Drip Review: Hvordan er det annerledes? Er det verdt prisen?

drypp-gjennomgang


Lurer du på om Drip er det rette markedsføringsverktøyet for e-post for deg? Vil du vite hvordan Drip er forskjellig og om det er verdt prisen?

I denne Drip-gjennomgangen vil vi dekke funksjoner, priser og support for å gi deg beskjed om Drip er det beste markedsføringsautomatiseringsverktøyet for e-handelsvirksomheten..

Om drypp

drypp-review-hva-er-drypp
Drip er et populært automatiseringsverktøy for markedsføring via e-post. Det er et av de nyere markedsføringsverktøyene for e-post på markedet, som kommer ut i 2013 og senere ervervet av personene bak LeadPages. Men det er raskt blitt en av de beste markedsføringsautomatiseringsløsningene for bedrifter av alle slag, inkludert utgivere, e-handelsselgere og små bedrifter.

I slekt: 11 beste QuickBooks-alternativer for små bedrifter.

Drip tilbyr sømløs integrasjon med mange tredjepartsverktøy, slik at du enkelt kan gjøre kundedata om til handling. Med WooCommerce-integrasjon kan du for eksempel sende kjøpsdata og annen viktig brukerinformasjon til Drip-kontoen din. Du kan deretter gjøre om innsikten til inntekter ved å utløse automatiseringer basert på forretningsmessige mål.

Drip Review: What Makes Drip Unique?

Du vet kanskje allerede at Drip lar deg samle e-postadresser, legge til brukere i forskjellige dryppkampanjer, sende ut autosvar-e-post og dele testkampanjene dine. Men hva gjør Drip unikt?

Vi vil, Dryppe er IKKE din typiske, billige e-postmarkedsføringstjeneste som ganske enkelt gjør jobben. Det hjelper deg å forstå publikummet ditt ved å samle muligens ALLE brukerdata fra nettstedet ditt, plugins og tredjepartsverktøy, og deretter la deg gjøre om innsikten til inntekter ved å sende personlige e-postmeldinger som sannsynligvis vil bli åpnet og engasjert.

La oss gå over noen av morderen, unike funksjoner som Drip tilbyr.

Dryppfunksjon nr. 1: Sporing av hendelser

En av Drips mest unike funksjoner er begivenhetssporing. Mange e-postmarkedsføringstjenester tilbyr koder for å administrere e-postlisten din. Tagger brukes til å beskrive forholdet ditt til en kunde. Du kan tilordne merker til hver kunde for å vise hva historien til selskapet ditt er. For eksempel, hvis de har kjøpt visse produkter, hvis de har besøkt bestemte sider, og så videre. Deretter kan du sende en e-post til alle personene på listen din som har en viss kode for å kunne sende mer personlige e-poster.

Men i stedet for bare å ha tagger, tar Drip det et skritt videre med sporing av hendelser.

drypp-event-sporing

Drips sporingsevne sporer faktisk abonnentaktivitet og lagrer og overfører denne informasjonen. Så i stedet for å ha tagger uten data bak seg, sporer Drip all den informasjonen for deg.

Drip gir deg utført handling (som innsendt skjema “A”), dato og klokkeslett da handlingen ble utført, og metadata (som om de brukte en kupong ved kjøp). Dette lar deg bli virkelig spesifikk med e-postene du sender. Jo mer spesifikk og personlig en e-post er til en abonnent, desto mer sannsynlig vil de være oppmerksom og ta ønsket handling.

Relatert: Hvordan spore koblinger og knappeklikk i WordPress

Dryppfunksjon nr. 2: Visuelle arbeidsflyter

En annen unik funksjon som Drip tilbyr, er deres visuelle arbeidsflyter. Visuelle arbeidsflyter hjelper deg med å designe avanserte e-postkampanjer. I stedet for å bygge en flat e-postkampanje som “Hvis de kjøpte dette produktet, vent 1 dag og send denne e-posten”, kan du lage et e-postkampanjekart med smart, sofistikert logikk.

Ta også en titt på denne komplette guiden for hvordan du oppretter et nyhetsbrev på e-post umiddelbart.

Du kan designe en kampanje som er mer lik “Hvis de kjøpte dette produktet, så send dem dette. Hvis de ikke kjøpte dette produktet, så send denne meldingen i stedet. ”

drypp gjennomgang-arbeidsflyt

Visuelt å se arbeidsflyten vil hjelpe deg å bygge kompliserte, høyspesifikke automatiserte e-postmarkedsføringskampanjer for å dekke dine behov perfekt. Visuelle arbeidsflyter kan også spore hvor abonnentene dine er i prosess, slik at du enkelt kan spore fremgangen deres.

Dryppfunksjon nr. 3: Tilpassede felt

Mange e-posttjenesteleverandører gir felt for de enkelte abonnentens fornavn, etternavn osv. Men med Drip kan du legge til dine egne tilpassede felt for å opprettholde unike data for hver enkelt abonnent, for eksempel deres beliggenhet, forretningstype, en tilknyttet ID, hvor de valgte inn fra, og så videre. Du kan til og med legge til tilpassede felt basert på hvilke blogginnlegg abonnentene dine har lest eller hvilke sider i nettbutikken de blar gjennom.

drypp-custom-felt

Du kan legge til så mange tilpassede felt du vil. Og siden Drip kan bruke de tilpassede feltene som en trigger for en automatiseringsregel, er du i stand til å lage superpersonlige e-postkampanjer.

