Gjennomgang av Gator nettstedbygger: Skal du bruke den på nettstedet ditt?


Tenker du å bygge nettstedet ditt med HostGators nettstedbygger? Å velge riktig nettstedsbygger er viktig, spesielt hvis du er en nybegynner som aldri har opprettet et nettsted før.

Nettstedsbyggeren du velger skal være enkel å bruke og gi deg muligheten til å lage et profesjonelt nettsted på kort tid. Men med så mange forskjellige nettstedbyggere på markedet, kan det være vanskelig å vite hvilken du skal bruke.

I denne gjennomgangen av Gator Website Builder skal vi gå gjennom funksjoner, brukervennlighet, priser og mer for å hjelpe deg med å bestemme om HostGators nettstedbygger passer for deg..

Om Gator nettstedbygger

om-gator-nettside-builder-gjennomgang

Gator Website Builder er en relativt ny nettstedbygger av HostGator. Hvis du ikke er kjent, er HostGator en av de beste webhotelltjenestene for nettsteder for små bedrifter. Gator Website Builder er designet for å være enkel, bare dra og slipp for å lage din egen webside på et øyeblikk.

Denne nettstedsbyggeren har også alt du trenger for å starte nettstedet ditt, inkludert gratis hosting og et gratis domenenavn i løpet av din første periode. De tilbyr også en e-handelsplan som lar deg opprette en nettbutikk med innebygd handlekurvfunksjonalitet.

I tillegg er Gator utviklet internt for å gi en super rask webopplevelse til besøkende.

Gator Website Builder: Oversikt over funksjoner

Gator Website Builder kommer fullpakket med funksjoner rett ut av boksen. Faktisk tilbyr Gator flest funksjoner med sin nettstedsbygger enn noe annet webhotellfirma.

Så la oss ta en rask titt på funksjonene, som er:

 • Dra og slipp Editor – Lag et nettsted på få minutter ved å dra, slippe og publisere.
 • Mobilvennlige maler – Gi nettstedet ditt et profesjonelt utseende med maler for alle typer nettsteder, inkludert e-handel, blogg, portefølje og mer.
 • Verktøy for sosiale medier – Legg til live feeds fra Twitter, Instagram og Facebook.
 • Produktivitetsverktøy – Legg til G Suite-produktivitetsverktøy til domenet ditt, for eksempel Gmail, Dokumenter, Lysbilder og mer.
 • e-handelsfunksjoner – Lag en nettbutikk med lagerstyring, frakt og skattekalkulator, kuponger og mer.
 • Nettstedsanalyse – Spor viktige statistikker på nettstedet, for eksempel antall besøkende på nettstedet ditt.
 • Gratis domenenavn – Få et gratis domenenavn med planen din, som sparer penger ved å slippe å kjøpe det andre steder.
 • Gratis SSL-sertifikat – Gjør nettstedet ditt sikrere for besøkende.
 • Ubegrenset lagring og båndbredde – Ingen grenser for mengden innhold du kan legge til på nettstedet ditt eller hvor mange besøkende nettstedet ditt kan få.

Som du kan se, har Gator massevis av fantastiske funksjoner for nettstedbygger. La oss ta en titt på hvordan du bygger et nettsted med Gator Website Builder.

Komme i gang med Gator nettstedbygger

Det er utrolig enkelt å lage et nettsted med Gator Website Builder.

Etter å ha opprettet kontoen din med HostGator, kan du raskt komme i gang med å bygge et nettsted ved å velge en av de mange fantastiske malene deres. Gator Website Builder tilbyr et bredt utvalg av maler designet spesielt for alle typer nettsteder du ønsker å opprette, for eksempel e-handel, blogg, virksomhet, portefølje, teknologi og mer..

Nedenfor er et eksempel på noen av Gators forretningsmaler.

Gator-nettside-builder-maler

Alle malene kan også tilpasses helt. Gator tilbyr massevis av elementer du kan legge til i malen din ganske enkelt ved å dra og slippe. Elementene inkluderer knapper, kontaktskjemaer, bilder, kart, live feeds, musikk, videoer og mye mer.

hostgator-dra-og-slipp-editor

Når du klikker på et eksisterende webelement, har du også muligheten til å tilpasse det. For eksempel kan du endre skrifter, farger og til og med legge til nye designelementer.

Å lage blogginnlegg er enkelt med Gator også. Bare klikk på “Legg til ny” -knappen og begynn å skrive innholdet.

Gator-nettside-builder-add-bloggen

Du kan enkelt legge til et omslagsbilde, legge til forskjellige elementer i innlegget ditt, angi dato, legge til koder og angi avanserte alternativer, for eksempel en vennlig side-URL.

