Divi vs. Avada: Hvilket tema er BEST for deg? (Sammenlignet)

divi vs avada


Leter du etter det beste WordPress-temaet for nettstedet ditt? Hvis du leser dette, har du sannsynligvis allerede gjort mesteparten av arbeidet. Du har begrenset søket til to valg: Divi eller Avada. Men hvilken er virkelig den beste?

Utad kan disse to populære temaene virke like med tanke på funksjoner og fleksibilitet. Derfor vil vi grave dypt for denne dyptgående sammenligningen! Vi vil undersøke brukernes brukervennlighet, funksjoner, tilgjengelig dokumentasjon og priser for hvert tema for å bestemme hvilket tema som vinner kampen: Divi mot Avada.

La oss rocke!

Oversikt: Divi vs. Avada

Divi

Divi

Divi er et super fleksibelt, kraftig WordPress-tema. Det ble bygget av elegante temaer, et ekstremt populært WordPress-tema marked. Du kan bruke det som et overordnet tema for en rekke WordPress-temaer inkludert alle temaer bygget av elegante temaer. Divi selges sammen med elegante temaer sitt klubbmedlemskap.

Dette temaet er kjent for den avanserte dra og slipp Divi Builder, som fungerer utmerket med mange populære WordPress-temaer. Divi Builder hjelper deg med å lage sider umiddelbart, uten å skrive en eneste kodelinje. Du kan ganske enkelt flytte elementene på byggherren ved å bruke musen til å designe sidene dine.

Divi er enkel å bruke og enormt populær blant nybegynnere som ønsker å sette opp en blogg eller nettsted.

Avada

Avada

Avada har vært et bestselgende WordPress-tema konsekvent i flere år på dette tidspunktet. Den kan brukes til å opprette en hvilken som helst type nettsted, blogg, destinasjonsside eller nettbutikk. Den leveres med mange nyttige WordPress-plugins som du kan bruke til å gjøre nettstedet ditt skiller seg ut fra mengden.

Det er enkelt å konfigurere WordPress. Du kan bruke populære sidebygger-plugins for å designe sider med Avada. Det kommer også med flere forhåndsbygde design du kan tilpasse, slik at du kan ha nettstedet du ønsker uten å måtte designe det helt fra bunnen av. Den er fullpakket med ubegrensede farger og stiler.

Avada er klarert av tusenvis av brukere, og det er det mest solgte temaet fra mange markedsplasser.

Funksjoner: Divi vs. Avada

Divi

Som et av de mest populære WordPress-temaene som finnes, er det ikke overraskende at Divi har mange fantastiske funksjoner. Det hele starter med deres eksklusive Divi Builder, en kraftig dra og slipp-byggherre for å bevege elementer på temasiden din. Divi Builder gjør det enkelt for deg å designe dine egne sider. Du kan tegne kolonner og rader for å legge til moduler til via dra og slipp.

Divi byggherre

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer flere ferdige Divi-oppsett og design sammen med Divi-tema. Disse layoutene gir nettstedet ditt et profesjonelt utseende. Divi-temaet har en layout for nesten alle mulige nettsteder som kan tenkes. Du kan ganske enkelt velge en layout og lage noen få justeringer for å tilpasse den for merkevaren din. Disse forhåndsbygde layoutene vil spare deg for mye tid fordi du ikke trenger å redigere temaet manuelt.

Ta også en titt på disse svært tilpassbare Divi-barna-temaene.

I tillegg har Divi-temaet flere innholdstyper og moduler. Disse innholdsmodulene lar deg sette inn forskjellige typer innhold og medier på nettstedet ditt. Du kan bruke Divi Builder til å justere disse modulene i alle avsnitt. Med live WordPress-tilpasningen kan du også forhåndsvise de endelige resultatene før du publiserer.

Divi-tema har kraftige, praktiske integrasjoner. Det fungerer perfekt med WooCommerce å opprette en nettbutikk. Som andre moduler om temaet, kan du bruke Divi Builder til å designe eCommerce-butikken din. Divi støtter WPML og flere RTL-språk for å opprette et flerspråklig nettsted.

Avada

Avada har et bredt utvalg av nyttige funksjoner. Det er virkelig et mangfoldig WordPress-tema og kan brukes til å opprette alle slags nettsteder. De inkluderte ubegrensede design og maler som hjelper deg med å bygge et nettsted som passer til din spesifikke forretningsnisje på kort tid. Alle disse designene kan tilpasses helt, slik at du raskt kan endre farger og stiler. Du kan redigere malene ved å bruke det enkle temalternativpanelet.

Avada designer og oppsett

Den leveres med en Fusion Core-plugin designet spesielt for Avada-temaet. Plugin-en legger til Fusion-sidebyggeren for enklere tilpasning. Du kan bruke sidebyggeren til å lage landingssidene dine med alle andre funksjoner i Avada-temaet. I tillegg til sidebyggeren, vil du også få en glidebryter, mega-meny og en kortkodegenerator.

Når det gjelder integrasjoner, kan Avada-temaet feilfritt kombineres med WooCommerce WordPress-plugin for å gjøre nettstedet ditt til en eCommerce-butikk. Du kan justere andre funksjoner i Avada-temaet med nettbutikken din for å gjøre det iøynefallende og stilig. Avada støtter også bbPress-forum for å starte et forum på nettstedet ditt. Andre integrasjoner inkluderer Font Awesome-ikoner for å legge til vakre ikoner i navigasjonsmenyene, sosiale mediemenyer osv.

Avada kommer spekket med flere WordPress-plugins, inkludert Revolution Slider, Layer Slider, Elastic Slider og mer. Temaet er svært responsivt, og det fungerer bra på alle skjermstørrelser og enheter.

