Grammarly vs. Hemingway vs. Jetpack (Sammenlign beste stavekontroller)

beste stavekontroller


Leter du etter den beste programvaren for grammatikkontroller? Enten du skriver blogginnlegg eller skriver kopi til nettstedet ditt for små bedrifter, er det viktig å ha perfekt grammatikk og tegnsetting. Dårlig grammatikk og tegnsetting vil gjøre nettstedet ditt uprofesjonelt. Ikke alle er en sterk staver, men det er greit. Selv de mest erfarne forfatterne gjør feil. Heldigvis finnes det en rekke gratis stavekontrollverktøy som hjelper deg.

I denne artikkelen skal vi gå gjennom fordeler og ulemper med noe av den beste programvaren for grammatikkontroller og se hvilket verktøy som kommer på topp i slaget om Grammarly vs. Hemingway vs. Jetpack.

La oss komme i gang.

Grammarly

Grammarly-beste-grammatikk-checker-programvare

Grammarly er det mest populære stavekontroll- og grammatikkontrollverktøyet som er tilgjengelig online. Grammarlys AI-drevne skriveassistent finner skrivefeil mens du skriver og foreslår måter å fikse dem på.

Dette grammatikkontrollverktøyet understreker tydelig feilene dine i rødt. Du kan deretter holde musepekeren over ordet for å få forslag til å fikse feilen din, og med 1 klikk vil verktøyet fikse feilen din.

Du kan også rette feilene i dokumentet ditt ved hjelp av assistenten. Dette lar deg få et detaljert sammendrag av alle stave- og grammatikkfeilene i skrivingen din, og gir mer detaljerte forklaringer og løsninger på dine feil.

Grammarly-assistent

Når du registrerer deg med Grammarly, kan du også personalisere verktøyet for akkurat dine behov. Du kan velge hva det meste av forfatterskapet ditt er for om det er for arbeid, skole eller andre prosjekter. Du kan også velge skriveferdighetsnivå fra nybegynnere, mellomliggende eller avanserte.

Grammarly-tilpassing

Denne tilpasningen sikrer at du får den nøyaktige skrivehjelpen du trenger.

Funksjoner

Grammatisk løser ikke bare stave- og grammatikkfeil mens du skriver, og finner og korrigerer over 150 typer grammatikkfeil, men de tilbyr en rekke andre kule funksjoner i standardversjonen og avansert versjon også, inkludert:

Standardfunksjoner:

 • Tilgang til dokumentene dine på flere enheter
 • Fang kontekstuelle stavefeil og grammatikkfeil
 • Se forklaringer på grammatiske regler
 • Legg til ord i din personlige ordbok
 • Se definisjoner og synonymer ved å dobbeltklikke på
 • Få ytelsesstatistikker via e-post

Avanserte funksjoner:

 • Over 100 ekstra avanserte kontroller for tegnsetting, grammatikk, kontekst og setningsstruktur
 • Sjanger-spesifikke skrivestil sjekker
 • Forslag til forbedringer av ordforråd
 • Plagiatdetektor som sjekker mer enn 16 milliarder nettsteder

integrasjoner

En av de største fordelene ved å bruke Grammarly er muligheten til å integrere den med nesten hvilken som helst app eller plattform du kan forestille deg. Dette betyr at uansett hvor du skriver på nettet, vil Grammarlys programvare for grammatikkontroll være der for å finne dine skrivefeil for deg.

Grammarly-integrasjoner

Grammatisk integreres sømløst med apper og plattformer som:

 • Gmail
 • Outlook
 • Facebook Messenger
 • Yahoo
 • Slack
 • Microsoft Word
 • google Dokumenter
 • Plattformer for sosiale medier som LinkedIn og Twitter
 • WordPress
 • Og mange flere

Hvis du har en blogg eller et nettsted på WordPress, er Grammarlys integrasjon med WordPress flott. Når du oppretter et blogginnlegg i WordPress Post Editor eller skriver en kopi for nettsidene dine, vil Grammarly fange stave- og grammatikkfeil for deg. Du trenger ikke å bekymre deg for å publisere et blogginnlegg med skrivefeil igjen.

