Hvordan ansette en profesjonell WordPress-utvikler (8 steder)

Hvordan ansette en profesjonell WordPress-utvikler


Ønsker du å ansette en profesjonell WordPress-utvikler?

WordPress nettsteder er enkle å sette opp. Når nettstedet ditt vokser, kan det være lurt å få profesjonell hjelp til å vedlikeholde eller tilpasse nettstedet ditt.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste ressursene for å ansette en profesjonell WordPress-utvikler for nettstedet ditt.

Ansette en profesjonell WordPress-utvikler

Siden WordPress er en populær nettstedbygger, tilbyr mange WordPress-selskaper og enkeltpersoner profesjonelle WordPress-utviklingstjenester.

Før du ansetter en WordPress-utvikler, må du lage en liste over krav til nettstedet eller prosjektet ditt. Deretter kan du lage en liste over potensielle utviklere på nettet, ta kontakt med dem, spesifisere dine krav og ansette en av dem som du synes er best egnet for prosjektet ditt.

Hvis dette er første gang du ansetter en WordPress-utvikler, er det i din beste interesse å gå til et frilansingsnettsted eller et tjenestemarked i stedet for å gjøre et vanlig Google-søk for å finne en WordPress-utvikler. Fordelen er at du kan se den virkelige porteføljen og hva slags prosjekt hver utvikler har arbeidet med. Du kan også finne ut hvor mye det vil koste å ansette noen til prosjektet ditt.

La oss se på noen av de populære nettstedene for å ansette en profesjonell WordPress-utvikler.

1. Kodes

kodbare

Kodbar er den mest populære markedet for å ansette en profesjonell WordPress-utvikler. Det lar deg finne og ansette frilansere, bedriftseiere og store byråer. Den dekker alle slags WordPress-prosjekter som plugin-utvikling, feilrettinger, e-handelsbutikker, osv.

Det fungerer i tre enkle trinn: Forklar spesifikasjonene dine, kontakt med riktig utvikler og begynn å samarbeide ved å ansette den foretrukne utvikleren din. Det beste med Codeable er at det ikke er noen forpliktelse til å ansette og at det er 100% risikofritt. Hvis du ikke liker nettstedet til slutt, vil du få pengene tilbake. Det er en sterkt anbefalt plattform for å få utviklet nettstedet ditt.

2. WP Buffs

WP Buffs

Hvis du leter etter vedlikeholds- og administrasjonstjeneste for WordPress nettsted, er WP Buffs et perfekt valg. De jobber med flere aspekter av nettstedet ditt, som ukentlige oppdateringer, hastighetsoptimalisering, redigering av nettsteder, overvåking og mer. Du får en detaljert rapport om hvordan nettstedet ditt fungerer.

WP Buffs integreres med tredjeparts premium-tjenester og gir deg flere funksjoner som sikkerhet og support. I motsetning til andre løsninger i denne listen, er det en enkel plattform for å holde nettstedet ditt kjørt.

3. Frilanser

frilanser

Freelancer er en utmerket plattform for å ansette en WordPress-utvikler. Det er et allsidig nettverk av dyktige fagfolk som jobber med flere kategorier som nettstedutvikling, design, markedsføring, SEO osv. Du kan finne tusenvis av WordPress-utviklere som er klare til å jobbe på nettstedet ditt.

Prosessen er enkel. Du kan legge inn WordPress-prosjektet ditt i den aktuelle kategorien og få gratis bud fra utviklere. Velg den beste personen for jobben og kom i gang ved å ansette dem. Freelancer-plattformen lar deg chatte med utvikleren din og få oppdateringer om det tildelte arbeidet. Du betaler bare når prosjektet er fullført.

4. Opparbeid

Upwork

Upwork er et populært nettsted for å ansette en utvikler eller frilanser globalt. Det fungerer som Freelancer, men tilbyr flere kategorier og ferdigheter. Du kan legge ut jobben på Upwork og sjekke forslagene fra flere frilansere. Det lar deg sammenligne budene og velge den beste utvikleren for jobben.

Når du har samarbeidet, kan du få kontakt med utvikleren på en videosamtale eller live chat for å holde oversikt over prosjektet ditt. Det tilbyr flere alternativer for betalinger som en times eller fast pris.

5. Fiverr

Fiverr

Fiverr er en annen freelancing-løsning med tusenvis av WordPress-utviklere. Den fokuserer på små oppgaver som feilrettinger, fjerne den hvite skjermen til døden fra WordPress-nettsteder, påloggingsproblemer, WordPress-sikkerhetskopieringer, osv..

Hvis det er en tvist med en utvikler, har Fiverrs kundesupportteam fått deg dekket. Når prisen og vilkårene er diskutert, kan du starte prosjektet med utvikleren din.

6. Toptal

Toptal

Toptal er et førsteklasses nettverk av topp frilansere i verden. Hvis du kan betale høye priser for et prosjekt på nettstedet, er denne plattformen noe for deg.

For å starte prosjektet ditt, må du diskutere det med Toptal-teamet, og de finner den perfekte utvikleren for jobben. Du kan kommunisere og samarbeide med null risiko.

7. WPhired

WPhired

WPhired er et WordPress-fokusert jobbtavle som lar deg ansette riktig WordPress-utvikler for nettstedet ditt. I motsetning til de fleste jobbtavler, er det gratis å legge ut en jobb på WPhired. Når oppføringen din er lagt ut, vil du begynne å motta forslag fra utviklere.

Det fungerer annerledes enn andre løsninger på denne listen. WPhired har både frilansere og heltidsutviklere, så du kan enten ansette noen til en spesifikk oppgave eller ta dem om bord som et teammedlem i ditt selskap.

8. WordPress-jobber

WordPress jobber

WordPress Jobs er en profesjonell plattform for å ansette en utvikler. Det drives og administreres av det sentrale WordPress-teamet. Jobbene som er lagt ut på denne plattformen er imidlertid ikke autorisert av WordPress.org, noe som betyr at du må gjøre leksene dine med utvikleren du ansetter fra dette nettstedet..

Det er en gratis løsning for stillingsannonser, og du kan kontrollere hvordan du får kontakt med utvikleren. Alle jobber er kategorisert tilstrekkelig og kan filtreres med postdato, jobbtype osv.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg å lære å ansette en profesjonell WordPress-utvikler for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide for hvordan du oppretter en mikrojobbside som Fiverr, eller du kan lese på vår omfattende guide for å bygge et nettsted trinn for trinn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me