GoDaddy Website Builder Review: (aka nettsteder + markedsføring)

godaddy nettsteder + markedsføringsanmeldelse


Leter du etter en nettstedsbygger? Lurer på om GoDaddy Website Builder er verdt det?

GoDaddy er et kjent merke når det gjelder domeneregistrering og webhotell. I GoDaddy-gjennomgangen vår vil vi se grundig på bruken av det ved å opprette et demoside, slik at du kan finne ut om det er verdt hypen.

Trinn 1: Sette opp en gratis konto med GoDaddy nettsteder + markedsføring

For å opprette en gratis konto, må du gå til den offisielle nettsiden til GoDaddy Websites + Marketing og klikke på Start gratis knapp.

Du blir så ledet til en ny side der du blir bedt om å opprette en ny konto med GoDaddy. Skriv inn detaljene her og klikk på Opprett konto alternativet for å komme i gang.

Når du har opprettet kontoen, kommer du til konfigurasjonssiden for nettstedbyggeren, som faktisk fungerer som en visuell byggherre. Du kan angi nettstedets bransje og navn på feltene på høyre side. Du vil se det gjenspeiles i rommet til venstre.

Klikk på fortsett-knappen for å gå videre til neste trinn der du kan redigere siden din ytterligere.

Trinn 2: Redigering med GoDaddy’s Website Builder

Du bør nå være på den visuelle sidebyggeren med redigeringsalternativet til høyre og sanntidsvisningen av endringene til venstre. Her vil du se 4 forskjellige alternativer for å tilpasse temaet.

La oss starte med det første alternativet. Klikk på Tema alternativ. Du vil se at alle tilgjengelige temaer vises til venstre.

GoDaddy Websites + Marketing tilbyr mer enn 20 forskjellige temaer hver med et unikt utseende. Velg nå den du liker mest. Den utvides automatisk for å passe inn i skjermen, og du vil ha redigeringsalternativene til høyre.

Her kan du jobbe med å endre temafarge, skriftstil og størrelser. Dette vil da bli brukt til overskrifter, lenker og knapper. Du vil imidlertid ikke kunne legge til noen tilpassede skrifter fordi de ikke har muligheten til det.

Når du er ferdig, klikker du på Hjem-ikonet rett under knappen Forhåndsvisning og publisering. Dette tar deg tilbake til hovedsiden med 4 tilpasningsalternativer.

Du kan nå klikke på Innhold-alternativet for å legge til ditt eget innhold. Igjen vil denne fanen ha 4 valg for deg.

Innholdsinnstillinger godaddy nettstedbygger

Du kan velge alternativet avhengig av hvilken seksjon du vil legge til innholdet ditt. Hvis det er den Hjemmeside bare klikk på alternativet Hjemmeside. Du kan deretter begynne å legge til ditt eget innhold på venstre side av skjermen som viser hjemmesiden din.

Hjemmesidefanen lar deg jobbe med alle elementene du kan legge til hjemmesiden din. Du kan endre omslagsbilde, legge til en ny farge, jobbe med justeringen, endre logoen din, legge til CTA-knapper og mer under dette alternativet.

For å endre omslagsbildet kan du bruke Oppdater-knappen i sanntidsredigereren. Bruk deretter Erstatt-knappen for å laste opp et nytt bilde. Den lar deg også bla gjennom biblioteket med arkivbilder hvis du vil.

Du kan også bruke de avanserte redigeringsalternativene hvis du trenger mer avanserte endringer. Når du er ferdig med å jobbe på hjemmesiden, kan du igjen klikke på Hjem-fanen. Du kan nå jobbe med Header, About Us-siden og bunnteksten.

I hvert av disse alternativene kan du imidlertid bare legge til et begrenset antall elementer. Så hvis du vil ha full fleksibilitet rundt designen, er du kanskje ikke fornøyd med denne nettstedsbyggeren.

I overskriften kan du for eksempel legge til logoen din, et kampanjebanner, CTA-knapp (oppfordring til handling) og kontaktnummeret ditt. Det er ikke mulig å flytte innholdsbeholderen rundt, og den har ingen muligheter for å tilpasse skriftstørrelse, farge eller stil.

Tilsvarende i bunnteksten kan du bare legge til copyright, bunntekstnotat og legge til sosiale koblinger. Hvis du vil legge til en tilknyttet kobling eller noe av den typen, kan du synes det er irriterende å bruke.

