 • Sikkerhet og sikkerhetskopiering – Sikkerhet og sikkerhetskopiering blir håndtert for deg av det administrerte WordPress-vertsfirmaet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at nettstedet ditt ikke er sikkert.
 • Automatiske oppdateringer – Mange WordPress-hosting-tjenester vil håndtere kjerne WordPress-oppdateringer for deg og til og med automatisk oppdatere WordPress-temaer og plugins, noe som bidrar til å sikre nettstedet ditt sikkert.
 • Prioritetsstøtte – Med administrert WordPress-hosting vil du få den beste kundestøtten, og problemene dine blir løst av WordPress-eksperter raskt.

Ulemper med administrert WordPress Hosting

 • Dyrt – På grunn av de ekstra tjenestene administrerte WordPress-hosting selskaper tilbyr, betaler du mye mer penger hver måned sammenlignet med delt hosting.
 • Plugin-begrensninger – Fordi administrerte WordPress-hosting-tjenester ønsker å sikre topp ytelse, lar de deg ikke bruke visse plugins som kan redusere nettstedet ditt.
 • Strenge grenser – Noen administrerte WordPress-verter pålegger strenge begrensninger på nettstedet og / eller besøkende cap.
 • Kun for WordPress-nettsteder – Med administrert WordPress-hosting kan du bare være vert for WordPress-nettsteder.

Hva du skal se etter i delt eller administrert WordPress Hosting?

Når du prøver å velge den best delte eller administrerte WordPress-hosting for nettstedet ditt, er det viktig å se på en rekke faktorer før du tar en beslutning. Du vil ikke raskt velge en webvert, bygge nettstedet ditt og senere finne ut at du har tatt feil valg.

Så her er hva du skal se etter når du ser på både delt og administrert WordPress-hosting:

 • Koste– Velg en webhotell som er rimelig for deg og vil gi deg det du leter etter til en fornuftig pris.
 • oppetid – Det er viktig å velge en webhotell som kan tilby en god oppetidsgaranti slik at nettstedet ditt er tilgjengelig for brukere til enhver tid.
 • Funksjoner – Sørg for å velge en webhotell som tilbyr alle funksjonene du trenger for nettstedet ditt. For eksempel, 1-klikk på WordPress-installasjon, e-postkontoer, gratis domenenavn osv.
 • Sikkerhet og hastighet – Velg en webhotell som er sikker og optimalisert for hastighet, slik at nettstedet ditt er trygt og fungerer godt for besøkende på nettstedet.
 • Kundeservice – Webhotellstjenesten du velger, bør tilby 24/7 support slik at du kan få problemer med nettstedet ditt løst så snart som mulig.

Deretter vil vi dele med de beste valgene våre for de beste delte hostingfirmaene og de best administrerte WordPress hostingfirmaene.

De beste delte vertsselskapene

Hvis du vil velge en delt hosting-tjeneste, er her de beste valgene for de beste delte webhotell-tjenestene.

1. Bluehost

Bluehost-nettsted

Bluehost er den mest populære webhotellstjenesten på markedet. Det er offisielt anbefalt av WordPress.org, og det har over 2 millioner nettsteder over hele verden.

Bluehost tilbyr 1-klikks WordPress-installasjon, uavhengig båndbredde, 24/7 support, daglige automatiske sikkerhetskopier og mer. De tilbyr også ressursbeskyttelse. Denne teknologien identifiserer andre nettsteder som bruker for mange ressurser og flytter dem midlertidig til isolerte systemer. Dette sikrer at nettstedets ytelse ikke påvirkes, noe som er en flott funksjon for delt hosting.

For mer informasjon, sjekk Bluehost-anmeldelsen vår.

I tillegg får IsItWP-brukere en fantastisk avtale på delt hosting med WordPress. Du kan få 60% avslag på webhotell sammen med et gratis domenenavn og SSL-sertifikat. Det betyr at du kan få delt webhotell for bare $ 2,75 / måned!

Kom i gang med Bluehost i dag.

2. SiteGround

siteground billig hosting

SiteGround er en av de beste delte webhotellene som er klarert av eierne av 2 millioner domener. Som Bluehost, anbefales det også av WordPress.org.

For mer informasjon, sjekk ut vår SiteGround-gjennomgang.

Noen av SiteGrounds enestående funksjoner inkluderer gratis SSL og HTTPS, gratis e-postkontoer, daglig sikkerhetskopiering, uoppfylt trafikk, 24/7 support og mye mer. De tilbyr til og med gratis CloudFlare CDN (innholdsleveringsnettverk) i alle planene sine for å sikre at nettstedet ditt er raskt og sikkert.

Du kan komme i gang med SiteGround for bare $ 3,95 per måned, og de tilbyr en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Kom i gang med SiteGround i dag.

3. HostGator

hostgator-web-hosting

HostGator gjør delt webhotell enkelt og rimelig. HostGator tilbyr muligheten til å lage et nettsted med sin egen nettstedbygger, som kommer med over 100 maler og et bildebibliotek. Du kan også opprette et WordPress-nettsted ved å bruke 1-klikk WordPress-installasjonen.

Sjekk også HostGator-gjennomgangen for mer informasjon.

De tilbyr også funksjoner som et fleksibelt, brukervennlig kontrollpanel som hjelper deg med å administrere nettstedet ditt, uavhengig båndbredde, SSL-sertifisering, 99,9% oppetidsgaranti, gratis nettstedoverføring, 24/7/365 support via telefon og live chat, og mer.

