Hvor mye koster et nettsted for e-handel i 2020 (avslørt)

installasjonskostnad for netthandel


Hvis du planlegger å sette opp et e-handelsnettsted, må du lure på hvor mye det vil koste deg for hele oppsettet.

For et tiår siden var det en kostbar affære å bygge et nettsted for e-handel ikke bare når det gjaldt penger, men også når det gjaldt tid. Da trenger du å ansette en erfaren utvikler som vil belaste et rimelig beløp for å opprette en e-handelsbutikk.

Men i dag er det flere verktøy tilgjengelig på markedet som har gjort det å lage et nettsted relativt billigere og enklere.

Oppsett av eCommerce Site Cost Cost

Så la oss ta en titt på hvor mye det vil koste for deg å bygge eCommerce-nettstedet ditt i dag.

For enkel lesing har vi delt innlegget inn i fire mindre seksjoner:

 • Domenenavn
 • Hosting (delt eller administrert)
 • Prosjektering
 • Plugins og utvidelse

1. Domenekostnad

Å bygge et nettsted for e-handel er omtrent som å bygge hvilken som helst webside eller blogg. Teknisk sett kalles denne adressen et domenenavn på nettstedet ditt.

Et domenenavn er en URL som brukerne dine vil skrive inn i adressefeltet for å gå til butikken din. For å kreve eksklusivt eierskap til nettstedet ditt, må du først registrere domenenavnet ditt.

Her er en rask guide for å hjelpe deg med å finne et godt domenenavn for nettstedet ditt for e-handel.

Det er flere plattformer tilgjengelig på markedet der du kan registrere domenenavnet ditt. Noen populære nanes er:

 • Bluehost
 • Domain.com
 • Gå pappa

Du kan finne flere alternativer for å registrere domenenavnet ditt her.

Hva koster det deg å registrere et domenenavn? Prisen på domenet ditt kan variere avhengig av utvidelsen du velger. Prisene på domenet ditt kan starte så lavt som $ 1,99 / måned og gå opp til et dyrere område hvis du velger toppnivå-domeneutvidelser.

Men den gode nyheten er at du kan til og med få ditt domenenavn gratis. Det er mange alternativer for webhotell, som Bluehost som lar deg registrere et domenenavn gratis sammen med en webhotellplan.

Du kan imidlertid ikke tilfeldig velge en hosting hvis du ikke vet hvilken hosting som tilbyr deg den beste tjenesten. Hvis du er forvirret hvilken e-handelstjeneste du skal velge, er du her en guide som hjelper deg.

Domenekostnad: Gratis – oppover fra $ 1,99 / måned avhengig av utvidelsen

2. Hostingkostnad

Den neste viktige tingen du trenger er en hostingtjeneste der du kan være vert for e-handelsnettstedet. Det er vertskapet ditt der du lagrer innholdet og filene på nettstedet ditt.

Begrepet webhotell refererer ofte til selskapet som leier ut serverne sine for å være vertskap for nettstedet ditt og gir internettforbindelse for å sikre at nettstedet ditt er tilgjengelig online døgnet rundt og uten avbrudd.

Det er en rekke gode webhotellfirmaer som du kan velge. Men vi anbefaler deg å gå for Bluehost WooCommerce-plan hvis du nettopp har startet.

Bluehost WooCommerce hostingplan

Dette er et flott alternativ for deg fordi det følger med:

 1. Et gratis domenenavn: Ingen flere betaler ekstra penger for å registrere domenet ditt.
 2. WooCommerce forhåndsinstallert: WooCommerce-planen er forhåndsinstallert med WordPress og WooCommerce som gjør det enkelt å starte en nettbutikk.
 3. SSL-sertifikat: For å sikre dine online betalinger.
 4. Dedikert støtte: For å hjelpe deg 24/7 i tilfelle du får et problem med nettstedet.

Hele prosessen med å sette opp e-handelsnettstedet (nybegynnernivå) drevet av Woocommerce vil koste deg rundt $ 3,95 per måned. Men hvis du velger å legge til oss og en høyere plan, kan prisen gå høyere.

Hostingkostnad: $ 3,95 per måned

3. Tema / design

Med tusenvis av fantastiske WordPress-temaer for WooCommerce, er det enkelt å velge ett tema som passer best for din eCommerce-butikk. Du kan velge et tema og tilpasse det etter eget ønske uten profesjonell hjelp. Det beste er at du har muligheter for å få dette til uten å bruke en eneste krone.

Her er en liste over WooCommerce-temaer som er designet spesielt for nettbutikker.

Pris: Gratis – oppover

4. Plugins og utvidelser

Det neste viktige trinnet er å jobbe med nettstedets utseende og funksjonalitet. Det fine med WordPress er at du kan utvide funksjonene slik du vil ved å installere plugins. La oss se på noen få plugins som du definitivt trenger for å administrere nettstedet ditt enkelt.

1. SeedProd for å lage en kommende side

SeedProd

Den første pluginen du trenger å installere på nettstedet ditt er SeedProd. Dette er en kraftig plugin som snart kommer og vedlikeholdsmodus, som hjelper deg med å starte din e-postliste før du starter nettstedet.

Ved å legge til en side som kommer snart, kan du bli brukerne begeistret for lanseringen og begynne å lage en e-postliste. Og gjett hva, du kan også få en headstart med SEO fra dag 1 selv før du lanserer nettstedet. Denne pluginen fungerer fantastisk med alle moderne temaer og ser fantastisk ut på tvers av enheter.