Dette kan skape problemer hvis du skriver en lang artikkel, fordi du måtte bla helt tilbake til toppen for å bruke verktøy på verktøylinjen..

Priser

Du kan installere Grammarlys nettleserutvidelse for Google Chrome, Firefox og Microsoft Edge gratis, som inkluderer alle funksjonene i standardplanen.

Hvis du vil ha tilgang til avanserte funksjoner, kan du registrere deg for Premium-kontoen. Du kan velge betalingsfrekvens for en Premium-konto.

Grammarly-beste-grammatikk-checker-programvare

Du kan betale månedlig for $ 29,95 per måned, kvartalsvis for $ 59,95 / kvartal ($ 19,98 / måned), eller årlig for $ 139,95 / år ($ 11,66 / måned).

Kom i gang med grammatikk i dag »

Hemingway

hemingway-beste-grammatikk-kontrolløren-verktøy

Hemingway er et annet kjent verktøy for stavekontroll på nettet. Dette grammatikkontrollverktøyet er imidlertid nettbasert, så du kan ikke bruke det i WordPress eller noen annen app. Så, dessverre, hvis du vil starte en blogg, kan du ikke korrekturlese og redigere innleggene dine fra WordPress-oversikten med dette stavekontrollverktøyet.

For å bruke Hemingway, bare kopier og lim inn teksten din i appen deres, og verktøyet vil sjekke skrivingen din for stave- og grammatikkfeil.

Verktøyets distraksjonsfrie grensesnitt lar deg raskt finne feil, slik at du kan publisere det polerte innholdet ditt så raskt som mulig.

Funksjoner

Hemingway sjekker ikke bare skrivemåten din og stavefeil, men den er også en stilkontroll også. Dette verktøyet bruker et iøynefallende, fargekodet system for å peke på ordrike setninger, komplekse ord, passiv stemme og adverb.

For eksempel foreslår Hemingway at du fjerner adverb for å gjøre skrivingen din sterkere og vil fremheve adverbene i blått.

best grammatikk-checker-programvare-Hemingway

Hemingway vil også hjelpe deg med å forbedre lesbarheten til skrivingen din ved å gi deg en lesbarhetspoeng og gi forslag til forbedring.

Det er viktig at innholdet ditt er enkelt å lese, ellers er det ingen som vil lese det. Så dette grammatikkontrollverktøyet er flott for å hjelpe deg med å skrive innhold til bloggen eller nettstedet ditt som er lett forståelig for leserne dine.

Priser

Du kan bruke den nettbaserte Hemingway-appen til å sjekke skrivingen din for feil gratis – det vil ikke koste deg noe å bruke den elektroniske grammatikkontrollprogramvaren.

Men du kan også kjøpe en skrivebordsversjon for Windows og Mac for bare $ 19.99.

hemingway-prising

Når du kjøper den stasjonære versjonen av Hemingway, kan du legge ut direkte til WordPress, bruke verktøyet uten internettforbindelse og enkelt importere og eksportere fra andre programmer som Microsoft Word.

Kom i gang med Hemingway i dag »

jetpack

jetpack-beste-grammatikk-checker-programvare

Jetpack er en av de mest populære WordPress-plugins gjennom tidene. Det er en alt-i-ett-plugin for design, markedsføring og sikkerhet. Men visste du at det også er en av de beste programvarene for grammatikkontroller?

Jetpack kaller programvaren deres for grammatikkontroll Etter fristen og den er tilgjengelig rett innenfor Jetpack-pluginen.