Brukervennlighet: Divi vs. Avada

Divi

Divi er enkelt å sette opp og nybegynner-vennlig fra installasjonsprosessen til slutt å starte nettstedet ditt. Den har profesjonelle design og oppsett å bruke som et hoppested. Du trenger bare å legge til ditt eget innhold, og nettstedet ditt vil være klart til å rulle.

Funksjonene i Divi-temaet gjør det veldig enkelt selv for absolutte nybegynnere å designe et profesjonelt nettsted. Med enkle tilpasningsalternativer kan du legge til eller fjerne enhver modul fra nettstedet ditt. Det har et lettfattelig kontrollpanel for å administrere nettstedets funksjoner.

Avada

Avada har så mange funksjoner at mange antar at du trenger profesjonell utviklingsevne for å bruke temaet. Imidlertid er den designet på en slik måte at selv en bruker med liten eller ingen kodingskunnskap kan installere Avada og høste fordelene.

Avada-funksjoner

For å få det til å se ut som demo-nettsteder, må du legge til innholdet ditt innen temaet. Avada er fleksibel for å lage destinasjonssider, bildeskytere, porteføljer, lysbildefremvisning osv. Fusion-sidebyggeren gir deg full kontroll over nettstedets design og layout. Det lar deg også lage ditt eget nettsteddesign ved hjelp av den enkle dra og slipp-funksjonaliteten.

Avada har et demo-installasjonsprogram som hjelper veldig når du kommer i gang. Den vil vise et nettsted som ligner på den valgte demoen, og du kan raskt erstatte dummyinnholdet for å legge til ditt eget.

Støtte og dokumentasjon: Divi vs. Avada

Divi

Divi-tema leveres med klubbmedlemskap fra elegante temaer som igjen gir deg full tilgang til deres omfattende dokumentasjon, supportfora og deres kundesupportteam.

Elegante temaer har en godt trent stab av fagfolk som er tilgjengelige for å hjelpe deg med temaspørsmålene dine. Ditt medlemskap gir deg støtte tilgang i et år, hvoretter du kan fornye abonnementet ditt hvis du trenger ytterligere støtte.

Denne støttelisensen lar deg også installere Divi på så mange nettsteder du vil. Du kan til og med bruke den til å bygge klientnettsteder. Lisensen din gir deg også rett til gratis temaoppdateringer.

Avada

Avada-temaet skryter av sitt støtteapparat på deres hjemmeside, og med god grunn. Teamet deres gir reell støtte fra de faktiske menneskene som skapte temaet.

Avada er veldig godt dokumentert. Hver funksjon i temaet blir forklart i detalj og har trinn-for-trinn-instruksjoner inkludert i temaets dokumentasjon. Dokumentasjon er også tilgjengelig for tilleggsprogrammene som leveres med Avada.

Priser: Divi vs. Avada

Divi

For å få Divi-temaet, må du registrere deg for et Elegant Themes-medlemskap. Den har to planer: Årlig tilgang og tilgang til levetid.

Divi-priser

Den årlige tilgangsplanen inkluderer alle temaer og plugins som er tilgjengelige fra Elegante temaer, inkludert Divi. Det har ubegrenset bruk av nettsteder og en årlig fornyelse for $ 89 / år. Denne planen inkluderer temaoppdateringer og førsteklasses kundestøtte fra det profesjonelle teamet bak elegante temaer.

Levetidsadgangsplanen koster imidlertid 249 dollar. Det tilbyr alt inkludert i den årlige tilgangsplanen mot en engangsavgift. Når du er betalt, har du tilgang til temaene og pluginene fra elegante temaer i hele bedriftens levetid. Denne planen inkluderer også levetidsoppdateringer og profesjonell kundesupport.

Du har fleksibilitet til å avbryte medlemskapet ditt eller oppgradere / nedgradere til enhver plan når som helst.

Avada

Avada-temaet har en vanlig lisens som koster $ 60 / år. Det inkluderer 6 måneders kundesupport, temaoppdateringer og alle Avadas funksjoner. Du kan utvide kundestøtten til 1 år ved å betale ytterligere 18 dollar med den vanlige lisensen.

Prisene er veldig rimelige sammenlignet med andre WordPress-temaer med funksjoner som ligner på Avadas.

Vår dom: Divi vs. Avada – Hvilket tema bør du velge?

Uten tvil er Divi et av de mest populære WordPress-temaene på markedet. Med dra-og-slipp-byggherren kan du bygge et nettsted slik du vil. Enten du er en absolutt nybegynner eller en erfaren utvikler, vil Divi være det beste valget for dine behov.

En nybegynner kan enkelt lage et nettsted uten å ansette en profesjonell. En utvikler kan enkelt bygge hundrevis av nettsteder for kundene sine takket være hele nettpakker. Sjekk ut denne Divi-temavurderingen.

Hvis du følger et alt-i-ett-tema som er levert med mange nyttige plugins og innebygde funksjoner, kan du vurdere å kjøpe Avada. Den største fordelen er at du ikke er begrenset til et enkelt nettsted; Du kan bruke Avada til å opprette så mange nettsteder du vil. Avada har alle funksjonene du kan forvente av det som regnes som verdens kraftigste og pålitelige WordPress-tema.

Vi håper du likte denne artikkelen som sammenlignet Divi mot Avada, og at du nå har en bedre ide om hva som er det beste temaet for nettstedet ditt. Hvis du likte denne artikkelen, vil du kanskje også like innlegget vårt om de beste GRATIS WordPress-bloggetemaene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map