Hvordan lage en e-postblåsing på riktig måte (ikke-spam)

e-blast


Lurer du på hvordan du lager en e-postblåsing? En e-postblåsing kan virke som den beste måten å få meldingen ut til mange mennesker på en gang. Men det er en riktig og feil måte å sende en e-post på.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter en e-postblåsing på riktig måte (ikke-spam) slik at du får mest mulig ut av e-postmarkedsføringstiltakene og holder dine e-postabonnenter glade.

La oss komme i gang.

Hva er en e-postblast?

En e-postblåsing er ganske enkelt en enkelt e-postmelding som sendes til en stor gruppe mottakere samtidig. Med en e-postblåsing blir ikke mottakere vanligvis målrettet på en strategisk måte – snarere får de alle sendt den samme teppe-meldingen. På grunn av dette er e-postblåsinger ikke lenger en beste praksis for e-postmarkedsføring og blir ofte assosiert som en spam-e-post.

Så for å unngå å “sprengte” abonnentene dine med brede, irrelevante e-postmeldinger og opprøre dem med spam-meldinger, må du gjøre e-postblåsing litt annerledes.

I neste avsnitt skal vi se på noen av de forskjellige typene e-postblåsinger du kan sende, og hvordan du kan sende en e-postblåsing uten å bli spammy.

Typer e-postblåsinger

Som vi nevnte, er e-postblasts ikke en god praksis for markedsføring via e-post. Men du vil fremdeles ha muligheten til effektivt å sende ut en viktig melding til en stor gruppe av abonnentene dine samtidig. Det er her e-postsegmentering kommer inn.

E-postsegmentering er i utgangspunktet når du deler e-postabonnentene dine i mindre segmenter basert på faste kriterier som beliggenhet, kjønn, tidligere kjøp, stadium i salgssyklusen, kjøpefrekvensen og mer. E-postsegmentering brukes for å forbedre personaliseringen av din e-postmarkedsføring. Den lar deg sende en mer relevant e-postmelding til en gruppe av abonnentene dine. Fordi meldingen er mer relevant og tilpasset dem, vil den ikke bli ansett som spam, og det vil være mer sannsynlig at abonnentene vil være oppmerksom og iverksette tiltak.

Det finnes en rekke forskjellige typer “e-postblaster” du kan sende til abonnentene dine. Ved å segmentere e-postlisten din, kan du gjøre e-postkampanjene dine mer effektive. La oss se på noen eksempler:

Eksempel 1 på e-post: Salg

Et salg i hele butikken er vanligvis noe du vil fortelle alle e-postabonnentene dine om. Men med noe salg, vil du segmentere e-postlisten din.

Hvis du for eksempel har et salg på vinterutstyr som vinterjakker, vinterstøvler, hansker og hatter, vil ikke abonnentene dine som befinner seg i varmere områder være interessert i det. Så segmenter du e-postlisten din basert på beliggenhet for å sikre at abonnentene som er i geografisk kaldere områder vil være de som får meldingen.

Her er et annet eksempel fra Fred Perry. De vil kunngjøre et popup-butikksalg i New York. For en abonnent som bor i motsatt ende av landet, eller til og med i et annet land helt, vil denne meldingen ikke være relevant for dem. Så de vil segmentere e-postlisten og sende denne meldingen til bare e-postabonnenter som er i New York og områdene rundt.

Fred-perry-fremmende-epost

Segmentering av salgs-e-postene dine vil tilpasse salget til abonnenten; Når et salg ser ut som det ble gjort for dem, er det mer sannsynlig at de vil kjøpe. I tillegg vil du ikke bli opprørt over e-post abonnentene som ikke er interessert eller som ikke kan delta i salget.

E-postblasteksempel 2: Nye produkter

Det er spennende å kunngjøre et nytt produkt. Du vil bli fristet til å sprenge alle e-postabonnentene dine for å gi dem beskjed om de spennende nyhetene. Men husk at ikke alle abonnentene dine nødvendigvis vil være interessert i det nye produktet.

For eksempel, hvis det nyeste produktet ditt er en ny serie med herresko, vil de kvinnelige abonnentene ikke være interessert i kunngjøringen. Du kan segmentere e-postlisten din for å kunngjøre det nye produktet til bare e-postabonnenter som det mest sannsynlig vil kjøpe.

I en annen omstendighet vil et bilforhandler sende en e-post til e-postlisten deres med kunngjøring om den nyeste modellen. Men hvis de sender denne e-posten til forbrukere som nettopp har kjøpt en ny bil, kan de bli irriterte over meldingen.

bil-e-post

I stedet kan de segmentere e-postlisten sin for bare å sende meldingen til folk som kanskje er i markedet etter en ny bil snart.

E-postblasteksempel 3: Påminnelser om siste sjanse

Med et tidsbegrenset tilbud, vil du minne alle abonnentene på å gjøre et kjøp før det er for sent ved å sende en “siste sjanse” e-post. Dette kraftige markedsføringsverktøyet vil få abonnentene dine til å hoppe på sjansen til å få en avtale før de går glipp av det. Men du må segmentere e-postlisten din slik at de riktige personene får beskjeden.