Bare last ned gratis Jetpack-plugin. Når den er installert og aktivert, kan du gå til innstillinger. I skrive delen, slå på Sjekk stavemåte, stil og grammatikk knapp. Når du slår den på, kan du også velge flere alternativer for det du vil at verktøyet skal se etter.

jetpack-beste-grammatikk-checker-programvare

Etter at du har slått på stavekontrollinnstillingen og angitt preferansene, vil du se en avkrysningsknapp lagt til WordPress-redigeringsverktøylinjen. Bare klikk på knappen for å se etter stave- og grammatikkfeil i blogginnlegget eller siden.

jetpack-beste-grammatikk-checker-programvare

Du kan deretter klikke på hver fargekodet, understreket feil verktøyet finner for å se forslag for å fikse stave- eller grammatikkfeil.

Jetpack-forslag

Den eneste ulempen med Jetpacks programvare for grammatikkkontroll er at den ikke fungerer for øyeblikket med den nye Gutenberg WordPress-redaktøren. Med Gutenberg-redaktøren er det ikke noe stavekontrollsymbol på skjermen din lenger, som i den klassiske redaktøren, og Jetpack-pluginen plukker ikke opp feil når du skriver.

Så hvis du vil bruke Jetpack til å finne feil i blogginnleggene og WordPress-nettstedet, må du deaktivere Gutenberg og gå tilbake til den klassiske redaktøren i WordPress.

For trinnvise instruksjoner for hvordan du gjør det, sjekk ut denne guiden på hvordan du deaktiverer Gutenberg og beholder den klassiske redaktøren i WordPress.

Relatert: Jetpack Alternatives

Funksjoner

Jetpacks programvare for grammatikkontroll er ganske grunnleggende i sitt funksjonssett, hovedsakelig fordi grammatikkontrollprogramvaren ikke er hovedfokuset for denne plugin.

Men selv om funksjonssettet er grunnleggende, har plugin-en fremdeles en rekke funksjoner som vil gjøre det lettere å sjekke blogginnleggene dine, inkludert:

 • Fargekoding for lett å gjenkjenne stavefeil, misbrukte ord, grammatikk og stilfeil.
 • Mulighet for å kjøre korrekturleseren automatisk før du publiserer eller oppdaterer et innlegg.
 • Evnen til å ignorere feil 1 gang eller alltid.
 • Tilgjengelig på engelsk, fransk, tysk, portugisisk og spansk.
 • Avanserte grammatikkontrollalternativer som forspenningsspråk, klisjeer, doble negativer, passiv stemme, fraser som skal unngås og mer.

Priser

Jetpack er en gratis WordPress-plugin. Så du kan bruke den til å sjekke grammatikken og stavemåten uten kostnad for deg i det hele tatt.

De tilbyr imidlertid en rekke betalte planer som gir deg tilgang til en rekke avanserte funksjoner. Disse planene inkluderer Personlig for $ 3,50 per måned, Premium for $ 9 / måned, og Professional for $ 29 / måned.

jetpack-prising

Hvis du oppgraderer til en betalt plan med Jetpack, får du ikke avanserte grammatikkontrollfunksjoner. De betalte planene er for å øke ytelsen, sikkerheten, trafikken og inntektene, nettstedaktiviteten og supportfunksjonene.

For en mer detaljert titt på denne plugin, sjekk ut vår komplette Jetpack-gjennomgang.

Kom i gang med Jetpack i dag »

Grammarly vs. Hemingway vs. Jetpack: Hvilken er den beste programvaren for grammatikkontroller?

Etter sammenligningen vår, mener vi at Grammarly generelt er den beste programvaren for grammatikkontroller.

Mens Hemingway og Jetpack begge er bra programvare for grammatikkontroll, har de begge visse begrensninger som Grammarly ikke.

Evnen til å enkelt integrere grammatikk med så mange forskjellige plattformer og apper er en av de klare fordelene som setter dette grammatikkontrollverktøyet over resten. Uansett om du skriver et blogginnlegg i WordPress eller oppdaterer LinkedIn-profilen din, vil Grammarly være der for å fange noen skrivefeil.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å velge den beste programvaren for grammatikkkontroll for dine behov. Å skrive for nettstedet ditt og skrive blogginnlegg vil være en lek. Hvis du likte dette innlegget, kan du sjekke den andre artikkelen vår om de beste verktøyene for innholdsmarkedsføring og plugins for WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me