Pris: $ 29 per år

2. WooCommerce for å starte en Storefront for e-handel

WooCommerce

WooCommerce er den mest populære e-handelsløsningen som finnes. Med denne pluginen kan du sette opp en komplett eCommerce handlekurvbutikk med minutter. Ved å installere denne pluginen, kan du:

 • selge fysiske og digitale produkter
 • selge tjenester og abonnement
 • godta donasjoner
 • integrer deg i forskjellige betalingsalternativer som PayPal, Stripe og mer
 • legg til e-handelsfunksjoner ved hjelp av tillegg

og mye mer.

Pris: Gratis

3. Yoast Plugin for SEO

Yoast SEO
Yoast er en av de mest populære SEO-plugins for WordPress. Med denne plugin-en kan du sikre at e-handelsbutikken din kan oppdages av søkemotorer. Bare legg til ditt nøkkelord og Yoast tar det derfra. Det forteller deg

 • hva søkeordets tetthet er
 • indikerer om tittelen din er lengre eller kortere enn nødvendig
 • hvis metabeskrivelsen må optimaliseres ytterligere

og gjør mye mer for å sikre at du har en perfekt butikk for e-handel.

Pris: Gratis- $ 756,50 / år (10 nettsteder)

4. WPForms for å legge til et kontaktskjema

WPForms

Når det gjelder etablering av en vellykket virksomhet, må kundetilfredshet være din topp prioritet. Og hva kan være en bedre måte å vite om opplevelsene dine enn å legge til et kontaktskjema på nettstedet ditt. Det er når WPForms kommer inn

WPForms en kraftig dra-og-slipp-form builder plugin som lar deg bygge flotte og responsive kontaktskjemaer for nettstedet ditt på mindre enn 5 minutter. Hvis du ikke vet hvordan du oppretter et kontaktskjema, her er en guide du kan følge.

For å gjøre design av skjemaene enkelt tilbyr det mange tiltalende forhåndsbygde maler som er klare til å brukes som de er eller kan tilpasses også. Den har også flere avanserte funksjoner som deres best-in-class undersøkelsesrapporter, betalingsformer, brukerregistreringsskjemaer, smart betinget logikk, innsendingsskjemaer og så mye mer.

Pris: Gratis – $ 299,50 / år

5. OptinMonster for å redusere forlengelse av handlevogn

OptinMonster

OptinMonster er en ledergenerasjonsprogramvare som hjelper deg med å konvertere besøkende til abonnenter og kunder. Med denne plugin-en kan du enkelt lage iøynefallende opt-in-former som konverterer. Dens atferdsdeteksjonsteknologi hjelper deg med å vise riktig kampanje for rett besøkende til rett tid.

OptinMonsters exit-intention-teknologi viser en målrettet kampanje for å forlate besøkende og oppfordrer dem til å fullføre bestillingen før de drar

Les hele anmeldelsen vår på OptinMonster her.

Pris: $ 9 / måned – $ 49 / måned

6. MonsterInsights for WooCommerce Analytics

MonsterInsights

MonsterInsights er den beste Google Analytics for WordPress. Hvis du vil sjekke hvordan nettstedet ditt fungerer, er denne plugin det beste alternativet for deg. Den lar deg sjekke statistikken på nettstedet ditt direkte fra WordPress-oversikten uten å måtte logge deg på Google Analytics.

Du kan også aktivere e-handelssporing med bare noen få klikk.

7. Konstant kontakt for e-postmarkedsføring

Konstant kontakt

Vi vet alle hvor påvirkelig e-postmarkedsføring er for alle slags virksomheter. Det kan hjelpe deg med å få kontakt med kundene dine, lage en e-postliste og få mer salg og inntekter. Med konstant kontakt kan du gjøre alt dette veldig enkelt.

Den kommer med vakre maler som ser fantastiske ut på alle skjermstørrelser. Ved hjelp av dra og slipp-funksjonen kan du tilpasse malene dine. Den lar deg også integrere den med favoritt-appene dine, slik at du kan:

 • utvide e-postlisten din raskt
 • oppdater kontakter mellom din Constant Contact-konto og andre online applikasjoner
 • gjøre nettstedet og markedsføringskanalene dine mer engasjerende
 • Pris: $ 5 / måned

  8. Sucuri for WooCommerce Security

  Sucuri

  En av de beste måtene å sikre at nettstedet ditt er rent og sikkert for en sårbar trussel, er å legge til en sikkerhetsplugin. Den beste sikkerhetsplugin som vi anbefaler er Sucuri.

  Sucuri holder nettstedet ditt rent og sikkert 24 * 7. Det hjelper deg med å fikse hacks og sikre eCommerce-butikken mot angrep i fremtiden.

  Pris: 199,99 dollar / år – 499,99 dollar / år

  Hvor mye koster et nettsted for e-handel for bedre brukeropplevelse

  Med alle de tilgjengelige verktøyene er det ikke en kjedelig oppgave å bygge en e-handelsbutikk. Når du starter med et begrenset budsjett, er alt du trenger å gjøre å få et WooCommerce-vertskap fra Bluehost for så lite som $ 3,95 per måned.

  Med den hostingplanen, får du alt du trenger for å få WooCommerce-nettstedet i gang, inkludert et pålitelig webhotell, et gratis domenenavn, gratis SSL og mer.

  Men når bedriften vokser, kan det være lurt å legge til flere funksjoner ved å installere flere plugins på nettstedet ditt. Avhengig av antall plugins og utvidelser, vil kostnadene for eCommerce-butikken variere.

  For mer informasjon, her er en trinnvis guide for å sette opp en nettbutikk.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map