Priser og støtte for drypp

Drip tilbyr 3 forskjellige prisplaner: Basic, Pro og Enterprise. Planen du velger, avhenger av hvor mange e-post abonnenter du har.

Den grunnleggende planen er $ 49 per måned for opptil 2500 personer, og du kan sende ubegrenset e-post. Pro-planen er $ 122 per måned for opptil 5000 personer og ubegrenset e-post. Endelig er det Enterprise plan for over 5000 personer, og prisen per måned varierer avhengig av hvor stor e-postlisten din er. De tilbyr en online kalkulator for å bestemme den månedlige kostnaden for Enterprise-planen.

drypp-review-prising

Som du ser, kan du starte med Basic-planen hvis du har 2500 e-postabonnenter eller mindre. Men etter hvert som firmaet ditt og e-postlisten din vokser, må du oppgradere til en dyrere plan.

Drip er en av de dyrere markedsføringstjenestene via e-post, men du betaler for tilgang til alle Drips unike og kraftige funksjoner. Du har muligheten til å prøve ut Drip gratis, men med den 2 ukers gratis prøveperioden.

Når du velger Drypp får du rikelig med støtte. De tilbyr 24/7 support og chat og e-post med alle planer. De tilbyr også en FAQ-seksjon for å svare på vanlige spørsmål, API-dokumentasjon, samt en søkbar Knowledge Base-seksjon for å hjelpe deg med alt du trenger, inkludert kampanjer, sendinger, automatisering, analyse, integrasjon og mer.

drypp-review-støtte

En annen spesiell støttefunksjon som Drip gir er Drip Certified Consultants. Denne offisielle katalogen med sertifiserte dryppkonsulenter kan hjelpe deg med å nå dine forretningsmessige mål og få mest mulig ut av drypp hvis du ikke er en slik ekspert.

drypp-support-drypp-gjennomgang

Du kan bla gjennom katalogen, finne en ekspert som samsvarer med dine behov, og kontakte dem for å planlegge en samtale. Du må betale eksperten for deres tjenester, men du kan være trygg på at de er troverdige og dyktige.

Skyrocket dine konverteringer med Drip + OptinMonster

Som vi nevnte kort før, har du med Drip muligheten til å lage optins for å få flere e-postabonnenter. Pop-up optins er bra for å fange oppmerksomheten til besøkende på nettstedet og oppmuntre dem til å bli med på e-postlisten din.

Drip har en grunnleggende, personlig popup-løsning. Det er bare en optin-formmal, men du kan skrive inn din egen overskrift og skjemabeskrivelse, laste opp ditt eget bilde for å matche ditt merke og velge hvilke sider optin-skjemaet skal vises på. Du kan også velge mellom to forskjellige atferdsutløsere for dine optins, popup-vinduet kan vises basert på tidsforsinkelse og utløst utløst.

drypp review-optins

Men hvis du vil ha en svært tilpassbar og tilpasset løsning, anbefaler vi å bruke OptinMonster sammen med Drip.

optinmonster-popups

OptinMonster er et kraftig blygenerasjonsverktøy for nettstedet ditt. Med OptinMonster kan du enkelt lage svært tilpassede, personlige og iøynefallende popup-skjemaer for nettstedet ditt, uten å måtte berøre en kodelinje. Den fungerer også på alle typer nettstedbygger og integreres med alle de mest populære e-postmarkedsføringstjenestene inkludert Drip.

OptinMonster gir deg et antall popup-skjemamaler du kan velge mellom, inkludert et antall popup-vinduer som er perfekte for eCommerce-nettsteder. Noen få av disse malene inkluderer Overgivende utsjekking, utsjekking, klær, høytid, Black Friday og mer.

optinmonster-popup-maler

I tillegg kan du med OptinMonster velge mellom et bredt spekter av atferdsutløsere. Du kan velge mellom visningsalternativer som avkjørsel oppdaget, tid på side, rullet avstand, besøks beliggenhet og mye mer.

optinmonster-display-regler

OptinMonster har en rekke andre fantastiske funksjoner, inkludert MonsterLinks 2-trinns optins, geografisk målretting, nedtellingstimer, kuponghjuloptins, målrettede kampanjer, konverteringsanalyser, og listen fortsetter.

Å bruke OptinMonster i tillegg til Drip vil hjelpe deg med å utvide e-postlisten din som gal.

Hvis du vil lære hvordan du oppretter en effektiv popup ved hjelp av OptinMonster, kan du sjekke den komplette opplæringen for hvordan du oppretter et popup-skjema i WordPress (trinn for trinn).

I slekt: Beste plattformer for e-postmarkedsføring.

Vår dom: Skal du bruke drypp?

Når du begynner, er oddsen gode for at du ikke trenger Drips eksklusive funksjoner for å lage listen. Imidlertid trenger du dem etter hvert som virksomhets- og automatiseringsbehovene dine vokser.

Å starte med et middelmådig e-postmarkedsføringsverktøy og migrere til Drypp nedover linjen kan være skremmende. Derfor anbefaler vi alltid å ha det essensielle verktøysettet, som Drip i markedsføringsarsenalet ditt, når du starter en e-postliste.

Du kan starte med å registrere deg for en gratis prøveperiode i 14 dager. Du blir siktet bare etter at rettsaken er avsluttet.

Vi håper du likte denne Drip-vurderingen og har lært om Drip er det riktige automatiseringsverktøyet for e-postmarkedsføring for deg. Hvis du likte denne artikkelen, kan du sjekke veiledningene våre om hvorfor du trenger å lage en e-postliste nå (& Slik gjør du det) og best e-post nyhetsbrev plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map