I tillegg er Gators brukergrensesnitt utrolig enkelt å navigere. Fra dashbordet ditt kan du administrere / opprette nettstedet ditt, se statistikk om nettstedet ditt, for eksempel totale besøkende og sidevisninger, og legge til nye apper fra App Market.

gator-dashbord-grensesnitt

Uten teknisk erfaring kan du enkelt lage et profesjonelt nettsted med Gator.

Priser for Gator nettstedbygger

Det er 3 forskjellige prisplaner for Gator Website Builder, som er: Starter, Premium og eCommerce.

Gator-nettside-builder-prising

Alle planer kommer med gratis hosting, domenenavn inkludert, dra og slipp nettstedbygger, tilpassbare maler, nettstedanalyse, gratis SSL-sertifikat og 24/7 support.

Startplanen koster bare $ 3,84 per måned, og den kommer med alt du trenger for å bygge et nettsted. Premium-planen som starter på $ 5,99 / måned kommer med prioritert støtte, og eCommerce-planen som følger med eCommerce-funksjonalitet starter på $ 9,22 / måned.

Dessverre tilbyr Gator foreløpig ikke en gratis plan eller en gratis prøveversjon av nettstedbyggeren.

Men for IsItWP-lesere kan du få en spesiell avtale på Gator Website Builder. Våre brukere betaler bare $ 3,46 / måned for Start-planen, $ 5,39 / måned for Premium-planen og $ 8,30 / måned for e-handelsplanen!

Kom i gang med Gator Website Builder i dag.

Støtte for Gator nettstedbygger

Når du velger en nettstedbygger, er det viktig å velge en som tilbyr rikelig med støtte og som kan hjelpe deg med å løse problemene dine raskt.

Gator Website Builder tilbyr 24/7/365 support via telefon, live chat eller e-post for å hjelpe deg med alt du trenger.

Men hvis du velger Starter-planen, kan det hende du må vente en stund på et svar fra kundesupportteamet. Hvis du vil unngå dette og hoppe over kundestøttelinjen, må du velge en av de dyrere planene deres, enten Premium eller e-handel, for å få tilgang til prioritert støtte.

Gator gir også andre nyttige ressurser, for eksempel en rekke videoopplæringer og en firmablogg med mange guider du kan følge.

hostgator-support-bloggen

Gator nettstedbygger: fordeler og ulemper

Som for enhver nettstedbygger, er det fordeler og ulemper. La oss ta en rask titt på fordeler og ulemper ved å bruke Gator Website Builder for nettstedet ditt.

Pros av Gator nettstedbygger:

 • Rimelig startpris – Du kan starte nettstedet ditt for så lite som $ 3,84 / måned, noe som er perfekt hvis du er nybegynner med et stramt budsjett.
 • Dra og slipp plussmaler – Det er enkelt å bygge et nettsted med Gator. I tillegg tilbyr de en rekke fantastiske maler for å gjøre det enda enklere å lage et flott nettsted.
 • Nettstedsanalyse – Nettstedsanalyse er inkludert i alle planer, slik at du kan overvåke aktiviteten på nettstedet ditt.
 • Integrasjoner av sosiale medier – Å holde publikum engasjert på sosiale medier er enkelt med Gators sosiale medierintegrasjoner.

Ulemper ved Gator nettstedbygger:

 • Ingen gratis plan – Gator tilbyr ikke noen gratis plan eller prøveversjon som lar deg prøve ut byggherrens risikofritt.
 • Begrenset prioritetsstøtte – Du kan bare få prioritert støtte ved å velge deres 2 dyreste planer.
 • Ingen e-postmarkedsføring – Gator tilbyr ingen innebygde e-postmarkedsføringsfunksjoner.
 • Begrenset e-handelsfunksjonalitet – Du kan bare opprette en nettbutikk med e-handelsplanen deres.

Gjennomgang av Gator nettstedbygger: Skal du bruke HostGators nettstedbygger for nettstedet ditt?

Gator Website Builder er et godt valg for nybegynnere som enkelt vil starte et lite nettsted. Dra-og-slipp-redigereren deres er brukervennlig, de gir flotte maler som hjelper deg å komme i gang, og tilbyr en rekke funksjoner som hjelper deg med å utvide nettstedet ditt, for eksempel nettstedanalyse og integrasjon av sosiale medier. I tillegg er HostGator et pålitelig webhotellfirma og de er veldig rimelige.

Kom i gang med Gator Website Builder i dag.

Hvis du imidlertid ønsker å bygge et større og mer komplekst nettsted, anbefaler vi deg å velge en annen nettstedbygger, ettersom Gator er mer egnet for mindre, enklere nettsteder.

Vi håper du likte denne gjennomgangen av Gator Website Builder. Hvis du er interessert i å lære om flere nettstedbyggere, kan du sjekke innlegget vårt til de beste nettstedbyggere for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map