Trinn 3: Konfigurere nettstedsnavigasjonen i GoDaddy Website Builder

godaddy, gocentral

Det neste alternativet er Site Navigation. Her kan du legge til nye sider på nettstedet ditt og legge til en lenke til et eksternt nettsted. Begge disse elementene kan vises på bunntekst og topptekst.

Du kan også legge til en rullegardinmeny hvis du vil. La oss legge til en ny side. Bare velg alternativet Ny side og navngi siden din som vist på skjermbildet over. Du blir nå omdirigert til en ny skjerm. Klikk nå på Legg til seksjon knapp.

Dette vil gi deg flere alternativer for å jobbe med sidedesignet ditt. Sammenlignet med hjemmesiden vil du finne alternativene her litt mer fleksible. Du kan jobbe med utformingen av siden din, justering av innholdet ditt, legge til bilder og gallerier, CTA-er, kalendere, sosiale koblinger, attester og mye mer. Du kan også legge til en nettbutikk på siden din.

Den støtter også lyd og video. Uansett hva du vil legge til, må du sørge for å bruke riktig oppsett som støtter filen.

Trinn 4: Sette opp en nettbutikk med GoDaddy nettsteder + markedsføring

For å sette opp en nettbutikk, klikker du bare på alternativet Nettbutikk, og siden vil det ta noen sekunder å laste en for deg. Du vil da ha følgende side på skjermen.

GoDaddy Builder Online Store

Du kan klikke på Legg til produkter knappen for å legge til det du vil selge. ‘+’ Lar deg legge til nye seksjoner i butikken din.

Det tillater heller ikke personlige pålogginger, legge til rangeringer eller anbefalte varer i butikken din.

Totalt sett er alternativene for å sette opp en nettbutikk veldig grunnleggende.

Trinn 5: Sjekk ut innstillingsalternativene

Det fjerde alternativet er Innstillinger-alternativet. Du kan klikke på Innstillinger-knappen for å se alle tilgjengelige alternativer. Du kan legge til grunnleggende nettsteddetaljer, SEO, Analytics, sosiale koblinger, en favoritt osv.

GoDaddy nettsteder + markedsføringspriser

godaddy nettsted byggherre priser

GoDaddy tilbyr 3 planer for sine nettsteder + markedsføringsplattform.

 • Grunnleggende: $ 10 per måned
 • Standard: $ 15 per måned
 • Premium: $ 20 per måned
 • E-handel: 25 dollar per måned

Alle planer har en 1-måneders gratis prøveperiode. Det beste er at det ikke er nødvendig med et kredittkort for å registrere deg på plattformen deres. Med den grunnleggende planen får du alle viktige funksjoner, som 24/7 support, koble til et tilpasset domenenavn, PayPal-knappintegrasjon, tilgang til GoDaddy Insights og 100 e-postmarkedsføring sendes per måned.

Hvis du også ønsker å integrere en e-handelsbutikk, velger du deres E-handelsplan.

Er GoDaddy nettsteder + markedsføring verdt å kjøpe? – Dommen vår

Vanligvis er brukere av GoDaddy Website Builder de som foretrekker GoDaddy-merke fremfor sine konkurrenter. GoDaddy gjør det enkelt og billig å registrere et domenenavn, så nybegynnere synes det er enkelt å bygge et nettsted med det domenenavnet.

Hvis du liker å registrere et domenenavn hos GoDaddy og administrere alt med GoDaddy-kontoen din, kan du finne GoDaddy Website Builder, også kjent som Websites + Marketing, absolutt verdt det.

Det beste er at nettsteder + markedsføring leveres med alt du trenger for å få nettstedet ditt i gang. Det er sant at det har mange begrensninger, som alle andre nettstedsbyggere.

Hvis du ønsker å bygge en profesjonell blogg til en billigere pris med uendelige muligheter for å bygge og vokse nettstedet ditt, kan det være lurt å vurdere å velge WordPress.org.

 • Hva er WordPress? Hvorfor er det gratis? Er det en fangst?
 • Hvorfor bruke WordPress? 9 grunner til at det er den perfekte nettstedbyggeren
 • Fullstendig WordPress-anmeldelse: Må lese før du starter et nettsted
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map