Som i eksemplet nedenfor, forteller Font Shop sine e-postabonnenter at det er deres siste dag å få en betydelig rabatt.

font-shop-epost

Men du vil ikke sprenge denne e-posten til alle abonnentene dine, spesielt ikke abonnentene som allerede har kjøpt produktet, det vil bare irritere dem.

Del i stedet e-postlisten din og send meldingen bare til abonnentene som ikke har kjøpt noe ennå.

Å segmentere e-postene dine i stedet for å sende brede e-postblåsinger vil gi deg bedre resultater. Forbrukerne vil ikke åpne, klikke eller delta i e-postmeldingene dine hvis de ikke er tilpasset deres behov og interesser.

Så, hvordan segmenterer du enkelt e-postlisten din og sender ut en e-postblåsing? Du trenger en programvare for eksplosjon via e-post.

Velg en e-postblast-programvare

Deretter må du velge en e-postblast-programvare som lar deg segmentere e-postlisten din.

Hvis du bare begynner med e-postmarkedsføring, vil du velge en e-postblest-tjeneste som er enkel å bruke. Epost-eksplosjonstjenesten du velger, skal gjøre det mulig for deg å enkelt lage flotte e-postmeldinger i tillegg til å segmentere e-postlisten din med bare noen få klikk. Den bør også ha automatiseringsfunksjoner for å automatisere markedsføringskampanjer via e-post, og selvfølgelig skal prisen passe inn i budsjettet ditt.

La oss gå over de beste valgene våre for den beste e-eksplosjonstjenesten.

Konstant kontakt

konstant kontakt-beste-email-automasjon-verktøy

Constant Contact er en av de mest populære e-eksplosjonstjenestene på markedet. Det er perfekt for nybegynnere og små bedrifter fordi det gjør kraftig e-postmarkedsføring enkelt.

De tilbyr over 100 enkle å tilpasse e-maler for å hjelpe deg med å lage fantastiske e-poster for abonnentene dine raskt.

Constant Contact kommer også stablet med e-postautomatiseringsfunksjoner som:

 • Hilsen nye abonnenter automatisk med en velkomst e-post
 • Utløs e-postserie basert på hvor en bruker klikker
 • Send e-postmeldinger automatisk til ikke-åpnere
 • Segmenter kontakter for å sende de rette meldingene til de rette menneskene hver gang
 • Nydelig e-post nyhetsbrev skjema
 • Og mer

Constant Contact tilbyr også flott segmentstyring. Du kan lagre segmenter for senere kampanjer, oppdatere lister for å sikre at du bare sender til kontakter som fremdeles oppfyller kriteriene, og enkelt redigere og oppdatere kriterier når som helst..

Du kan prøve ut konstant kontakt gratis i hele 60 dager; det er en mye lengre gratis prøveperiode enn andre e-postmarkedsføringstjenester tilbyr. Etter at gratisprøveperioden er over, starter et konstant kontaktabonnement på $ 20 / måned for opptil 500 abonnenter.

Kom i gang med Constant Contact i dag.

SendinBlue

sendinblue-best-e-automasjon-verktøy

SendinBlue er et annet toppvalg for de beste e-blast-tjenestene. SendinBlue er designet med enkelhet i tankene. Du kan enkelt designe fantastiske e-postmeldinger uten tekniske ferdigheter ved å bruke design-blokkeringene deres og deres gratis responsive maler.

De tilbyr også dynamiske personaliseringsfunksjoner, slik at du enkelt kan sette inn informasjon fra kontaktdatabasen i meldinger som navn, kjønnspreferanse, fødselsdato og mer..

Pluss at segmentering er enkelt med SendinBlue. SendinBlue segmenteringsmotor, kan du enkelt skille og dele opp kontaktene dine, og deretter gruppere dem til nye lister slik at du kan sende mer relevante e-poster. Du kan segmentere basert på demografi som bosted eller ansettelse, eller etter atferdskriterier som sider som er besøkt på nettstedet ditt, tidligere kjøp og mer.

Du kan komme i gang med SendinBlue gratis for opptil 300 e-poster per dag og ubegrensede kontakter. Betalte planer fra SendinBlue starter på $ 25 / month uten daglig sendinggrense.

Kom i gang med SendinBlue i dag.

Etter at du har valgt en e-postblast-tjeneste, er det på tide å lage en e-postblastliste, segmentere e-postlisten din og sende ut din e-postmarkedsføringskampanje.

Trinn 1: Bygg en e-postblastliste

Hvis du nettopp begynner, har du kanskje ikke en e-postblåseliste for å sende meldinger. Så, du må lage en e-postblastliste. Du kan enkelt lage en e-postliste ved hjelp av et verktøy som OptinMonster.

OptinMonster er et populært verktøy for generering av bly som lar deg bygge visuelt fantastiske tilbud for å oppmuntre besøkende på nettstedet til å bli med på e-postlisten din.