HostGator tilbyr også de beste forhandlerhotellplanene.

Prisene for HostGator starter på bare $ 2,75 / måned, og de tilbyr en 45-dagers pengene tilbake-garanti.

Kom i gang med HostGator i dag.

4. iPage

ipage hosting anmeldelse

iPage er en av de rimeligste delte webhotellene på markedet. iPage er også et miljøvennlig webhotellfirma; deres datasentre og webservere drives av vindenergi.

Noen av funksjonene som følger med webhotellplanene deres inkluderer en gratis nettstedbygger, gratis e-postadresser, gratis annonsekreditt for Google og Bing, nettstedanalyse og mer.

For mer informasjon, sjekk iPage-gjennomgangen vår.

Du kan komme i gang med iPage for bare $ 1,99 / måned, som inkluderer et gratis domenenavn og SSL-sertifikat. De tilbyr også en 30-dagers pengene tilbake-garanti, slik at du kan webhotell-tjenestene deres risikofri.

Kom i gang med iPage i dag.

De best administrerte WordPress-vertsfirmaene

La oss nå se på anbefalingene våre for de best administrerte WordPress-vertsfirmaene på markedet.

1. WP-motor

wp motoromtale

WP Engine er et av de best administrerte WordPress-vertsfirmaene på markedet som driver 500 000 nettsteder på internett. WP Engine er laget med tanke på hastighet, ytelse og sikkerhet.

WP Engine tilbyr oppetidsbeskyttelse, fullstendig administrert global CDN, automatiske WordPress-oppdateringer, trusselregistrering og blokkering, daglige automatiserte sikkerhetskopier, automatisk hurtigbufring og mer.

Andre funksjoner inkluderer over 35 premium StudioPress-temaer, gratis SSL-sertifikater og kundesupport.

Priser på WP Engine starter på $ 35 / måned, men du kan få 4 måneder gratis med vår spesielle IsItWP-avtale.

Kom i gang med WP Engine i dag.

2. SiteGround Managed WordPress Hosting

Siteground-administrerte-wordpress-hosting

SiteGround er en flott delt hosting-tjeneste, men SiteGround tilbyr også rimelig administrert WordPress-hosting også.

Deres administrerte hostingplaner inkluderer WordPress-installasjon, automatiserte oppdateringer, ekspert WordPress-støtte, avansert WordPress-sikkerhet og mer. I tillegg vil nettstedet ditt laste super raskt med gratis CDN med hver konto, tilpasset serveroppsett og SSD-lagring.

Du kan komme i gang med SiteGround Managed WordPress hosting for bare $ 3.95 / måned, noe som er mye rimeligere enn mange andre administrerte WordPress hosting-tjenester.

Kom i gang med SiteGround Managed WordPress Hosting i dag.

3. Bluehost Managed WordPress Hosting

Bluehost styrt-wordpress-hosting

Den mest populære delte webhotellstjenesten Bluehost tilbyr også administrert WordPress-hosting med deres WP Pro-plan.

Det er enkelt å vokse nettstedet ditt med Bluehost Managed WordPress hosting. De tilbyr et bredt spekter av funksjoner, inkludert et alt-i-ett markedsføringssenter og dashbord, SEO, markedsføring via e-post og sosiale medier, et iscenesettelsesmiljø som lar deg teste nettstedet ditt før det går live, og mer.

I tillegg er Bluehosts WP Pro-plan optimalisert for hastighet, med SSD (solid state-stasjoner) og en lavere servertetthet (færre kunder per server).

Bluehost WP Pro-planen starter på $ 19,95 / måned.

Kom i gang med Bluehost WP Pro i dag.

4. Flytende nett

liquidweb administrerte wordpress hosting

Liquid Web er en av lederne innen administrert WordPress hosting. Med Liquid Web kan du ikke glede deg over gebyrer for overskudd, trafikkgrenser eller målte sidevisninger, automatiske programtilleggsoppdateringer uten bekymring, og et bildeoptimaliseringsprogramtillegg er inkludert.

Andre funksjoner inkluderer full servertilgang, iscenesettingssted, automatisk SSL, automatisk daglig sikkerhetskopiering, 24 timers support og mer.
Du kan komme i gang med Liquid Web for bare $ 29 / month for 1 nettsted.

Kom i gang med Liquid Web i dag.

Delt vs. Managed WordPress Hosting: Hva bør du velge?

Nå som du vet forskjellen mellom delt og administrert WordPress-hosting, er det på tide å finne ut hvilket alternativ som er det beste valget for deg.

Hvis du nettopp starter en blogg eller et lite nettsted, anbefaler vi at du velger delt hosting. Delt hosting er mye rimeligere og passer best for små nettsteder med lite trafikk.

Delte hosting-tjenester som Bluehost og SiteGround vil gi deg alt du trenger for å få nettstedet ditt i gang, og du trenger ikke å bruke massevis av penger.

På den annen side, hvis du har et nettsted med høy trafikk, vil du være bedre med å velge en administrert WordPress-leverandør som WP Engine. Administrert WordPress-hosting vil sikre at nettstedet ditt er optimalisert for hastighet, ytelse og sikkerhet.

I tillegg, siden administrerte WordPress-hosting-tjenester håndterer vedlikeholdet av nettstedet ditt for deg, kan du fokusere på andre områder av virksomheten din.

Vi håper du likte denne artikkelen om delt vs administrert WordPress-hosting. Hvis du likte dette innlegget, kan du sjekke guiden vår for å arrangere et nettsted (trinn for trinn).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map