Du kan opprette en rekke forskjellige kampanjetyper, inkludert popup-vinduer med lysbokser, velkomstmatter på fullskjerm, skyv-i rulleboks, flytende stolper og mer. Det er enkelt å lage tilbudet ditt ved å bruke OptinMonsters forhåndsbygde maler og dra og slipp byggherre.

Sjekk ut vår liste over beste WordPress popup-plugins.

optinmonster-build-e-blast-liste

OptinMonster har også en rekke kampanjetrigger, slik at du kan vise e-postoptin til akkurat det rette tidspunktet. Kampanjetriggere inkluderer bladrigger, tidsstyrt skjermkontroll, inaktivitetssensor, exit-intention og mer.

Deres exit-intention-teknologi er spesielt effektiv fordi den er i stand til å spore når en bruker skal forlate nettstedet ditt og vise en målrettet melding til akkurat det rette tidspunktet. Så i stedet for å miste dem for alltid, kan du gjøre dem om til en e-postabonnent.

Husk å tilby besøkende på nettstedet noe fantastisk i bytte mot e-postadressen deres.

optinmonster-lysbilde-popup

Folk elsker å få en gratis gave. Når du tilbyr rabatt eller innholdsoppgradering, nøler de ikke med å registrere deg på e-postlisten din.

Kom i gang med OptinMonster i dag.

Trinn 2: Segmenter e-postblastlisten din

Etter at du har bygd opp en eksplosjonsliste for e-post, er det på tide å begynne å segmentere. Det er mange forskjellige måter å segmentere din eksplosjonsliste på. Måten du segmenterer listen på, avhenger av typen e-post du sender og hva målet er å sende e-posten.

La oss gå gjennom noen av de forskjellige måtene du kan segmentere e-postlisten din.

1. Nye abonnenter:

Når en bruker melder seg på e-postlisten din, vil du ønske dem velkommen til klubben med en velkomst-e-post. Selvfølgelig, hvis du sendte deg velkomstmail i en e-post eksplosjon, vil folk som har blitt abonnert på deg i lang tid, få en velkomstmelding, som ikke er det du vil ha. Så del din e-postliste i abonnentene som har registrert seg nylig. Din velkomst e-post kan introdusere nye abonnenter til deg eller ditt selskap og fortelle dem hva de kan forvente fremover.

2. Interesser:

Ikke alle e-postabonnentene dine vil være interessert i akkurat det samme. Spesielt hvis nettstedet ditt dekker en rekke emner eller for eksempel selger en rekke produkter. Så du kan segmentere e-postblastlisten din basert på interessen deres. Med din e-postblast-tjeneste kan du segmentere brukere basert på deres oppførsel og aktivitet på nettstedet ditt. Hvis visse brukere bare er interessert i en ting du har å tilby, kan du sende dem e-post for bare den ene tingen de er inne på. Dette vil tillate deg å få informasjonen til de menneskene som mest sannsynlig vil iverksette tiltak.

Sjekk også: De beste WordPress Analytics-løsningene for å spore brukeratferd.

3. Sted:

Segmenter abonnentene dine ut fra deres beliggenhet. Som vi nevnte tidligere, ønsker du å sende e-postmeldinger som er relevante for dem. Du kan segmentere e-postblastlisten din slik at brukerne er klar over kommende hendelser i deres område. Med mindre du forventer at folk skal reise over hele landet for ditt arrangement, ikke spreng e-postabonnenter for stedsbaserte arrangementer de ikke kan delta på.

4. Unopens

Med din analyse av e-postmarkedsføringstjeneste kan du se nøyaktig hvem som åpnet e-postene dine og hvem som ikke gjorde det. Dette lar deg sende e-postmeldinger på nytt til brukere som ikke åpnet den forrige. På den måten hvis de bare gikk glipp av det, har du en annen mulighet til å konvertere dem – uten å irritere brukerne som allerede har åpnet og lest e-posten din.

5. Kjøpatferd

Å segmentere e-postlisten din basert på kjøpsatferd er en fin måte å øke salget på. For eksempel kan du bruke e-postsegmentering for å selge eller kryss selge kunder. Hvis en kunde kjøpte en vare fra deg tidligere, kan du sende dem e-post med relevante relaterte produkter de sannsynligvis vil være interessert i.

Trinn 3: Send e-postblast

Etter å ha segmentert e-postlisten din, er det siste trinnet å sende e-postblest. Før du sender e-postblåsingen din, må du huske å ta med en klar oppfordring til handling. En oppfordring til handling forteller brukerne hva de skal gjøre etter å ha lest e-posten din. Enten det er for å fylle ut en undersøkelse, legge igjen en anmeldelse, sjekke det nyeste blogginnlegget ditt eller foreta et kjøp. Når du legger til en tydelig oppfordring til e-post i eksplosjonen av e-post, vil det være større sannsynlighet for at e-postabonnentene dine tar grep.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hva en e-postblåsing er, og hvordan du oppretter en e-postblåsing på riktig måte. Hvis du likte denne artikkelen, kan du sjekke ut våre andre innlegg: Hvordan lage et nyhetsbrev på e-post og 23 effektive tips for å få flere e-postabonnenter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map